2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
-
#1027 ya amúgy meg,ha robbie williams,akkor ott nagyban a pénzről van szó ;) -
#1026 robbie williams...ki az már...úristen...nem tartom őt énekesnek,és én nem őt veszem például=P,na jó mind1,de pl billy cobham koncertre csak másfél hónappal a koncert előtt kezdték árulni a jegyet.vmit a hangszerekről is írjunk már,hisz azért jött létre a fórum:) -
Mojlepque #1025 Hát nem hiszem hogy elmegyek rá. Amúgy meg nem árulják korán ahhoz képest, hogy augusztusban kezdték árúsítani Robbie Williams jegyeit, ami csak tavasszal lesz:) -
#1024 de amúgy az is érdekes,h ilyen korán árulják a jegyeket...üzleti fogás... -
#1023 és elmész a koncertjére?neked biztosan megéri.én másra mennék el ennyi pénzért -
Mojlepque #1022 Hát az biztos. Én nagyon szeretem a számait, kivéve azt amelyiket arra az alkalomra írra, mikor meghalt az egyik testvére, mert az "ideg beteg felfogású" -
#1021 ebben igazad van...de én mint laikus,aki "csak" meghallgatja a zenéjét(kicsit szereti is),az nem megy ki ennyi pénzért.ha 3500 lenne,a nép tódulna=P -
Mojlepque #1020 Hát aki valóban szereti Eric Claptont, az képes több 10ezreket is költeni rá -
#1019 ejjj...mit el nem mernek kérni egy jegyért...nem tudják mennyit kérjenek =S
egy ilyen koncertre olyan 10-ért adnám.biztos nem lesz így teltház...a jegyár miatt... -
#1018 már rég megvannak a jegyárak, sőt emelkedtek is...
Ticketexpress -
#1017 Billy Cobham koncertre volt 6 a jegy,pedig azon kevés ember volt,ez kissé "kultúráltabb" volt,a nagyobb koncertekre olcsóbbak a jegyek.bár attól függ,h hol rendezik...=S -
#1016 wow nemrossz
mi lehet megyünk faterral, ha nem lesz nagyon drága
-
praksi #1015 6-12? sztem jóval több, 20 alatt sztem kizárt - a Paul McCartney koncertre állítólag vmi 40 ruppó volt a jegy.. -
#1014 a jegyárakra sztem kell várnod kell tavaszig=P.sztem kb olyan 6-12 között lesz a jegy.bár volt olyanra is példa h meglepően olcsó volt a jegy egy-egy nagyobb koncira... -
Ronny #1013 húú tökjó:D
mennyi lehet a jegy? -
#1012 2006. július 18., 20 óra ; nem éppen mostanság lesz -
praksi #1011 Lesz Eric Clapton koncert Magyarországon!! Ott a helyem!!
info -
praksi #1010 na, sikerült leszednem, a Moloko száma tetszik, bár kell majd egy kis idő, mire leszedem
a Brand new.. sztem fog menni szombatra
(programozás gyakvezérem most küldte vissza a házimat, mert talált benne egy hibát :-) ) -
#1009 Akkor mégegyszer:
Moloko - Sing It Back
The Brand New Heavies - Surrender -
praksi #1008 izééé, nem tom letölteni a két számot! -
Ja szívás lesz most a vizsgaidőszak, de ennek ellenére be kell állni majd egy normális tempóra, ami az eddiginél jóval keményebb. A lényeg,hogy most szombatra a the eggek fullosan meglegyenek, jövő hétre pedig már a két újba is bele kell nyalni. -
praksi #1006 azt meghiszem, főleg várható 2 pótzöhö..
na tiplizek, porgramházit beadtam, a gyakvezér meg a p*csába kíván engem, h rontom a levegőt... -
#1005 Azt majd később, de nyugodtan jegyezd fel azokat is.
Feldolgozás ötletre gondoltam, bár most sok tanulnivalónk lesz! -
praksi #1004 saját groove? -
#1003 Mi találtuk ki
Milyen jó kis bassline van benne mááár
Ha van dal-ötleted nyugodtan szólj, Menyussal gyűjtjük őket,
de elsődleges a két The Egg, és ha mennek, utána ezerrel jöhet a többi.
-
praksi #1002 már a jövő héten??? uhhh, nekem jan 5 az első...
a Dagisrác az megvan, csak a kezem még nem szokta meg.. :-)
az a Moloko micsoda? Anna írta, vagy saját kezdeményezés? -
#1001 hát akkor hajrá sok szerencsét a vizsgákhoz :) -
#1000 Úh ez igen rossz hír...
Sajna nekünk is most kezdődik a vizsgaidőszak, de ettől függetlenül rá kell kapcsolnunk, intézd majd úgy hogy a szombatok mindig jók
legyenek, és majd hamarosan valamelyik hétköznap is!
Ezeket kezdd el majd leszedegetni (meg a Fatboy-t):
The Brand New Heavies - Surrender
Moloko - Sing It Back
OFF:Nekem is a héten 4 ZH-m volt, és jövő héten vizsgák
Grat. a matekhoz -
praksi #999 topic off:
valamelyikőtöknek megvan az a szám?
ja, és sajna sanszos, h nem tudok menni szombaton, 3 hete nem voltam otthon, aztán mikor mondtam, h hazanézek, közölték h családi ebéd lesz.
ráadásul számítástudományból mehetek pótzéházni....
de ami jó (bár csak nekem :-P ): felvettem az indexemet, matekból meg megvan a kettes!!! jesssssz
topic on -
Mojlepque #998 Jah meg persze 2 vokál énekes, 1 front rear -
Mojlepque #997 jeah. van gyitó, szinti, dob, percussion, tonga sw sub -
#996 kira, akkor sok szerencsét várjuk a számokat :) -
Mojlepque #995 de a rec-el nem csinál semmoit,halod?
-
#994 most ez furcsán fog hangzani, de a rec gombal..
(amit beszerkesztettél elmented és megnyitod lejátszóban, aztán közben veszed a progival. de ez nem tudom miért jó) -
Mojlepque #993 Ja, és hogy kell felvenni azt az anyagot, amit már beszerkeztettem a progiba? -
#992 sajnos nem. -
Mojlepque #991 Amúgy abból nem tudod hogy lehet kitörölni a szöveget? -
Mojlepque #990 Hát az az igazság, hogy számítógépre végül is nekem is van progim. De legtöbbnyire mi is valami digitálisat szeretnék venni, amin lehet állítgatni a frekiket, meg a hangzásokat, ugyanis keződ banda, de 3-an (a dobos, gitáros, én) már végül is valamelyik hangszerrel már "összhangban vagyunk".
De azért köszi -
#989 csak számítógépes progit ismerek. goldwave pl.. -
Mojlepque #988 Húú az gáz. És nem tudsz ajálni valami jó fajta eszközt, ami lehetőleg nem valami drága, és egy kezdő zenélésre elegendő?
Előre is thx