35066
  • f2d
    Ha elég alacsonyak voltak, akkor belefértek egy tankba.
  • [NST]Cifu
    Csak a fess és fitt katonákat küldték a frontvonalra, az alacsony, köpcös katonákat konyhaszolgálatra küldték. [csak viccel]
  • [NST]Cifu
    Hát az E3 videóban volt AH-1Z belső nézet, az nem volt túl meggyőző, lévén pl. nem működtek az MFD-k.

A #1151-es hsz.-ben van egy kép az optionsról, ott a TrackIR ballra-jobbra mozgás a leaning-hez volt hozzárendelve. :)
  • bakvarnyu
    Nézegettem a videókat minden katona sovány rajtuk.
    Legalább egy két alacsony köpcös is lehetne azokat könnyebb is eltalálni=)
  • joebacsi
    tényleg, a pilótafülke kidolgozásra visszatérve, annyira nem sértődnék meg, ha valami hasonló, amatőr szintű dologról lenne szó
    (amúgy arma a trackIR4-et támogatja, tehát pl a fejemet kidönthetem a sarkon? mert az lenne az igazi vadállatság :))
  • joebacsi
    hát gyalogosan is azért sokat számít majd sztem, hogy nemkell törzsből mindig fordulni (leginkább pl csapattársak helyzetének a megfigyeléséhez)
    remélem a merevszárnyúaknak is lesz normális fizikájuk, mert ekkora területen, ekkora látóhatárral, trackIR-el már tényleg van értelme normális repülőmodellnek (jó persze nem lockon szintűre gondolok, de mondjuk ha csak gépágyú, meg csak hőkövetős rakéták vannak, akkor már élvezetes dogfightokat lehet játszani, és ezeket kivitelezni azért nem olyan vészes :))
  • Seaweed
    blackwak lal:DDD

szal blackhawk....el is huzok aludni inkabb...nah jo8!
  • Seaweed
    Ismerve a BAS Blackwakjait nem tartok attol hogy ne lenne jo amit kapunk ;)))
  • JohnnySmith
    "Már csak abban reménykedem, hogy valós műszerfal lesz a repülőgépekben/helikopterekben is."
    Annyira mint az OFP-ben szvsz :)))) De ne nekem legyen igazam!
  • [NST]Cifu
    Nemtom, én régóta használok VoIP programokat (Roger Wilcoval kezdtük még :)), de igazából pár hete, a WoW-ban merült fel előszőr, hogy fülest kellene használnom. Tény persze, hogy 12 emberrel elég ritkán vagyok egy csatin.

Egyébként a TrackIR videók terén főleg helikopterben lesz meggyőző szerintem. Az OFP-ben alapvetően azért használtam heliknél/repülőgépeknél a külső nézetett, mert egész egyszerűen alig láttam valamit ki a gépből (főleg a V-80-ból :D). A TrackIR segítségével viszont végre ez nem lesz probléma. Már csak abban reménykedem, hogy valós műszerfal lesz a repülőgépekben/helikopterekben is.
  • Seaweed
    Nekem okes
  • JohnnySmith
    Stim :)

(nem kicsit különösen a cuoresportivo.hu-n :) Én mondjuk klikkesedek mert 156 a favorit nálam:) )
  • joebacsi
    mint mondtam hangkommunikáció...pl egy 12vs12es meccsen elég gyakran előfordul, hogy pont akkor beszélsz, mikor valaki más, és ilyenkor a másik tőled visszahallja magát, ami iszonyat zavaró...szóval legalább tsnek kell külön a füles, mert a játékhangok annyira nemzavaróak (sőt még meg is dobják egy kicsit a hangulatot, ha 2 hangkártyával játszva, mindig hallatszik a beszéded alatt a fegyverzaj, meg a robbanások :))

(amúgy meg épp pár napja beszéltem egy alfással, kicsit beavatott, hogy milyen keményen összetartó közösség vagytok, meglepődtem eléggé )
  • JohnnySmith
    Otthonra minek a füles? Pláne ha egyedű laksz?
  • joebacsi
    hmm, pedig multis fpsnél azért elég alapszéria a füles, ugye a hangkommunikáció miatt :)
    (btw trackir arma videó nagyon meggyőző)
  • Reaper
    Középső szerintem nice!
  • [NST]Cifu
    Passz, nekem van egy asztali, talpas mikrofonom, meg egy ruhanyakba csippenthető. Azokra nincs sok értelme visszaverő felületett rakni, igaz nem is tudnék, mivel nekem nincs olyanom, csak Vector-om. :D
  • Bucser
    a visszaverő felületet rá lehet tenni a mikrofonra.. a Vector expansiont nem tudom mire lehetne aplikálni:)
  • Icebird
    az elsö szvsz mivel jobban tükrözi a szabadságot
  • [NST]Cifu
    Fülessel még nem próbáltam, de szerintem nem lehet különösebben zavaró. Ki kéne próbálni...
  • joebacsi
    fülessel nem zavaró a sapka?
  • Bucser
    Miutan hosszú hajam van elég hülyén is nézne ki nyár közepén lofarokba fogva baseball sapkával:D
  • [NST]Cifu
    Eddig nem volt rá példa, főleg mivel TrackIR 4 Pro-m van, amihez ez a Vector cucc jár, amit baseball sapira kell ráaplikálni.
  • [NST]Cifu
    Oké, akkor a szavazás témája innentől az, hogy megfelel-e a társulatnak az, ha előre meg nem határozott időközönként én cserélgetem a fórumba berakott bannereket?

(addig teszteljük a lehetőséget :D)
  • Seaweed
    De amugy is Track IR 4+-hoz dukal mar a Vector Pro, azt meg ugyis csak sapkaval lehet hasznalni..arra felteszed a Vector Clipet es enyi...ezert jo rendszeresiteni vagy venni hozza "dedikalt" sapkat es nem mesz ki a az utcara "femvazzal" a fejeden :DDDD (persze ez nem gond ha egyaltalan nem hasznalsz amugy sapkat..pl en :DDD)
  • Bucser
    Felteszed a track Ir-es sapira és nem fogod magadon hagyni:D
  • dronkZero
    Olyan nem volt még, hogy ilyen fényvisszaverő izével a homlokodon kimentél volna utcára véletlenül? :)
  • Bucser
  • Seaweed
    Cifu!

A megoldas ami mindenkinek jo..csak neked nem! hogy minden nap beraksz egy masik bannert
  • Bucser
    flasht támogat tudtommal a fórum engine...
  • Seaweed
    De Neuro ezeknek a nagy tudor,a en is ot szoktam megkerdezni ha ilyennel futok ossze...
  • Seaweed
    Javascriptben tudok csak ra megoldast...aztan hogy azt az sg forum egyaltalan megeszi e azt passzolom. (illetve flashben is megoldhato)
  • Bucser
    ÉS ha egy pörgetős Gif-et cisnalnank belőle?? vagy egy átúsztatósat??
  • [NST]Cifu
    Jóak! :)

Tényleg egy ötlet, van arra valami HTML kód, hogy véletlenszerűen rakjon be bannert? Mert ez is egy lehetőség, persze nem tökéletes (hiszen nem egy, hanem több banner kell a böngésző cache-ben legyen, hogy ne töltse le). Ez csak azért merült fel bennem, mert én is nehezen tudnék választani a lehetőségek közül, és ezzel át lehetne vágni a gordiuszi csomót. :D
  • Sanyix
    Első kettőből valamelyik :D
  • Seaweed
    ime egybol harom from my worx :))

• [NST]Cifu
    Nagyon minimálisat, kb. 5° körül. A gyártó weboldalára amúgy ott a link a FAQ-ban (bár nekem most valamiért nem jön be az oldal... ). ;)
  • Seaweed
    Nem sokat..nezd meg a videokat a gyari weblapon.
  • Icebird
    Mennyit kell mozdítani a fejet ennél a Track IR-nél hogy pl teljesen oldalra nézzél, vagy ez állítható? Mert mondjuk egy tényleges fejfordításnál már nem látod a monitort csak ha körbe vagy véve:) Valós lemodellezésnél szvsz egy 20' monitor a minimum de még az is kicsi, inkább 3 monitor körbe rakva. Ha meg komoly nyakmunkát igényel ez az izé akkor azé nem adok 50k hogy szétgyepáljam a nyakam:) Jó nekem az egérke is erre.
  • Doma #1540
    1.