Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szolok neki ,h ne kuzdjon tovabb. Szedje le a legujabb Nvidia drivert
es kussoljon ( ha eddig nem tette meg ) Megegyszer mondom, nala szerintem meg igy is merfoldekkel jobban csuszik a dolog mint legtobbunknel.
<#nevetes1>#nevetes1>
-A.C.E 2 Beta 184 To 185
-A.C.E 2 Beta 185 To 186" stb amik lesznek 😊
Csak felül kell írni a régieket nem kell törölni semmit!!!
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
X52 nagyon tetszik nekem, csak mekkora az élettartama? Tehát kb. mennyi idõ telik el ahhoz, hogy szét kelljen szedni, kitisztítani stb? Mennyire pontos, precíz, etc. Plussz a gázkar ami van hozzá nagyon bejön, kérdésem az lenne, hogy az mennyire kompatibilis az ArmA2-vel?
Ezt irja mindegyikhez. az updatert azt sikeresen frissitette, de a többit nem.
Tudja valaki hogy mikor jön ki az 1.05-ös patch?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ja és azt a bárdosy féle kampányt hol tudom leszedni ?
Az Nvidia a megjelenést követõen 2 hétre kiadott 1 drivert amihez már nem kellet ilyen trükkökhöz folyamodni 😊anno mikor nem volt friss driver,átirtam az exe-t es valóban mûködött.Most azonban tök fölös, mert már támogatja 😊 nekem is gtx295 om van.
Milyen joysticket ajánlotok a játékhoz? Nem kell full szimulátorprõ meg ilyenek, csak lehessen rendesen repülõt meg helikoptert vezetni vele. Néztem Saitek X52-t bár az kicsit drága, de olyan 12ezer körül már van olyan amivel elég jól lehet vezetni repülõt?
Ja és a wireless joystick mennyivel rosszabb mint a vezetékes?
csak nem tudta ,h meg mit😊 De ketten osszehoztuk azert. Nekem ez az exe-atiras eleg hihetetlenul hangzott, de vegulis indult neki.
Mindent ugy csinalt ,ahogy irva vagyon.
Az elobb toltunk egyutt egy coopot ketten, nincs rola begyozodve ,h hasznalt. De majd megnezi valami programmal. Innen mar legyen az o problemaja teszem hozza gonoszul, mert igy is 10 fps el tobb van nala mint nekem, azonos szituacioban.
Es mindezek mellett termeszetesen koszonom a segitseget! <#worship>#worship>
It\'s good to be bad.
Ka-50
Egy barátom kért meg h kérdezzem meg a hozzáértõket itt, mert én sajnos hardweres kérdésekben teljesen járatlan vagyok.
Neki egy több grafikai magos grafkártyája van, konkrétan:
Nvidia GTX 295.
Szerinte nem használja ki az ARMA2 a több grafikai magot.
Biztosan igy van.
Viszont hallott olyat, h ezen talán lehet segiteni.
Az volna a kérdés tehát, h van e erre megoldás ?
És ha igen, akkor mit hova irjon be ?
Köszi !
Sajnos valami oknál fogva a linkról ami megvan adva már le sem lehet tölteni.
(http://dev-heaven.net/attachments/download/3586/SIX_Updater_v0.1.7_setup.exe)
Szóval ha ha feltennétek valahova azt megköszönnénk 😊
A gyári kampányban engem inkább az lepett meg hogy lehet választani melyik oldalra állsz.
Én a felkelõk oldalára mentem és ott megjelent a Bárdosy féle több egység támad nagy területet címû móka.Annyi hogy itt még nem vagy vezetõ csak 1 csoport a tiéd.Viszont van 2 T72-esem nehéz fegyvernek. 😄
Pár falut sikerült elfoglani eddig és nem tudom mi lesz a vége.Nem volt sok idõm játszani este.
Na majd meglátom mi lesz ha meglesz az összes falu.
A COD4 csak hentelés volt taktika nélkül SP-ben.
Ráadásúl a gyári elég COD4-es lett, mész a szuperspecielforce-szal és pont, nem használod ki a lehetõségeket (hajó, repülõ, helikopter, stb.)
El kellene kezdeni szavazni az ace-re, nem de?😊
It\'s good to be bad.
Régi OPF-Arma rajongó vagyok,a fórumnak inkább olvasója vagyom mint hozzászólója.Eredetibe megvan mindengyik része az OPFnek és az Armának és ha van idõm néha sp-be használom is.
Picit szeretném megvédeni az Arma II-ben kampány részét. 😄
Végigjátszottam a Bárdosy féle részt és utána ugrottam neki a gyári küldetéseknek.És tényleg igaz az hogy magad döntése után mész.CDF vagy cserdaki oldalra állsz mikor kivonulnak hirtelen az Amik és ott maradsz 3 emberrel a túlélésre játszva. 😊
Viszont az építkezés része nekem annyira nem jön be.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
It\'s good to be bad.
* Converted ACE1 CAVS data to ACE2
* Javelin CLU weight
Tempi mi az a CAVS meg a CLU?
köszi!