582
-
#102 ez viszont már Daft Punk átdolgozás Kanye West - Stronger -
#101 ez,hogy koppintás...rosszul fogalmaztam meg,inkább átdolgozás.de akkor ne nevezzék át.a Harder,Better,Stronger,Fasterre is mindenki azt hitte,hogy na,ez egy igazi Daft Punk szám,aztán ez is átdolgozás...ha az eredeti címet adták volna a számnak,akkor nem lenne semmi bajom,vagy mondjuk odaírhatták volna,hogy kié az alap mű.
egyébként a deezer.com-on van 4 albumuk(az egyik az csak egy ilyen remixes kiadás),meg pár kislemez. -
#100 ez csak így kapcsiból 5 szám :P
katt -
Nuki #99 Mint például? Tudnál egy példát mondani? :) -
#98 na jó, +fav,megérdemli,mert jó zene :) -
#97 tényleg vannak nagyon jó számaik,csak az a baj,hogy sok a koppintás :\ -
Nuki #96 Én most valami puszi kett dolls dalszövegben véltem felvedezni a technologic-ból egy 'sort'...
Nem tudom mire vélni. :P -
#95 azt vmi noname dj csinálta. találtam dnb bootleget belőle, de valahogy nem igazán passzol a kettő egymáshoz, gyorsítva ez a szar nem jó sztem -
Nuki #94 Köszi, ezeka live dolgok érdekesnek tűnnek... -
#93 Itt, benne pár linkel , töltsétek míg élnek.
-
Nuki #92 Azt hittem azt szúrod be amitől majdnem szétestél... -
#91 huh, daft punkot szeressük, multkor egy breakbeat dj daft punkot szedte szét alkotoelemeire, aztan rakta ossze, azt hittem szetesem a tancparketten, de jo volt -.-
aki nem ismerné... -
Nuki #90 Amikor jártam ilyen fukarban, vagy media marktban és kérdeztem akkor azt mondták hogy nincs raktáron, mert a gépükben benne volt...
[spoiler] Nagyon remélem nem hazudtak xD -.- -
Daza500 #89 Szerintem ezt legfeljebb drága pénzért lehet valami francia lapról megrendelni.
Kár, hogy nálunk ilyeneket nem adnak ki... -
Nuki #88 Régóta vadászom eredetiben, de eddig csak az internetről letöltött változat van meg, az meg mégsem az igazi. ;) -
Daza500 #87 Nemis tudtam, hogy ebből az egész történetből FILM készült... -
Nuki #86 Á a klipp az porfi munka...
Ez.
A zene ha végiggondolom aránylag egyszerü, csak ütemek ritmusok sok egymásután rakva... Néhol szöveg is. :P -
Daza500 #85 Na azért szerintem a klipet se volt piskóta elkészíteni. -
Nuki #84 Kijött anyukájából, és elkezdett tornázni az ujjaival...
Viccet félretéve esküszöm több energiájába kerülhetett betanulnia ezt, mint az 'együttesnek' elkészítenie a hozzá tartozó zenét (klipp nélkül persze) :P -
Daza500 #83 Azért gondoljatok bele, hogy mennyit gyakorolhatta ezt... -
Nuki #82 Jaj ezt én KRETÉNen láttam először, hihetetlen egyesek mennyire unatkoznak!!! :DD
-
OPM #81 Hát ez hatalmas!! -
Nuki #80 mi az a FLAC formátum? :) -
#79 Összes album megvan FLAC formátumban :P -
Nuki #78 Daft Punk Top10 at 10.
Nagyon jó, csak a 6. helytől kapcsolódtam be, de jó látni őket így együtt :D -
Nuki #77 azért ide is beírom, hátha elolvassák: tudtok olyan hejről, ahol ilyen Kraftwerk vagy Daft Punk-szerű zenéket szoktak játszani? Klubbok, ilyesmik? (jó nekem más elektromos őrülethez hasonló zene is :)) -
Nuki #76 honnan? -
#75 nekem elvileg megvolt/megvan a revolution klipje. dicsö! -
Nuki #74 dc, torrent, nem túl eredeti ötlet de hát ez van :| -
#73 klippeket honna lehet leszedni -
#72 homework a legeredetibb és a legkomolyabb albumuk bár az utánalevöket má lese töltöttem:D -
#71 így igaz -
Nuki #70 meg van a homework!!! essszasz véggre!
de akkor is a Discovery a legeslegjobb! -
Nuki #69 rekerestem góóglén hog DAFT PUNK és kiadta többek között ezt az oldalt is ;) -
sirdond #68 nah, valami jó is végre :D
esetleg vmi link? -
Nuki #67 találtam is egy ilyet:
Daft Punk & Leiji Matsumoto
Interstella 5555
Four musicians from another galaxy are
kidnapped by an evil manager to ultimately
become the biggest band on Earth.
Daft Punk's music meets Leiji Matsumuto's
designs for this animated musical.
-
Nuki #66 na ez engem is érdekelne ^__^
minnyá keresek valami hivatalos dáft pánk lapféleséget, majd megláttyuk ott lesz-e -
sirdond #65 engem az érdekelne, hogy nincs meg vhol a discovery album számainak története(rajzolva voltak)? az ami a zenecsatornákon is ment régen (one more time, aerodynamic, digital love, asszem ezek voltak). egyszer végignézném. ha esetleg vki tud vmit segíteni annak thx -
motorolanokia #64 Huh, Robot Rock profi!
Nem tudtok vmit róluk? Hogy hogy néznek ki? ilyesmi.. -
sirdond #63 és az nálad mit jelent?
amúgy sztem annak a számnak a végighalgatásához komoly leki erő és koncentrálás szükséges!