Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
azért ez már az elfogultság non plusz ultrája

Seaweed
Hand made rotation by Cifu <#nyes><#nevetes1><#wink>
f2d
Jé!! Most látom ki lett cserélve a banner.
Cifunak kuldök egy:<#eljen>-t

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Jó jó. Rosszul fogalmaztam, nem a kinézet valóságos lemodellezésére gondoltam, hanem a fizikáéra.

Sanyix
Hát ja, ha körülnézek az ofp-ben a táj kicsit jobban hasonlít a valóságra, mint bármilyen mai fps nézetû játékban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát nem tudom,lehet h az OFP grafikája nem csillivilli effekthalom de még mai szemmel nézve is inkább élethû... nem ez az ujhullámos divat h minden müanyagnak néz ki...szerintem

A Béna.

[NST]Cifu
Már bocsánat, de szerintem a 3D-s irányzék éppen hogy normális lemodellezés egy része, igaz nem a jármûvek, hanem a gyalogság terén.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

f2d
Oké, hogy haladni kell a korral, de ha így marad ahogy a képen van akkor se lesz rosszabb a játék. Mondhatni, hogy ez sokadlagos szempont a gém szempontjából. Én spec sokkal jobban örülnék, ha a jármûveket modelleznék le normálisan végre, de ezt már réggebben említettem, úgyhogy nem tépem tovább a szám.

Ezt is már sokszor leírták: akinek a legmodernebb grafikai megvalósítások kellenek az játszon BF, Q4, HL, stb. valamelyikével (vagy a homokozóba f....val).<#idiota>

[NST]Cifu
Pont ez a játék az amelyik nem a grafikai megvalósításai miatt lett maradandó alkotás, a játékélményhez ez a grafikai megvalósítás a lehetõ legjobban stimmelt.

Ez igaz az OFP-re és a RES-re, node azért illene haladni a korral, és a 3D-s irányzék már nem elementális erejû újdonság. Rendben van, hogy áldozatokat kell hozni a látótávolság oltárán, de ez nem az a kategória...

A másik meg az, hogy ilyen meg olyan grafika kéne, de fusson el egy S3 Trio VGA-n(lehet, hogy a fiatalabbak ezt már nem ismerik).

Aztatatt nem ismerem. Nekem Tseng ET4000-esem volt. 😄

Ma van a szavazás határideje ugye? Akkor Zero és Seaweed 1. bannerja közül valamelyik, vagy Cifu cserélgesse random.

Errõl a vicc jut az eszembe, amikor egy kérdésre azt válaszolja a pali: A válaszom egy határozott talán. 😄

f2d
Mindig a grafikán nyammogtok. Pont ez a játék az amelyik nem a grafikai megvalósításai miatt lett maradandó alkotás, a játékélményhez ez a grafikai megvalósítás a lehetõ legjobban stimmelt. A képen látható célzó kimondottan jó<#ejnye1>. Szerintem az OFP kinézetével sem volt az égvilágon semmi probléma, a célnak remekül megfelelt. Minden jármû, fegyver (kivétel a T-72<#fejvakaras>) felismerhetõ, arányosan kivitelezett, de ha ez valakinek nem fel meg, az bármit letölthet hozzá. A másik meg az, hogy ilyen meg olyan grafika kéne, de fusson el egy S3 Trio VGA-n(lehet, hogy a fiatalabbak ezt már nem ismerik<#vigyor1>).

Ma van a szavazás határideje ugye? Akkor Zero és Seaweed 1. bannerja közül valamelyik, vagy Cifu cserélgesse random.<#eplus2>

joebacsi
annyira azért nemvészes megoldani, és azért sokat tud dobni a látványon, ha pedig kikapcsolható (álá Red Orchestra) akkor az erõforráspazarlás is csak akkor érvényes, ha van mibõl 😊
(egyébként tényleg vannak fontosabb dolgok is, nekem is teljesen megfelelne így 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
Oke hogy irtak..de amugy meg mijapicsanak?! Felesleges eroforraspocsekolas! Majd a Game2-be..(es nem is csodalkoznek ha igy lenne!)
Sanyix
Na ez már normális kinézet, nem olyan mint egyes hdr-el rajzfilmszerû kinézetre szétcseszett screenshotok 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Ez a végleges verzió?? nem. Akkor meg? Nem értem miért kell tesztfázis meg fejlesztés alatt kijövõ képekbõl következtetést levonni??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja de asszem valamelyik interviewben azt irták ,h "Weapons have real 3d optics"

Seaweed
Szvsz ez igy ahogy kinez tokeletesen megfelel a celnak!
Nah ahogy ezt elnézem , még mindig nincs 3d-s célzóka :\

Bucser
ha meg túl köpcösek bele is szorultak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
OFPben is csak egyfajta testalakat létezett 😊
bakvarnyu
Meg az észosztó tábornokok akik az íróasztal mögül irányítanak=)

f2d
Ha elég alacsonyak voltak, akkor belefértek egy tankba.<#vigyor3>

[NST]Cifu
Csak a fess és fitt katonákat küldték a frontvonalra, az alacsony, köpcös katonákat konyhaszolgálatra küldték.

[NST]Cifu
Hát az E3 videóban volt AH-1Z belsõ nézet, az nem volt túl meggyõzõ, lévén pl. nem mûködtek az MFD-k.

A #1151-es hsz.-ben van egy kép az optionsról, ott a TrackIR ballra-jobbra mozgás a leaning-hez volt hozzárendelve. 😊

bakvarnyu
Nézegettem a videókat minden katona sovány rajtuk.
Legalább egy két alacsony köpcös is lehetne azokat könnyebb is eltalálni=)

joebacsi
tényleg, a pilótafülke kidolgozásra visszatérve, annyira nem sértõdnék meg, ha valami hasonló, amatõr szintû dologról lenne szó <#hawaii>
(amúgy arma a trackIR4-et támogatja, tehát pl a fejemet kidönthetem a sarkon? mert az lenne az igazi vadállatság 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát gyalogosan is azért sokat számít majd sztem, hogy nemkell törzsbõl mindig fordulni (leginkább pl csapattársak helyzetének a megfigyeléséhez)
remélem a merevszárnyúaknak is lesz normális fizikájuk, mert ekkora területen, ekkora látóhatárral, trackIR-el már tényleg van értelme normális repülõmodellnek (jó persze nem lockon szintûre gondolok, de mondjuk ha csak gépágyú, meg csak hõkövetõs rakéták vannak, akkor már élvezetes dogfightokat lehet játszani, és ezeket kivitelezni azért nem olyan vészes 😊)

Seaweed
blackwak lal😄DD

szal blackhawk....el is huzok aludni inkabb...nah jo8!
Seaweed
Ismerve a BAS Blackwakjait nem tartok attol hogy ne lenne jo amit kapunk 😉))
JohnnySmith
"Már csak abban reménykedem, hogy valós mûszerfal lesz a repülõgépekben/helikopterekben is."
Annyira mint az OFP-ben szvsz 😊))) De ne nekem legyen igazam!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Nemtom, én régóta használok VoIP programokat (Roger Wilcoval kezdtük még 😊), de igazából pár hete, a WoW-ban merült fel elõszõr, hogy fülest kellene használnom. Tény persze, hogy 12 emberrel elég ritkán vagyok egy csatin.

Egyébként a TrackIR videók terén fõleg helikopterben lesz meggyõzõ szerintem. Az OFP-ben alapvetõen azért használtam heliknél/repülõgépeknél a külsõ nézetett, mert egész egyszerûen alig láttam valamit ki a gépbõl (fõleg a V-80-ból 😄). A TrackIR segítségével viszont végre ez nem lesz probléma. Már csak abban reménykedem, hogy valós mûszerfal lesz a repülõgépekben/helikopterekben is.

Seaweed
Nekem okes
JohnnySmith
Stim 😊

(nem kicsit különösen a cuoresportivo.hu-n 😊 Én mondjuk klikkesedek mert 156 a favorit nálam😊 )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

joebacsi
mint mondtam hangkommunikáció...pl egy 12vs12es meccsen elég gyakran elõfordul, hogy pont akkor beszélsz, mikor valaki más, és ilyenkor a másik tõled visszahallja magát, ami iszonyat zavaró...szóval legalább tsnek kell külön a füles, mert a játékhangok annyira nemzavaróak (sõt még meg is dobják egy kicsit a hangulatot, ha 2 hangkártyával játszva, mindig hallatszik a beszéded alatt a fegyverzaj, meg a robbanások 😊)

(amúgy meg épp pár napja beszéltem egy alfással, kicsit beavatott, hogy milyen keményen összetartó közösség vagytok, meglepõdtem eléggé <#eljen>)

JohnnySmith
Otthonra minek a füles? Pláne ha egyedû laksz?

joebacsi
hmm, pedig multis fpsnél azért elég alapszéria a füles, ugye a hangkommunikáció miatt 😊
(btw trackir arma videó nagyon meggyõzõ)

Reaper
Középsõ szerintem nice!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[NST]Cifu
Passz, nekem van egy asztali, talpas mikrofonom, meg egy ruhanyakba csippenthetõ. Azokra nincs sok értelme visszaverõ felületett rakni, igaz nem is tudnék, mivel nekem nincs olyanom, csak Vector-om. 😄

Bucser
a visszaverõ felületet rá lehet tenni a mikrofonra.. a Vector expansiont nem tudom mire lehetne aplikálni😊

Icebird
az elsö szvsz mivel jobban tükrözi a szabadságot

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

[NST]Cifu
Fülessel még nem próbáltam, de szerintem nem lehet különösebben zavaró. Ki kéne próbálni...

joebacsi
fülessel nem zavaró a sapka?

Bucser
Miutan hosszú hajam van elég hülyén is nézne ki nyár közepén lofarokba fogva baseball sapkával😄

[NST]Cifu
Eddig nem volt rá példa, fõleg mivel TrackIR 4 Pro-m van, amihez ez a Vector cucc jár, amit baseball sapira kell ráaplikálni.

[NST]Cifu
Oké, akkor a szavazás témája innentõl az, hogy megfelel-e a társulatnak az, ha elõre meg nem határozott idõközönként én cserélgetem a fórumba berakott bannereket?

(addig teszteljük a lehetõséget 😄)

Seaweed
De amugy is Track IR 4+-hoz dukal mar a Vector Pro, azt meg ugyis csak sapkaval lehet hasznalni..arra felteszed a Vector Clipet es enyi...ezert jo rendszeresiteni vagy venni hozza "dedikalt" sapkat es nem mesz ki a az utcara "femvazzal" a fejeden 😄DDD (persze ez nem gond ha egyaltalan nem hasznalsz amugy sapkat..pl en 😄DD)
Bucser
Felteszed a track Ir-es sapira és nem fogod magadon hagyni😄

dronkZero
Olyan nem volt még, hogy ilyen fényvisszaverõ izével a homlokodon kimentél volna utcára véletlenül? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bucser
<#eljen><#eplus2><#hehe>

Seaweed
Cifu!

A megoldas ami mindenkinek jo..csak neked nem! hogy minden nap beraksz egy masik bannert <#hehe><#gonosz1><#nevetes1>
Bucser
flasht támogat tudtommal a fórum engine...