35054
-
#2177 Rossz belegondolni, hogy ha az ArmA ennyit csúszik, akkor mennyit csúszhat a Game2... :D -
#2176 Olyan mintha a sok csuszás miatt már a game2-t adnák ki,abbol volt valami hasonlo erdös tankos kép.Rossz belegondolni ha ez ilyen jol néz ki akkor milyen lesz majd a game2. -
#2175 Három új kép (forrás - eredeti méretben itt nézhetitek meg):
[center]
-
#2174 Jók ezek az összehasonlítós képek. Itt lehet látni, hogy mekkorát fejlődött a játék grafikai téren. Mondjuk amikor megjelent anno az OFP, akkor szépnek mondható volt, bár most se csúnya 2006 ide vagy oda. ArmA-ban a füst a legcsúcsabb, remélem a harckocsik használni fogják mind ködgránát formájában, mind füstgenerátor formájában. -
fkubi #2173 Penteken nem leszek net kozeleben. Megtenne valaki, hogy felveszi mp3-ba?
-
pedro870 #2172 jaja, látom már, placebo lesz ott a bis-től, a pr felelős, pláne nem is cseh :) -
#2171 Hát a weboldaluk angol nyelven van, úgyhogy az ékes cseh nyelvet szerintem mellőzni fogják... :D -
pedro870 #2170 milyen nyelven? :) -
#2169 Két újabb kép és egy kis info: pénteken magyar idő szerint este 10-kor a BIS több tagja is interjút ad az ArmA-val kapcsolatban az ESport rádiónak ( http://66.228.112.213:8004/listen.pls )
[center]
-
#2168 Kizártnak tartom, hogy egy ilyen kaliberű játék ne lelne hazai forgalmazóra. -
#2167 Gondolod, hogy minden kiadónak saját CD-gyára van? :) -
Rafia #2166 Nem hülyeség, mert ha itthon nem lesz forgalmazója, akkor max. a digital downloadban lehet reménykedni, mert kis hazánkba amazonról nem rendelhetsz szoftvert. (Ugye?). -
#2165 EVM? :) :) -
#2164 Ok van lemezgyárad? :D -
#2163 Csináljunk mi egy kiadót kizárólagos MO terjesztésre:) -
#2162 Mindenki kezdjen magyar kiadót keresni az arma-nak. A németeknek, és a lengyeleknek már van. Igen, megcsinálták :D -
#2161 Már elmondtam 4454 ször, hogy 2145 december -
#2160 Mer a valóságban neonzölden virít a főd? -
#2159 Most aztat mondják, hogy 2006 Q4.
De 2005 elején azt mondták, hogy 2005 vége. 2005 végén azt mondták, hogy 2005 H1. 2006 március környékén azt mondták, hogy 2006 Q3. Pár hete pedig 2006 Q4. -
Isegrim #2158
Nagy vonalakban lehet tudni mikor jön ki ? -
Isegrim #2157
A robbanások szépek, a grafika is egész fajnt, csak az a Bohemia "védjegy" fostalicska szürkés textúrák zavarnak, főleg amikor nagyobb teret látsz be jön elő a textúra ismétlődést, ezt sajna nem tudták megoldani.
Azért jó kis stuff lesz ez. :D -
#2156 Három új kép, és egy info: német nyelvterületen a Morphicon lesz a kiadó. A jelek szerint tehát kis kiadókkal egyezkedik a BIS.
[center]
-
#2155 Nem ennyire szőrös a pofám, de bizonyos hasonlóságok talán akadnak... -
#2154 Két hétig játszottam még 2004-ben, utána Johan kartárs javallatára megpróbáltuk még 1x idén, szintén kb. két hétig... Verziószámokat nem tudok mondani. -
#2153 Jujj ez te vagy? -
Doma #2152 Hidd el hogy elég sok különbség volt közöttük.
Mondjuk aki sokat játszott vele annak voltak benne érdekes változások.
A random spawn néhány pályán meggátolta az észnélküli rusholást, néhol a random objectek változtattak a játékmeneten.
De hozzáteszem hogy sajnos az AA elindult egy lejtőn...
2.7 ben lesz kis radar/térkép, lehet majd hummert vezetni (nem egy arma kavalkád de nem is ez a cél), jah és lesz coop küldi is.
Azt azonban ne felejtsétek hogy az AA inkább az amerikai hadsereg propaganda anyaga mintsem játék, akár arcade akar realisztikus.
Mindenesetre ha még élek mikor az ARMA megjelenik, akkor az elsők között leszek aki megvesz
-
#2151 Még idén az első negyedévben játszottunk vele. Azt szerintem ő sem tudja hogy melyik verzióval.
Én beszéltem rá hogy adjunk neki még egy sanszott de maximális csalódás volt. -
#2150 Sok különbség nem volt köztük. Bekerült a medic és sf osztály, sf mod fegyverek, 1-2 kiegészitőcucc és pár pálya. A játékmenet ugyanaz. -
Doma #2149 Melyik AA verzióval játszottál utoljár? Nem csak megnézés szintjén hanem hosszabb ideig. -
#2148 Olyan mintha egy c&c játékot játszanál, csak te vagy a katona :) és a commanderség se ilyen felülről látszik minden dolog, hanem ő is katona, de vannak különleges képességei, pl a legfontosabb, hogy az mhq-val tud építeni. A pénz az elfoglalt és megtartott városokból jön, a cél hogy lezúzd az ellenfél összes gyárát és az mhq-ját, vagy befoglald az összes várost, az előbbi sokszor egyszerűbb. -
Megharaplak, ha ilyet mondasz!
ArmA banner FTW -
#2146 Amúgy abban szerintem mind egyetértünk ,hogy a BF2-ben a BF2 topik bannerja a legjobb -
#2145 Igen de ha már gondoltak erre vehették volna a fáradtságot mindkét oldal lemodellezésére. -
#2144 Ha jól sejtem mindenki kap egy 10 fős squadot és azzal megy:D
Szerintem jó móka lehet:) -
#2143 Köszönöm szépen. :) -
#2142 Ráadásul a tükrözött fegyverek...
Nono. A CS számomra egyik legkedvesebb tulajdonságát nem szapulni. A tükrözött fegyverek a jobbkezes fegyvertartásnál tényleg sajnálatos, node a balkezes fegyvermodel lehetősége számomra a szent grál. Az OFP-ben sajnos balkezes fegyvertartás nincs - ami nagy fájdalom számomra... -
kiskorúbézoltán #2141 "FUG páncélzott szállító jármű"
FUG->Felderítő Úszó Gépkocsi
PSzH->Páncélozott Szállító Harcjármű -
#2140 Természetesen tisztában vagyok fele, hogy az AA még a realitásra hajaz, de számomra nagyon unszimptikus pár tulajdonsága, így nem a szivem csücske... :\ -
#2139 Abban egyértünk, hogy respawn nélkül másképpen játszik az ember. Node OFP-ben amúgy is vigyáznia kell magára, mert ha meghal, akkor respawn esetén (függően persze a játékfajtától) akár hosszú percekig tételségre, illetve hosszú futásra/autózásra/egyébb transzportra kárhoztatja magát.
Az a Cétéjí amúgy mifán terem? -
#2138 Jajj ne is mond! Tök kicsi pálya 10 ember 20 felé szalad első 5 percben meghal 8 és 45 perc kőrözés a pályán amíg rá nem lelnek egymásra.0 taktika 0 csapatmunka. Nekem ebből állt az AA.
A CS szvsz áll a legtávolabb a valóságtól ,nem igaz ,hogy egy 30-as tár kell valakinek kinyírásához és a "hátrarúgás" miatt a lábára kell célóznom ,hogy hedsátot kapjon egyáltalán ez a hedsát is olyan találomra történik két méterről torzójába eresztek egy tárat erre hedsát. Ráadásul a tükrözött fegyverek meg ahogy csapkod föl-le az M4 hüvegykivetőnyílálsának fedele ,hogy látványosabb legyen ,az AUG-ra meg minden CS mester csak aztmondja Bullpup mintha ez lenne a neve.
A BF-et ha nem veszed komolyan egész jó szórakozás de az se hűde élethű.