35054
-
#1647 Nem mindenki EA/DICE hálistennek... :P :)) -
#1646 Adják már ki könyörgöm ezt a játékot!Ne huzzák má itt az idegeimet.Ami még hátravan azt adják ki patchbe és kész, csak má megjelenne. -
#1645 Vegulis nem rossz 5let.. De nem tippelek..nem tudom. -
#1644 Ásóról jut eszembe, szerintetek még hány év, mire használni lehet virtuálisan is? (Nem az ásóval szájbaverésre gondolok, hanem lövészárok ásásra... Tutorial: na kopasz, árkot ide! :D ) -
#1643 Nah meg 3 logo ide :D
-
#1642 70 db + 8 kép az ofp.hu-n :D -
#1641 www.ofp.hu -> ArmA képek és technológiai video
nem sok új rész van a videoban de az viszont nagyon brutál, föleg mikor közel több 100 egység megindul. -
#1640 leksyka.pl (pl-eng) -
#1639 Lengyel-Magyar szótárat valaki! :D -
#1638 ArmA beta teszten -
tpM #1637 Ma van az OFP 5. szülinapja :D happy birthday :) -
#1636 Pedig van árnyékuk mindenhol :\ -
#1635 Anizo izé szinte minden játékban van :) -
#1634 nem rossz kis játék lessz ez -
#1633 Nem tudom, azert az arnyekok igencsak a realitashoz tartoznak, nem a csilli-villihez. Ficko a saroknal arnyekot vet -> eszreveszed. Haztetorol arnyek, stb. -
#1632 Szerintem WWIIOnline-ban az árnyékok fognak a legkevésbé érdekelni mikor kb 3000-en pörögnek egy area-ban egyszerre... -
#1631 A tankoknak meg a fekvo fickoknak miert nincs arnyeka? Ez igy eleg bena... -
#1630 őt is a leglényegesebb dolog érdekli:D -
#1629 Ott fent van egy link a FAQ-hoz. -
#1628 -
#1627 császtok,
nemtudjátok véletlenül ,h ebben a gameban lesz-e majd anizotróp texturaszűrés? esetleg HDR? -
#1626 Csak azért, hogy enyém legyen az utolsó szó! -
#1625 Ok, de lehet, hogy más másként gondolja.
(#1620, ténylaeg ott a :D) -
tpM #1624 Ehh mér húznám? ott a ":D" ,h poén volt. bazz nemkell mindent komolyan venni ;)
egyébként miazhogy a "többieket"? kit húztam ? -
#1623 vót :) -
neuro #1622 A sok műanyagozás közben nem figyeltem, hogy ez volt-e már:
trackir trailer -
#1621 Szerintem Te direkt húzod a többieket. -
tpM #1620 Ja télleg műanyag ,főleg az alsó képen a Kar.98 :D -
#1619 Én a Crytek-es cuccokat nem szeretem. Nekem valahogy pont ez a csillogó-villogó polivinilclorid kinézet.
De szerintem ezt most fejezzük be, mert ebből is pillanatok alatt parázs vita támad. -
tpM #1618 Ja de a Crysis-hez DX10 kell majd.... -
#1617 Azért tegyük szépen hozzá, hogy nem ártana bizonyos dolgokban előre lépni grafika terén is. Viszont ahogy lent említetted, inkább fizika terén kéne fejlődni (most úgy is ez az új divat. :D). Például szívesen látnák majd a Game2-ben olyan dolgokat, mint a Crysis E3-as videójában, amelyben a növényzeten nem keresztülsiklasz, hanem a bokrok, ágak félrehajlanak... -
#1616 -
#1615 Megnyugtatás képpen elárulom, hogy jól néznek ki ezek a játékok is. Gondolom, hogy ezeket a game-ket se Vér Istvánok nyúzzák a full grafikai efektek miatt.
(Egyébként meg az előbb abban nagy volt az egyetértés, hogy az OFP nem a grfikájával vívta ki a játékosok elismerését. Sőt igazából a hsz-ekből az jött le, hogy nem is nagyon igényli a többség a csilli-villi PVC kinézetet. Erre beraksz más játékokról képeket, és tessék egyből kiderül, hogy az OFP-nek van a legszebb grafikája, minden más ronda.) -
#1614 Ezt már láttátok?
AMRA -
#1613 Hát igen, az a fénylő hdr effekt kicsit túlzás(mint ahogy a hdr általában), de nem mondanám, hogy műanyag. :D -
#1612 Igen, igazatok van.
Fúj, sz@rműanyag, nem kell... -
#1611 "szarműanyag2:
http://www.redorchestragame.com/images/08-02-06/full/shot0107.jpg
http://www.redorchestragame.com/images/17-01-06/full/Tiger4full.jpg"
Ígyvan. -
#1610 Nem az a kérdés, hogy milyen gép kell hozzá, hanem hogy mennyi..
-
#1609 Amúgy 8 km-et ígérnek maxra, az már más kérdés, hogy milyen gépen fog menni úgy. :) -
#1608 És ezt kitől idézted, mert ilyet senki se írt :)