35066
-
Gascan #31379 en nem is lottem a helire... el kell bujni elole, elmegy aztan utana mar szarik ra h mit muvelek :D -
Én ezt a küldetést nagyon egyszerűen megoldottam, persze én is anyáztam sokat a társak miatt.
Eleve elvittem a gép puskás 4x4 és a konvojt az épületeknél vártam be.
A társak fedeztem hátulról, később kiderült hogy jogosan kellett, és szabad tüzelést és cselekedetet kaptak, én meg gép puskával kilőttem minden járműnek a kerekét és lelőttem minden ellent aki kiszállt.
Persze a 4x4 es tönkre ment, de az egyik társ szerelő vele megszereltem az ellenség járműjét és a odaadtam a teherautót a társaknak.
Amikor jött a Heli leszedtem a gránát vetős járművel amit elkoboztam az ellentől. -
Nálam 4 magot "egyenlően" terhel. -
beci43 #31376 Igen,de az ArmA 3 nem támogatja a nyolc szálat.Még azt is megkérdőjelezem,hogy 4 magot támogat-e egyáltalán. -
Én meg ugy oldaottam meg, hogy az AT-s katona bármennyire is gyözködtem, hogy a lerakott aknák között nem lesz jó helyen az ut közepén, mégse mozdult. ezért a többieket a keritésmögé tereltem ezt meg fejbepattintottam a 45össel és elszedtem a rakétát meg a cuccait.ÉS egymagam a házmögül kiszedtem a 2 páncélost és csak ezután szoltam a többieknek hogy jöjjenek elő a maradékot likvidálni.
DE az meg megint agyf@sz, hogy utánna 1 szem emberre 2 helikoptert küldenek és raksikkal lönek rám, de gondolom napokig elbujhatnék a helikopterek akkor sem fogynának ki az üzából és a raksiből.
Azért az ilyen eszement dolgokra figyelhetnének a küldetések készitésekor.
Egyszer kiváncsi lennék rá, hogyan tesztelik vagy egyáltalán , hogy játszák végig anyázás nélkül a fejlesztők. -
Gascan #31374 en ugy oldottam meg, hogy mindenkinek kuss :) .. stealth mode and hold fire...
aztan amikor szoltak h mindenki celon van es meggyozodok rola, h nem lesz csetepate akkor tuzparancs, es ha mindenkit eltalaltak akkor megint kuss :)
mindig en megyek elore ... korbenezek, aztan biztonsagos helybe mozditom oket a move paranccsal
amikor tankkal talizok, akkor az AT sracnak meg kiadom a parancsot h loje ki...
nekem nem volt kulonosebb gondom -
Azzal én is sokat szívtam. Nem akarlak elkeseríteni, de az még a kevésbé sz*atós része volt.
Nekem sem volt türelmem az AI val szenvedni. Én úgy oldottam meg, hogy kivettem a barát táskájából a satchelt és lepakoltam az összeset. Aztán pár load után sikerült felrobbantani az első és az utolsó kocsit. A supportból meg kilőttem az embert. -
Hát megint idegbe vagyok :)
Remélem nem spoiler ha leirom hogy a 2. kampányba a supply kamion megszerzésénél ,mennyire telelett a hócipöm, hogy ennyire bonyolult és önállótlan egy bagázst még nem láttam.
Ha van egy eligazitás akkor a minimum, hogy tudja mindenki, hogy mni a dolga és nem nekem kell minden egyes bakának külön-külön a szájába rágni, hogy ezt és ezt és most lődd.Arról nem is beszélve hogy ezidő alatt én nem tudok semmit sem tenni.
Tehát vagy én lövök és akkor a maradék ember nem csinál semmit vagy az embereket irányitom és akkor magamat nem tudom megvédeni.
Egyik sem jó .
Hamár Rajtautés akkor az emberek elhelyezése után elégnek kéne lenni egy olyan parancs , hogy a jelzésre szabad a lővés és mindenki a célnak megfelelően tevékenykedjen. DE most ha nem mondom hogy AT-vel küldje oldalba a tankor akkor csak néznek mint a moziban. -
Végre már én is tudok rendes screenshot-ot lőni :D
-
Nemtudom, kérdezd meg egy hozzászólásban. -
Hát elsőkörben a fejlesztőknek kellett volna olyan küldiket késziteni,mert mégis ők értenek a legjobban hozzá és elvileg azért is adták ki később, hogy jó legyen , hát....
Az hogy Élet legyen a pályán az nem abban merül ki hogy több ember mászkál.
Hol vannak a sérüléstől jajveszékelő és forgolódó sérültek, az összerezzenő civilek vagy katonák ha a közelükben valami eldurran ?
A parancsnok életszerübb utasitásai, karjelzései?A társat fedezékbe vinni a társnak stb..
Ezek mind olyan dolgok amik már benne voltak régebben ACE vagy más modon .
Talán ezeket kéne kiadni standalon játékként vagy módként nem a DAyZ marhaságokat.
Ami most van ahhoz NEm kell AI ,mert mindegyik csak az elöre beállitott utvonalon végigmegy bármi történjen.
Ja hogy ahhoz többet kéne scriptelni , én kérek elnézést. -
Gascan #31368 kivulrol nezet nem ilyen kozeli.. ezt mivel lett beallitva? -
-
Az léletet a küldetés szerkesztőnek kell megcsinálnia, mivel ez egy sandbox játék. Van rá modul amit le kell tenni a szerkesztőben és már van is élet. -
Solt #31365 Csak nem ArmA3-ban... :) Nekem a 4770K 4.4GHz-n is CPU limit van elég sok helyen! :) -
Ez mind szép és jó egy sims játékba,de itt nekem vajmi keveset ad hozzá, ha semmi élet nincs a vrosokban és nincsenek az épületekben tárgyak nem látszik háború nyoma a területen stb..
Mint irtam, egy kicsit olyan mint mikor a srácok kimennek vadászni az erdőbe egy lakatlan szigeten . csend és hullaszag meg madárcsicsergés -
Felturbózták kicsit az Altis-t(eredetileg is ilyenre tervezték, csak aztán egyszerűbbre csinálták, hogy kiadhasság előbb):
http://dev.arma3.com/oprep-altis-updates -
beci43 #31362 Azért ha megrángatja a 4670K-t,az még egy 780 Ti-t is kihajt.De igen,Veled én is egyetértek. -
Neoncsoves #31361 Huh, most azért elgondolkodtam egy AMD konfigon is :D . Szerintem inkább gyűjtök egy kis pénzt (+ nyári meló) aztán akkor több pénzből veszek egy jobbfajta INTEL konfigot...
Egyébként nincs más játék ami miatt upgradelnék, szóval lehet eleve halott ötlet most upgradelni. (mennyit játszanék vele egyáltalán?) Dota2 meg CSGO ezen a gépen is elmegy elég szépen...
Nem olcsó játék ez, lehet ezer forintért utánad vágják de egy 160-180ezres konfig azért kell alá
-
Solt #31360 CPU limit akkor van, ha bivaly VGA-d van, vagy, ha felhúzod a látótávot. Hiába van erős CPU-d, ha a 650Ti maxon ketyeg, nem lesz több FPS.
Egy 650Ti alá totál felesleges a 4670, főleg egy olyan, amit később húzni sem tud. A 4670K-nak lenne akkor értelme, ha mondjuk egy GTX770-t akarna mellé...
Ha ennyire behatároltak az anyagiak, akkor szerintem nem szabad intelben gondolkozni, főleg, ha nincsenek eget verő elvárások a látványt és a futást illetően.
Egyébként szimulátorhoz én is az Intel CPU-t favorizálom, de csak akkor, ha van pénz a K-s szériára, mert ezek is 4GHz felett mutatják meg igazán, hogy mit tudnak... oda viszont már megint plusz hűtés kell. -
Igen de ArmA-ban egyértelműen CPU limit van. 8320+hűtő helyett i5 4570t gondoltam egyébként. -
Solt #31358 Én Iponos árakat vettem, ott 38000.-Ft a 8320, és 59000.-Ft a 4670K. Hűtő mindkettőre kell, mert gondolom a 4670K-t sem alapon akarja használni a gyári hűtővel! :)
Erős cpu a csúcs vga-k alá kell, a középkategóriában jobban jár, ha erősebb vga-t vesz. Sokkal többet nyerne egy R9 270-l, mint a 650Ti-vel, meg a 4670K-val.
Arról nem beszélve, hogy a 4770K-t a hajamra kenhetem, mert még azzal is nagyon sok helyen cpu limit van a 780-l... -
Jó csak ha beleszámolod a hűtőt is ami ahhoz kell hogy a 8320at felhúzza egy 8350 szintjére akkor már ott van mintha csak vett volna egy i5t. -
Solt #31356 Olyan nagy különbség nincs, és itt ráadásul egy Titant hajtottak vele. Szerintem ár/érték arányban ez verhetetlen.... később vesz hozzá egy SSD-t, meg egy hűtőt, és egy elég korrekt gépe van... Szerintem.
Az R9 270 majdnem 2x gyorsabb a 650Ti-nél... nincs az a processzor ami ezt kompenzálná! :) -
(ezeket az árak PHs árak, minden új/bontatlan/3 év garis) -
Én erre szavazok:
i5-4670k 51k
Gigabyte Z87M-HD3 22000
8 giga ram 20k
VGAból meg persze jobb lenne az r9 270, de a GTX 650 ti-n is nagyon szép grafikával futna, szerintem ha az a célod hogy ArmA fusson jól akkor procira költs többet -
Ha FX8320ra nem vesz hűtőt és nem húzza akkor szarul fog rajta menni. -
Persze ha nagyon lehúzod a (object) látótávot akkor sima 4570el is nagyon jól futna szerintem, csak hát engem pl zavar ha egy város helyén csak textúra van:D -
Solt #31351 Alaplap
CPU
Memória
VGA
Ez kicsivel több mint 130, de szerintem lényegesen erősebb... -
FX 8350 i5 áron van és i5 picit jobban teljesít ArmA alatt, szóval az nem éri meg, mert ha húzni akarja akkor kell rá hűtő is ami nem is kevés többletköltség(bár 130kból amit írt akár Z lap meg i5k is kijöhetne PHról). Ha meg FX 8320at vesz és rá hűtőt akkor azt is kb i5 szintre tudja felhúzni csak forróbb/többet fogyaszt, meg hát i5 azért minden játékra jó. -
Neoncsoves #31349 Egyelőre jegelem inkább a dolgot, megvárom amíg lejjebb mennek az árak (HA lejjebb mennek végre) és hogy alakulnak a dolgok az életemben.
100ezer körül gondoltam (nagyon max 140ezer), és mindenképp INTEL és NVIDIA párosban. -
Solt #31348 Csak i5k nem nagyon van már garanciás... :S Ha ennyire spórolni akar, lehet jobban jár egy AMD konfiggal... -
Ha 8 giga ramot vesz akkor is 110kból kijön PHról i5el, ez annyi mint amennyiért az i3ast vette volna. -
Solt #31346 Akkor viszont mindenképpen olyan cpu-t válassz, ami kiszolgál 2-3 év múlva is egy középkategóriás vga-t.
4GB ramot én biztos nem vennék, szerintem ma már kevés, ráadásul, ha fejleszteni akarsz, akkor adhatod el, mert, ha nem kitben van, nem biztos, hogy hibamentes lesz a konfigod.
A tápod jó lesz, az maradhat.
Mi az a max összeg amit rászánsz erre a történetre? -
Táp jó lesz, nem kell másik, armához elég a 4 giga ram, nekem még nagy városban(Altis) ha sok minden történik akkor is max 1.4 gigát használ. -
Neoncsoves #31344 van egy Chieftec 450W-os tápom, de gondolkodtam, hogy ebből is kéne új. -
Neoncsoves #31343 egyelőre ilyen "belépő szintű" vidkarit szeretnék, később nyilván majd tudok upgradelni.
4Gb RAM biztos elég? -
Egyébként milyen tápot raknál mellé? -
PHn pl Sipi85-től megkapod ennyiért, ő megbízható, minden új/bontatlan/3 év gari. -
Vaterán sok szart próbálnak eladni(szóval nagyon nézd meg mit veszel), PH meg sokszor drága.(pl bolti ár alatt 1-2 ezer forinttal a pár hónapos cucc, jó dolgokat meg gyorsan elviszik)
PHn van 44k-ért i5 4570, hozzá ga-b85m-d3h lap 18k körül, ramból egyelőre elég a 4 giga is, az kb 11k, VGA 29k körül. Ez így 100k körül van.
.png)