2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#987 valami korg cucc, ami digitálisan rögzíti a memóriába a rácsatolt eszközöket.
De nem tudtuk hsználni... -
Mojlepque #986 De olyan gépezet, amin vannak állító gombok, és eszközök, vagy csak sima felvevő? -
#985 köszi!
Off:
Amúgy írt az Anna! írt számokat is ,amiket kint megtanult.
Következő potenciális megtanulandó szám: Brand new heavies - Surrender
On -
praksi #984 a termünken van egy felvelvő gépezet, de múltkor nem sikerült beüzemelni :-)
Dani, nem is tudtam h születésnapod volt, utólag is sokboldogot! -
Mojlepque #983 ok már nem gondd, most már megoldottam, hogy ne legyen gondom anyagilag ezzel.
Nem lesz nagy kunszt beszerezni egy olyant...
McGrady: Tudok is gitározni, nem csak 5 másodpercenként pengetem. 1,5 évig gitároztam a pianós ciklusom közben -
#982 gitárra, bocsesz -
#981 egy esp gitár gyűjthetsz még vagy 20 évig :D -
#980 és miket nyomtok?
gitározni tudsz vagy csak 5 másodpercenként meg fogod pengetni az A húrt? :DDDDD
[cinikus, sry, nem gondolja komolyan] -
Mojlepque #979 Jelenleg szintetizátor, meg Vokál-ének
De lehet hogy 1-2 számban amiben nem lesz szinti, akkor én is gityózok, mint az egyiktagunk...:)
A szomszéd gityóját "kölcsön veszem":) -
#978 te min is játszasz? :) -
Mojlepque #977 Mivel veszitek föl a számaitokat?
Csak mert a hétvégén lesz az 1. hivatalos próbánk nekünk is... ...igaz nem vesszük fel egyből, csak szeretném tudni, hogy pc-vel, dj-progressal, vagy sima felvevő készülékkel dolgoztok... -
AnonymouS #976 Kb 4-5 éve vettem Ausztriában és már nem lehet kapni ilyen modellt, lehet hogy az utosót vittem el onnan :-) Pontosan nem emlékszem, de 130-150ezer ft körül lehetett. Ezen a helyen vettem, ez az online-shop linkje, de én kimentem választani. Bécs mellett van, az SCS közelében, szóval nem vészes. Megéri kinézni, mert hatalmas a választék és olcsóbban adják a gitárokat. -
Mojlepque #975 olyant néztem ki a múltkor amilyen az 5., de lehet hogy majd meg is kapom, talán húsvétkor... Mert msit én is elkezdtem gyűjteni rá, csak hogy az elég lassan megy:(
Igaz a családi pótlékot nem adom oda anyámnak, hanem rá teszem a kártyámtrra :P
Anonymus: Neked valóban ilyened van? És mennyibe kerül egy ilyen?
Csak mert lassan kéne valami elektromso gitár is:) -
Mojlepque #974 ez csodaszép -
AnonymouS #973 Piezo bridge van rajta, tehát igen, kettő erősítős, de az egyik az akusztikus hangzást szimulál.
Jólvanna, nem mindenki látta és büszke vagyok a szépséges drágaszágomra! :-D -
Verseghy #972 Csak ugy 10szer..:)) -
Verseghy #971 A feketét 2 erösítöbe lehet bekötni? Ha jol látom 2 jet van rajta. Zsíír:P -
#970 az...királyul szólhat :) -
#969 77-es Rickenbacker Bass -
AnonymouS #968 :-) feelinges! -
#967 Egy kis régiség :) -
#966 aztakurva
én johnsonomat lemossa :DDD -
AnonymouS #965 Hát igen, enyémet mutattam már? :-P -
#964 áh gyönyörűek -
AnonymouS #963 Ibanez
Ugyanez nagyban
Joe Satriani gitárjai -
#962 humbucklerek odabasznak :c -
Verseghy #961 ESP/LTD
Hihetetlenül gyönyörűek nemde? Az árak $300tól $4500ig terjednek. További részletek a
http://www.espguitars.com/-n
Ésmég a bassgitárokat nem raktam be:)) -
Mojlepque #960 Egyet értek. For ever Funk! One I to be. For ever funk:) -
#959 Ejjj,de dííícséretes h végre funkot is játszik vki!!!!!imádom a funkot,rakjatok fel vmi saját számot,mert nagyon kíváncsi vagyok!!!ha azon múlik akár honlapot is csinálok nektek!!! -
#958 Bár úgy volna, de nem játszok hangszeren.. -
#957 Tiedé e? -
#956 -
#955 az kira :)
bírom a funkot de nem naon ismerek előadókat -
FUNK-ot:) -
#953 kira :))
akkor gondolom jók lehettek minnyájan :)
miket nyomtok? Blues-t? -
#952 Köszi mindenkinek!
-----------------------
egyenlőre feldolgozunk, majd tán a későbbiekben lesz saját szám is, akkor majd mindenki hallhatja:) -
Mojlepque #951 Menyus és többi! Ha elkészül valami zenétek, pl demóban, akkor fölnyomjátok valahova? Csak mert érdekel hogy mit alkottok. -
#950 Boldog születésenapot, Menyus77!!! -
Mojlepque #949 Boldog születésnapot! -
#948 AZ egy kábel!