Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg is állt a levegõ pár pillanatra! 😄
www.smart-bus.hu
ugyan... tegnap elõtti armahu henten a srác: "Cod4-hez tudtok serialt?" 😄
A CoD4 emlegetése ebben a topikban nagyobb bûn mint a spawn kill! A varázsgömböm viharfelhõket lát a fejed felett! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Látótávnál, és objektek betöltésénél számít. Bucser ezt a múltkor már kifejtette... (SG-s Bucser! 😄)
www.smart-bus.hu
CoD4-ben nincs ballisztika, hangkezelés, AI, nagy terep stb...
Hát solt én mikor átálltam 1G-rõl 2G-re nem sok változást vettem észre azon kívûl hogy gyorsabban taskoltam ki-be.
nincsenek swapolások, hanem szaggat, végig már texturák sincsenek az épületeken. Oké hogy nincs optimalizálva, de ennyire?😄
CoD4 futott max minõségen, 1024-ben, 20 fpsel, pedig az azért szép.
CoD4 futott max minõségen, 1024-ben, 20 fpsel, pedig az azért szép.
Nem nem, az ArmA nagyon ram érzékeny! A 2 giga ram "illik" hozzá! 😊
www.smart-bus.hu
1.8 patch sokat javít.
Vegyél még 1 giga ramot aztán jobb lesz de igazából még úgyis szar lesz <#vigyor1>#vigyor1>
Vegyél még 1 giga ramot aztán jobb lesz de igazából még úgyis szar lesz <#vigyor1>#vigyor1>
akkor arra 1.08 aztán 1.14 (bár utóbbihoz nemtom van-e crack)
patchelted?
hát azzal a konfiggal nem is csodálom. minden minimumon van???
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Haliho!
Most raktam fel elõszõr az ArmA-t, elindul minden okés, de valami baszottul szaggat, még lowon is.. (7300gt. 2ghz amd, 1gigaram) nem egy csucskonfig, de amilyen grafikai részletességen játszom, és így szaggat, ez már röhejes... Valakinek valami tanácsa?
Most raktam fel elõszõr az ArmA-t, elindul minden okés, de valami baszottul szaggat, még lowon is.. (7300gt. 2ghz amd, 1gigaram) nem egy csucskonfig, de amilyen grafikai részletességen játszom, és így szaggat, ez már röhejes... Valakinek valami tanácsa?
Azért õ is ütötte-vágta a gépet,
és gyakran elérte a végzet.
Kívánom, hogy ez az állat
IC4-ben spawn-oljon vagy százat.
Viszont fasza gépe lehet a csávónak,
az FPS-e lehetett vagy száznyolcvan.
és gyakran elérte a végzet.
Kívánom, hogy ez az állat
IC4-ben spawn-oljon vagy százat.
Viszont fasza gépe lehet a csávónak,
az FPS-e lehetett vagy száznyolcvan.
A kis rohadék: IC3 B11
ja...
<#phone>#phone>
<#phone>#phone>
Csáó, van akinek megy a game geforce 5200-el?
Nem baj ha full low beállítással, csak legalább élvezetõ sebességgel.
Amúgy cpu:1800pentium(no celeron) ram:512
Csak mert a minimális hardverigénye szerint ezzel a configgal is mennie kéne...elvileg.
THX.
Nem baj ha full low beállítással, csak legalább élvezetõ sebességgel.
Amúgy cpu:1800pentium(no celeron) ram:512
Csak mert a minimális hardverigénye szerint ezzel a configgal is mennie kéne...elvileg.
THX.
Megvédtem a hátsódat... lehurrogtam pár okos tojást! 😄
www.smart-bus.hu
Jelenleg éppen szervezem menekülésem a 3. világba, mert már hivatalosan is a rasszizmus szolgálatában álló fasiszta terrorista lettem egyesek szemében.
Tessék csak ilyet venni. Vagy egy 4850-est. Szeretnénk egy bennfentestõl hallani, mit tud az ArmA-ban. A tesztekben nagyon jól szerepel, alázza rendesen az nVidia-ákat.
Hol vagy Te mézes bödönök réme? Húzzál nagyon gyorsan a "rasszista" topikodba!! Megy a cigányozás rendesen! <#nyes>#nyes><#banplz>#banplz><#nezze>#nezze><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#wave>#wave>
www.smart-bus.hu
Jól megmondták, hogy a dzsíforsz jobb? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem csodálom, mivel még meg sem jelent! 😄
www.smart-bus.hu
ilyen vga-t akartam venni de lebeszéltek<#dumcsi>#dumcsi>
Az Arma full beállításokkal és az új ATI Radeon 4870. Nem is értem, miért szídják annyira a Crysist, amikor az Arma jobban leizzasztja a vasat.
Hejj! Van ragdoll az armában?
Valami nem stimmel a jobb oldali harcossal. Olyan hycomat jellegü...
Valami nem stimmel a jobb oldali harcossal. Olyan hycomat jellegü...
Két hét múlva NOLP!!! <#taps>#taps><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
©™
miket olvasok, m1c1 hozta a formáját, úgylátom semmi sem változott <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tök mindegy mennyiért kötnek fel! 😄
www.smart-bus.hu
ja igen, ne feledjük m1c 30 emberéletet követelõ "balesetét" 😄
Hát az túlzás, hogy kiûztük öket.<#ejnye1>#ejnye1>
Inkább azt mondanám, elõbb szálltuk meg a várost, mint õk, és nem volt elég idejük visszafoglalni. Ha kaptak volna még 10-15 percet, simán Corazol lenne megint a szombati téma.
Inkább azt mondanám, elõbb szálltuk meg a várost, mint õk, és nem volt elég idejük visszafoglalni. Ha kaptak volna még 10-15 percet, simán Corazol lenne megint a szombati téma.
Meg szombaton is - IC3 utolsó csata - ugye Ortegoban leszünk mert multkor kiûztük õket Corazolból
hmm kíváncsi vagyok a snorkokat meg vérszívókat hogy oldják meg 😊
Ha egyszer egy sorozat beindul! 😄
www.smart-bus.hu