Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Nem az volt a jó, hogy a fószer teljesen kifordult a red dot mögül, hanem hogy végre van lehetõséég egyáltalán kifordulni a reddot mögül és nem kell állandóan azzal forogni ha nézni akarok felemelt fegyverrel.
(vannak itt olyanok akik Airsoftoznak szerintem tudják mirõl beszélek)
Másik pedig véleményem szerint SDV-vel nem tartanám szerencsésnek, hogyha álló helyzetben pontosan lehetne lõni (totál Unreal) De még guggolva is bajosan.
Ami tetszett a videokban az a mozgó célzógömb. ha most megnézed mozgás közben vállhoz emelt fegyver esetén a célgömb egyenes marad. a látható videón viszont igen rendesen mozog a mozgás irányától függõen. Ennek irányát és mértékét lehet változttatni majd gondolom.
Egyébként meg amikor az Impontos úriember és az SVD-s úr mozog nem commenteltem ugyhogy fingom swincs arra miért kaptam kommentet??
Jahh és az M249-el tötrténõ futás lövöldözés nem lenne szerencsés szerintem se én ezekkel csak fekve vagy guggolva engedném szintén a lövöldozést)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(az M a nagy nem a t)
Az 1.05 lesz most pénteken a verziókat egyesítõ frissítés, változások részletesen itt. Tempi@Veterán már linkelte korábban.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Amugy nem szeretek annyira szitia'jozni...
#ofp.hu@irknet
www.armed-assault.hu
Egyebkent a zoomolt tarackirel nezelodes meg rendben van meglatasom szerint jobbra balra..de mar full hatranezve eleg "illuziorombolo" ahogy azt te is lefestetted! Pl az szerintem jo lenne ha ilyenkor folyamatosan "kizoomolna", ahogy egyre jobban elfordul a feje a bakanak a "kozepvonalhoz kepest". Hmm?!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a red dottal senkinek semmi baja
csak svd-nek hogy bucser mér forgolódik bezoomolva de azt már ráhagyjuk 😊
A red dotba meg szerintem nem kell belenézni wcpapír szerûen, de pont annyira vagyok profi ebben a témában mint ti, ti. semennyire sem. Ha jól gondolom CQB helyzetben a katonának nem célszerû szemére tapasztott távcsõvel flangálni, ezek a red dot izék, (nyílt?) optikák meg a tüskét helyettesítenék és nem távcsövek...
www.armed-assault.hu
Egy fegyvernel be lehet allitani, hogy mennyire koszaljon celzaskor kulonbozo testhelyzetekben illetve futas utan.
Sot, most mar felul lehet definialni rendesen a halal sqs filet, szoval meg azt se kell kiirnia, hogy meghaltal a bokor mogott.
#ofp.hu@irknet
www.armed-assault.hu
egyébként nem mod, hanem elvileg hiv.(!) bis fejlesztés.
www.armed-assault.hu
bucsher 2007. feb. 26. 23:07 #7333
vérpisti célozva megy távcsövessel és barátja vérjózsi ugyanígy emgével. hát ez gyönyörû :\
De amugy qvajol nez ki ez a modolt nyiltiranyzek dsylecxi-tol.
#ofp.hu@irknet
Végre ki lehet forditani a fejet az Ironsoght mogul😊 és nem kell elõbb kizoomolni😊
Most mondjátok, hogy a trackIR haszontalan dolog😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyébként az már részletkérdés, hogy mit vetítenek ki, ez a csávó vbs2-re fog feladatokat vagy miket készíteni
www.armed-assault.hu
5 projektoros lézeres kiképzõterem aha kcsgk

www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Lesz idén is sárbafetrengés földöntekergés ablakonkiesés?
A Béna.
azé 40-50 emberrel armázni 4 napig nem lesz rossz dolog
www.armed-assault.hu