Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy ARMA gyári dobozban vagy csak a CD kulcsot... ha esetleg valakinek kell akkor PÜ!!
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Per Aspera Ad Inferi.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szeretnék egy kis segítséget kérni. elég zöldfülû vagyok még arma-ban, végig toltam az összes gyári kampányt meg a single missionöket. szóval most tartok ott, hogy próbálok ilyen fanmade cuccokat találni. nem tudtok olyan missionöket amikben fõleg helis/repülõs akción van a hangsúly? meg mondjuk a lényeg a jármû, ilyen vulcanos/shilkas "egzotikus" téma is fasza lenne...
keresgéltem jó pár oldalon (pl armaholic), de ilyesmit nem igazán találtam. <#shakehead>#shakehead>
bármilyen tippet szivesen fogadok, köszi!
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Meg ami zavar, hogy ez ugye Game2-lenne amit már 4-5(?) éve fejlesztenének, erre itt ez a szebb grafikájú ArmA, ugyanolyan AI-val meg fegyverfogással :\ azt ennyi. (jójó van rendes kráter robbanáskor)
itt pl annyi fasza dolog van írva erre semmit sem láttunk belõle.
Afene, pedig már megörültem, hogy eljött a levegõbõl is tényleg élvezetes megharcok ideje. ^^
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ami engem jobban zavart, hogy a por és füst maradt régi, ezt igazán lecserélhetnék már...
Másfelõl viszont gyenge a németem (7 évig tanultam, és ma megmukkani nem tudok e nyelven, hurrá...), de jól értem, hogy 1 millió objektumról beszél a képernyõn? Na ez már nem semmi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
úgy érted, kétdimenzióssá válnak<#hehe>#hehe>
mondjuk manapság már igazán beleférhetne egy havok...
Live long and prosper.
M4: egyes: 0.0025, auto: 0.004
Tehát az M4-nek pontosabbnak kéne lennie 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az OFP-ben egy gombbal lehetett váltogatni az egyes lövéstõl az automatáig mindent. Itt melyik az?
Na megvan a game, fel is peccseltem. Megyek unlockolni <#violent>#violent>

Elvileg holnap már leszek, de szombaton biztos... <#integet2>#integet2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
tpM: nem baj, attól még offline elszórakozok vele <#eplus2>#eplus2>
Egyébként meg OFP.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.