Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

debHUKK
jövõõõõõõõõõk

Harcolok, Utamból Kotródj!

Ma 16.00kor az ArmAHu serveren (www.arma.hu|2340|armahu) CTI! (van új MFCTI)

HardcoresHUN
ma 20:00-kor hent!!! Mindenki aki tud jönni az jöjjön.

Hát ja... 😄

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

debHUKK
és nem volt kéznél egy svd v. rpg, se egy ótvaros macska?
amúgy meg hét ágra süt a nap tessék menni kirándúlni.
én is megyek nem sokára sahrani-ra 😊

Hat igen.
Tavaszodik, ha nem tudnad (velem a qrva rigok kozoltek ezt hajnalban).
f6, mindjart kel a nap. Lehet nezegetni...
Holnap is lessz hent akkor?
A mai arma nagyon jól sikerült! Holnap (2007.03.22.) 20:00-kor egy újabb hent!
Icebird

Boconadi
Lenne egy hatalmas kérésem. Csinálna nekem vki fullgrafikás képeket egy erdõben, melyben nagy a fû. Mittom közbe lopakodtok, meg ilyenek. Úgy vágyok már gyönyörü armás képekre 😛
Na meg napfelkeltés és lementés képeket is kérhetek? Pl egy szép mezõn. Nah aki teljesiti, annak köszönöm.

(most tuti hülyének néztek <#idiota>)
A nemrég belinkelt video hangjai az eredeti lehet, vagy a moddolt? Mert egész jól hangzik. Most akarom feltenni ezt a hang modot amit elvileg dícsérnek.
😊 Jaja csak viccnek szántam 😊 remélem nem vetted magadra 😄.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy néhány külföldi serven jó a pingem (~35ms) de a desync-em meg valami bõdületesen nagy :S, ez mitõl lehet???
Ha ezt a "...aki egy OFP VETERÁN"-t poénnak szántad akkor elcseszted 😛
OFP Veterán vagyok mert 2002 Januárja óta OFP-zek 8)
OFPHu Veterános poén volt mert 2005. Szeptemberében csatlakoztam a Scene-hez ;>

Igen Tempi Tábornok úr😄, (...aki egy OFP VETERÁN) 😄😄😄😄 Akkor este 20:00!
Ne 'kinek lenne jó'-zzál! 20.00kor Hent! Aki jön azt szivesen látjuk (beleértve Seaweed-et is) aki meg nem az nem 😛
adress : www.arma.hu | port : 2340 | pass.: armahu

Akkor ma 20:00 kor kinek lenne jó egy játékra????
Icebird

debHUKK
nem is rossz ötlet
mondjam a méreteit? <#vigyor2>

Nehogymar csoportmunka tamogato toolt hasznaljatok egy nyomorult jatekhoz 😊
A kovetkezo az lesz, hogy a titkarnoitek megbeszelik az idopontot?!
Harom eve? hehehe, aze' ne temesd mar ennyire az ofp-t.

#ofp.hu@irknet

Hát... ha azt veszed, hogy OFP-n kb 3 éve 40es meccsek voltak :\...

Szerintem se lenne rossz ötlet egy ilyen naptár, azt a linket ide is be lehetne rakni, ha egyszer lesz ilyen 😊.
He-he. Látom, nem csak én vagyok itt a fórumon ilyen matuzsálem. Igaz ez nem a 10 évesek játéka. Mindenesetre, ha fent leszünk hálóban, marha jó céltábla lesz belõlem. Annak idején a Joint Ops-ot sokat nyomtam, az a stílus bejött. Counter Strike, és hasonló Super Mario-s ugrabugrálósokkal nem ment.
norbre
hát én elég sûrûn néztem az armahu szervert, de ritkán vannak fent emberek.. mondjuk az még ok.. mert ha kevés az ember akkor inkább menjünk pl ctf-re.. de TS-re sztem jó lenne ha felmenne aki nyomja mert lehet hogy játszanak 4-5 en is pl egymástól függetlenül pályákon, de sokkal jobb ha össze lehet dolgozni.. még ha nem is az armahu szerveren..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Egy apró kérdés... Grafikai beállításnál a post process mit csinál? A Shadert le kellett vennem, mert megfekszik a masina, de a többi max-on van, és egész jól viseli.
Ahogy látom, ez az este 8 óra eléggé általános idõpont, soxor szerepelt. Jó, mert nincs túl késõn, de talán addigra az összes "katona" szabad. Nekem pl. szinte minden nap jó a 20.00 óra. Persze a tuti az lenne, ha 8-10 ember összejönne.
debHUKK
Fürge Bizont vállra, surranót a lábra, hipp-hopp jön HUKK!

norbre
kéne csinálni egy eseménynaptárat és abba mindenki beleirogathatá hogy mikor van ideje nyomulni .. akkor össze lehetne egyeztetni de ez így kicsit káosszagú..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Én benne lennék egy játékban de megnéztem és senki nincs a serveren 😞.
Holnap egy játék 20:00-tól?😄.
ööö. forintba átszámolva 9864,04 ft. Nem vicc. Ennyi ment el átutalással. 39.86 Euró. Ja, és köszi a szerverinfót!
Termesztesen.

#ofp.hu@irknet

m1c1mack0
lössz ma játék?

joebacsi
hmm...hipp-hopp, jön Huk! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na helyes 😊 mennyibe került igy letöltösen?

debHUKK
assemmi

debHUKK
persze hogy lehet
adress : www.arma.hu | 2340 |armahu

Mi az ofphu szerver jelszava? Csatlakozni szeretnék hozzátok ha lehet...
Na, szóval... Tegnap jött egy e-mail, melyben sûrû elnézések közepette, hogy csak most válaszoltak, kaptam egy másik letöltési linket, amirõl frankón le is jött. Érdekes, innen akárhányszor letölthetem<#buck> és már megy is rendesen. Végre teljes verzióval tolhatom én is. Érdemes volt baszogatni õket.<#vigyor3>
Akkor jön egy ilyen:

Ehh, amikor mar azt hiszed, hogy nincs lejjebb...
ojaj......

#ofp.hu@irknet

Hát ha arma-zni szeretnél, az alternativa legalább millás laptop lenne, ha támogat egyáltalán mobil gpu-kat a game...

Egyszerû a képlet... <#vigyor5>
A legkevesebb idõt "otton" töltöm, tehát többet megy máshol a gép, mint ahol a "helye" van. Ezért kell a laptop. Bár a végsõ megoldás az lesz, hogy "otthonra" kell egy asztali PC <#szomoru1>

Oke, ott leszunk.

#ofp.hu@irknet

HardcoresHUN
aki amikor tud akkor jön

Nekem8 igazából de akkor mikor legyen??
Lehetne hamarabb is mert holnap sch00l!

Én is ott leszek, mindenesetre igyekezni fogok 😄
HardcoresHUN
Emberek ma este 20:00-kor hent armahu szerveren? án ottleszek legyen ott mindenki más is.