35066
-
ja :o -
tpM #1987 nembaj, a BMP-2 fedezi :D -
elég kelletlenül tartja a stukkót :D -
tpM #1985 Nah énis beszállok :)
-
ezeket bannereknek híjják 
de jók ;) -
Hát ezt nem jelentettem ki, mert alapból meg akartam venni, és már rég félre van téve rá a pénz, csak a megjelenésre várok :) -
Nah enyi logoval csak kihuzzuk a megjelenesig 
-
Lettek is belole logok 
-
hoppale...ket uj logo 
-
pedro870 #1979 ráérek vagy nem? :) -
fkubi #1978 Vettel gepet?
-
pedro870 #1977 az az igazság, hogy nekem ezek a képek nagyon tetszenek :) a grafikával nem lesz bajom. -
ofp.hu-n újabb képek -
ha nemtűnt volna fel minden játék megjelenését tologatják szépen általában...de ha még nemis így lenne, akkor is ebből arra következtetni, hogy úgyis szar lesz...tudod mit, IGAZAD VAN!
-
úgysem veszed meg (ahogy azt már korábban többször kijelentetted) akkor meg hol érdekel téged a kiadás időpontja? -
3(vagy több) kiadási időpont eltolás után hogy álljak hozzá? :D -
pedro870 #1972 B+ Sanyix, nemcsak a képek alapján lesz használható a több lövész poz, hanem lenyilatkozták több helyen. Ennyi, még1x le ne írd, hogy a képekkel mi a baj :D -
jah igazad van, jo szar lesz az egesz, meggyoztel -
ÉS még te mondod, hogy nem állsz hozzá negatívan a dolgokhoz... -
Hát reméljük nem mutatóba teszik oda, de megtörténhet :) vótmá hasonló, mondjuk más játéknál. -
mert esetleg gyárilag nemvalószínű hogy csak mutatóba teszik oda -
Na de erre mondtam, hogy ilyesmik az ofp-ben is voltak... dísznek. Miért olyan biztos, hogy az Arma-ban használható is lesz? -
Még1x: több lőállás biztos lesz. Ott van az M1A1 toronygéppuskája, illetve az MH-60, amelynek mindkét oldalon van M134 géppuskája. -
Hát sztem senki sem néz hülyének senkit. Mi nem érthető? Ez a 2 nem lesz arma-ban, ennyit írtam. -
Ez a sima OFPben is így volt, szóval nem hinném, hogy visszafejlődnének. -
tpM: És jó ez a grafika is, az a lényeg ,h lesz dinamikus épületrombolás meg több lőpozíció.
Válasz rá:
Sanyix: Eltaláltad, ezek amelyek nem lesznek benne :)
Most ki néz kit hülyének? :) -
Igen, csak mondom, hogy ofp-ben is meg vannak ezek mégsem lehet használni. Tehát ha a képeken látszik ilyesmi nem jelenti azt hogy úgy is lesz benne. -
Khmm...
Az Armed Assaultról volt szó, nem az OFP-ről, kéremszépen... :D -
Hát toronygéppuska, ofp addonokban csak nem használható. Kidölt kerités is alap ofp-ben, de az csak modell. Persze jó lenne ha lenne mind2. -
Több lőállás biztos lesz benne (lásd toronygéppuska az M1A1-en, már vagy féltucat képet linkeltem be a topicba...), az épületrombolás még kérdéses, de kidőlt téglakerítést már láttunk egy-két képen. -
Az addonokbol átvesznek pár megoldást?Gondolok itt a kézjelekre.Hamár a kihajolás a trackir segitségével megoldották.Mondjuk az se lenne egy elhanyagolhato dolog ha lehetne mozogni és löni az arra alkalmas jármüvekben nem csak arra várni hogy valami történik velem. -
pedro870 #1957 lesz több lövész poz egy járműben -
Keress, a topik elején, amikor még úgy volt, hogy megjelenik 2005 végén. Egyébként most is csak megjelenés dátumához állok negatívan meg a gépigényhez az ofp-ből, meg a trailerek szaggatásából kiindulva, a többivel semmi gond, szóval lehet hogy összekeversz valakivel :) -
tpM #1955 Hát, a FAQ ban pedig ez van "-Több lőállás / torony egy járműben, a képeken eddig egy MH-60-at lehet ennek bizonyítékául látni, amelynek mindkét oldalán van M134 géppuska. A harckocsik parancsnokának lesz ezentúl egy külső, a torony búvónyílásának keretére szerelt (légvédelmi) géppuska."
-
mutass egy hozzászólást amit te írtál és pozitívan álltál hozzá a játékhoz... -
Milyen negatív hullám? Nem is volt szó arról hogy ezek benne lesznek! Elején megmondták, hogy game2-ben lesznek, arma-ban nem. -
Én nem értem miért nem tapasztjuk már le a szádat a negatív hullámaiddal együtt aztán mikor megjelent leültetünk egy gép elé felhúzzuk a grafikát és megmutatjuk majd egy számodra fájdalamas de számunkra igen szadista és örömteli pillanat közepette letépjük a szakáladdal együtt ami alánőtt? Csak hogy legyen miért óbégatnod... -
tpM #1951 Ha nem akkor meg se veszem :) -
Eltaláltad, ezek amelyek nem lesznek benne :) -
tpM #1949 És jó ez a grafika is, az a lényeg ,h lesz dinamikus épületrombolás meg több lőpozíció.
.png)