35054
-
#1567 mint mondtam hangkommunikáció...pl egy 12vs12es meccsen elég gyakran előfordul, hogy pont akkor beszélsz, mikor valaki más, és ilyenkor a másik tőled visszahallja magát, ami iszonyat zavaró...szóval legalább tsnek kell külön a füles, mert a játékhangok annyira nemzavaróak (sőt még meg is dobják egy kicsit a hangulatot, ha 2 hangkártyával játszva, mindig hallatszik a beszéded alatt a fegyverzaj, meg a robbanások :))
(amúgy meg épp pár napja beszéltem egy alfással, kicsit beavatott, hogy milyen keményen összetartó közösség vagytok, meglepődtem eléggé ) -
#1566 Otthonra minek a füles? Pláne ha egyedű laksz? -
#1565 hmm, pedig multis fpsnél azért elég alapszéria a füles, ugye a hangkommunikáció miatt :)
(btw trackir arma videó nagyon meggyőző) -
#1564 Középső szerintem nice! -
#1563 Passz, nekem van egy asztali, talpas mikrofonom, meg egy ruhanyakba csippenthető. Azokra nincs sok értelme visszaverő felületett rakni, igaz nem is tudnék, mivel nekem nincs olyanom, csak Vector-om. :D -
#1562 a visszaverő felületet rá lehet tenni a mikrofonra.. a Vector expansiont nem tudom mire lehetne aplikálni:) -
#1561 az elsö szvsz mivel jobban tükrözi a szabadságot -
#1560 Fülessel még nem próbáltam, de szerintem nem lehet különösebben zavaró. Ki kéne próbálni... -
#1559 fülessel nem zavaró a sapka? -
#1558 Miutan hosszú hajam van elég hülyén is nézne ki nyár közepén lofarokba fogva baseball sapkával:D -
#1557 Eddig nem volt rá példa, főleg mivel TrackIR 4 Pro-m van, amihez ez a Vector cucc jár, amit baseball sapira kell ráaplikálni. -
#1556 Oké, akkor a szavazás témája innentől az, hogy megfelel-e a társulatnak az, ha előre meg nem határozott időközönként én cserélgetem a fórumba berakott bannereket?
(addig teszteljük a lehetőséget :D) -
#1555 De amugy is Track IR 4+-hoz dukal mar a Vector Pro, azt meg ugyis csak sapkaval lehet hasznalni..arra felteszed a Vector Clipet es enyi...ezert jo rendszeresiteni vagy venni hozza "dedikalt" sapkat es nem mesz ki a az utcara "femvazzal" a fejeden :DDDD (persze ez nem gond ha egyaltalan nem hasznalsz amugy sapkat..pl en :DDD) -
#1554 Felteszed a track Ir-es sapira és nem fogod magadon hagyni:D -
#1553 Olyan nem volt még, hogy ilyen fényvisszaverő izével a homlokodon kimentél volna utcára véletlenül? :) -
#1552 -
#1551 Cifu!
A megoldas ami mindenkinek jo..csak neked nem! hogy minden nap beraksz egy masik bannert -
#1550 flasht támogat tudtommal a fórum engine... -
#1549 De Neuro ezeknek a nagy tudor,a en is ot szoktam megkerdezni ha ilyennel futok ossze... -
#1548 Javascriptben tudok csak ra megoldast...aztan hogy azt az sg forum egyaltalan megeszi e azt passzolom. (illetve flashben is megoldhato) -
#1547 ÉS ha egy pörgetős Gif-et cisnalnank belőle?? vagy egy átúsztatósat?? -
#1546 Jóak! :)
Tényleg egy ötlet, van arra valami HTML kód, hogy véletlenszerűen rakjon be bannert? Mert ez is egy lehetőség, persze nem tökéletes (hiszen nem egy, hanem több banner kell a böngésző cache-ben legyen, hogy ne töltse le). Ez csak azért merült fel bennem, mert én is nehezen tudnék választani a lehetőségek közül, és ezzel át lehetne vágni a gordiuszi csomót. :D -
#1545 Első kettőből valamelyik :D -
#1544 ime egybol harom from my worx :))
-
#1543 Nagyon minimálisat, kb. 5° körül. A gyártó weboldalára amúgy ott a link a FAQ-ban (bár nekem most valamiért nem jön be az oldal... ). ;) -
#1542 Nem sokat..nezd meg a videokat a gyari weblapon. -
#1541 Mennyit kell mozdítani a fejet ennél a Track IR-nél hogy pl teljesen oldalra nézzél, vagy ez állítható? Mert mondjuk egy tényleges fejfordításnál már nem látod a monitort csak ha körbe vagy véve:) Valós lemodellezésnél szvsz egy 20' monitor a minimum de még az is kicsi, inkább 3 monitor körbe rakva. Ha meg komoly nyakmunkát igényel ez az izé akkor azé nem adok 50k hogy szétgyepáljam a nyakam:) Jó nekem az egérke is erre. -
Doma #1540 1. -
#1539 mondtam nekem fejlegyezheted az elsőt ha változik ugyis szólok majd:D -
#1538 Utolsó mondat a Bucser alteregóm által közölt hozzászólásból: "Vélemények?"
[tényleg harapós kedvedben vagy ma, menj ki, törj össze pár bútort, képeld fel a szomszédod, gyere vissza... vagy valami. :D] -
#1537 ja:D Seaweed a sodrából:d -
#1536 42 új hozzászólás, mi van kijött?:) -
#1535 te csondesen!
-
#1534 Így igaz:D -
#1533 Jovicc...aki meg kozel stavol se lesz varsarnap az meg kussoljon mi?! -
#1532 A történet: megszerkesztem a hsz.-et, rábökök a "Mehet!" gombra. Látom, hogy kiütöttem valakinek a hsz.-ét, tehát /Szerkeszt/ gomb, kikopizom a formázott hsz.-t, majd /visszavonás/. A jelek szerint ekkor az történik, hogy a kiütött hozzászóló nevével jelenik meg a hsz szövege. :D
Egyébként pedig hova szavaztok, ott olvasható, hogy szavazás vasárnap. ;)
Addig még hátha lesz egy-két jelölt, meg talán én is összeütök még egyet. :D -
#1531 ŐŐŐ nem átvette cifu HSZ-et az én nevemben küldte el az ő hozzászólását:D és az elsőt is megváltizttatta az enyémre és az én Hsz-m törlődött:D -
#1530 Nah csinalok egyet en is gyorsan :D
-
#1529 Kiutotted valakinek a hszet.... -
#1528 NA szóval én az elsőre szavazok mert a második engem túlságosan a Jarheadre emlékeztet:)