Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szép példány! 😄
Csorog is a nyálam. 😊
De game közben milyen FPS-eket produkál és milyen beállítások mellett?! Ui. a benchmark már Nekem is írt ki 30FPS-es átlagot is, aztán game közben hol 20 alatt, hol 30 fölött. 😮
Szóval, igencsak ingadozik.
Volt amikor Én is gondolkoztam 4 magos Intel-ben, de amelyiket érdemes lenne megvenni, ill. Nekem szimpi az 60ezer bruttó pénz körül mozog. Ha ARMA FAN lennék akkor biztos összekaparnám vhonnan a lét, de LGA775-be fejleszteni meg már nagyon necces dolog. Legalábbis Nálam. Az Én lapomban DDR3 foglalat sincs, szal ha csere, akkor lap + ram + proci. De az nem mostanában. 😞
Azért köszi az infókat! Hasznos volt!!!
PS:
Oda már 1920x1080 illene vmi jó kis 24"-os TFT-vel. 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
egyszóval kell neki a quad core 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
btw: Az OA SP kampány hány db missziót ölel fel?! Egyik map-rõl csak akkor vált másik map-re a game, ha az elsõ map-en már nincs több küldetés?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Akinek van valamilyen ötlete az UAV elõhívására a Pathfinder pályán, kérem nem tartsa magában.
Köszönöm!
Csak rád vártunk Solt😄 Még, hogy tempinek igaza legyen,biztos csak a nagy melegben félre írtál valamit...😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://imagerz.com/QEJGCUtvAwJRBw5FQwVR
http://imagerz.com/QEJGCUtvAwJRBw5FQgVR
Lemaradtam jó pár HSZ-el, de sebaj. 😄
No. Köszönöm szépen ezt a Launcher-es tipp-et. Faszányos dolog. Hasonló, mint Fallout3-mál a FOMM. Okos-ügyes-praktikus. 😄 Az F3-ra még visszatérek, hogy miért írtam...
Ha bármi ilyen és ehhez hasonló "titkotok" van még, akkor ne tartsátok Magatokban.
Azért az, hogy 8 mag-ot is ki lehet választani a Launcher-ben, az szép. 😄
1ébként semmi magas beállítást nem használok. Kiválasztom, hogy Very High. Advanced résznél ugyebár egy rakás dolog, csak High-on és Normal-on van, ill. a 3D felbontást is lejjebb teszi, mint a natív. Ezen annyit változtatok, hogy szinkronba hozom az interfész és 3D felbontást 1920x1080-ra. Ill. a post-processing (utófeldolgozást) letiltom. Úgy vettem észre, ha ez ON-on van, akkor max. jobban "csillognak" az objektumok, ill. fordulásnál van vmi blúr effekt féleség, amit Én való életben nem tapasztalok, ha körbefordulok. 😄 Igaz, a fák nem annyira "szépek", fõleg a távoliak, de ha bekapcsolom, akkor több esetben fagy a game. Legalábbis Nálam. Ez lehet ATI driver hiba is. Ill. az árnyékot teszem Very High-ra, mert High-on zavar, hogy sok árnyék mozgás közben rajzolódik ki. Ennyi. Azonban úgy vettem észre, hogy a Launcher-es 2 mag ill. a prioritás normál felett dobott a game futásán. Most újrakezdem majd a kampány részt, hogy már tudom(sejtem) nagyjából milyen. Arra viszont határozottan emléxem, hogy a game elején amikor az autóban ülünk és megyünk az utcán akkor 20 alatti FPS volt, most 25 és fölötte. Elsõ küldi elején is hasonlóak. Ennek örülök!
Kérdés:
Van-e vmi MOD, amir célszerû lenne használni. Írtam, hogy nem ARMA-ztam, csak nézegettem NET-en, jútyúbon, ill. itt-ott a game után. ARMA 2-höz van egy olyan MOD, hogy ACE. Ha jól tudom ezt sokan használják ARMA 2-vel. Néztem róla jútyúb vidiket és úgy látom nem kevés létjogosultsága van. És nem kis munka lehet benne.
Ezt fel lehet tenni az OA-hoz is?! Ti használtok MOD-okat?!
A Fallout-ot pedig azért írtam az elején, mert nagy kedvenc múlt és jelen idõben. Abban is van pro és kontra bõven. De! Az ARMA Launcher-ben van olyan, hogy memória használat. Itt, max 2048-as érték választható. Itt ugrott be az F3-as idõszakom. Azt hinné az ember, hogy ez annyit jelent, hogy alapból kezeli a 2GB fölötti részt és itt csak korlátozni lehet. De ennek logikusan, mi értelme is lenne?! F3-nál is próbálkoztak a FAN-ok mindennel, hogy kiküszöböljék az ilyen-olyan lassulások okát.
Készítettek egy ilyen utility-t:
FO3 RAM Boost
"
By default, because Fallout 3 is a 32-bit program, it does not use more than 2GB RAM on either 32-bit or 64-bit systems. This utility will allow you to make Fallout 3 handle more than 2GB address space on any system with more than 2GB of RAM.
In a nutshell that means if you have more than 2GB RAM, Fallout 3 will now be able to use the extra RAM, giving the game a significant performance boost.
"
Ez szerintem dettó ugyanígy igaz az ARMA-ra is.
Ha telepíti vki és megnyitja vele az OA exe-t, akkor azt látja, hogy nem kezel 2GB-nál többet. Ide kell tenni egy pipát és bezárni az alkalmazást, menteni a módosításokat.
Én kipróbáltam. Amire kíváncsi voltam, hogy nem fagy-e ki?! NEM! Ofkórz, az EXE-rõl mentést kell készíteni, ha vmi gebasz lenne!!!
Azt nem tudom, hogy valóban segél-e vmit, vagy nem. De ha nem fagy és mûködik ezzel a game-el is, akkor talán hasznos utility lehet. Ahogyan a legtöbb game-hez.
1ébként vhol van errõl Microsoft cikk is és sima parancssorból is el lehet végezni ezt a mûveletet. Szal nem F3 specifikum, ill. game sajátosság.
Pl. egy Gúgli találat errõl:
Memory Limits for Windows Releases
Keressetek rá vmi ilyesmire Gúgliban: app can handle more than 2 gb
No, vmi ilyesmi.... Aki kísérletezõ próbálja ki, aztán írja be, hogy mûködik-e, vagy sem?! 😄
mind a játszhatoság és játékélmény fokozását szolgálja és nem azt hogy minden fegyverhez külön torkolati energiát számoljon, meg hasonlok.
Amig nem megy folyamatosan minden gépen addig felesleges is lenne hasonlok berakása.
Ugyhogy nem értem a nekem támadás okát.
Ha figyelmesen elolvastad az elsö és utolso mondataimat akkor nem jonnél itt személyeskedni és bazdmegezni.
És azt is furcsálom hogy akik elöttem ugyan ugy leirták a véleményüket vagy nemtetszésüket a játékkal kapcsolatban azokhoz egy rossz szavad sincs.
Csak azért mert egy kicsit hosszabban ecseteltem amit elöttem nem sokkal már elmondtak a többiek is én csak összegyujtottem azokat amitol még jobb és játszhatobb lenne, amolyan wishlist.
És lehet hogy csak olyan játékok vannak hasonlo létszámmal amiben sriptelve van az AI, de el tudom képzelni hogy ott a fizika és más shader technikák ugyan ugy leterhelik a gépet.
Azt meg nem hiszem el , hogy te nem tudnál összeszedni egy oldalnyi olyan dogot amit a kovetkezö részben szivesen látnál mint fejlesztést.
további derüs napot a tobbieknek
Ezekben a játékokban az ai-nak közel sincs oylan komoly dolga, mint armában, csak kértél játékot, amiben ennyi van 😊
Bár nem nyomtam végig az összes kiképzõs pályát, de az UAV használatnál ezt kurvára nem mondták, mint ahogy azt sem a "kézi" UAV konzolt hogy kell kezelni. :-)
"Go over to one of the Bradley IFV's and press the "Action" button. A "UAV" option should pop up to be selected. I can't recall what one of the 3 Bradley IFV's that are with you it is you need to approach and do this to but it does work."
Because fuck you. That\'s why.
Elvileg UAV-t kellene használnod hogy kiderítsd hol vannak. A következõ küldi is ezt sugalja. Én átugrottam a pályát. Majd az eredetivel szórakozom, ami nem dobál ki.
Mindjárt az elsõ küldetések között (úgy emlékszem, a Pathfinder) az utolsó felvonásban feladja az ellenség 3 lehetséges outpost-ját (ekkor én M1-es tankkal vagyok+3 kísérõ). Az elsõt (a bányánál) kiiktatom. A középsõt a hegytetõn szintén. Mennék a harmadik felé, erre mindig kiírja, hogy a takisztániak elmenekültek... és vége...
Mit kell itt csinálni?
Nemrég játszottam a Sniper Ghost játékkal. Az elsõ buktató az volt számomra, hogy az ellenség a korlát mellet állt a tetõn, és nem tudtam átlõni a korlát között, a vasak között. Meg kellet várnom, amíg elég közel van a korláthoz és fejbe tudom lõni.
Armában átt lehet lõni ott, ahol átfér a lövedék. Akár egy kézben tartott fegyver és a váll között, akár egy apró lyukon a falon.
Lenovo y510p
Because fuck you. That\'s why.