Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrRadon
Én meg láttam olyat akinek e6400@2800MHz - ati4850 összetételü konfiggal is köhögött és szenvedett, mégis a srác megállta hogy gépbe fektessen 150k-t egy i7-920-ért - nem éri meg

Mind1 mid van, arma megeszi a géped

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Picit tesztelgettem az FPS-t. 1680x1050-s felbontásban, árnyék magas, utófeldolgozás kikapcsolva, minden más normal, látótáv 3km. [email protected] + 4870(512) ugyanazokat az FPS értékeket hozza mint amikor 3.8GHZ-re van húzva a Q9550. Csúnyán elfogy az 4870-s... 😞

Mellesleg nem érzem annyira a 4 mag elõnyét, mint a GTAIV esetén. Ott szó szerint dupla értékeket kaptam a 2 maghoz képest... nem arról volt szó, hogy több magot fog használni? :S

www.smart-bus.hu

wardogzombie
Jól néz ki<#eljen>

DancZer
Szép!<#vigyor3>

Lenovo y510p

Hogthar
Ha már fps legyen a legelsõ: ILM

Ez a sziget szépen megvan csinálva nem?
videó
idfka

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

iddqd
Köszi!
DancZer
Belelehet. Töltsd le a cpbo programot(futtatással beregisztrálja magát a .pbo kiterjesztéshez, utána entert nyomsz a pbo fájlon és kicsomagolja), és az addons könyvtárban a scenario.pbo-t ha kicsomagolod, ott megtalálod a pályát. Itthonról írok, itt nincs arma, lehet hogy nem scenario, hanem missions.pbo. A kicsomagolt mappában megkeresed a pályát, bemásolod a Dokumentumokba a profilod könyvtárában található missions könyvtárba(ide is a kicsomagolt pálya könyvtára kell, tehát nem a pálya pbo-ja), és a játékban a szerkesztõvel meg tudod nyitni. Remélem segítettem! 😊

Lenovo y510p

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a nem lehetne-e valahogy belepiszkálni a az eredeti sceriokba. Mivel a Freedom Fighters-nél át szeretném állítani az idõt, mert így éjszaka nagyon szar.
felesleges reménykednünk, ezeket a 2001-es OFP óta nem képesek orvosolni. finoman és nõisesen szólva is nevetséges, még egy akciós gázkazán is kár lenne a tarkójukra ezért.

én azt hittem hogy a C130 földön guruló nagykapacitású szállító jármû. 😄

Remélem a tömeghibát kijavítják az 1.5-ben.Harc közben kicsit gáz a helybõl felszálló T72 amit nem rakéta meghajtású. 😊
DrRadon
Ez nem hiba, ez az ultrarealisztikus ArmA2 valóság. Ja, nekünk is nyûgünk van tõle 😄

Ha nagyon zavarnak az ilyesmik, akkor a C130-ast meg a Szuhojokat ki se próbáld, azokkal meg szinte meg lehet állni a levegõben 😄

Kicsi nyügöm van a T72 és a BMP2 úgy repül az útról fel sel kõ hatására mintha nem lenne tömege.Én még T72-est nem láttam fejre állni élõbe.
Másnál is elõjött ez a hiba?
Kérdezném, ki az, aki a sixupdaternél ugyanazzal a problémával küzd, amivel én is? (#20866)
repvez
akkor az érdekes, meg az is hogy nem látok semmi ujdonságot sem az ACE-bol.Se hangot se efektek semmi csak a betöltö képernyö.
MÁs mod csak a zeusAI van még az alapon kivül.
Én tudok sérülten gránátot dobni, meg tárazni is. Alap Armával és ACE-szel is egyaránt.

repvez
hát nem minden sérülés olyan hogy akkor már csak arra jo az ember hogy ami a tárba van azt kilöje azt sem célzottan,de a játékban azért még 500m-t elkuszik vigan meg vagy fél orát tud gubbasztani a bokor tovében, de tárat cserélni vagy elhajitani egy gránátot vagy pistolyra váltani azt már nem .Esetleg feltérdelni , ha odébmenni nem is tudna de egy térdelö poziciora csak képes lenne hogy a fütöl kilásson.
Arrol már nem is beszélve hogy menet közbe tárcsere vagy gyors menés célzásra emelt fegyverrel.Persze ez már nem sérülten.
Mar arra gondolsz, hogy a sabot nem ert csontot, csak lagy reszeket?
repvez
Azon hogy lehet javitani, hogy sérülten is lehessen gránátot dobni, meg tárat cserélni ,ujratölteni?
Ez igy nagyon esélytelen játékot eredményez.
Ez oké. Tudok angolul. <#papakacsint>
Viszont az updater nem mindig ugyanazt a szervert próbálja elõször, és minden esetben az elsõnél ez van, a második szervernél pedig a "trying to resync".
Maximum connections azt jelenti, hogy túl sokan töltik éppen, próbáld késõbb... hátha...

Sziasztok!
ACE2/SixUpdater-rel kapcsolatban:
tegnap hallottam arma.hu TS-en (tomz vagyok), hogy van más is, akinek ugyanolyan gondja van az ápdételéssel, mint nekem.
Nevezetesen, hogy a @-os .7z állományok a helyükön, a sixupdater legújabb verziója telepítve, és az egyszerûbb (.yml állományt letöltve és a helyére másolva) se a bonyolultabb (webes felületen keresztül) módon történõ frissítés nem megy, csak annyi történik, hogy az RSYNC a filelistát letölti, és elkezdi végignézni a repository-kat, aztán az elsõnél jön a "maximum connections number exceeded", a másodiknál pedig csak "trying to rsync" a végtelenségig.
Ott volt az a tipp is, hogy esetleg a gyengébb net/túl nagy válaszidõ lehet ennek az oka.
4megás ADSL, normális (30-60 ms) válaszidõim vannak a mirrorszerverekhez, így hát ez kizárható.
Ha esetleg kiderül, hogy mi ennek az oka, akkor a megoldást szívesen venném én is.
Hogthar
úgytünik belehúztak a srácok mert megérkezett az 1.18 as teljes patch is az arma 1 hez( itt már át megy az ai motorral a hídon)
patch
repvez
Hogthar
Tartottam egy kis pihit de tanultam egész nap<#boxer><#falbav><#banplz>
Küldd el a clientside_config.hpp-t az adatlapomon található mailcímemre és megnézem.

Scottt
Nem mûködik,hiába buzeráltam úgy ahogy írtad..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dokumentumok\Arma2\neved.profile-t megnyitjuk egy txt editorral, legörgetünk lesz benne egy Identities rész, innen a face; pitch, stb sorokat átmásoljuk a C:\...\Arma2\userconfig\ace_clientside_config.hpp- Identities részébe:
////////--E D I T below THIS LINE--//////////*/
class Identity
{
face="Face11";

squad="...";

name = "szkoti";
};

Scottt
Tempii, hogy a zsíros hajú,hosszú bajszú,szõröslábú zsukkos román kurva annyába lehet feltenni a gázmaszkot/balaklavát/taktikai szemüveget?
20perce tuti baszakodok vele,hiába van nálam nem tudom felrakni:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Srácok egy utolsó joyos hsz-t dobnék... akinek Cyborg X-e van az dobjon már meg egy privivel 😊

repvez
Na nyomultam a játékkal ismét.ACE2 mod alap kampány.De ez mod nélkül is ilyen volt, hogy ha megsérülök akkor miért nem tudok belenézni a célzokába és miért nem lehet tárazni söt még gránátot dobni sem .Ez számomra felfoghatatlan.Mert ha csak annyira sérült valaki hogy kuszni még tud akkor attol még a fenti dolgok simán mennek .
2. hiába van fenn a mod én semmi ujdonságot nem veszek észre a betöltöképernyön kivül.Csak anynit hogy más fegyver vana kezembe mint az alapjátéknál, de mást nem.
harmadszorra nem tudom hogyan van megkutyulva a menu, de hogy nem igazodok ki rajta az is biztos.Egyszerüen nem tudom megtalálni az engage at will , meg a mozgásformákra utalo parancsokat.
wardogzombie
"Nem érek rá tanulnom kell"<#hehe><#mf1><#violent><#bdead>

Hogthar
Áhh megvan a problema gyökere<#lookaround>megnéztem ace mód nélkül is és úgyanat produkálta úgyhogy megnéztem egykét dolgot nos, csináltam egy egységet arma 2 höz, és hogy megtudjam nézni milyen külsõ nézetbõl levittem a nehézséget a legalacsonyabbra neten úgysem én választom úgyhogy mindegy volt, de istenem easy miért kell 2 fejlövés egy egységnek?
Nálam meghal.

Hogthar
Uramisten most editorban szórakoztam fejbelöttem véletlen egy társat miközben ellenre vadásztam az meg nem tette az amit tenni kellett volna hanem nemes egyszerûséggel hozzátûzte hogy megsérült alig hittem a fülemnek azt hittem mellé löttem vagy valami, ezért indítottam egy sima missziót ahol csak én meg a társam volt és fejbe löttem azt mondja megsérült<#wow1>fejbelöttem mégegyszer attól már kiterült, oké újra editor 5 ször eljátszottam mindig túl élte, külöbözõ szögbõl próbálkoztam, de mindig csak panaszkodott, csak az Ace mód van fent ma updateltem, nézze már meg valaki hogy nála is létezik e ez a jellenség mert lehet nálam romlott el valami<#confused><#help>(régebben az alapverziónál meghaltak a társak)
KraZ
Köszi!

MAN T.G.A.

Van youtube-n egy video, amin a Cyborg X gombja leesik, meg ilyenek :S rosszakat mutat róla a srác, és a Thrustmaster T16000M-et ajánlja. Utánanéztem, és azt mondják, hogy a Thrustmaster nem rossz joystick. Mondták, hogy többeknek is van Cyborg X-e, inkább nektek hiszek mint az ismeretlen youtube-s srácnak, de néztem, és elég kultúráltan és jól néz ki az a Thrustmaster is. Joystick téma részemrõl lezárva, köszönök még egyszer minden segítséget/választ. 😊

Szia!
Alt + E, a fõmenübõl.

KraZ
Sziasztok!
Van valami billentyûzetkombináció a 3d-s editorhoz,csak már elfelejtettem. Valaki írja már le. Köszi!

MAN T.G.A.

Átmegy.
Sabot?

Hat az AI atmegy-e mar a hidon?
Kéne...

nade milyen lett ez az ace2?
lesz coop maraton ünnepek alatt?

www.armed-assault.hu

Nah, meg jo h beszeltunk errol. Most az elmult par oraban zsinorban ketszer esett szet a grafika. Mergemben megneztem, es talaltam ujabb NEM BETA drivert a kartyamhoz.
Mar toltodik is lefele 😊
Remelem segit a dolgon...

En is ezt a betadrivert hasznalom, csak winxp alatt. Kidobalni nem szokott, de valoban elofordul h csunyan szilankosra fagy az egesz szar.
Viszont nekem mar lelohadt a kiserletezo kedvem. Heti egyszer ketszer belefer, h belerugok a resetgombba az asztal alatt. Engem akkor dobalt ki egyebkent, mikor kikapcsoltam a lapozofajlokat minden meghajton.
Gondoltam minek, mikor tobb RAM van a gepben, mint amennyit a rendszer egyaltalan lathat.
Dehat tevedtem. Az elet nem habostorta. <#vigyor3>

Hogthar
Én saitek Cyborg Evo-t(kábeles és nem rezgõ) vettem 6500 volt és használom a Black Sharkhoz is armában is szeretek vele repülni, tehát ha nem vagy ilyen megrögzült szimulátor játékos akinek minden centi számít, akkor ez is tökéletes, egyik haveromnak is ilyen van már jó 3-4 éve és csak annyi a külömbség az övé és az enyém között hogy az övé kopottabb jóval és kivan már járva tehát könyebb mozgatni a kart de egyébként úgyanúgy müködõ képes.