Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nekem pont a hullámzás nem tetszik, amugy semmi bajom a grafikával

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JohnnySmith
Ez a tank tényleg részletesebbnek tûnik 😊 Vagy csak nekem...?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Hát lehet valami mégis abban a photoshop-dologban, mert ezek a képek sokkal kevésbé "mûviek". Majdhogynem sima OFP stílus, bár azért a részletekben ott vannak az újdonságok, mint a hullámzás.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JohnnySmith
Ha már olyan lesz mint az OFP akkor megveszem, szal nekem tökmind1. És sztem ezzel így lesznek (vannak) sokan.
Csak jöjjön már 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sanyix
Na megin 6 új arma kép 😊
csekk

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Bezony, a FADE igazából az elsõ patch után jelentkezett.

a patchekbe betehették a tiltott kulcsok listáját

www.armed-assault.hu

Sanyix
Fade sztem nem csinált semmit singlében, honnan is tudhatta volna a gém, hogy hamis a kulcs? Csak multiban lép mûködésbe amikor két ember azonos kulccsal megy fel a szerverre. Én egy ideig hamis kulccsal singléztem, és nem volt semmi gond.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Akkor csak követni kell a kézikönyv utasításait, illetve írni egy mail-t a Starforce-os csókáknak. Probléma általában ott van, amikor valaki elakad ott, hogy a Starforce észlel egy virtuális drive hozzáadást/elvátolítást, és ezért nem indul el, de ahhoz már nincs elég sütnivalójuk, hogy megtegyék azt az egyszerû lépést, hogy "tiszta" rendszerre telepítsék fel a játékot.

[NST]Cifu
A FADE ugye azt csinálta, hogy ha nem volt megfelelõ (gyári) CD-kulcsod, akkor csúnyaságok történtek a single játékban (a géppuska szórása egy kerti locsolóéhoz hasonlított például), illetve multiban is alaposan figyelt a CD-kulcsokra.

A Starforce esetén minden egyes CD-hez tartozik egy kulcs, amit ellenõriz is a játék elindítása elött (de vannak játékok, ahol például elég hetente 1x csak berakni a lemezt a meghajtóba), hogy a CD/DVD a meghajtóban van-e, és ráadásul elég alaposan, így a másolt CD/DVD-k nem igazán játszanak. Jelenleg egyetlen garantáltan mûködõ megoldás van ellene, mégpedig az, hogy csak egy virtuális meghajtó van bekapcsolva (Daemon Tools vagy Alcohol 120%), a fizikai meghajtók le vannak húzva az IDE kábelrõl (vagy a tápról).

Miután figyeli a CD/DVD meghajtókat, eredeti játékoknál is jelenthet problémát, ha ki/be szerelget valaki meghajtót, illetve ha Deamon Tools-t és/vagy Alcohol120%-ot használ, és új virtuális meghajtókat hoz létre, vagy távolít el. Amúgy erre van egy egyszerû (hivatalos) megoldás, ami újratelepíti a Starforce-ot, és utána "alapnak" az újratelepítésnél meglévõ konfigurációt fogja venni.

Az StarForce-ot azért utálják a gamerek, mert az SF játékokat nem igazán sikerült eddig feltörni, vagy ha sikerült is, vagy egy kisebb kézikönynek megfelelõ trükktár lépéseit kell lekövetni, vagy iszonyatos idõbe tellik, amíg sikerül feltörni.

Sanyix
Mert a securom 7-et még crackelni sem kell, csak be a daemon-ba és lehet játszani 😊 legalábbis nekem ez történt a fos nfsmw-nél 😊, és azis securom 7-es.

Sanyix
Neked. De pár embertõl hallottam, hogy nemnagyon akart elindulni az eredeti starforce-s játék 😊

Jaja kényszerítik a népet ,h. eredetibe vegyék meg ,de spyware azé' kicsit durva megoldás, ménem raknak rá Securom 7-et?

ennyire azért nem súlyos a helyzet 😊
nekem két játék is van fent, ami starforce-os és eddig semmi problémám nem volt velük. egyébként meg lehet érteni a fejlesztõket is, hogy egyre vadabb védelmeket tesznek a játékaikra...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ejha nem semmi védelem lesz,ha az lesz😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sanyix
Az iszonyatos, az halál, starforce-nál még az eredeti gémekkel is lehetnek gondok indításnál, hát még a másoltnál. Nameg spyware-t telepít a gépre... Egyszerûen egy elmebeteg védelem, amivel a legálisan vásárlók közûl is elriasztanak párat (legalábbis pár starforce-os játéknál elõfordul).

és az gyengébb, vagy szigorubb???

[NST]Cifu
A FADE ötletes védelmi megoldás volt, de nem a Codemasters miatt került bele a játékba, kétlem, hogy az ArmA ilyet használna. Én inkább Starforce-ra tippelek.

fade? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

no igen föleg , ha fade védelme lesz, na akko megyek én a botba, mint az OFPnél😄DDDD

jójó tudom tudom, én csak a magam nevében beszéltem 😊 sajnos annyi csalódás ért már ilyen nagy neveknél hogy nem tudok feltétel nélkül bizni 😞 és hiddel tud egy gmae akkorát bukni hogy ne nagyonf golalkozzanak vele már a rajongók se, na persze remélem ez nem az arma lessz, sõt, remélem olyan jó lesz hogy rohanhatunk mind a boltba és javitgatásra alig lessz benne szükség 😊

Ok, de azért olvasd el az ofp.hun ,milyen szép javitásokat csináltak alap OFPn a sracok a minél jobb játékélmény érdekében!!!

egyrészt nem a te pénzedet modntam én a magaméról beszéltem csak, sorry ha félreérthetõ volt 😛
másrészt én meg nem modntam hogy szar lessz, sõt nagyon rmeéem hogy új királyt köszönhetünk, én csak azt modntam hogy az ilyen tuti megveszem hozzállásból nekem sajnos már mennyi meg mennyi csalódás lett... 😞(( ezért én már nem bizok feltétel nélkül semmiben sajna :/

ja, és nem is játszottál még ezzel a gaméval, mér lenne szar???!!!!

jo ötlet de a pénzemet , ne osztmárbe , törödj a tieddel😄DDDD

hát nemtom, azért szarbol nem lehet várat épiteni egyrészt másrészt meg ilyen hozzáálásál vegyél egy halom roncsautot 50millioért és ha nem olyan jó mint aminek gondoltad akkor majd max megjavitod.. 😛

ha ne mlesz jo,a magyar OFP csapat meg javitja, ugyhogy tök mindegy!!

hát ez majd kiderül, meg hát hány és hány gamera mondtam én mrá hgy ha jó lessz emgveszem oszt mégse lett olyan jó 😞

szerintem az arma közkedveltebb lesz, és sokan fogják nyomni!!!
jah, és ezt meg veszem eredetiben az bizti😊))

Sanyix
Hát azért elég sokan játszanak neten is, bár magyarokból nem túl sok.

JohnnySmith
De legyünk õszinték az nem? Campány módban inkább játszanak vele az emberek mint neten.

Sanyix
Ahhoz képest hogy rétegjáték, kvasoka megvették az ofpt 😊

JohnnySmith
Csak le kellet írnom mert ez idegesít a legjobban talán ha CS-zek 😊 Pláne mondjuk OFP után 😊))

iylenbe már nem mentem bele, mondom a kettõ között az össz hasonlóság kimerül a nézetben... 😊

JohnnySmith
Ja meg az 1iknél nem kolbászol tovább a csóka ha kap 2lõvést nem pedig 20at 😄DD
De tény hogy a cs-hez viszonyítani ezt akármiben.....<#ticking><#guluszem1><#rinya>

izé, isten mencse emg ezt a játékot a cs-tõl... 😛 szerencsére semmitõl sem áll messzeb, talán, habár..., mindkettõ fps, vagy legalábbis az egyiknek van fps része is... 😛

JohnnySmith
Ennek még nincs ugyanis nem jelent még meg. De az OFP-nek van, habár nem annyira népszerû. Inkább rétegjáték az OFP.

hát ez elõfordulhat 😉)))

JohnnySmith
Csak próbáltam közelebb vinni a srácot. Gondolom azt jobban ismeri 😊

Speedbreaker
Van a játéknak magyar CS kolóniája? + szerverek stb, akár a CS-nél

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

a bf-nek inkább az az elsõ vh-s aminke már nemtom mi a neve 😊 a kettõ között kb a vezethetõ jármüvek a párhuzam oszt annyi
bf sokkal inkább az arcade vonalra gyur mig ez nem nannyira 😊

Speedbreaker
A faq alapján is iszonyatos játék lehet. grt a topik nyitójának <#wave><#taps>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

JohnnySmith
Jéééééézusom!!!!!!
Juj hát igen ez egy taktikai fps, tudod ez az õse a BF-nek 😊)
Pontosabban ez már egy fejlesztett játék😊
Operation Falashpont mond valamit?

Speedbreaker
ez FpS játék? mer kurva jó az fix

szvsz a füst annyir anem gáz, a robbanás már kicsit az 😛

Tegnap játszottunk ofp:elite-tel és a többiek nagyon értékelték a füsteffekteket. És ott nem képek voltak 😊. Én mondjuk nem láttam igazán a különbséget.

www.armed-assault.hu

Bucser
van még idejük ezen effekteket lecerélni😄 meg szerintem ugyanolyan jól modolható lesz mint az OFP volt és akkor meg kit érdekel a füst meg a robbanás effektje?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Szép lesz ez, de azért a füst és a robbanások továbbra sem túl meggyõzõek. :\

www.armed-assault.hu

joebacsi
huhh köszi a szokásos kimerítõ választ <#worship>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"