35054
-
#1607 látod fennt a bannert? NA abban a minőségben 5 km-ig belátható lesz a terep. ÉS ez nem OFP hanem Arma mivel annak a topicja. Szóval ez ütni fog mindent. és innentől nem érdekel sem Oblivion sem WW2online sem red orchestra.
edit.: Ja és nem OFP a király hanemaz ARMA. -
#1606 jó, nemis az a célom, csak "az ofp a király, a többi szarműanyag" azért kicsit erős volt szvsz :) -
#1605 Szerintem ez az OFP-t se uti meg...de ne kezdjunk itt el WWII online hypezni mert ez nem az a topic... -
#1604 szarműanyag1:
szarműanyag2:
szarműanyag videó
persze szép, meg reális is az ArmA, de azért nem árt nyitott szemmel tájékozódni :) -
Neoncsoves #1603 ezt kiadták már egyáltalán? -
Fürtös #1602 Ajánlom: telepitsd fel, rakj hozzá 1 finmodot és 1 dxdll.t.
Rakj alá 1 high end gépet és nagyon fogsz ám csodálkozni.
Sajnos az tény,hogy "kissé" sz**ul van optimalizálva és csak mostani High end gépek birják el maximális részletesség mellet...
De ha gondolod mutatok pár képet amit ofp alatt készitettem.
Egyébként pedig nem azt eröltetjük,hogy a mai játékok gagyik,hanem azt,hogy müanyag...rakahat akármilyen effektezést,bump mappingot és shadert sajnos akkor is megmarad a müanyag hatás...menj csak közel a falhoz vagy valami objekthez, még az ellenségen is látszik az általam emlegetett müanyag hatás...(bár azért elismerem,hogy nagyon jol néznek ki!)
Az OFP texturái egytöl egyig fotokbol készültek és ezért tünik fakónak sok helyen bár épp ettöl élethübb az összkép.
A poligonszám pedig már más kérdés,abban tényleg el van maradva:) -
#1601 most ebbe ne kezdjünk bele megint, nagyon sok szép játék van már
de értem mire célzol és díjazom a konzervativizmust
nekem az eddig látott AA képek nagyon tetszenek
persze én nem technikai szemszögből nézem ahogy egyesek, hogy melyik puskacsőnek hogy kell állni meg ilyenek
-
#1600 Na akkor mond egyet ahol reálisabb a táj (nem jobban effektezettre gondolok). Ugyanis ha kinézel az ablakon, láthatod, hogy nem minden csillogvillog, és van tele élénk szinekkel, mint ahogy a legtöbb játékban ábrázolják... -
#1599 azért ez már az elfogultság non plusz ultrája -
#1598 Hand made rotation by Cifu -
#1597 Jé!! Most látom ki lett cserélve a banner.
Cifunak kuldök egy:-t -
#1596 Jó jó. Rosszul fogalmaztam, nem a kinézet valóságos lemodellezésére gondoltam, hanem a fizikáéra. -
#1595 Hát ja, ha körülnézek az ofp-ben a táj kicsit jobban hasonlít a valóságra, mint bármilyen mai fps nézetű játékban. -
Fürtös #1594 Hát nem tudom,lehet h az OFP grafikája nem csillivilli effekthalom de még mai szemmel nézve is inkább élethű... nem ez az ujhullámos divat h minden müanyagnak néz ki...szerintem -
#1593 Már bocsánat, de szerintem a 3D-s irányzék éppen hogy normális lemodellezés egy része, igaz nem a járművek, hanem a gyalogság terén. -
#1592 Oké, hogy haladni kell a korral, de ha így marad ahogy a képen van akkor se lesz rosszabb a játék. Mondhatni, hogy ez sokadlagos szempont a gém szempontjából. Én spec sokkal jobban örülnék, ha a járműveket modelleznék le normálisan végre, de ezt már réggebben említettem, úgyhogy nem tépem tovább a szám.
Ezt is már sokszor leírták: akinek a legmodernebb grafikai megvalósítások kellenek az játszon BF, Q4, HL, stb. valamelyikével (vagy a homokozóba f....val). -
#1591 Pont ez a játék az amelyik nem a grafikai megvalósításai miatt lett maradandó alkotás, a játékélményhez ez a grafikai megvalósítás a lehető legjobban stimmelt.
Ez igaz az OFP-re és a RES-re, node azért illene haladni a korral, és a 3D-s irányzék már nem elementális erejű újdonság. Rendben van, hogy áldozatokat kell hozni a látótávolság oltárán, de ez nem az a kategória...
A másik meg az, hogy ilyen meg olyan grafika kéne, de fusson el egy S3 Trio VGA-n(lehet, hogy a fiatalabbak ezt már nem ismerik).
Aztatatt nem ismerem. Nekem Tseng ET4000-esem volt. :D
Ma van a szavazás határideje ugye? Akkor Zero és Seaweed 1. bannerja közül valamelyik, vagy Cifu cserélgesse random.
Erről a vicc jut az eszembe, amikor egy kérdésre azt válaszolja a pali: A válaszom egy határozott talán. :D -
#1590 Mindig a grafikán nyammogtok. Pont ez a játék az amelyik nem a grafikai megvalósításai miatt lett maradandó alkotás, a játékélményhez ez a grafikai megvalósítás a lehető legjobban stimmelt. A képen látható célzó kimondottan jó. Szerintem az OFP kinézetével sem volt az égvilágon semmi probléma, a célnak remekül megfelelt. Minden jármű, fegyver (kivétel a T-72) felismerhető, arányosan kivitelezett, de ha ez valakinek nem fel meg, az bármit letölthet hozzá. A másik meg az, hogy ilyen meg olyan grafika kéne, de fusson el egy S3 Trio VGA-n(lehet, hogy a fiatalabbak ezt már nem ismerik).
Ma van a szavazás határideje ugye? Akkor Zero és Seaweed 1. bannerja közül valamelyik, vagy Cifu cserélgesse random. -
#1589 annyira azért nemvészes megoldani, és azért sokat tud dobni a látványon, ha pedig kikapcsolható (álá Red Orchestra) akkor az erőforráspazarlás is csak akkor érvényes, ha van miből :)
(egyébként tényleg vannak fontosabb dolgok is, nekem is teljesen megfelelne így :)) -
#1588 Oke hogy irtak..de amugy meg mijapicsanak?! Felesleges eroforraspocsekolas! Majd a Game2-be..(es nem is csodalkoznek ha igy lenne!) -
#1587 Na ez már normális kinézet, nem olyan mint egyes hdr-el rajzfilmszerű kinézetre szétcseszett screenshotok :) -
#1586 Ez a végleges verzió?? nem. Akkor meg? Nem értem miért kell tesztfázis meg fejlesztés alatt kijövő képekből következtetést levonni?? -
tpM #1585 Ja de asszem valamelyik interviewben azt irták ,h "Weapons have real 3d optics" -
#1584 Szvsz ez igy ahogy kinez tokeletesen megfelel a celnak! -
tpM #1583 Nah ahogy ezt elnézem , még mindig nincs 3d-s célzóka :\
-
#1582 ha meg túl köpcösek bele is szorultak:D -
#1581 OFPben is csak egyfajta testalakat létezett :) -
#1580 Meg az észosztó tábornokok akik az íróasztal mögül irányítanak=) -
#1579 Ha elég alacsonyak voltak, akkor belefértek egy tankba. -
#1578 Csak a fess és fitt katonákat küldték a frontvonalra, az alacsony, köpcös katonákat konyhaszolgálatra küldték. [csak viccel] -
#1577 Hát az E3 videóban volt AH-1Z belső nézet, az nem volt túl meggyőző, lévén pl. nem működtek az MFD-k.
A #1151-es hsz.-ben van egy kép az optionsról, ott a TrackIR ballra-jobbra mozgás a leaning-hez volt hozzárendelve. :) -
#1576 Nézegettem a videókat minden katona sovány rajtuk.
Legalább egy két alacsony köpcös is lehetne azokat könnyebb is eltalálni=) -
#1575 tényleg, a pilótafülke kidolgozásra visszatérve, annyira nem sértődnék meg, ha valami hasonló, amatőr szintű dologról lenne szó
(amúgy arma a trackIR4-et támogatja, tehát pl a fejemet kidönthetem a sarkon? mert az lenne az igazi vadállatság :)) -
#1574 hát gyalogosan is azért sokat számít majd sztem, hogy nemkell törzsből mindig fordulni (leginkább pl csapattársak helyzetének a megfigyeléséhez)
remélem a merevszárnyúaknak is lesz normális fizikájuk, mert ekkora területen, ekkora látóhatárral, trackIR-el már tényleg van értelme normális repülőmodellnek (jó persze nem lockon szintűre gondolok, de mondjuk ha csak gépágyú, meg csak hőkövetős rakéták vannak, akkor már élvezetes dogfightokat lehet játszani, és ezeket kivitelezni azért nem olyan vészes :)) -
#1573 blackwak lal:DDD
szal blackhawk....el is huzok aludni inkabb...nah jo8! -
#1572 Ismerve a BAS Blackwakjait nem tartok attol hogy ne lenne jo amit kapunk ;))) -
#1571 "Már csak abban reménykedem, hogy valós műszerfal lesz a repülőgépekben/helikopterekben is."
Annyira mint az OFP-ben szvsz :)))) De ne nekem legyen igazam! -
#1570 Nemtom, én régóta használok VoIP programokat (Roger Wilcoval kezdtük még :)), de igazából pár hete, a WoW-ban merült fel előszőr, hogy fülest kellene használnom. Tény persze, hogy 12 emberrel elég ritkán vagyok egy csatin.
Egyébként a TrackIR videók terén főleg helikopterben lesz meggyőző szerintem. Az OFP-ben alapvetően azért használtam heliknél/repülőgépeknél a külső nézetett, mert egész egyszerűen alig láttam valamit ki a gépből (főleg a V-80-ból :D). A TrackIR segítségével viszont végre ez nem lesz probléma. Már csak abban reménykedem, hogy valós műszerfal lesz a repülőgépekben/helikopterekben is. -
#1569 Nekem okes -
#1568 Stim :)
(nem kicsit különösen a cuoresportivo.hu-n :) Én mondjuk klikkesedek mert 156 a favorit nálam:) )