2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
B.B. King Gibson :) -
#866 igen minden húr megvan duplázva, hogy jobban szóljon.
nehezebb rajta játszani, de ha megtanulod sokkal szebben szól mint a standard -
#865 igen de nem tudsz mit kezdeni 1 hat húros bassal ha olyan számot jáccasz amihez elég a 4 is.
sztem (saját vélemény) manapság a basserek többsége az alap 4 húroson játszik legalábbis én ezt figyeltem meg. -
Mojlepque #864 ez nagyon cool. A színe nagyon megfogott engem, meg persze a húrok száma is -
#863 -
Mojlepque #862 Hát azért jobb a 6 húros mint egy 4, hiszen annál több hangot lehet kihúzni belőle.
Vagy nem? -
#861 a bassgitár minőségét nem az dönti el hogy hány húros.
12 húros szólógityó is van de attól nem leszel jobb ha azon jáccol.
-
Mojlepque #860 Na mindegy. -
Mojlepque #859 Már bocs, de hát ami 6 húros, amit ajánlottak nekem az is elektromos BASSZUS gitár :P -
#858 Az hogy basszus mond neked valamit? :) -
Mojlepque #857 nem tom már, mivel ami nekem ide van írva nekem azt is beadja, úgy ahogyan te írtad :) -
#856 ööö....Mojlepqke!az aláírásodban nem véletlenül ú[email protected] akar lenni?mert így hülyeséget írtál ki,mivel ilyen nem létezik! -
Mojlepque #855 Hát mivel is szettben olcsóbb, mint hogy egy gitárt és külön egy erősítőt vegyünk, ezért egy Harley Benton ST-1 ha jól emléxem, mert az kezdő, de viszont jó kezdőnek és kezdetleges számok alkotására egyaránt -
#854 Kezdőknek? Biztos 5 vagy 6 húros fretlesst -
#853 hát akkor mit ajánl? -
Mojlepque #852 Én csak simán hozzá szóltam, mert ezt nekem egy hangszer kereskedő mondta hogy 4 húros gitár is jó hangszer, de nem ajánlja gyakorló célra, nekem sem mint egy szimpla kezdőnek...
De attól eltekintőleg nem mondtam azt hogy csúnya, sőt még írtam is ha jól tudom hogy tetszik -
#851 Na jól sejtettem hogy nem poénból mondtad...
Lehet hogy ennyire nem értesz hozzá, de azért ez
egyre elkeserítőbb
Praksi, ne is reagálj rá mert felmegy a vérnyomásod...
-
Mojlepque #850 Miért hát nem? Legalább is nekem egy 4 húros fekete-fehér elektromos gitárt ad be, és a múltkor amikor az egyik zeneüzletben érdeklődtem gitárok iránt, akkor kinéztem egy 4 húrost, és akkor mondták azt hogy még egy kezdőnek is kezdő hangszer -
praksi #849 hehe, jó poén, kapsz egy 1 éves BuciMaci előfizetést...
menyus: jó, majd igyexem, holnap délutánom elvileg szabad (ma meg este 8-ig tanfolyam, yeee.......) -
#848 :DD -
#847 LOOOOOL, EZ AZ ÉV BESZÓLÁSA BAZZEG :DDDDDDDDDDDDDDD -
#846 Hát te nem vagy normális. -
Mojlepque #845 nem mondtam el hogy nem hiszem el, csak pont ugyan ilyen van egy haveronak aki 10.szer olcsóbban vett ugyan olyant -
Mojlepque #844 de hát ez még egy kezdőnek is kezdő hangszer:) 4húr:D -
#843 na hunbasser itt vannak a kívánt képek:
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051109/P1020312.JPG][img]
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051109/P1020313.JPG][img] -
Na azért valamit csak kihallassz ,há nehogy má ne!!
Nincs az összemosódva, csak a lefülelést is külön ki kell tanulni, nekem se a semmiből jött. Na majd azért elküldök pár taktusnyit. -
#841 ha mondom hogy 330000 ft,akkor annyi is.
háromszáz-harmincezer -
praksi #840 hat, ha nagyon raersz, akkor lehet a teljes :-)
marhara ossze van mosodva a teljes... az is igaz, h nem nagyon foglalkoztam vele, 5 nap alatt 3 zh-t irtam.
bar penteken nem lesz nalunk suli a nzilt nap miatt (bar delelott bent leszek), de majd delutan remelem lesz idom megnezni (meg mellette meg a programnagyhazi, dejoooo......)
Az rp80 nekem nagyon szimpi, csak meg nem tom, mikor lesz ra penzem, elvileg nov 15-e utan kapom majd a hitelt.
ja, es bassza meg az isten azt a marhat, aki angol billentyuzetet rakott ezekre a gepekre.. -
#839 ja télleg, bocs, kiment a fejemből, holnap meglesz
amúgy fekete fehér színű, east jazz bass gityóm van
egy háromnegyed éve basszerozok, de csak mostanában kezdtem vele
intenzíven foglalkozni, most skálázást tanulok
bocs még1x csak mostanában nem sok időm van -
Mojlepque #838 Ajánlom neked a Zenepower hangszerbolt ajánlatát -
#837 tudtok vmi jó kis olcsó multieffektet szólógitárhoz? -
#836 Hahó blackmetal,ígértél vmit!!!plz fontos lenne.egyébként neked milyen színű a basszusgitárod?mióta basszusozol?miket tudsz,vagy szoktál játszani? -
#835 jólva, akkor egy rp80 be fog figyelni?
Melyik résznél kell a basszus? Holnaptól segítőkész vagok, ma még zh-ra készülök. -
praksi #834 na, kiopróbáltam az RP-80-t, qrva jó kis cucc, rengeteg effekt van benne, a basszuswah üt :-)
Ez az Alesis annyiban tart vissza, h nincs rajta billenőpedál, ami az RP80-ban van...
A fatboy-nál meg lehet h kell egy kis segítség, marhára összemosódik benne a basszus... -
#833 hát kezdő szinten téleg nem éri meg, haladó már eldönheti hogy a fender stílus kell neki vagy az lp jellegzetessége -
#832 jóvammán, nem azt mondom hogy nincs különbség hanem azt hogy egyszerűen nem éri meg
1 millióért venni egy gibson lp-t vagy fél milkóért egy fender strato-t,
főleg nem egy kezdőnek -
Mojlepque #831 szép darab, de ez nem 32ezer Ft, ugyanis ilyenje van az egyik haveromnak, aki csak 32 ezerért vette, és van egy ennél komolyabb, de az tényleg olyan hogy már utánozhatatlan darab már lassan 76 éves és több mint 1,5 millió Ft az ár felbecsülése -
#830 ja igen,OLDS F.E. a márka,és 330ezer az ára -
#829 nekem ilyen van:
"NR25O PROFESSIONAL model, brass, epoxy
lacquer, nickel trim, open wrap, ball joint
action, .547" bore, 8½" bell, 6½ AL-L
mouthpiece, deluxe wood case (10-yr warranty) "
->tsak nekem a quartventil csövében nincs hurok :) -
#828 tese hallottál még gibson lp-t