2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei

A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
  • csgery
    Hello mindenki!
    ezt sasoljátoik meg ;)
  • Verseghy
    Ezért tisztelem, mert Leo Fender műve. ESP az nem én stílusom az LTP-vel együtt.
  • Match
    Leo Fender gitárjai szintén...

Számomra az all star gitárok...bár custom esp-n még nem játszottam :D
  • Verseghy
    Music man... Nem csodálom. Fender mellett a másik kedvenc bár még nem volt szerencsém játszani egyen se, de a híre az nagyon jó.
  • Match
    Verseghy: thanks... :D
    Amúgy 2 gitár volt a kezembe ami porrá alázta a stratomat...
    Az egyik egy musicman axis super sport (ez ami kicsit alázta le) a másik egy silhouette special (ez meg nagyonnagyonnagyon :D).
    Volt még a kezembe petrucci signature (a hat húros) de az valahogy nem hatott meg.

praksi: jah, eszméletlen ronda darab :D
  • praksi
    hát, eléggé ocsmány egy hangszer...
  • Verseghy
    Ezért bizom a tapasztalt fejedbe:) Te mindig jó kritikákat mondasz.
  • Match
    najó, de én tudok objektívan gondolkodni.
    40-50 ezerért is van jó gitár, meg 400-ér is van szar...

Nem a stratohoz viszonítok, mert akkor nem igen tudnék normálisan segíteni az embereknek...
  • Verseghy
    Te mindenre azt mondod ami rosszabb a fender amerikai stratónál:D amugy amióta hozzászoktam ehhez a kategóriához én is.
  • Match
    F300-GBK -t próbáltam már.
    Ótvar szar tüzifa...
    Gitárnak a legnagyobb jóindulattal se mondanám...

Sok szerencsét...

(egyébként inkább az általános/gitározás topicban próbálkozz)
  • kormend
    Hello mindenkinek!Én 1 STAGG X300GBK-t szeretnék venni.A véleményetekre lennék kíváncsi.Vagy milyen márkát ajálanátok kb.45000Ft-ig.
  • Match
    hopp mit találtam neked:

"Between 1994-1996, there were some Mexican Standard Strats made that were called 'Squier Series'. These are not to be confused with the Squier Stratocaster model line! Although very similar to real Mexican Standard Strats, there are some subtle differences. These models were made using the same bodies and necks as the Mexican Standard version but they used the cheaper Squier hardware (tuners and bridges). The single-coil ceramic pickups appear to be the same as the Mexican Standards though. These guitars have a small 'Squier Series' decal on the ball of the headstock, right in the front."

• Match
    szvsz mexikói fender...
    Olyan nem squieres...bár meglepően olcsó, és mintha a nyak rögzítő lapon nem láttam volna semmi írást...gyanus...

Ráadásul ilyen vintage (vagy reissue) modellnek néz ki (kulcsok, híd, 21 bund), ami még drágább...nemtom, ki kell próbálni.
  • Verseghy
    Erröl a gitárrol mondjatok már infokat. Ez most Fender vagy Squier? Ilyet még nem láttam:)
  • hunbasser
    Szép karácsonyt mindenkinek!!
  • Max Cool
    Békés, Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!
  • praksi
    önmagát, ill. amit kér. egyszerűbb, mint egy monitorláda, mert nem gerjed
    azt viszont nem tudom, mekkora mértékben okoz halláskárosodást
  • Match
    fülmonitor....
    olyan mint a monitorhangfal, csak közvetlenül a füledbe.
  • Dying Soul
    Sosem tudtam, ami a zenészek fülében (többnyire énekeseknek)van füles, azon mit hallanak? Amit elő kéne adniuk, CD-ről kontrollnak? Vagy?
  • hunbasser
    pff...-.-
  • BRMi
    Helló!
    Unod már, hogy csak a négy falnak játszol? Hiányzik egy kis taps és pár jó szó? Szeretnéd kipróbálni magad élőben? Csak nem találtál még bandád? Vagy nem volt merszed? Akkor segítsünk egymáson! Zenekar alapításához keresek vállalkozó szelleműeket Győr és környékéről. Dobos, basszeros, énekes, gitáros, saxofonos, nagybőgős, bárki akit érdekel a zene és szeretne egy ütős kis formációt létrehozni. Kezdetekben feldolgozások, mint GNR, RHCP, Metallica, Scorpions, Edda, Bikini, Lord és még ami tetszik. Próbahely van, már csak TE hiányzol!
    Érdeklődj a [email protected] emilen!
    A zene legyen veletek!
    Üdv
    BRMi
  • Verseghy
    Én eddig mindig kértem, bár az én 100W-s kombón szvsz kicsi, hogy mögülem azt normálisan halljam.
  • praksi
    elég csak egyet bemikrofonozni, feltéve, ha a művésznek nincs vmi extra heppje. az egyik koncerten, ahol dolgoztam, a gitáros hangfala be volt mikizve, + kérte a saját vonaljelét is.

kisebb helyeken nem nagyon szoktak gitárt kérni a monitorba, egy nagyobb erősítő szól akkorát, ami a színpadon hallható
  • Verseghy
    Na meg igen, a reklámról ne is beszéljünk.. Ezért sok pénzt kapnak ám, csomó helyen azért van ponyva mögött az erősítő, mert nem fizettek a gyártók!
  • Verseghy
    Hát, hogy a nagy hangfalakon szóljanak bekéne. De msot ha azt nézzük, van egy 2 Marshall láda egy fejjel(általában), annak van 8 hangszoroja és abbol egy van bemikrfonozva. Na most ha ki van rakva 6 ilyen, akkor is a 48 hangszorobol egyet fognak bemikrofonozni, ha be is kötik, maximum kontrolként szolgál a többi, és akkor a monitorokra gitárt nemkell adni, mert halják hátulról. Azt, hogy akár a 48bol 2-t mikrofonozzanak be még annak se látom értelmét, böven elég egy.
  • Mr_no_NaMe
    Gondolj csak bele mekkora reklám ez az erősítő gyártóinak...
  • mumpic
    Én nem értek hozzá (demajdapraksi), de ha haccáz láda van, akkor azokat be keee mikrofonozni?
  • Verseghy
    Jobban megnézzük be sincs mikrofonozva:) Judas Priest még páldához 83as US fesztiválon egy sok marshall láda fejjel.. :)
  • Christiansen
    Hát bizony!! Kell a showhoz..

• mumpic
    Asszondod be se kötik?
  • Christiansen
    Parasztvakítás az egész,
    ugyanúgy mint pl. Malmsteen-éknál a hatszáz láda egymás tetején.
    Meg még sokak másoknál..
  • praksi
    nehezen tudom elképzelni
    egy dobos, ha már annyira változatossá karjá tenni a játékát (és a felszerelését), akkor előbb fog több cint, tamot, kongát, anyám tyúkját beszerezni, mintsem lábdobokat hangoljon
  • mumpic
    ejj, hülye ezsgé
  • mumpic
    Nézd már meg jobban, nincs is ott lábgép. Felvágás. Meg még tamja sincs annyi hogy forognia kelljen. Vagy szerinted hasonlít a Portnoyéra méretben?
  • mumpic
    Nézd már meg jobban, nincs is ott lábgép. Felvágás.
  • Verseghy
    Akkor mivel lehet magyarázni poodles bácsi 4 lábdobját ha nem az elhangolással vagy a forgással?
  • mumpic
    Amúgy Portnoynak van egy oktató videója, amit úgy kezd hogy azért is van neki ekkora cucca, mert kurvajól néz ki :)
  • mumpic
    * szarabb hangja van egynek, dupla lábgéppel.
  • mumpic
    Szerintem nem vacakolnak olyan sokan a lábdobok elhangolgatásával. Én eddig úgy tudtam hogy azért használnak sokan kettőt, mert kényelmetken nekik a dupla lábgép, illetve szarabb hangja van. Portnoy bácsinak meg forognia kell, ezért van neki három.

De most komolyan, mondjatok már olyan dobosokat, akik annyira figyelnek a dobolás dallamára, hogy több hangolású lábdobjaik vannak. Nem mellesleg van olyan tam, ami a lábdob hangmagasságára hangolható.
  • Verseghy
    Viszont praksi! Attol mert a mérete nem más, lehet más hangolásba..