Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, de talan itt olvassa is.

#ofp.hu@irknet

Seaweed
Tempi: tanuld meg vegre, hogy a vesszo ele nem kell szokoz, hanem moge.

#ofp.hu@irknet

Az lenne még a jó ,h lehetne használni a vész irányzékot(?) (nemtudom magyarul mi, en.: emergency sight) pl. SVD-vel közelre kell lõni akkor használhatnánk azt.

Seaweed
SVD...de inkabb irkalj Dragunovot..mert meg a vegen par irchuszar azthiszi hogy velem akarsz lovoldozni <#mf2>
Bucser
NOs ne keverjuk a szezont a fazonnal😊 a videokat nem én csináltam😊

Nem az volt a jó, hogy a fószer teljesen kifordult a red dot mögül, hanem hogy végre van lehetõséég egyáltalán kifordulni a reddot mögül és nem kell állandóan azzal forogni ha nézni akarok felemelt fegyverrel.

(vannak itt olyanok akik Airsoftoznak szerintem tudják mirõl beszélek)

Másik pedig véleményem szerint SDV-vel nem tartanám szerencsésnek, hogyha álló helyzetben pontosan lehetne lõni (totál Unreal) De még guggolva is bajosan.

Ami tetszett a videokban az a mozgó célzógömb. ha most megnézed mozgás közben vállhoz emelt fegyver esetén a célgömb egyenes marad. a látható videón viszont igen rendesen mozog a mozgás irányától függõen. Ennek irányát és mértékét lehet változttatni majd gondolom.

Egyébként meg amikor az Impontos úriember és az SVD-s úr mozog nem commenteltem ugyhogy fingom swincs arra miért kaptam kommentet??

Jahh és az M249-el tötrténõ futás lövöldözés nem lenne szerencsés szerintem se én ezekkel csak fekve vagy guggolva engedném szintén a lövöldozést)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pooh
Tud már valaki valamit a m.országi megjelenésrõl???

Olyasmit is tapasztalt valaki, hogy a katonák nem mindig teljesítik a parancsot? Pl. ha én földön vagyok, és a Mi-17-esben ülõ krapeknak adnék utasítást, van hogy oda se b...szik.
Seaweed
Igen ezt kerdeztem, azal tisztaban voltam hogy 1.05 mi-hogy..az azutani helyzetrol erdeklodtem.
Az lenne a jó ,ha ez olyan király lennemár ,h nem lenne szükség több pecsre (habár még mindig nem tudok belenyogudni ,h nincs jármûböl lövés feature..mind1 valaki már irta a wishlistbe 😄 )
(az M a nagy nem a t)

most nem értelek. 1.05 után lesz-e patch? Igen, tuti, OFP is elvándorolt egészen 1.96-ig. Hogy mikor...májusban pl ha kijön az USA doboz, akkor tuti lesz.

Az 1.05 lesz most pénteken a verziókat egyesítõ frissítés, változások részletesen itt. Tempi@Veterán már linkelte korábban.

www.armed-assault.hu

Seaweed
Kov. patch lesz?! Mikorra varhato?! Vagy meg szo sincs rola...majd egyszercsak talan valamikor...kitudja mikor?!
Egyébként azt, hogy ez az új fegyvernézet benne lesz a pénteken megjelenõ 1.05-ben, sehol nem írták le egyértelmûen, hivatalos forrásra hivatkozva.

www.armed-assault.hu

ok

www.armed-assault.hu

rgr arkad pedro

Amugy nem szeretek annyira szitia'jozni...

#ofp.hu@irknet

zsír. blash&fkubi=vérpistik. go NOLP!

www.armed-assault.hu

OK jól hangzik 😊

Seaweed
Jah ez igy rendben van! De ne adjunk mar mas szabjaba olyat ami nem hangzott el az illetotol!

Egyebkent a zoomolt tarackirel nezelodes meg rendben van meglatasom szerint jobbra balra..de mar full hatranezve eleg "illuziorombolo" ahogy azt te is lefestetted! Pl az szerintem jo lenne ha ilyenkor folyamatosan "kizoomolna", ahogy egyre jobban elfordul a feje a bakanak a "kozepvonalhoz kepest". Hmm?!
joebacsi
nem, csak õ említette, mint erényt, te meg rá reagálva mondtad, hogy kicsit illúzióromboló

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
Azt a videot Bucser csinalta?! <#wow2>
így van
a red dottal senkinek semmi baja
csak svd-nek hogy bucser mér forgolódik bezoomolva de azt már ráhagyjuk 😊

Seaweed
CQB-nal kulon oktatjak az eleve "ket nyitott szemes" celzast es azt hogy nem kell pl belenezni a reddotba vagy mas celzorendeszrbe, eleg a fegyver sikjaval megeggyezo iranyba nezni, es igy "pontosan" loni!
Sztem a képen mászkáltak 249-essel, nem a vidben. Azzal még egyet is értek, hogy egy ilyen cuccal ez lenne nem túl valószínû, ezért a vérhentes kritikáját el is fogadtam a képrõl. De az is lehet hogy vidben is van 249 és akkor neked is igazad van, max általánosítottál.

A red dotba meg szerintem nem kell belenézni wcpapír szerûen, de pont annyira vagyok profi ebben a témában mint ti, ti. semennyire sem. Ha jól gondolom CQB helyzetben a katonának nem célszerû szemére tapasztott távcsõvel flangálni, ezek a red dot izék, (nyílt?) optikák meg a tüskét helyettesítenék és nem távcsövek...

www.armed-assault.hu

Veteran mod. Volt egy kis nyuszoges, amikor kikapcsoltam a crosshairt a szerveren, de hamar megszoktak...
Egy fegyvernel be lehet allitani, hogy mennyire koszaljon celzaskor kulonbozo testhelyzetekben illetve futas utan.
Sot, most mar felul lehet definialni rendesen a halal sqs filet, szoval meg azt se kell kiirnia, hogy meghaltal a bokor mogott.
Jo, fogj egy wcpapir csovet, es maszlakj ugy, hogy az van a szemed elott. Elotte koss balesetbiztositast :/
Na de akkor is, egy 249-essel (pk-val sem kene) maszkalni, mikozben celozni probalsz vele, s me'g lodozni is. De ettol fuggetlenul kell a verpistaknak ilyen, meg szep celkereszt is, az ellenseges egyseges tagjainek kiiratasa mellett ;P

#ofp.hu@irknet

a vidben pedig nem távcsöves fegyvereket látunk tudtommal...célzóoptika az ok, de azzal meg akár...de majd megnézem újra

www.armed-assault.hu

mondja vérblash

egyébként nem mod, hanem elvileg hiv.(!) bis fejlesztés.

www.armed-assault.hu

Csak az a baj ezzel a videoval, hogy... inkabb idezem szakavatott kollegamat:

bucsher 2007. feb. 26. 23:07 #7333

vérpisti célozva megy távcsövessel és barátja vérjózsi ugyanígy emgével. hát ez gyönyörû :\

De amugy qvajol nez ki ez a modolt nyiltiranyzek dsylecxi-tol.

#ofp.hu@irknet

Seaweed
Jah nem rossz...bar kicsit inrealisztikus hogy full hatranezve is "bezoomolva" marad. De ne legyek telhetetlen..(ugyse birja gepem TrackIR-el az ArmA-t...anelkul meg "szodaval elmegy ..").
Majdnem valaszoltam, de kimoderaltam magam 😊
na, lehet gyakorolni a higgadt és intelligens válaszolást 😊

kifli
hy megvan a jádék és mûködik meg minden csak cseh nincs hozzá esetleg magyaritás?? mert az jó lenne mert semmit nem értek az egész menübõl plz adjatok egy linket mert amit faq-ban találtam magyar oldl az error 404😞
Nesze: a tracIR haszontalan dolog.
Bucser
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Végre ki lehet forditani a fejet az Ironsoght mogul😊 és nem kell elõbb kizoomolni😊

Most mondjátok, hogy a trackIR haszontalan dolog😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

reméltem, hogy benézed

egyébként az már részletkérdés, hogy mit vetítenek ki, ez a csávó vbs2-re fog feladatokat vagy miket készíteni

www.armed-assault.hu

Aha benéztem americas armi. Akkor meg mit offolsz 😊

Na pont ezek miatt nem haladnak a pashekkel meg a linux szerverrel 😊
5 projektoros lézeres kiképzõterem aha kcsgk

www.armed-assault.hu

kis érdekesség: aki ezeket a videókat készítette, itt dolgozik

www.armed-assault.hu

újabb célzónézet vid

igen, blash, vid.

www.armed-assault.hu

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Jatek csak NOLP-on van. Es ott a tarsasag is jobb.
Émmajd akkor megyek ha armázni is fogunk ;P

Jeah!!! alig várom!
Lesz idén is sárbafetrengés földöntekergés ablakonkiesés?

A Béna.

ez igen, ez kell!

Szép lesz 😄

lesz lanparty április-májusban, ott le lehet játszani a nézeteltéréseket...pálinkával mégjobb

azé 40-50 emberrel armázni 4 napig nem lesz rossz dolog

www.armed-assault.hu

m1c1mack0
"szerencsetlenek" RiszpekT😊

Seaweed
Kiskoruakat amugyse szolgalnak ki! <#mf2>

En meg csak es kizarolag mézeságyaspálinkával vagyok hajlandó a nezetelterest tisztazni....termeszetesen a "Ki a mayer?!" kerdest is! <#gonosz1>

..kiseronek meg sör...sok sör..