35066
-
Legalább úgy mutatják meg ahogy átlagos játékosnak ki fog nézni, normál futási sebességgel, és nem a szétfotosopolt ultrahigh(ami úgyse fog menni semmilyeng gépen) grafikát mutatják, mint egyes játékoknál... -
Hát ezek a képek nem túl meggyőzőek. Tisztára mint az OFP egy grafx packkel. -
Dexantreal #1946 na és nálunk még mindig semmi? -
Zseblovag #1945 Ica! Lényeges lenne, hogy az új modban találjunk valami megoldást az alábbi dologra:
Vannak emberek akik úgy szereznek előnyt tankozás során, hogy a grafikai beállításokat módosítják(értem itt pl. a füst kikapcsolását, stb....). Namármost jó lenne az új modot úgy kialakítani, hogy az effektek mindenki számítógépén azonos beállításokat képviseljenek, magyarul pl. ne lehessen letiltani a füstöt, mert tankból lőve így csak nekem takarja a találatot a saját ágyúm füstje, másnak nem, valamint zászlószerzésnél ki lehessen használni a füst adta fedezéket......Szerinted megoldható? A tankokra visszatérve mint már egy kolléga említette a "termal image" hőkép alapján az erdőben is egyszerűbb lenne kiszúrni a gyalogosokat..... -

-

-
tpM #1942 Nem kéne mennie :P az OFP minden gépen képes szaggatni :D -
Ehh ... NAGYON SOK játékkal nem játszott ... :)
A 20 FPS ... khmmm ... az már hagy maga után kivánnivalókat (Arról nem is beszélve hogy nekem valami okból kifolyólag a pár hete birtokolt OFP-om akad mint a vaddisznó ... tuti én baxtam el valamit ... de azért legalább 1024x768-ban mennie kéne ... -
2000, 2500 látótávolság most is megvan a szerveren nagyobb pályáknál -
-
Már ofp-ben is valósan mutatta az értékeket... ha meg volt csinálva. Végülis minek csinálja a bis? Nyugodtan rábízhatja a modderekre, bis inkább magát a programot finomítsa ne a modellekkel meg hasonló dolgokkal foglalkozzanak, úgyis jobbat csinálnak a modderek :) -
Cifu az egy dolog, hogy már Drez is elkezdte wow-ban a ^^ szmájlit mert annyiszor írtam be, de hogy te is... :) -
Angol nyelvű fórumokon többször előfordult, hogy totál ismeretlen lengyelek mikor meglátták, hogy magyar vagyok, beírták ezt. Utána én is elkezdtem. :)
A Militaryphotos.net oldalon már meg is szóltak minket, mert sportot üztünk belőle. ^^ -
Cifu ezt élőszóban ha elmondod nekem (mondjuk borozgatás után) akkor emelem kalapom előtted
-
Dehogynem. Átlag 30 FPS, nagyritkán megy 20 alá (1024x768 HDR minden max 16x aniso.) :P -
Hu te ilyeneket tudsz?! 
-
Polak - Wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki
Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát -
a lényeg hogy jol moddolhato legyen -
majd addonban megcsinaljak...sot ha tenyleg lehet hasznalni OFP addonjait akkor lesz*rom hogy ilyen hasznalok addont... -
Jovan na.... beléd is :DDDD Nem kell azé mindjárt káromkodni :) -
Tessek
Nah jo csaltam ez SEP 3.0 M1A2
-
Polak - Wêgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki -
Hja, legalább valami kamu műszerkijelzés lenne, nem sötét kijelző :)
Ennél már csak az lenne szebb ha valósan mutatná is az értékeket, majd talán OFP 3-ban :) -
Az M1 amibe beleaplikálódott egy fa.... és a heli műszerfala sem az igazi....
Na mind1 azé jöjjön...(de ne lenygelül) -
Ezek szerint nem játszottál az Oblivionnal.^^ -
Sztem annyira nem vészes a helyzet.. Nekem van egy 7600gt-m meg 3000+A64 és jelenleg minden tökéletesen működik.. Nincs olyan játék jelenleg ami ne menne max grafikán.. És a konfig majdnem 2 éves.. Egyedül a VGA volt cserélve most.. 1,5 év múlva majd upgrade megin.. -
OFP-ben nem láttál olyan M1A1-et, amelynek volt M2 géppuska a parancsnoki búvónyílás keretén? -
Valahol szánalom már, hogy az x850xt-m is kevés lesz...Nem is beszélek a 3.6-os P4-ről 2 giga rammal mellé. -
Nem, ez a crysis a te jelenlegi konfigodon 

-
Ez a Crysis 486-os konfigon... -
Ez télleg OFP-nek néz ki.. O_o -
Hmm ez a ket kep mintha az OFP-bol lenne....ronda is, latotav sincs, egy szal efekt se...
Amugy csinaljunk egy magyar kiadot aztan megoldjuk a magyar ArmA kerdest ;))) -
LEM (egy lengyel kiadó) bejelentette, hogy ők adják ki Lengyelországban az ArmA-t, természetesen teljesen lefordítva ékes Lengyel nyelvre. A megjelenési dátum jelenleg Október 6...
[center]
-
Ezeket a játékokat a BIS Australia dobja piacra online előrendeléssel. Ilyen módon nem igazán egy kategória az ArmA-val (már az ára alapján sem). -
neuro #1914 szerintem ez egy kis parasztvakítás demo helyett, csak hogy kapjanak már valamit az emberek, amíg nincs kiadója az ArmA-nak -
Egészséges versengés :) -
Furi... házon belüli konkurens? -
jobb mint a semmi :D -
neuro #1910 "nemes osztrákok Vietnamban" ez a legjobb :)) -
:D
.png)