Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem akarom cop paste-re beszurni a szokásos commentemet az ilyen típusú beírásra....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valakinek sok pénze van 😄, hát igen vannak olyan emberek akiknek ~10e az aprópénz 😄.

u.i.:
Ha ezt most látná Fürtös biztos, hogy nem hagyná szó nélkül 😄😄😄!!!!
beázik a tetõ

Seaweed
Majd azert akarok egy angol dobozost hogy legyen egy dobozosom is...nem egy egetrengeto osszeg azert...es OFP-bol is van 2 dobozosom (egy full elsokiadu angolverzio, es egy GoTY 😉)...
Seaweed
Nekem se..ez vicces <#bee1>
Shep
Az is lehet, hogy rajtam kivül senkinek nem tûnt fel a hiba régen sem. (még a készítõknek sem) 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha van német verziód minek veszel angolt? Hónap vége elõtt jön az 1.05ös patch ami egy szintre hozza az összeset.

az a fura, hogy nekem ofpben se tûnt fel sose 😊

ettõl eltekintve persze azé ciki

www.armed-assault.hu

Seaweed
Tehat hiaba megy CZ seriallal az angol fade van mert tudja hogy angolt cz seriallal hasznalsz vagy ez most hogy van?! (nah nem fenyeget a ganyolas...jonekem egyenlore a nemet verzio...aztan ha odajutok majd egyszercsak veszek egy angol dobozost, csak jo tudni)
Seaweed
Hmm telleg...gyorsan kiprobaltam, es az eso efekt hazon belul is megvan. Ez eddig fel se tunt. <#gonosz1>
(lol) Én az 1.04essel játszottam multiban az eredeti CZ serialommal és még úgy is van FADE.
Úgyhogy akinek nincs eredeti vegye meg! 😛

Seaweed
Erdekes..en meg ilyet nem tapasztaltam....<#rolleyes>
Shep
Az azért elég gáz, hogy ha esik az esõ akkor a házban is esik, azért ezt kijavíthatták volna a pár év alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kösz már nem kell elindult <#mf1>

Seaweed
Majd jonnek megint a "Hogyvan ez hogy 3meterrel arebb csapodik be a loszer..mikozben 1 meterrol fejbelovoooom?!!?" <#gonosz1>
Bucser
"original Product never FADE"

Majd ha elkezd érdekesen viselkedni kíváncsi leszek az arcodra: N00bz😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alwares
Hát nemtom én YASU-val elrejtettem és még multizni is tudok. noobz <#mf1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bucser
Én is tudok hozzá cracket😊 Vedd meg!!

JimKirk
Igen!
valaki tud cracket ARMED ASSAULThoz???? most jött ki 2.6 gb

Alwares
Igen arról én is hallotam hogy ez csak továbbfejlesztett motor, viszont azt nem tudtam hogy készítik a 2-t is...

Alwares
Késõbb megnéztem és már tudom hogy be lehet, nagyon jó kis opció. Köszönöm az építõ kritikádat segítségedet...

jah. a gém stáron 16odika van irva
de az 576-még csak emlités sincs rola
a cd galaxisban pláne
Elméletileg már megjelent.

itt mo-n miko jelenik meg?
127.0.0.1 armedass.ms12.gamespy.com
127.0.0.1 armedass.master.gamespy.com
127.0.0.1 armedass.available.gamespy.com

Szuper... Maskor eresz ra egy helyesiras ellenorzo vmit, mer szornyu.

Ez az alabbi, amit a blogodrol bemasoltam, meg fasag, mert be lehet szepen allitani, hogy lasd-e a terkepen a sajat poziciodat. Nezd at ujra az opcikat.

"Térkép! Nos ez pontosan megfelel az eredeti katonai térképek, mind jelzésekben, szinezésekben. Az a kár hogy jelölve van hogy éppen hol vagyunk, nem kellet volna elvégre van a játékban elõkapható tájoló és a térképen jelölve vannak a tereptárgyak is amikbõl tájékozódni is lehetne akár. Legalábbis én örültem volna neki"

#ofp.hu@irknet

Az hatvanherc, fojjon csak ki a szeme, ha crt-t hasznal.....

#ofp.hu@irknet

Bucser
alulra keresobe ird be:

localhost

Vki tudna segíteni, hogy milyen gamespy címeket kell átirányítani localhost-ra ha nem akarom, hogy a cd kulcs ellenõrzés menjen szerver indításkor?
Köszi!
Bucser
nem.

Az ArmA az a VBS1 továbbfejlesztett engine-jét használja. Tulajdonképpen a készítõk szerint is egy OFP másfél csak. A Game2 (azaz OFP 2 csak nem igy hivják) pedig a VBS 2 motorját fogja használni amely az amerikai/ausztrál hadsereg számára fejlesztett virtuális kiképzõeszköz.

Alwares
Igen de ez készült annak csak nem kapták meg a jogokat...

megvan, mind1 mert nem használtam😄 felbummoltam hidat tipped alapján (thx) aztán lelépett a bmp én átdzsaltam másik oldalra a csonakkal gyorsba, civiltöl skoda el társakhoz be, skulo ujratölt humveeba be aztán mission accomplished nagyjábol😄

Nah! Úgy döntöttünk ,h a BHD Modot majd 1.05után fogjuk hegesztgetni (ugyebár 1.05 az plan to release the end of the month 😊 ) mert változnak a fegyvermodellek stb...
Addig is egy artwork 😊

HardcoresHUN
amerrõl jöttél a Hummerrel, nah a msáik irányba egy kis beugróban, a hídtól 20 méterre

ammoládákhoz?😄 azok hol vannak?😄 amugy megnézem most mert épp szünetelünk, esküvön voltunk-lakodalomban leszünk de hazajöttünk vmi laza cuccért addig én megprobálom kitolni😄

HardcoresHUN
csoola, egymás mellé rakd a bombákat, kábé a híd egynegyedénél, mind az ötöt, majd menj az ammoládákhoz, és szerelkezz fel AT-val, az kelleni fog. Flash,Flash,Flash, robbants, fuss fel a roncsépülethez, onnan lõd ki a BMP-t, Menj, a kiskocsihoz, beszállás, és menj végig a pontokon.

Meg kene venni a jatekot...
Akinek van penze a hozzavalo gepre, az ki tudja csengetni a jatek arat is 😊
Sanyix
Mer letiltott serialt próbálsz használni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Jó ötlet, atitoolba letiltogatom pölö a 2.0-ás sedert meknézem elindule, és talán gyorsabb lesz 😄 bár nem valószínû hogy elindul úgy :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
mondjuk Bad Serial Number???

ROSSz SZÉRIASZÁM. Vedd meg eredetiben.

HY!Mér írja ki hogy:Bad serial number amikor a játékot akarom elinditani és már be jön a kezdõ ablak és kihozza azt!Mi lehet a baj?PLS help
a magyaritás jo az uj angol verzióhoz is?
"Az ArmedAssaultot nevezhetnék OFP2-nek is de csak egy szerencsétlen licensz csere-bere folytán lett az eredetileg tényleg OFP2-nek készülõ játékból Armed Assault."

Én úgy tudom ,h az ArmA és az OFP2 az külön játék. A BIS "Game2" néven fejleszti az OFP2-t mert ugye a Codemastersnél vannak a jogok stb...

Alwares
Egészen megtetszett a játék, irtam róla egy kis-rövidet is a blogomra ;-)
Blogom

a DT-gyárilag benne van?😮 ilyen motorom van csak egy kicsit ujabb, ki kell probálnom!😄 amugy aki tud plz segitsen hogyan kell megcsinálni a hidas küldit, rádobálom a cuccot, de nem a végére mert odáig ha elmegyek jön egy terepjáro és lekaszál... szal leteszem, egész messze egymástol, de aztán hiába a FLASHFLASHFLASH, megnyomom a gombot és bumm, de a hid áll. lehet h szolni kellene moriartynak.

Alwares
Én örülök és tanúsithatom hogy egy 9600PRO-val is rendesen játszható, persze van mikor bemegyek egy városba igencsak belassul és töltögeti a textúrákat, kéne még ram mert az is csak 512-m van. De azért szép hogy futogat... Játszhatóan!

jó kérdés passz bár most nem terveztem venni

Icebird
Az 1.04-ben minden minimumra rakva árnyék off, minimum AA, aniso Rahmadi 90 fps, Sahrani erdö 30 fps😊
persze szarul is néz ki a játék, de az tény hogy szarrá lehet butítani hogy gyengébb gépeken is játszható legyen.

VGA: 6800GT 256MB

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

nagyon jo a játék, demo után nagyon tetszik, az OF elsö nagy kedvenc játékom volt, ez is nagyon szorakoztató, ha a gépigénye kisebb lenne tuti egész nap tolnám😄 de amugy nagyon jol sikerült, regularban játszom, és nem marad el a siker, azt hittem h nagyon überbéla szintjét se fogom elérni, de mégis, elkezdtem sniperes küldit, és sikerült!😄 aztán már a 3ikat játszottam ki, a lényeg h teljesitsem a parancsot, akkor kevesebb az esély arra h kiinyirnak😄 de tényleg jo, és mivel most ez az egyetlen uj game ami valamire valo és végre elérhetö, eljátszogatok vele