2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
praksi #907 ha a gitarkeszites.try.hu -ra gondolsz, azt nyugodtan felejtsd el :-) nulla hozzaertessel csak egy rakas szamoca lesz az egeszbol.
poennak biztos jo, talan tobb ertelme is van, mint mondjuk drogozni, de amennyibe kerulnek ma a MINOSEGI alkatreszek, annyiert nem eri meg csak poenbol probalkozni. Lehet venni szar alkatreszt is, de ha annak pocsek hangja lesz, akkor meg minek vele veszodni?...
Hunbasser: most megfogtal, lovesem sincs mi az a slap pad, en olyat nem hasznalok, bar szerintem ez kevesbe mervado :-)
de teny, hogy meg ha van is Mr. Millernek ilyen slap pad-je, nem attol jatszik olyan kurva jol
tovabbra is eljen az angol billentyuzet, es hogy pasztazo elektronmikroszkopia laborrol hamar elengedtek minket :-) -
#906 a nyakkal csak akkor próbálkozz meg ha kurvajó szerszámaid vannak... -
#905 találtam 1-2 elég jó oldalt, ami a témával kapcsolatos, leírja
hogyan kell csinálni, meg ilyenek -
#904 hát jah sima gitárt nem de olyat ami igazán jól szól olyat már nehéz :)
a Queen gitárosának is saját gyártmányú gitárja volt vagy van :) -
#903 kösz, amúgy nem olyan nehéz -
#902 lol sok sikert hozzá :D -
#901 haverommal akarunk csinálni egy gitárt :D -
#900 Gyönyörű Levin:
-
#899 mármint, hogy szebb? -
Mojlepque #898 Hát jó, é ezt ízlés szerint értettem :) -
#897 na, sorold fel mitől jobb! -
Mojlepque #896 Szerintem jobb lenne a képen látható. -
#895 bizony vennék egy analógot -
Mojlepque #894 Hát akkor nagy hülye lenne ;) -
#893 Eladná és venne egy analógot -
Mojlepque #892 Na hát azért azt megnézném mit produkálnál mikor adna anyád vagy apád ilyent:D -
#891 praksi-t kérdezném elsősorban,h slap padot hol,mennyiért lehet kapni,esetleg van e más neve,mert a google slap pad kifejezésre nem azt találja amit kéne neki...ha nem ugrik be h mi ez,akkor nézd meg marcus miller basszusát,ezen is látsz ilyet,tulképp. csuklótámasz a slappeléshez. -
#890 na egyébként ilyen nekem nem kéne, ez ilyen kisérőautoomatikás specifikus dolognak tűnik így ránézésre. azokat nem szereten annyira. -
#889 na itt egy nagyon király egyedi hangszer:
-
Mojlepque #888 Azt hiszem hogy erre is tudsz megoldást találni a Zenepower bolt honlapján és Márka Boltjában is.
Vagy a Google-ben keress rá magyar lapok közül -
#887 hát pl pick-up-ok, húrláb, stb. -
Mojlepque #886 Mármint pontosabban milyen alkatrészekre gondolsz? -
#885 nem tudjátok honnan lehet rendelni gitáralkatrészeket?
kíváncsi vagyok mennyiből lehet összeütni egy gitárt -
#884 hát jah van pár :) -
Mojlepque #883 jó de úgy értem, hogy csak ebből mennyi van -
praksi #882 na várjál, ez külső hangszórókkal operál? nem semmi... -
#881 nekem nagyon bejön ez a gityó, múltkor ilyesfajta másolatot láttam
boltban 37-ér, ami nem egy rossz ár :) -
#880 Hú nagyo súlyozott, ha úgy szól, mint ahogy kinéz, akkor elég durva dolgokra lehet képes; itt van nagyban is:
tyros1
tyros2 -
praksi #879 menyus, az új Yamaha Tyros-t láttad?
-
#878 lol 3 hangos pánk :D
azé nem mindenki csinál igénytelent, bár amai zenészek többsége sajna igen :S
de ez a gitárral is így van -
praksi #877 a mai baszerosok többsége 3 hangos pánkot darál, amihez pengetőt használnak, és hát 6 húroson marha nehéz pengetővel játszani :-)
6 húros basszgitár hatalmas tudást igényel, méghozzá megfelelő stílusban, jazzban vagy például progmetálban!
az is elrettentő még, h egy minőségi 6 húros basszgitár csillagászati összegekbe kerül, egy hat húros készlet szintén drága, szal csak az vegyen, aki nagyon eltökélt :-) -
#876 ...
most nem akarok kötekedni, de ibanezből, gibsonból, vagy fenderből is van legalább ennyi :) -
Mojlepque #875 uh, hát ledöbbenve néztem végig a katalógust hogy hány fajta gityó van -
#874 thx, annyira gyönyörű aza gitár, mostmá a márkáját is tom :D -
#873 Paul Reed Smith:
http://www.prsguitars.com/ -
#872 ja de hülye vok az ua. :D -
#871 ez milyen fajta gityó? -
Verseghy #870 Gyönyörű hangszer, #521 hozzászolásodban is szép volt:) -
#869 Very, ha erre jársz nézd meg ezt:
-