35066
-
pedro870 #2109 Marek Spanel: There are two reasons for ArmA delay. Firstly we failed to negotiate in time with a big global publisher so we're preparing separate territorial releases along with Idea Games, which is more demanding thing in a lot of aspects. The second reason is in a developement itself: we were countinuously deciding to improve the game and engine above original plans, we focused more on graphic aspects and AI. These, albeit beneficial changes for the game, showed on the developement schedule.
Szóval, hogy miért késik a game Marek Spanel szerint:
1. nem tudtak időben leszerződni egy globál kiadóval, ezért most külön értékesítik egyes területekre (lásd lengyel sztori), előtérbe kerül az Idea szerepe.
2.Folyamatosan olyan döntéseket hoznak, hogy a játékot az eredeti tervekhez képest tovább fejlesztik, elsősorban grafikai és AI téren. -
fkubi #2108 Tartas...
10km "delutani seta" utan nezd meg, hogy tartod azt a fegyvert :)
-
Én nem tartozom azok közé a sokak közé. A Cifu által berakott képen is kissé eltartja a karját a testétől és nem lóg bele a tórzójába. -
Azé mondom hogy szerintem semmi gond nincs a tartásukkal.Csak sokaknak nem ez a megszokott látvány mert a filmeken nem ezt látja. -
OK de összehasonlítva a képeket játékban lévő katonák egy kicsit túlzásba viszik ennek betartását. Nem mondom ,hogy integessenek a könyökükkel de így kissé karótnyelten hatnak. -
Anno széles körű "mozgalom" indult az angol nyelvű katonai témájú fórumokon, mely arról szólt, hogy fegyvertartásnál a leszorított könyök, vagy a "csirkeszárny" ajánlott. A leszorított könyök melletti érv az volt, hogy kéz így védi a torzót, ami főleg akkor fontos, ha a ballisztikai mellénynek van vállvédője is. Ha a könyök fel van emelve, a vállvédő szinte semmiféle védelmet nem nyújt.
Amerikai katonák, testhez szorított könyökkel
A heves viták egyikében egy irakban készült fotón látható amerikai katonát elemeztek ki a fórumozók, hogy mennyire rossz is a tartása. Erre egy aktív katona beírt, hogy ha egy őróla készült fotóra írná valaki, hogy sz@rul állt be, akkor felkeresné az illetőt, és térdig belépne a végbelébe. A kritikus hangok ezek után elcsendesettek. :)
Ettől függetlenül a legtöbb rendőri és katonai különleges egységnél általában leszorított könyék látható gyakorlatokon vagy éles bevetéseken. -
Majd a modderek javitanak rajta csak má készen lenne. -
Tehát mindnek így kényelmes. -
Sztem csak az furcsa hogy a jobb könyöke le van szoritva a teste mellé,de akár igy is tarthatja kinek hogyan kényelmes. -
A katona még mindig abnormálisan tartja a fegyverét szvsz. -
csoola #2099 LOL -
De azon az oldalon már decembert irnak a q4 helyett.Akkor ez tényleg karácsony lesz.Nembaj legalább akkor majd kapok rá pénzt megvenni. -
Rafia #2097 nem tudom, hány perc alatt renderelnek egy ilyen képet. Az én gépem biztos el lenne vele egy darabig. Utána ráengednek még n db szűrőt és egyéb képfeldolgozó algoritmust, aztán meg is van a végeredmény. Remélhetőleg /szarkazmus/ a fizikai engine is ennyire cizellált és aprólékosan kidolgozott. -
Gyanúsan néznek ki jól? :D -
Az új tűz és füst effekten kívűl semmiben nem különbözik a korábbi képektől... -
Rafia #2094 az első kép gyanúsan szép. De legalább beindult a marketing (és fotosop) gépezet. -
Igen, látom én is, kisebb artifact... Megesik. :) -
kiskorúbézoltán #2092 Hmm , hmm ... nézd meg a másodikon a kismadár farokrotorját ... -
GrimReaper78 #2091 Uhh, nagyon állat az a füst! -
Ezek gyanúsan jól néznek ki.. -
Kéremszépen ezt be kell raknom, mert annyira szépek:
-
2 új kép
http://www.bis-ingame.net/cmpro.ext/news.php -
fkubi #2087 Nem tudom, megmondtak-e neked mar, de a Mikulas halott, a Husveti Nyuszit meg elvitte a roka...
-
karácsonyra csak hozzánk vágják... -
fkubi #2085 Hat, december 24-en Q4 se lesz tul realis, hiszen akkor mar majdnem vege... -
pedro870 #2084 ja igen, szeptember végén OFP lanparty lesz pilismaróton, azért 30+ emberrel még az OFP is tartogathat mindenkinek meglepetéseket, szóval gyertek! Részletek ofp.hu-n.
-
pedro870 #2083 hát a q3 nem is lett volna túl reális, mindjárt vége -
2145!
-
Estimated release date: Q4 2006
figyelitek? Megint eltolták :) -
A füst az nagyon királyos lesz. -
Igy a képeken elég jo a füst ,de kiváncsi lennél milyen mozgás közbe befolyásolja-e monjuk a szél vagy a helikopter rotor.
Most majd a térdig érö gazba is el lehet bujni bár ez oda-vissza igaz. -
-
tHommy #2077 6 újabb kép jelent meg a hivatalos oldalon:
-
Látod, fociznak a falusiak :) -
Amúgy tényleg lesznek civilek a játékban akik valamiféle tevékenységet folytatnak? -
Nahát tényleg. -
neuro #2073 biztos valami falusi csapat lehet :) -
Ő szerintem nem gázost mondott hanem gazost, tény mondjuk hogy mindkettő illik rá :D -
Miért? Rozsdás a kapu? -
NB XX :)
.png)