Kártyafüggetelen Teló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
És mi van, ha nem nokia?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

maozedong
Ahhoz spec hw kell. kóddal nem megy.
http://www.pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=426

Resurrection!

PLaci
ha nokia, akkor ezt ajánlom...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

próbálj keresgélni a neten, vagy írd be ide az imei kódod, ahogy a telefonod kiírja és én megpróbálhatom, mert van ilyen progi a telomon.

How much can you take,before you snap?

DJ RX7
sony ericcson t230 :D

:3

milyenet telefonod van? lehet hogy meg lehet csinálni kóddal is.

How much can you take,before you snap?

Punker
akkor se az általánosba nyissa.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

maozedong
SG mobil fórum halott.

Resurrection!

maozedong
az itteni mobilfórum halott, inkább keress az adott telódhoz való függetlenítõ progit. googleban.
mindegyik telót másképp lehet, vmihez külön HW kell, akkor olcsóbban kijössz ha függetlenítteted "kereskedõ" haverokkal

Resurrection!

Bandee1987
pontosan :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Punker
szerinted mobil fórum minek van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kaszi46
"programok amivel ki lehet sütettni a telefonod" - ezért megérte benézni:DDDD
(benéztem szarás elõtt)<#hehe>

*Posse*T.W.D*

akyyy
te is itt voltál zárás elõtt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandee1987
akkor szarjál rá...
Nem kell mindent leszólni.

JGTC
nekem jóval csinálták (depszzzzt.....!!!!!)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DanielT
A topic életének szempontjából nem gond, de nevetségesnek tartom. Mint a bunkók falraírogtását: "Itt Jártam.! Ki nem szarja le? Ez a kérdésem mindenkor áll a topiczárás elõtt értelmetlenül írogatókra.
JGTC
szerintem létezik jó progi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Bandee1987
most õszintén: miért olyan nagy baj ez, ha úgyis lezárják a topikot?

DanielT
Én meg a bannolásod elõtt... álljatok már le ezzel a nevetséges beírogatással.
DJ RX7
kivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan a faskszom mingyá kiveszem a vizbûl a zokszigént !!!!!!!!!!

Lacc
ITT VOLTAM ZÁRÁS ELÕTT
DJ RX7
hoops nem baj<#wilting>

DanielT
Pedig ennyi volt... :D
Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ RX7
levileg vannak olyan programok amivel ki lehet sütettni a telefonod és kártyafüggetlen lesz de néhányszor lefagy....ez igaz?
és nem töröljétek e topicot!!!