35054
-
#2378 köszi -
#2377 még kb 30-at kell aludni -
#2376 kiadták már? -
#2375 jó, csak folyton az az indok, ha az Ofp es tarsai gepigenyrol van szo, hogy mekkora nagy a latotav -
#2374 Sőt van az ofp-hez a nogova virus küldetés, na ott 20 méter a látótáv, és jönnek a zombik :) -
#2373 meg ciki a szitu, és kircsi a bilcsi? :)
amúgymeg a látótávról annyit, hogy a bf2nek e körül van a maximuma, amit produkálni tud, míg ofp (és ugye valszeg arma) esetén az ekkora látótávolság erősen a skála első harmadába esik -
Dexantreal #2372 Nekem tetszik és ez a lényeg. -
#2371 elég gáz... -
Dexantreal #2370
géjm=game=játék
saját szleng -
#2369 mi a szar az a géjm áruld már el? -
Dexantreal #2368 Ez volt a #2360-nál is, de ne zavarjon. Amúgy meg majd kiderül a full géjmbe, addig meg csak találgatni lehet. -
#2367 http://www.coop-center.de/site/uploads/newspics/arma19906-4.jpg
hát itt egyáltalán nem nagyobb a látótáv mint a BF2-ben, sőt.. -
Dexantreal #2366 Jó lesz a géjm. -
#2365 az uj videok xp 3000+ -on futottak állítólag, szal futni fog rendesen, sztem
közép graf beallitassal a mai gépeken, és kicsit butitva az én egy éves gépemen is -
#2364 SPR -
#2363 majd a négymagoson milyen jo lessz :) -
#2362 Nyugi! Eljön annak is az ideje. -
#2361 Nem képek kénének hanem a játék:( -
#2360 Új képek -
#2359 ArmA radio:)
ma 19:00-tól pofáznak a játékról, de lengyel igy csak annyit érteni hogy Operation Flashpoint és Armed Assault:) Viszont jó zenék mennek rajt. -
#2358 naonüber 2 vh-s modnak ott az il2:O))) -
#2357 OFF
Ha valakit érdekel, egy srác árul egy SB Pro PE-t. Kicsit borsos az ára, de szerintem meg lehet próbálni alkudni.
ON -
#2356 hind sztem nagyon hiányzik, meg harrier is kaphatott volna egy repcsit ellenfélnek, így megint csak levegő-föld fegyverzet lesz kidolgozva, dogfight megint sehol, pedig ekkora területen már lenne értelme a modern gépekkel is :(
(bár ha a camel-eket szánják dogfightra, és kap viszonylag normálisabb fizikát, akkor márcsak idő kérdése egy nagyonüber második vh-s mod...) -
#2355 én is arra várok hogy itt majd valaki kiokoskodja:) -
#2354 Tudsz valami direkt linket hozzá mert azon az oldalon nem találtam steam adáshoz tartozo linket. -
#2353 ma 18:00-kor lesz valami ArmA a GameStar-TV-n!
-
#2352 Szvsz ott volt a kész addon, oszt berakták mert poénnak tartották. Talán belefűzik valahogy a történetbe (mivel mindkét oldalon van, lehet, hogy egymás ellen fognak repülni ?), de én sem értem amúgy mit keres ott. -
#2351 Nemtom miért erőltetik be azt a sopwith camelt, kicsit ilyejétmúlt eszköz :D -
#2350 Az addonok pbo-iban :) -
#2349 Bármelyik komolyabb netes boltban megrendelhető, szóval ilyen téren nem akkora gond. Csak éppen mégis kínos lenne, hogy ha csak ilyen vargabetűvel lehet majd hozzájutni a játékhoz... -
Rafia #2348 Ha működik Mo-ra is (játék dvd), akkor ok. De ezt nem tudom, kérdeztem már itt. -
#2347 amazon.com? -
Rafia #2346 Így van, online nem lenne semmi gond, de Mo-gal kapcsolatban erősen aggódom. Ha nem lesz letölthető változat, és forgalmazó sem, akkor szervezhetjük a bécsi utakat (ahol meg csak német nyelvű verzió lesz).
-
#2345 Ha lenne bármi info, már írtam volna.
Mondjuk vicces, amikor a hiv. fórumon ugyanazok sírnak az US kiadó és megjelenési dátum hiányán, akik a Steam-es online kiadást felvető topicban annyira ellenezték a STEAM-et. Mennyivel egyszerűbb lett volna, és nem kellene az adott ország megjelenési dátumjai miatt aggódni... -
#2344 nemfasza. -
Rafia #2343 A magyar/angol/international megjelenésről tudtok valami bíztatót mondani? Eddig úgy tűnik, ott jelenik meg, ahol épp tudtak rá kiadót/forgalmazót találni. -
#2342 Nemvannak. -
#2341 ???
Hol van a sherman, a T80, a T55, Mi21, A10, Jeep...
Vatafakk!? =( -
#2340 A "Déli" oldal járművei (változatok):
Páncélozattlanok:
HMMWV (sima, M2 géppuska, MK19 gránátvető és TOW változat)
5 Tonnás teherautó (sima, M2 géppuska, lőszerszállító, üzemanyagszállító, szervízkocsi)
Csónak (sima, egy M2 géppuskával és 2 M2 géppuskával)
Páncélzott járművek:
Stryker (sima (M2 géppuskával), MK19 gránátvető és TOW változatban)
M113 (sima és sebesültszállító változat)
M162 Vulcan
M1A1
Légi járművek:
AH-1Z
AH-6
MH-6
MH-60 (2db M-134 Minigun géppuskával)
MH-60 (FFAR rakétákkal)
Harrier
Camel (első világháborús vadászgép)
Telepített fegyverek:
Tábori tüzérség (105mm-es?)
Állványos gránátvető
(Állványos géppuska?)
Az "Északi" oldal járművei (változatok):
Páncélozattlan járművek:
UAZ (sima, géppuskás és gránátvetős)
Ural (sima ponyvás, nyitott, lőszerszállító, üzemanyagszállító és szervízkocsi)
Csónak (fegyvertelen)
Páncélzott járművek:
BMP-2 (sima illetve sebesültszállító)
BRDM-2 (géppuskatoronnyal vagy pct. rakétával)
Shilka
T-72
Légi járművek:
Ka-50
Mi-17 (géppuskás és rakétás változat)
Camel E (első világháborús vadászgép)
Telepített fegyverek:
Vontatott tüzérség
Állványos géppuska
Állványos gránátvető
Ellenállók oldal:
M113
Land Rover (sima zárt, sima nyitott és géppuskás)
Civil oldal járművei:
Skoda 120 (Fehér, Kék, Piros és Zöld)
VW(?)
Szedán
Busz
Pick-up (dobozos, nyitottplatós és divat-pickup)
régi pick-up (dobozos, nyitottplatós és divat-pickup)
Ural -
#2339 Legalább magyar nyelven kiadhatnák ha már angolul nem megy :))))