Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khhhmm... akkor lenne "Fegyveres támadás" ha Armed Attack lenne (jobban hangzik nem? 😊 Armed Assault annyi mint "Felfegyverzett Roham" 😄

Hát ja, "Fegyveres támadás" 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
ez már csak szõrözés.. a lényeg hogy EU tag ország...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
A BIS viszont cseh és nem lengyel cég. 😉

Amúgy sincs túl sok értelme az OFP névvel vacakolniuk, egyszerûen túlságosan is sokat veszthetnek vele, annyit pedig nem ér az egész. Különben sem a neve a fontos a játéknak (az Armed Assault sem egy világbajok kitaláció... 😊).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

aham, hát akkor igy tényleg necces, eu nem amerika hogy minden szart bevegyenek 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a francba ,akkor nem jol tudttam!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Bucser
Tudtommal a nemzetközi jogszámos esetben csak arra tér ki, hogy mely ország jogszabályait veszik figyelembe. De mivel mind az UK mind Lengyelország a az Európai Únió tagja ezért a vitás eset nagy valószínûséggel az Európai Bíróság elé kerülne. Az ítélete pedig kötelezõ érvényû lenne mindkét fél felé és csak az európai Bíróságon lehtne fellebezniük.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

amugy emgitn tanultam valait, nem tudtam hogy codemastersék angolok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

áthelyezik a székhelyüket... 😄
de tényleg, ha a két cég két külön országban van akkor melyik biróság tárgyalja a dolgot? és az milyen érvényû? mert ha pl csak angliából tiltják ki azt simán ki lehet birni 😄 vagy miylen birságra kötelezhetõ, meg hasonlok..., ebbe mongyuk nem vagyok otthon mert ez már nemzetközi jog igy jó eéslyel tökmind1 miylen országokban vannak 😊

[NST]Cifu
Annyi a probléma, hogy a Codemasters angol cég. 😊

Sanyix
Ha a P2-re gondolsz, akkor még sztem nem 😊 nem úgy tûnik mintha demót akarnának kiadni, de sztem ez lesz az uccsó ofp-s P 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

és ott a pont 😊

miért is? amerikában bármit át lehet vinni nem? és ha a konkrét rövidités nincs levédetve simán lehet az más röviditése is véletlen nem? 😊

pilisM-2 ön lehet, játhatunk a demoval??

szerintem nem a játék neve, de még csak nem is a készítõk kiléte a lényeg, hanem a végeredmény...

a bis neve egy jó garancia, de amíg nem próbáltam ki az arma-t vagy a game2-t, addig nem is élem bele magam túlzottan

na ez igyvan!!!

[NST]Cifu
Egy bírósági keresetnél ezt körberöhögné a bíróság, és valószinüleg szép nagy összegre megvágná a BIS-t. Ezt a BIS sem akarja, ezért döntöttek inkább egy új név mellett. A Scene úgyis õket figyeli, szóval akár Bloody Hardcore Extreme Assault Rambo néven is kiadhatják, a vásárlók jó része akkor is tudja, hogy ez kell nekik. 😊

pl operation fighting panzers vagy mittomén 😛

igen? akkor bazi nagy betükkel ofp2 és alatta 5ös betümérettel operation FP amire meg kitalálnak valami idióta szójátékot oszt annyi 😊 ugyis midnenki csak azt ovlassa ofp az aktamókusoknak emg ott lesz alatta a rendes név 😄

Hát akkor Armed Assault 2-lesz 😊

Bucser
ráadásul a licenszerzõdésben bármilyen rövidítésre is kitérnek. Általában (és a játéknév esetén ha rövidítésrõl van szó ki kell írni, hogy mi a teljes neve nehogy az OFP alatt a kedves vevõ az "ORAL FOR ALL PPL" rövidítését értse...

Szóval a címnek egyértelmûnek kell lennie nehogy eljárás legyen megtévesztõ médikampány miatt😊

[NST]Cifu
Az OFP véletlenül nem az Operation FlashPoint rövidítése? 😊

Akkor a BIS simán kiadhatná a Game 2-t OFP2 néven. Merugye a Codemastersnél csak a "FADE" "Genius At Play" és az "Operation Flashpoint" név licenszei vannak 😄

😊))mongyuk a felétteleknek kötve hiszem hogy halandó megfelelne aki nem dolgozik már msot is pl egy magyar fejlesztõnél 😊

[NST]Cifu
Igaz, garanciának nem garancia, de kétlem, hogy kacsa lenne. Egyébként meg Március 18.-án lesz munkaerõ-toborzó napjuk a Hilton, West End-ben, legalábbis a kiírás alján (a West Endben van Hilton? látszik hogy sose voltam még ott. 😊).

Lehet el kéne nézni. 😊))

Egyébként az álláshirdetésnek van egy-két vicces pontja, pl.:

• Diplomatic when faced with issues

Magyarul

-Diplomatikusan tudja lereagálni az eseményeket. (nem leszünk kész, b*sz*meg 😊)

miér tlenne ez bizonyiték? iylen csoda álláskeresõ portáltra bárki felthet hasonlot poénból szvsz 😄
de még ha valódi is ami valószinû akkor se bizonyiték, hány oylan game volt már amit megjelenés elõtt x hónappal fujtak le? bizonyiták majd az elsz ha már kijött 😊

[NST]Cifu
Bizonyíték arra, hogy lesz OFP2.

Magyarul a Codemasters dolgozik (vagy legalábbis szeretne) egy OFP folytatást. Ugye a név jogai nála vannak...

Remélem 3D-s ironsight-ok lesznek benn ,mint a COD2-ben 😊

és tényleg - már nyomom pár éve ezt a játékot de eddig a difficulty képernyõt valahogy elfelejtettem tüzetesebben átnézni 😊

Sanyix
OFP-ben is lehet ki be kapcsolni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hát ja, jó lenne látni az új optikákat és az iron sight-ot
meg arra is kíváncsi lennék, hogy fix vagy megint mozgós lesz-e a crosshair. az lenne a legjobb ha options-bõl lehetne ki-be kapcsolni.

Egyébként hogyhogy nemmutattak még képet az optikákról ?

Fenrir
Ezt mindig minden játéknál elmondják, majd meglátjuk hogy mennyi fog ebbõl megvalósulni...

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Ott van a FAQ-ba leírva, milyen újdonságok várhatóak a grafikán kívûl: fejlesztett fizika, fejlesztett többjátékos-rendszer, vadvilág, nagyobb, sûrûbben "lakott" harctér.

Sanyix
Na hát ezaz, azok nem blablak, hanem a lényeg 😊

Fenrir
Honnan láthatnék mögé mikor eddig csak képeket láttam a technikai blablakon kívül?

Sanyix
Lássál már a grafika mögé is. Nem csak a grafika van korszerûsítve, hanem az egész játék. Amúgy lesznek benne új dolgok is.

Fenrir
Szóval akkor ez a játék alapjában véve a sima OFP csak egy korszerûsített grafikai motoron?

Icebird
config módosítás, nem scriptelés

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Émmeg a finmodba beraktam az FFUR Data és Bin fájlját : az animáció tök jó lett de , teljesen tönkrevágta az AI-t :/

[NST]Cifu
Hogy lehet 2-re rakni?!?! Én anno, mikor kijött a G36 rögtön nekiálltam a scriptekkel hülyülni, mert kegyetlenül zavarta a csõröm a 3-as burst. Nem vagyok egy nagy tótumfaktum scriptelésben, de valahogy nem sikerült rájönnöm, hogy lehetne a burst értékét befolyásolni.

Icebird
Nem hiányosság, csupán nincs beállítva. Jelenleg az alap burst-on van a G36 is, ami burst=3 érték. Nem tart semeddig 2-re rakni. Az animáció: ha valakinek van rá ideje, minden eszköz rendelkezésre áll ahhoz hogy profi animációt készítsen. Akár olyat aminél rendesen belemászik a tankba fedél felnyitása közepette, igaz ez már erõforrás igényes mivel megkell határozni hol áll az illetõ a tankhoz képest.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Volt régebben az az anim pack, ami már elég jól nézett ki. Én még most is azt használom... Az eredeti "gatyábarottyantós" alapállástól még most is kiráz a hideg 😊

most jön majd az FFUR 2006 ott valami új animációk lesznek 😄

[NST]Cifu
A 2 lövéses burst az engine hiányossága, a realitáshoz lenne szükséges (a G36 csak kétlövéses rögzített sorozatlövésre képes a valóságban, ezt az OFP-ben lemodellezni legfeljebb komolyabb scripttrükkökkel lehetne), ha már a realitásokról beszélünk.

Ami a gyenge animációkat illeti, ott kezdve az irtó béna pisztoly-fegyvertartástól kezdve az animációugrásos fel/lemászáson és a nyakkitörõs fejtartáson át hosszasan lehetne sorolni.

Sanyix
Hát sztem nemnagy gáz, hogy nem lehet 2 lövéses burstot állítani 😊 lehet hogy azért, mert én minden fegyvert az ofp-ben vagy single, vagy full auto módban használok, bár full auto módban is legtöbbször egyes lövéseket adok le, mer úgy a pontos 😊
Gyenge animációkon mit értesz? Sztem az ofpben a katonák mozgása, elég jó volt, csak a tankoknál volt baj, hogyha kinyitja a fedelet, akkor az animálva van hogy kinyílik, de az nem ahogy a tankos kimászik. Nameg a be és kiszállás a jármûvekbe... de ezeken kívül ahol volt animálva, ott nem volt rossz az animáció. Az ütközésvizsgálat ki lesz javítva, már a vbs1 megjelenésekor ki volt, az xbox verzióban is ki van, csak nem hagyják ki az arma ból 😊

[NST]Cifu
Megnéztem ezt a PoE trailert... hát addig oké, hogy látványos, de a realitást valahogy nem igazán látom belõle...

Amúgy sajnos az OFP enginenek is vannak ilyen limitjei, emlékszem anno milyen arculcsapás volt az, hogy az istennek sem sikerült két lövéses burst fire-t csinálni a G36-hoz. Az engine tud burst fire-t, de az rögzített három lövés és kész. Attól eltérni egyik irányba sem lehet.

De az tény, hogy gyalogos és szárazföldi jármûkezelés terén anno az OFP volt az ász, és reméljük az ArmA kijavítja azokat a bugokat, amik eddig problémát okozhattak (ütközésvizsgálat, gyenge animációk, stb.).

Csak egy adalék a bf2 moddolási lehetõségeihez: a fegyvereknek fix tûzgyorsaság (rof, rpm) adható meg, ami kb.ilyesmi: 300, 360, 600, 900, 1800. Tehát a 700-800-as kategória az úgy ahogy van kiesik. Csak hitpoint alapú sebzés van, stb. Sajnos a modok sem tudnak csodákat tenni, ez egy arcade engine.

Szerintem infantry mozgás tekintetében az OFP lemossa a BF-et, és a tankok is jobbak. Nagyon nem ismerem az OFP-t,de most egy hétvégi LAN party felelevenítette az emlékeket 😊

Bucser
Felejtsd már ela BF2-t... ez Armed Assault topic....

joebacsi
hát igen, a kasztok miatti egyensúlyt szegény m4/ak74su megsínyli, ismét a játszhatóság miatt szorult háttérbe a realitás...
de például egy 42-es modban, a forgotten hope-ban ha egy p4el rossz szögben találtuk egy el t34es frontpáncélzatát, az simán lepattant róla...e tekintetben meg az ofp hagy némi kívánnivalót a realitás téren (a repülési fizikáról nem is beszélve, árkád mind a kettõ, de bfé messze játhatóbb szvsz)
meg azért van jópár elem bf2ben, amit az ArmA-OFP átvehetne (földi jármûvek-emberek mozgása)
lassan egyébként jönnek majd a nagyobb modok bf2höz, igazából ezek mutatják majd meg, hogy mit is lehet belõle kihozni (pl az egyik nagy reménység, poe)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"