35066
  • tpM
    Operation Flashpoint :) öt éve megjelent és ez a legélethűbb teljes lörű harci szimuláció. (igaz az AI néha csinál furcsa dolgokat ,de azér elég jó, főleg a kiegekkel)
  • SötétBarom
    Will Rock

• Adam II
    Kicsit off ,de elég gáz ,hogy mostanában nem képesek kiadni egy jó taktikai FPS-t. Mindenki csak arra alapoz ,hogy eladnak valami szart egy nagy előd nevével és dől a pénz. Az AI már nem is fontos ,a Lockdownban a csapattársaim csak arra lőttek ami előttük volt ha egy tango 5 méterről elkezdte hátbalőni a csapattársam az csak sikítozott ,hogy lőnek rám de meg nem fordult volna. A GRAWba meg simán megtámadják SCAR-L-el az M1est persze az utca közepén álldogálva.
    És most itt ülök játék nélkül. Ha van olyan taktikai FPS ami jó és az idén jelent meg világosítsatok fel. Mert szerintem nincs.
  • Me0w
    A nalam ebben a mondatban ugy ertendo, hogy 'szerintem', de nem baj.
  • koschwarz
    pont nemrég írtam az op.flashp. topicban, hogy nemrég a melóhelyemen letöltöttem és játszottam az alapjáték meg a resistance demójával, 2-2 pálya, és rá kellett jöjjek, hogy minden hibája ellenére a játék még mindig király a műfajában. ha ez az arma is csak ugyanazt hozza csak szebb graffal és kevesebb buggal, nekem már az is jó lesz.
  • Icebird
    arma.pl_lem_english.txt
  • Sanyix
    Jó most énis leírhattam volna hogy 6848,31 forint, de minek? Mert amúgy pontosan ennyi, legalábbis hivatalosan, és szerintem nem a nálad lévő értékeket számolják.
  • Me0w
    99 zlotyi az nalam 6600 ft :P
  • tpM
    jah 2199 után a 2.dik időszámításban :D
  • Sanyix
    Áhh, inkább olyan 5000 körül :)
  • joebacsi
    :D
  • f2d
    2199-ben október még nyáriszünet lesz.
  • tpM
    a francba! azthittem kiadják még nyáriszünetben :\
  • Seaweed
    2199
  • f2d
    Na erre kiváncsi leszek. "Release date September/October" És az évszám?
  • Sanyix

"Armed Assault has publisher in Poland Price - 99 Zloty, means 30$. Release date - September/October."

Az majdnem 7000 ft, ha igaz :)
  • trident
    Én elég keveset tudok magáról a játékról és az előtte lévő részről. Egyszerűen kíváncsi vagyok...:)
    Kivárom, megnézem, remélem hogy egy letisztult scene és egy korrekt játék lesz belőle...;)
  • [NST]Cifu
    Hát azért a "válogat" szó egy kicsit erős... :)
  • f2d
    Ez a BIS igen finnyás lehet, hogy ennyi ideig válogat.
    (Lányba is jó az ilyen, a végén vénlány marad.)
  • tpM
    LOL mérkezdenék előröl? a BIS éppen azér szakított a kiadójával a Codemastersel ,mern me folgalkozott ekéggé az OFP vel :), azér nincs még kiadó mer a BIS válogat és olyat keres akivel meg tud egyezni.
  • joebacsi
    "Találnak kiadót azoknak nemfog tetszeni vmi és előröl kezdik az egészet LOL"
    iqhuszár e vagy?
  • bandika64
    Bucser tudok 2 jobb verziót.
    1. Otthon ülök a gép elött felmegyek a www.cdgalaxis.hu -ra meglátom, hogy megvan nekik az Armed Assault és nembírom levenni a szemem a dobozról.Aztán megrendelem online és másnap kihozzák.
    2.Felmegyek a www.wanadoo.atw.hu -ra és letöltöm. Kipróbálom a játékot. Utánna eldöntöm hogy megveszem-e (avagy multizni akarok) vagy nem veszem meg mert elég volt belőle a Single Player :D
    Persze én megfogom venni...
    Talán...
    Attól függ...
  • bandika64
    LOL elsőzör írok ebbe a fórumba tehát mindenkit üdvözlök.
    Szerintem az lesz hogy befejezik ezt a cuccos.Találnak kiadót azoknak nemfog tetszeni vmi és előröl kezdik az egészet LOL
    Remélem nem :D
    Mert már nagyon várom...
    Kiadhatnának vmi Bétát vagy Demót
  • f2d
    És még nekem vannak negatív hullámaim.
  • Sanyix
    aha akkor már nincs remény, 2165 december előtt nem adják ki :(
  • [NST]Cifu
    Pardon, ez a 2006 Október a német újságírók talánya. Placebo is írta a hivatalos fórumon, hogy amíg nincs hivatalosan bejelentett kiadó, addig biza hivatalos kiadási dátum sem lesz. Továbbá a németek is a press demo alapján írták az ismertetőt.
  • Seaweed
    Szvsz iden ebbol mar semmi nem lesz! en legalabbis nagyon meglepodnek ha megis megjelenne iden!
  • Icebird
    előző link angolul
  • Icebird
    Október előtt már tuti nem lesz ArmA! Korábban mintha azt mondták volna hogy már csak kiadó keresnek, és ez idő alatt csak finomítják. Ehhez képest még mindig csak 75%-os alpha. Nem tudom mit adtak volna ki ha netán találnak kiadót, elég nagy szarban lettek volna az biztos.
  • Bucser
    "NE bombázz már a negatív hullámaiddal!! Gondolkozz pozitívan!!"
  • f2d
    Ez egy scifi, ugyanis 2028-ban játszódik.
  • Fenrir
    Vannak erre már szakemberek :)
  • kampec
    És aztán hazaviszed és indításkor rájössz ,hogy a BIS még mindig nem ismeri az "optimalizálás" szót :)
  • Thanatos
    ez már tényleg klinikai eset :DDDD
  • Bucser
    Várok... Zuhog az eső s én pedig tovább várok... várom a tökéletes helyzetet... Ekkor megérkezik a teherautó. Szememhez emelem a látcsövet kihúzom magam... Fekészülök... a pillanat közeleg... Megvárom míg a teherautó elhajt az ellenállás egy tagja egy dobozzal tér vissza a házba... A feladó Bohemia Interactive Studio... A remény feléled a szám kiszárad szívem dobog... De az ajtó még zárva... Egyre nagyobb izgalommal várom a bolt nyitását és mikor az előbb említett ellenálló visszatér az ajtóhoz és a kulcsait előhúzva szabad utat enged türelmetlen valómnak berohanok az épületbe és gyorsan körbetekintek... A pulthoz rohanok és az ingénél megragadva az ellenállás vezetőjét véres szemekkel ránézve Vallatólag megkérdem
    -Hol van?
    -Micsoda?
    -A doboz!
    -Milyen doboz?
    -Amit ma reggel kaptak!
    -Az Armed Assault??
    -Igen! Akarok egyet!
    A páciens felsóhajt és int fejével a beosztottja felé az pedig értetlen tekintettel kihozza az utolsó dobozt is melyet még nem küldtek ki az előrendelőknek
    - De főnök azt ígérte, hogy az enyém lehet!
    - Majd a következő szállítmányból kapsz.
    - Az előző 3 őrültnél is ezt ígérte.
    - Add neki oda! Hát nem látod? Teljesen elszánt! Bármire képes!
    Csendben átnyújtja a dobozt és félrelép mikor kabátom belső zsebe felé nyúlok. Hallom, sóhajt, látja kezemben a bőrtárcámat. Kifizetem a doboz tartalmát és kitisztult tekintettel elindulok kifelé a helyiségből. Az értékes doboztól megfosztott eladó gyilkos tekintettel követ utamon kifelé. Hát megszereztem... az enyém végre ennyi várakozás után az egyetlen és pótolhatatlan világklasszis...

az ARMED ASSAULT
  • [NST]Cifu
    Az E3 és a Press Demo lecsengett, az utóbbi időben látott felpezsdülés pedig ennek volt köszönhető. A BIS-től csak az OFP megjelenésének 5. évfordulójára tech-videót kaptuk (annak a kb. a fele az E3 trailerből származott). A hivatalos fórumban is alig van aktivitás, jobb hijján a várható realitásról cserélnek eszmét az emberek, de az is csak takaréklángon megy. Várunk tehát tovább....
  • Sanyix
    Néha néha van hír, csak mindíg ugyanazt mondják, és már mindenki unja, ezért már nem is érdemes megemlíteni.
  • bakvarnyu
    nincs semmi hír? leálltak vagy mi van
  • tpM
    Inkább túl jól vannak kidolgozva :) több 100at nem sok gép fog elbírni
  • Adam II
    Sajnos a katonák elég furán néznek ki az ArmAban ,olyan természetelenesen hatnak egyes képeken.