35053
  • JohnnySmith
    Ha már olyan lesz mint az OFP akkor megveszem, szal nekem tökmind1. És sztem ezzel így lesznek (vannak) sokan.
    Csak jöjjön már :)
  • Sanyix
    Na megin 6 új arma kép :)
    csekk
  • [NST]Cifu
    Bezony, a FADE igazából az első patch után jelentkezett.
  • pedro870
    a patchekbe betehették a tiltott kulcsok listáját
  • Sanyix
    Fade sztem nem csinált semmit singlében, honnan is tudhatta volna a gém, hogy hamis a kulcs? Csak multiban lép működésbe amikor két ember azonos kulccsal megy fel a szerverre. Én egy ideig hamis kulccsal singléztem, és nem volt semmi gond.
  • [NST]Cifu
    Akkor csak követni kell a kézikönyv utasításait, illetve írni egy mail-t a Starforce-os csókáknak. Probléma általában ott van, amikor valaki elakad ott, hogy a Starforce észlel egy virtuális drive hozzáadást/elvátolítást, és ezért nem indul el, de ahhoz már nincs elég sütnivalójuk, hogy megtegyék azt az egyszerű lépést, hogy "tiszta" rendszerre telepítsék fel a játékot.
  • [NST]Cifu
    A FADE ugye azt csinálta, hogy ha nem volt megfelelő (gyári) CD-kulcsod, akkor csúnyaságok történtek a single játékban (a géppuska szórása egy kerti locsolóéhoz hasonlított például), illetve multiban is alaposan figyelt a CD-kulcsokra.

A Starforce esetén minden egyes CD-hez tartozik egy kulcs, amit ellenőriz is a játék elindítása elött (de vannak játékok, ahol például elég hetente 1x csak berakni a lemezt a meghajtóba), hogy a CD/DVD a meghajtóban van-e, és ráadásul elég alaposan, így a másolt CD/DVD-k nem igazán játszanak. Jelenleg egyetlen garantáltan működő megoldás van ellene, mégpedig az, hogy csak egy virtuális meghajtó van bekapcsolva (Daemon Tools vagy Alcohol 120%), a fizikai meghajtók le vannak húzva az IDE kábelről (vagy a tápról).

Miután figyeli a CD/DVD meghajtókat, eredeti játékoknál is jelenthet problémát, ha ki/be szerelget valaki meghajtót, illetve ha Deamon Tools-t és/vagy Alcohol120%-ot használ, és új virtuális meghajtókat hoz létre, vagy távolít el. Amúgy erre van egy egyszerű (hivatalos) megoldás, ami újratelepíti a Starforce-ot, és utána "alapnak" az újratelepítésnél meglévő konfigurációt fogja venni.

Az StarForce-ot azért utálják a gamerek, mert az SF játékokat nem igazán sikerült eddig feltörni, vagy ha sikerült is, vagy egy kisebb kézikönynek megfelelő trükktár lépéseit kell lekövetni, vagy iszonyatos időbe tellik, amíg sikerül feltörni.
  • Sanyix
    Mert a securom 7-et még crackelni sem kell, csak be a daemon-ba és lehet játszani :) legalábbis nekem ez történt a fos nfsmw-nél :), és azis securom 7-es.
  • Sanyix
    Neked. De pár embertől hallottam, hogy nemnagyon akart elindulni az eredeti starforce-s játék :)
  • tpM
    Jaja kényszerítik a népet ,h. eredetibe vegyék meg ,de spyware azé' kicsit durva megoldás, ménem raknak rá Securom 7-et?
  • neuro
    ennyire azért nem súlyos a helyzet :)
    nekem két játék is van fent, ami starforce-os és eddig semmi problémám nem volt velük. egyébként meg lehet érteni a fejlesztőket is, hogy egyre vadabb védelmeket tesznek a játékaikra...
  • lachun
    ejha nem semmi védelem lesz,ha az lesz:DDDD
  • Sanyix
    Az iszonyatos, az halál, starforce-nál még az eredeti gémekkel is lehetnek gondok indításnál, hát még a másoltnál. Nameg spyware-t telepít a gépre... Egyszerűen egy elmebeteg védelem, amivel a legálisan vásárlók közűl is elriasztanak párat (legalábbis pár starforce-os játéknál előfordul).
  • lachun
    és az gyengébb, vagy szigorubb???
  • [NST]Cifu
    A FADE ötletes védelmi megoldás volt, de nem a Codemasters miatt került bele a játékba, kétlem, hogy az ArmA ilyet használna. Én inkább Starforce-ra tippelek.
  • Thanatos
    fade? :)
  • lachun
    no igen föleg , ha fade védelme lesz, na akko megyek én a botba, mint az OFPnél:DDDDD
  • Thanatos
    jójó tudom tudom, én csak a magam nevében beszéltem :) sajnos annyi csalódás ért már ilyen nagy neveknél hogy nem tudok feltétel nélkül bizni :( és hiddel tud egy gmae akkorát bukni hogy ne nagyonf golalkozzanak vele már a rajongók se, na persze remélem ez nem az arma lessz, sőt, remélem olyan jó lesz hogy rohanhatunk mind a boltba és javitgatásra alig lessz benne szükség :)
  • lachun
    Ok, de azért olvasd el az ofp.hun ,milyen szép javitásokat csináltak alap OFPn a sracok a minél jobb játékélmény érdekében!!!
  • Thanatos
    egyrészt nem a te pénzedet modntam én a magaméról beszéltem csak, sorry ha félreérthető volt :P
    másrészt én meg nem modntam hogy szar lessz, sőt nagyon rmeéem hogy új királyt köszönhetünk, én csak azt modntam hogy az ilyen tuti megveszem hozzállásból nekem sajnos már mennyi meg mennyi csalódás lett... :((( ezért én már nem bizok feltétel nélkül semmiben sajna :/
  • lachun
    ja, és nem is játszottál még ezzel a gaméval, mér lenne szar???!!!!
  • lachun
    jo ötlet de a pénzemet , ne osztmárbe , törödj a tieddel:DDDDD
  • Thanatos
    hát nemtom, azért szarbol nem lehet várat épiteni egyrészt másrészt meg ilyen hozzáálásál vegyél egy halom roncsautot 50millioért és ha nem olyan jó mint aminek gondoltad akkor majd max megjavitod.. :P
  • lachun
    ha ne mlesz jo,a magyar OFP csapat meg javitja, ugyhogy tök mindegy!!
  • Thanatos
    hát ez majd kiderül, meg hát hány és hány gamera mondtam én mrá hgy ha jó lessz emgveszem oszt mégse lett olyan jó :(
  • lachun
    szerintem az arma közkedveltebb lesz, és sokan fogják nyomni!!!
    jah, és ezt meg veszem eredetiben az bizti:)))
  • Sanyix
    Hát azért elég sokan játszanak neten is, bár magyarokból nem túl sok.
  • JohnnySmith
    De legyünk őszinték az nem? Campány módban inkább játszanak vele az emberek mint neten.
  • Sanyix
    Ahhoz képest hogy rétegjáték, kvasoka megvették az ofpt :)
  • JohnnySmith
    Csak le kellet írnom mert ez idegesít a legjobban talán ha CS-zek :) Pláne mondjuk OFP után :)))
  • Thanatos
    iylenbe már nem mentem bele, mondom a kettő között az össz hasonlóság kimerül a nézetben... :)
  • JohnnySmith
    Ja meg az 1iknél nem kolbászol tovább a csóka ha kap 2lővést nem pedig 20at :DDD
    De tény hogy a cs-hez viszonyítani ezt akármiben.....
  • Thanatos
    izé, isten mencse emg ezt a játékot a cs-től... :P szerencsére semmitől sem áll messzeb, talán, habár..., mindkettő fps, vagy legalábbis az egyiknek van fps része is... :P
  • JohnnySmith
    Ennek még nincs ugyanis nem jelent még meg. De az OFP-nek van, habár nem annyira népszerű. Inkább rétegjáték az OFP.
  • Thanatos
    hát ez előfordulhat ;))))
  • JohnnySmith
    Csak próbáltam közelebb vinni a srácot. Gondolom azt jobban ismeri :)
  • Speedbreaker
    Van a játéknak magyar CS kolóniája? + szerverek stb, akár a CS-nél
  • Thanatos
    a bf-nek inkább az az első vh-s aminke már nemtom mi a neve :) a kettő között kb a vezethető jármüvek a párhuzam oszt annyi
    bf sokkal inkább az arcade vonalra gyur mig ez nem nannyira :)
  • Speedbreaker
    A faq alapján is iszonyatos játék lehet. grt a topik nyitójának
  • JohnnySmith
    Jéééééézusom!!!!!!
    Juj hát igen ez egy taktikai fps, tudod ez az őse a BF-nek :))
    Pontosabban ez már egy fejlesztett játék:)
    Operation Falashpont mond valamit?