Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs olyan, hogy rosszul. próbáltam kézileg, arma.hu -ról letöltött file-al... mindig pixel shader baszás: Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1
Rosszul indítod a béta patchet?
Engem is mindenféle shader error al dobál ki :/
na sikerült, csak az a baj, hogy nincs ikonja az ACE modnak, szal nemvágom hogy kell elindítani az ace modot
ahogy nézem, azért hagytam ki, mert a tutorialban nincs benne az a rész :\
jajj de suta vagyok. kihagytam a preset állítást😄
most telepíti a filekat megint, most remélem jólesz
most telepíti a filekat megint, most remélem jólesz
Megcsináltam a web-es szarral kézileg, hát így el se kezdi updételni meg tölteni a cuccokat 😄
Hát ez mega lol 2009 ben 😉) Nem kötekedsz, ha programozó csinálta volna nem így néz ki😉 gondolom az arma2 igénytelensége volt a cél.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Most megcsinálom kézileg a video alapján, mert lehet, hogy az a fájl amit bemásoltattál (a kész config file vagy mi) lehet az nem jó.
Énsem vagyok programozó, mégsem találtam nehéznek. Mindjárt leírom értelmesen a lépéseket.
Túlságosan bonyolult a telepítés,nem lehetett volna .exe-bõl egy ütemben megoldani?Nem kötekedni akarok,de nem programozók vagyunk,hanem mezei userek...
Ka-50
baaaaaaaasszaaaaaa meg... újraraktam megint az ACE2-t, de semmi. baszik elindulni... <#falbav>#falbav>
Megy a sima ArmA2 is, meg a beta patches is, csak az ACE-s nem :'( próbálkozok...
grr. Próbálom indítani Win7 64bit (7100 Build); ARMA2 könyvtárából a Play ArmA2 with beta;@CBA;@ACE;@ACEX.lnk -el a játékot, és kiír egy hibaüzit:
Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1
mindjárt megnézem, hogy sima arma2 megy-e...
Error compiling pixel shader PSSSSMSpecularAlpha:1
mindjárt megnézem, hogy sima arma2 megy-e...
tempi baszod, alig bírom megérteni a telepítési útmutatót😄
ACE2 örömére most telepítem a játékot 😊
innen a legfrissebbet felrakom, az elég ahhoz, hogy tudjak neten játszani meg az ArmA.hu -n?
innen a legfrissebbet felrakom, az elég ahhoz, hogy tudjak neten játszani meg az ArmA.hu -n?
Van már a multiplayerhez normális coop küldi? nem ilyen evolúsön meg dominésön, hanem valami normális...
ArmAHu cikk frissült telepítési utasításokkal.
ACE 2 mond valamit?😄
KÖSZI BAJTÁRSAK<#taps>#taps><#wave>#wave>
Vargosz most tölti FTP-re 😊
Genyó!😄
It\'s good to be bad.
<#eplus2>#eplus2>
...(én vagyok a béna, vagy csak az érzéseimmel játszol? <#fejvakaras>#fejvakaras> )
és by tpM szóla: csirek, legyen meg a te akaratod! <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Na, addig is ismerkedjetek meg az updater kezelésével.
Letöltés ~700MB
szeretném a tapasztalatommá tenni a by tpm hangokat! még ma!
C'mon!
It\'s good to be bad.
Gyerünk már!!!
Ho Ho Ho Hóóó
Az elkövetkezõ 168 órán belül bármelyik percben itt lehet 😄
Az elkövetkezõ 168 órán belül bármelyik percben itt lehet 😄
Hogy ezt a nõk miért nem mondják soha<#idiota>#idiota>
Most mondanám, hogy holnap, de ugye csak a halál biztos... 😊
Kit erdekel mekkora. MIKOR?
Mod - Packed - Unpacked
-------------------------------
ACE Core - 45 MB - 56 MB
ACE eXtras - 516 MB - 605 MB
CBA - 84 *KB* - 387 *KB*
TOTAL ~ 561 MB - 661 MB
A frissítések meg nyilván a tartalomtól függõek, ACE2-ben külön .pbo-ban vannak a hangok, cfg-k, textúrák és modellek, tehát ha pl az M16A4 textúráján fejlesztve lesz akkor csak az m16_textura.pbo-t kell frissíteni 😊
ACE Core - 45 MB - 56 MB
ACE eXtras - 516 MB - 605 MB
CBA - 84 *KB* - 387 *KB*
TOTAL ~ 561 MB - 661 MB
A frissítések meg nyilván a tartalomtól függõek, ACE2-ben külön .pbo-ban vannak a hangok, cfg-k, textúrák és modellek, tehát ha pl az M16A4 textúráján fejlesztve lesz akkor csak az m16_textura.pbo-t kell frissíteni 😊
Azt lehet tudni hogy mekkora lesz a mérete az ACE2modnak? ill, hogy csak a változtatásokat kell letölteni vagy megint olyan 300mb körüli patchek lesznek hozzá?Azt olvastam hogy automatikusan fog frissiteni, csak azt nem hogy ezek mekkora méretüek lehetnek .
Húha, már nincs fent (ahogy Arma1-sem) de, ha jól emlékszem van egy ilyesmi sor, hogy: OVERRIDE SOUND, ha ez elõtt van // akkor kitörlöd, ha nincs akkor odateszed. 😊 Így látatlanban tényleg nem tudom már...
OK köszi!
Még azt szeretném kérdezni, hogy mit kell beírni az ace_clientside_config-ba ahhoz, hogy mûködjenek a hang modok?
Még azt szeretném kérdezni, hogy mit kell beírni az ace_clientside_config-ba ahhoz, hogy mûködjenek a hang modok?
Jah hát igen, már így utólag össze ált a kép miért mondtad a De hol a francba van a torony kijelentésedet ilyen morcossan<#mf1>#mf1><#puszis>#puszis>
Akkor a "találkozzunk a rádiótoronynál"-kijelentésed aljasságát magad is belátod?<#mf2>#mf2> Én hülye meg a hegy aljából kerestem hogy hová tünt a torony.
Hát igen meglepõen jót játszottunk tegnap azaz ma reggel, csak azok a fránya Amcsik igazán támadhatták volna azt a rozsdás rádiótornyot, bár igaz amikor odaértem a toronyból csak ruhateregetõ maradt, így nem értem miért volt statégiai pont a helyén, legalább ügyelhettek volna arra, hogy ne legyen ilyen könnyen rombolható.
Arma büntet tuti a nyanya miatt van, ha nem hajtunk át rajta több izgalomban lett volna részem az tuti<#worship>#worship><#taps>#taps>
Arma büntet tuti a nyanya miatt van, ha nem hajtunk át rajta több izgalomban lett volna részem az tuti<#worship>#worship><#taps>#taps>
ACE-hez? 1-ben is lehetettk, 2-ben is lehet.