VESZETT JÓ HANGSZEREK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én az egyszerûbb (és gyatrább) módszert választottam, Menyus mp3-aira
windows hangrögzítõvel rájátszottam a gityót, ugyanazon elv alapján, így lett .wav file a végeredmény.
windows hangrögzítõvel rájátszottam a gityót, ugyanazon elv alapján, így lett .wav file a végeredmény.
köszi, ezt majd kipróbálom
holnaptól szerdáig gólyatáborban leszek, majd ha megjöttem, felveszem
holnaptól szerdáig gólyatáborban leszek, majd ha megjöttem, felveszem
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
egyik módszer: valamelyikünk rájáttszik a dobalapra, másik elindítja mediaplayerben és goldwave-el fölveszi real time-ban azt is, meg amit közbe rájáttszik.
a gw felvevõt stereomix-re kell állítani, így nem csak az inline-t veszi, hanem mindent. Ha közbe valaki privit ír msn-en behallatszik a sípolás😊
a gw felvevõt stereomix-re kell állítani, így nem csak az inline-t veszi, hanem mindent. Ha közbe valaki privit ír msn-en behallatszik a sípolás😊
tényleg, ti milyen programmal vettétek fel? a Goldwave-ben nincs olyan funkció (vagy legalábbis nem találtam), ami 2 wav fájl mixelne...
Jaja, vágom, azért mondtam az átvezetõbe a brummogós-hömpölygõs
neck-es való, az alapba talán a bridge, bár nemtom mennyire lesz éles majd, ha slappelsz is.
neck-es való, az alapba talán a bridge, bár nemtom mennyire lesz éles majd, ha slappelsz is.
amúgy pont a neck pick-up a mélyebb, "búgósabb", a bridge lenne olyan "kopogós"
ja igen, a hangszín külön fejezet lesz, most itthon van a másik, 150 W-os erölködõm is, annak teljesen más hangszíne van, mint amivel a slap-et felvettem. meg tweeter sincs benne, szal még kell egy kicsit bûvészkednem vele
Az átvezetõbe nem is kell slap, törné a dinamikát,
ám az alapot jól meg lehet vele támasztani!
Amúgy pont fontos ebben a témában a synth mély tartománya, mert ez egy moog-os hangszín.
A tone potikkal és a neck pickuppal próbáld a hangszínt fényesíteni,
vagy az erõsítõn ha van EQ, a magasat és a mélyet azonos magasságba tekerd,
és ezek alá egy kicsit a közepet! Lehet hogy nem válik be, de elvileg szép hangja kéne hogy legyen...
Bass interlude (akár solo) is befigyel majd<#vigyor2>#vigyor2>
Keep on funkin'!
ám az alapot jól meg lehet vele támasztani!
Amúgy pont fontos ebben a témában a synth mély tartománya, mert ez egy moog-os hangszín.
A tone potikkal és a neck pickuppal próbáld a hangszínt fényesíteni,
vagy az erõsítõn ha van EQ, a magasat és a mélyet azonos magasságba tekerd,
és ezek alá egy kicsit a közepet! Lehet hogy nem válik be, de elvileg szép hangja kéne hogy legyen...
Bass interlude (akár solo) is befigyel majd<#vigyor2>#vigyor2>
Keep on funkin'!
nya, megírtam :-)
majd felveszem sima pengetéssel meg slap-el is, bár a húrjaim kicsit tompák - bár lehet h megfõzöm õket :-)
bár az átvezetést sima pengetéssel írtam, szal lehet h az marad
amúgy szvsz a téma nagyon jó, szerintem nyugodtan folytathatjuk egy komplett számnak.
majd felveszem sima pengetéssel meg slap-el is, bár a húrjaim kicsit tompák - bár lehet h megfõzöm õket :-)
bár az átvezetést sima pengetéssel írtam, szal lehet h az marad
amúgy szvsz a téma nagyon jó, szerintem nyugodtan folytathatjuk egy komplett számnak.
hmm, akkor madj kitalálok rá valamit
Az alaptéma egy A groove (synth), és a gityó egy I-II-V-I kört nyom rá,
azaz Am,Hm,Em7,Am. A kör végén a gityó ugyebár leáll, itt beduplázhatnád
a szintit! Akár slapp-pel, majd kiderül hogy jó.
A végén elkezdõdik az átvezetés, és ezt lassabb tempoban hallhatod is a másik file-ban😊 A futam: d-d#-d-c-a. A d#-t nyomhatod hammer on-nal.
Az átvezetõben csak egyszerûbb fill-ek,díszítések vannak am-ban.
Ez a két sample csak nagyrészt érzékelteti a hangszerelést, de még dal is születhet belõlük, rajtunk múlik, arra jó lesz hogy összeszokjunk. Ehhez feldolgozás-dalok lennének a legjobbak, de Menyussal hiába törjük a fejünket,
számunkra megtanulható,instrumentális funk-os nótát nemigen találtunk.
Hajrá Praks, szóljon az a bézz!
azaz Am,Hm,Em7,Am. A kör végén a gityó ugyebár leáll, itt beduplázhatnád
a szintit! Akár slapp-pel, majd kiderül hogy jó.
A végén elkezdõdik az átvezetés, és ezt lassabb tempoban hallhatod is a másik file-ban😊 A futam: d-d#-d-c-a. A d#-t nyomhatod hammer on-nal.
Az átvezetõben csak egyszerûbb fill-ek,díszítések vannak am-ban.
Ez a két sample csak nagyrészt érzékelteti a hangszerelést, de még dal is születhet belõlük, rajtunk múlik, arra jó lesz hogy összeszokjunk. Ehhez feldolgozás-dalok lennének a legjobbak, de Menyussal hiába törjük a fejünket,
számunkra megtanulható,instrumentális funk-os nótát nemigen találtunk.
Hajrá Praks, szóljon az a bézz!
meg lenne egy olyan észrevételem, h az alaptémánál picit mélyen vagy, konrétan az én tartományomban, és én nem fogok hallatszódni <#vigyor3>#vigyor3>
egy oktávval magasabban nem tudod játszani?
egy oktávval magasabban nem tudod játszani?
Christiansen majd megírja mit nyom alá pontosan.
Okkey, vedd fel majd valahogy;akár több féle verziót is.<#vigyor2>#vigyor2> minél több az 5let, annál jobb!
Okkey, vedd fel majd valahogy;akár több féle verziót is.<#vigyor2>#vigyor2> minél több az 5let, annál jobb!
megkaptam, nagyon franyesz! <#eljen>#eljen>
az átvezetõre van már ötletem, majd igyekszem vhogy felvenni, az alaptéma harmóniái kellenének, h ne legyek fals :-)
az átvezetõre van már ötletem, majd igyekszem vhogy felvenni, az alaptéma harmóniái kellenének, h ne legyek fals :-)
Praksi!
Kapni fogsz priviben sample file linkeket. Olyan fél-demook, de tán még azok se.
-egy alaptéma
-egy átvezetés
Kapni fogsz priviben sample file linkeket. Olyan fél-demook, de tán még azok se.
-egy alaptéma
-egy átvezetés
a fender buziság egy jó szokás, tessék tisztelni és megtartani 😄
<õ is fenderbuzi>õ is fenderbuzi>
<õ is fenderbuzi>õ is fenderbuzi>
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ha jól sejtem PRS a gityó
(a nõ meg mûanyag :-) )
(a nõ meg mûanyag :-) )
az a többnyakú király!
jaja, megyek, a koleszt még nem adtam fel, tavaly az elsõsök 97%-a kapott (mármint az igénylõk közt), szal amíg élek, remélek 😊
ha esetleg volna NEKTEK is pár másodperces felvételetek, nyugodtan küldhetitek 😊
ha esetleg volna NEKTEK is pár másodperces felvételetek, nyugodtan küldhetitek 😊
A húros dominancia leküzdésére<#alien2>#alien2>:
Wah-wah Hancock<#hehe>#hehe>
OFF😛raksi, ne add fel a koleszkeresést, az albérletek rohadt drágák!
Mész gólyatáborba (asszem aug.14-tõl)?
Wah-wah Hancock<#hehe>#hehe>
OFF😛raksi, ne add fel a koleszkeresést, az albérletek rohadt drágák!
Mész gólyatáborba (asszem aug.14-tõl)?
nyomatékot adunk a túlzásnak<#idiota>#idiota>
ez kész..
mondjuk egy Vai mit kezdene ezzel?<#hehe>#hehe>
ez már azért túlzás😛

Ezekhez mit szóltok?

amúgy igaz,ez egy Telecast<#worship>#worship>
hát ez csak szeretné hogy az enyém legyen,én nem😛P
félre a tréfát nem az enyim sajnos,szívrohamot is kapnák már csak az érintésétõl is nemhogy egy riffet elpengetni<#wilting>#wilting>
félre a tréfát nem az enyim sajnos,szívrohamot is kapnák már csak az érintésétõl is nemhogy egy riffet elpengetni<#wilting>#wilting>
Háát.. nem nyilatkozom asszem..
megy ez
<#email>#email>
na megen:-)

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever
Ilyet akarooook, soha nem lesz ilyenem<#sir>#sir>