35054
-
Rafia #2097 nem tudom, hány perc alatt renderelnek egy ilyen képet. Az én gépem biztos el lenne vele egy darabig. Utána ráengednek még n db szűrőt és egyéb képfeldolgozó algoritmust, aztán meg is van a végeredmény. Remélhetőleg /szarkazmus/ a fizikai engine is ennyire cizellált és aprólékosan kidolgozott. -
#2096 Gyanúsan néznek ki jól? :D -
#2095 Az új tűz és füst effekten kívűl semmiben nem különbözik a korábbi képektől... -
Rafia #2094 az első kép gyanúsan szép. De legalább beindult a marketing (és fotosop) gépezet. -
#2093 Igen, látom én is, kisebb artifact... Megesik. :) -
kiskorúbézoltán #2092 Hmm , hmm ... nézd meg a másodikon a kismadár farokrotorját ... -
GrimReaper78 #2091 Uhh, nagyon állat az a füst! -
#2090 Ezek gyanúsan jól néznek ki.. -
#2089 Kéremszépen ezt be kell raknom, mert annyira szépek:
-
#2088 2 új kép
http://www.bis-ingame.net/cmpro.ext/news.php -
fkubi #2087 Nem tudom, megmondtak-e neked mar, de a Mikulas halott, a Husveti Nyuszit meg elvitte a roka...
-
#2086 karácsonyra csak hozzánk vágják... -
fkubi #2085 Hat, december 24-en Q4 se lesz tul realis, hiszen akkor mar majdnem vege... -
pedro870 #2084 ja igen, szeptember végén OFP lanparty lesz pilismaróton, azért 30+ emberrel még az OFP is tartogathat mindenkinek meglepetéseket, szóval gyertek! Részletek ofp.hu-n.
-
pedro870 #2083 hát a q3 nem is lett volna túl reális, mindjárt vége -
#2082 2145! -
#2081 Estimated release date: Q4 2006
figyelitek? Megint eltolták :) -
#2080 A füst az nagyon királyos lesz. -
#2079 Igy a képeken elég jo a füst ,de kiváncsi lennél milyen mozgás közbe befolyásolja-e monjuk a szél vagy a helikopter rotor.
Most majd a térdig érö gazba is el lehet bujni bár ez oda-vissza igaz. -
#2078 -
tHommy #2077 6 újabb kép jelent meg a hivatalos oldalon:
-
#2076 Látod, fociznak a falusiak :) -
#2075 Amúgy tényleg lesznek civilek a játékban akik valamiféle tevékenységet folytatnak? -
#2074 Nahát tényleg. -
neuro #2073 biztos valami falusi csapat lehet :) -
#2072 Ő szerintem nem gázost mondott hanem gazost, tény mondjuk hogy mindkettő illik rá :D -
#2071 Miért? Rozsdás a kapu? -
#2070 NB XX :) -
neuro #2069 elég gazos az a focipálya :) -
#2068 De jóóó! És beállhatunk focizni? -
#2067 Egész jol elszorakoznak nem?
Csak még mi nem tudunk vele játszani :( -
#2066 minnél hamarabb adják ki annál több javito patch kell majd -
#2065 Miért kellene készen lennie? Ezek az információk végülis akár az E3-as alfa változat alapján is származtathatóak... (a BISwiki oldalán is ott olvasható, hogy az információ még változtatás tárgyát képezheti...) -
#2064 de ha már ilyesmit kitesznek akkor készen van nem? tehát tudniuk kéne a megjelenés dátumát is.. -
#2063 Hát nyilván elfogyott a lőszer. -
tpM #2062 És az ArmA videóban (aza 80megás .avi) az Ural platóján ülnek katonák , követi őket 2 MH-6 heli, a platórol mérnem lövik a heliket pl PK-val? -
pedro870 #2061 De ez olyan mint vbsben az épületrombolás, azt se adták ki hivatalosan, csak 1 vid volt róla, nem? Armánál ezt nem említik sehol sem, legalábbis nekem nem tűnt fel. -
#2060 Pedig vbs-be már vót ez legalábbis 5t trák platójáról lövöldöztek, és mászkáltak rajta. -
pedro870 #2059 Szigorúan véve nem ezt jelenti, max azt, hogy csinálnak az uazba egy hátsó ak-s lövészállást, tehát beszállhatsz oda g36tal is, te egy hátul ülő, kifele lövöldöző ak-s leszel. Viszont amit te mondasz, hogy a járműben mozgni lehessen meg kilőni, ezt is tervezik, de az emlékeim alapján ez inkább esélyes a vbs2-be mint az armaba...vagy sehova :) -
#2058 Jah, sőt még a lecsukott csomagtartóból is lőhetsz, de akár az üzemanyagtartályból is :)