35066
-
Solt #31339 PH-n olyat keress, akinek sok pozitív értékelése van... no meg legalább 1 év garancia legyen még mindenre.
Egy i5K-val meg egy GTX660/70-l elennél egy darabig... érdemes még 7950/70-t is nézni, azoknak jól leesett az ára az R9-s széria miatt. -
Neoncsoves #31338 Gondolkodtam használt konfigon, csak ott megint ott van a probléma, hogy ki tudja mit csináltak azzal a procival, memóriával, mert mindent vissza lehet állítani alapra kb 1 perc alatt. Lehet bújom picit vaterát meg hardveraprót és hátha látok valami jót.
Köszönöm a segítséget! -
Solt #31337 Képben vannak vele, sokaknak megvan... ráadásul az összeghatár miatt egyébként sem lehet nagyon ugrálni. Jobban járnál, ha használt, de még garanciális konfigot néznél. -
Neoncsoves #31336 ArmA3-ban szerintem nincsenek annyira otthon, azért inkább itt kérdeztem, hátha valaki rendelkezik hasonló konfiggal.
#31334: Igaz, elnéztem. Azt mondod, hogy low-medium grafikához kevés lenne az i3-4130 (nem feltétlenül akarok én 1920x1080ban játszani)? Húzni meg nem szeretném a procit, úgyhogy ebből a szempontból nekem a K-s felesleges lenne. -
Lapból szerintem ilyen árban Gigabyte GA-B85M-D3H jobb választás. -
Először is az első konfigban az i3-4130 nem i5, i3 armához kevés(és ez még a gyengébb i3), szóval azt semmiképp ne vedd meg, ha arma 3 a cél. i5 4570en már nagyrészt élvezhetően fut a játék, bár azért be tud azon is lassulni. i5 és i7 között benchmarkok alapján minimális a különbség, szóval a legjobban talán egy Ks i5el járnál. -
Solt #31333 Van ERRE topik, jobban jársz, ha ott kérdezed meg, ők napi szinten ezzel foglalkoznak. ;) -
Neoncsoves #31332 Köszönöm a válaszokat én is arra gondoltam, hogy a kártya dx11 támogatása számít, de így már szinte biztos vagyok benne...
Igazából szeretnék minél olcsóbban kijönni a dologból, de mivel 775ös lapom van, így sajnos semmiképp sem lesz olcsó mulatság.
Konfig #1 (kb. 109ezerből kijön):
INTEL Core i5-4130
Gigabyte GTX650 Ti 1Gb
2x4Gb DDR3 Corsair Vengeance 1600MHz
ASRock B85M Pro4
Konfig #2 (130 körül van)
Minden ugyanaz, kivéve a procit: Core i5-4570 lenne a befutó a 4130 helyett. Megéri rákölteni azt a +25ezret a procira? Vagy inkább egy i5-4130 és egy jobb kártya mint a GTX650? Továbbra is a low-med grafika a cél, nem akarok csilivili ultra grafikát meg csillogó fegyvereket... :)
-
Solt #31331 Interspar-ban 990.-Ft. -
Solt #31330
-
Gascan #31329 en procit cserelnek elsosorban aztan videokarit
nekem is amugy procit kell cserelnem mert sokszor nekem sincs tobb 20 FPSnel :D -
Új dev patch előtt:
Utána:
Végre nem olyan lesz mint a takony. -
kingx #31327 Nekem a 8800gt óta mar a 4. videokártya csücsül a gépemben. Az se mindegy mennyi ram van a videokártyán. 1gb a minimum de inkább 2-3gb a kívánatos.
-
Sztem a laptop azért jobb, mert ott a kártya DX11-es. Az sokat számít, mert Arma 3 már dx11-es támogatású és ezért gyorsabb a render.
A proci is a minimumot súrolja, de talán az még elmegy ha nem túl nagy a látótáv. -
Egyértelműen a proci, e4500 ma már szinte használhatatlan. -
Neoncsoves #31324 Találós-kérdés hardverguruknak:
Dell Inspiron 3521-es laptop, 6Gb DDR3 rammal, i5-3317U procival, RADEON 7670M videókártyával (meg ugye a HD4000 beépítettel): ArmA3 1366x768 felbontásban mindent lowra véve 2000-es view distance-szel konstans 35-40 fps.
Itthoni gép: 2x2Gb 1066MHz Geil BD RAM, C2D E4500 2.2GHz, Gainward 8800GT. ArmA3 1280x720 (igen, idáig lesüllyedtem egy 23"os monitoron) minden low, ugyanúgy mint a laptopon, ugyanúgy 2000-es view distance,konstans 20 fps...
Mi az ami miatt ennyivel jobban fut laptopon? Az asztali gépen 3 éves Win7 rendszer (volt, most raktam újra), a laptopon "friss" (értsd: alig használt) Win8.1 van.
Gondolkodom, hogy egy új, "arma3 kompatibilis" gépet összerakok - low grafikához meg kb 3000es view distance-hez, de nem igazán tudom milyen komponenseket kéne cserélni - tudom, az egészet - elsőként. -
Az alfa már közel 1 éve megvásárolható volt. -
Gascan #31322 kemeny h egy kor ital araert - 1990 forintert - aruljak az Arma3at ... alig par honnapal a megjelenes utan :)
cdgalaxis -
Jövő héten kiderül, addig talán kibírjuk nélküle. :D -
-
Kivéve ha titokban újraírták az enginet és az is benne lesz a 20-ai patchben. -
És azt a hatalmas csatát ha tényleg az lesz , senki nem fogja tudni végigjátszani mert megfekszik a gép töle. -
Március 20-án jön a 3. kampány DLC vadászgépekkel(+showcase) és egy hatalmas csatával. -
Köszi majd megkeresem őket. -
Arma3.hu-n rendszeresen van játék. Estefele indul Coop ezekhez esemény is szokott kiírva lenni(pl. Lángoló afrika) meg VS-ek is vannak minden nap. -
Amúgy van valamilyen "komolyabb" armás közösség ami még keres új tagokat és rendszeresen játszanak? -
Nem tudom miért de elsőre azt olvastam ki, hogy
Good bye BIS! :D -
Mai change log:
Tank crew should no longer use 'magic radar'
Good guy BIS! :D -
Solt #31311 A látótáv zabálja meg a gépet... legalábbis az én tapasztalataim szerint. -
Hát ha az AI eszi meg a gépet akkor használjanak több scriptet, igy javulhatna a katonák ténykedése is, gondolok itt a változatosabb akadály leküzdésekre vagy a csoportos mozgásokra. -
Arma 3ban akkor megy le igazán az fps ha "sok" AI van, szóval nem hiszem hogy a sziklák miatt van. -
Mert ez marketing videó aminek pont ez a célja. Detto ugyan ez a crynegine meg a frosbite.
Ha arma tipusú játékot szeretnél játszani, akkor elég gáz lenne, ha a szikla ami mögéelbújtál eltűnne vagy ha azt mondják "a domb tetején a szikla melleti fánál van az ellen" és nálad máshol lennének a fák mint annál aki nézi. Kis távolságokon ez nem jön elő, mert arra van tervezve.
Amikor a hegyek felett megy a kamera ott ha pár méterrel lejebb repülne akkor sorra jelennének meg a böszmenagy sziklák a hegycsúcsok tetején. Elég kiábrándító volt(zöld helyen jelennek meg olyan sziklák mint amik a pirosban is vannak). Na most ha egy helivel keresel landolási helyet elég nagy bajban vagy, mert nem tudsz előre tervezni.
Nem véletlenül terheli meg a gépet annyira az arma engineje. Ott minden fa 3D-s, fontosabb épületek, sziklák, kerítések ott maradnak mindig. Még, akkor is ha nagyon messze van. Az éles szeműek kiszúrják azt az egy pixelt ami "fut" az erdőben. Könnyű azt mondani, hogy nincs optimalizálva.
Ez is egy olyan dolog ami ránézésre nem látható, de emiatt Arma az Arma és van még pár ilyen. -
azon a videon tényleg elég rosszul fest , hogy ugy előbukkannak a tárgyak a távolság csokkenésével, de igy legalább biztositott, hogy folyamatosan fusson a játék , mellesleg ebben a videoban ezt nem igen vettem észre, hogy igy feltünedeznének az objektumok.
Tényleg jó lenne kipróbálni, hogy milyen a saját gépen futás közbe. -
Olvasd el és kiderül. :) Új hangok, CTD javítások, netkód javítás, AI animációk javítása(anim refact), analóg kormányozás, küldetés és modul javítások, új és javított funkciók, új tank, PhysX javítások. Robbanóanyagok, gránátok tweekelése, páncélok tweekelése. Állatok viselkedése más lett, meg ott is egy csomó javítás. Tovább nem írom mert nincs kedvem belemenni a részletekbe.
-
Egyébként hova tűnt a parallax map arma 3 ból?
Alfába még működött ha jól emlékszem. -
Gascan #31304 szep nagy list van az uj tapaszhoz... de amugy mi valtozott? :) -
-
A 40km es látótáv marketing szövege annyit jelent, hogy kirajzol valamit ami 40km-e van, de nem mindegy, hogy ellenséges helikoptert vagy egy hegy domborulata. -
Azért én fentartásokkal kezelem míg nem látom a saját szememmel. Arma 2 bemutatóban is láttunk ajróberúgós animációt gránátbedobással meg fedezékbe ugrást a játékban mégsem kaptuk meg. -
itt lehet kipróbálni, hogy mit bir a gépen .
.png)