2428
Komoly, esztétikus, \'nyálcsurgatós\' hangszerek képei

A kép mérete nemlehet nagyobb 800x600-nál !!!
  • Choty
    Ok. Ami nekem tetszik az inkább a Tele. Bár igazából nem is a pick-upok zavarnának mert azt be lehet azért állítani, vagy végső soron csere... De ami zavar az a fej döntetlensége... Biztos így is jó, mert nem változtatak még rajta... A másik a fogólap... Milyen játszani olyanon, amin csak lakkozott?? mert nekem eddig csak fogólapos gitárjaim voltak. JA! És a húrláb? Arról is kérnék infót. mennyire állítható és "kényelmes"? (na most aztán belekérdeztem mindenbe...)
  • Christiansen
    Hát hol is kezdjem...
    Eszméletlen pontos,kifinomult hangszereket gyártanak,
    vannak persze gyengébb szériák, de nem jellemző.
    Amellett hogy minőségi darabok, a hangjuk miatt szeretik annyian,
    erős telt basszus, és tiszta fényes magasak jellemzik,
    egy csöves erősítővel csodálatosan csengenek...enyhén torzítva kegyetlen
    jól hasít...a single coil pickupok miatt nagyon jó dinamikát lehet hozni,
    nem úgy mint a humbucker-es gityóknál.
    Nyak, kényelmesség...na ez változó, vannak régi 70s stratok bivaly hanggal,
    de elég vastag nyakkal...megszokás kérdése, ma már simulékony, kényelmes
    mindnek a nyaka. Ám egy single coil-os strato bizony nem alkalmas heavy-s dolgokra, és a tapping-es témák se a legkényelmesebbek,arra jó az ibanez.
    Van olyan Fender Strat,ami humbuckeres, pl. pont az Iron Maiden egyik
    gityósa használ olyat asszem, én a single coil mellett vagyok,
    humbucker-rel blues-rock,jazz-rock zenékhez lenne ideális.
    Funkyhoz alap a single coil pickup!
    Vagy akár egy Telecaster!

Hallgass Steve Ray Vaughant és megszereted a single coilt...
    SRV - Little Wing ilyen dinamikát nem tudsz humbuckerrel!
  • Choty
    Off.
    Segítséget szeretnék kérni. Miért jó a Fender Strato??? Csak azért, mert nekem nem teszik a single-coil pick-upok hangaja a fenderben. DE. A nyaka kényelmes?? stb.
    Funky, Blues, Jazz zenékhez keresem az ideális hangszert... (régebben rock/metált játszottam). Bár a mostani Ibanez SZ320-asom kiváló. a Duncan pick-upok is jól szólnak. Csak érdekel, hogy miért ez a nagy fender mánia mindenhol. Mert gondolom csak úgy nem állna mindenki a Fender név mellé...
    segítségedet privátban is várom...
    köszi. ON.
  • bens
    vagy kérsz egyet karácsonyra/szülinapra... ;-)
  • praksi
    bár ilyen szintű hangszernél nem csak spórolni kell, hanem melózni is :-) zsebpénzből jó pár évig tartana összegyűjteni rá a zsét
  • McGrady
    hát, tényleg nem olcsó mulatság, de ha valaki komolyan gondolja és megvan benne az elszántság akkor meg lehet szerezni :)
    (jókat papolok itt:D)
  • praksi
    egy MM basszusgitár inkább 2-3 jó pc :-DDD
  • hunbasser
    akkor az egész topicnak nem kellett volna létrjönnie mert szívfájdító...de tényleg olyan mintha egy jó pc-re gyűjtenél,csak egy jó fender gityó jó lehet akár 50 évig is.bár az én szívem is fáj egy Fender Marcus Miller Bass-ért...
  • McGrady
    mért ne lenne? olyan mintha egy jó pc-re gyűjtenél :)
  • Christiansen
    460 Euro és nektek is lesz
    Persze itthon 150-180ezer...
  • Verseghy
    Mit fájditod az emberek szivét, hogy nekünk ilyen nem lesz:((
  • Christiansen
    Egy kis Fender mánia:

• McGrady
    nekem a RockBand írt vissza :D
  • helmut
    igen mexikói.
  • hunbasser
    nekem ric fierabracci visszaírt=P
  • McGrady
    jah, ez a gond, annyi levelet kapnak, kiaza hülye aki mindre válaszol
  • Verseghy
    Szakadt volt, de meg lehetett csinálni.. Bikini dobosát honnan érjem el? Iron Maidennel hogy a rákba vegyem fel a kapcsolatot? Soha nem irnának vissza..
  • hunbasser
    hopsz,azt akartam írni h nem szeretem a maident,csak lejárt a vip jogom=)
  • hunbasser
    ha nekem lenne a maidentől dobszerkóm,azt tuti nem adnám el,én szeretem a maiden-t,de akkor sem adnám el,főleg olcsón nem.ha viszont a maiden tényleg itthagyott egy dobszerkót,akkor lehet h ti a maiden dobszerkóján doboltok=)
  • hunbasser
    de várj.miért hagyott volna itt az iron maiden egy dobszerkót???
  • hunbasser
    hát ha nagyon ambíciózus vagy,akkor utána lehet ennek járni,mondjuk bikini dobosát kérdezni erről arról,esetleg kérdezni a maidentől(e-mailben),stb,stb,stb...
  • McGrady
    sztem is, aki kérdezi hogy honnan van annak mondd h a maiden dobosáé azt kész :D
  • praksi
    50 százalék : igen vagy nem :-)
  • Verseghy
    Van egy premier dobszerkója a basszerosunk faterjának amit mi használunk, mert öö nem dobol.. Tulajdonképp nemtom akkor miért vette na mind1.. Szal az a lényeg, hogy ezt a Bikini dobosátol vette jó áron, aki csak annyit füzött hozzá, hogy egy nagy sztártól van. Akkoriban terjedt el az a hír, hogy az Iron Maiden magyarországon hagyott egy piros premier dobszerkót, ami ráillik a mienkre. Mennyi lehet a valószínűsége, hogy mi épp az iron maiden dobszerkóján dobolunk??
  • Match
    mexikói? :/
  • praksi
    amúgy olvastam konkrétan a Sting modellről kritikát, vannak a hangszeren érdeksségek, pölö a klasszikus ujjtartót lehagyták róla, pedig Sting hüvelykujjal játszik.

a másik meg a húrláb: ha megnézitek, két részből áll, azaz a tartó 2 húrt tart egyszerre. hangszerészek álma lehet :-)
  • praksi
    gyártanak mág '51-es Reissue modellt is:

• menyus77
    ő volna az?:)

• szunyisa
    Elektromos dobomat eladnám.
    AlesisD4-es agy.
    [email protected]
  • helmut
    Jazz Bass Standard 5 húros, 1 hetes earnie ball húrokkal. gyönyörű midnight wine színben. egy év és 3 hónapos a hangszer és karcmentes. holnap derül ki, hogy a másikhoz lesz-e tok, így egyenlőre azt még lehet, hogy megtartom. egyébként 150 ezer, a tok meg 15 ezer (jó kis skb márkájú kemény tok). gondolja meg, aztén beszélhetünk róla. ez e-mail címem: [email protected] üdv.
  • Choty
    nem is arra gondoltam hogy "PONT ILYEN SIGNATURE series"-e van, hanem ilyen alakja, formálya stb... jól is szólt...
    Na! A haverom most gondolkodik azon, hogy vesz egy jazz bass-t.
    Milyen és mennyiért adod?
  • helmut
    ja persze, hogy Stingnek eredeti 1954-es amcsija van.
  • helmut
    nem nem. Singernek (Mystery Gang) nem ilyen van, pedig illene, hogy egy ilyet használjon. ezt ugyanis először a Fender gyár 1954-ben gyártotta. ez az ős Precision Bass. ez az első basszusgitár a világon. előtte csak nagybőgő volt, vagy "kutya ház" ahogy az öreg Leo Fender bácsi emlegette. egyébként a 12. bundnál Sting aláírása található. 250 ezer körül van egy ilyen hangszer. csak egy baja van. az ami az összes többi mai Fendernek: az, hogy mai. és ez ráadásul japán, nem amcsi. sajnos saját bőrömön tapasztalom. nekem is Fender Jazz Bass V-m van, de el is akarom adni. nagy Fender buzi vagyok, de csak a régiek. ha minden jól megy, akkor lesz hamarosan egy 1975-79 között gyártott Jazz Bass-em. az már hangszer. igaz, hogy teljesen eladósítom magam, de megéri.
  • Choty
    HunBasser! akkor feldobhatom valahogyan a Victor Wooten albumot???
  • Choty
    azt hiszem ilyen volt a Mistery Gang baőgősénél.
    (most voltak Kaposváron...)
  • tep
    meg van mind , köszi-köszi
    ....tőlem vmi???
  • hunbasser
    az anyját!nagyon jól néz ki
  • bens
    jól is néz ki
  • praksi
    kevés a kép emberek! :-)

ennek állítólag bitang jó hangja van:

Sting Signature
  • Choty
    ha! mondom hogy csak 3 próbánk volt...
    bár jogos, mert 6an vagyunk és az első próbán még máshogy nézett ki a dolog, de mostanra kezd letisztulni:
    Olyan Jamiroquai-os (de nem utánzat) laza, VIDÁM(!), esetleg táncolható, ÖRÖM(!)-zernélés ez...

mivel van kongásunk, így a latinos beütés is adott. szeretnénk még fúvósokat is, de csak akkor ha már vannak kész számok.
    JA! ÉNEKEST KERESÜNK!!! Kaposváron van a próba. (én is Siófokról járok le hétvégente...)