35066
-
Thanatos #3325
-
Hmm... A hétvégén felraktam egy barátom kb. hasonszőrű gépére (2500+, 1,5Giga ram, Gf 6800GT) és medium beállításokkal (Anti-aliasing kikapcsolva), alap 1200 méteres látótávolság valamint 1024x768-es felbontásban játszhatóan (20-25Fps) ment, valami hasonszőrű teljesítményt a te gépednek is produkálnia kellene. Frissebb driver, ilyesmit esetleg voltak próbálva? -
Hát az első nagytakarítás megvolt, ezúton is megkérek szépen mindenkit, hogy a továbbiakban próbálja meg felvenni a kultúrált hangnemet, és kerülje a flamelést, meg a mocskolódó jelzőket. Alma2, a félreértések elkerülése végett ez rád is vonatkozik, és eddig is vonatkozott!
Ha így sem fog menni, bevezetem a katonai diktatúrát a topicban. :) -
Nagyon bejön a játék, vagyis inkább szimulátor!:) Egyenlőre csak egyszerű defend, saját missziokat probálgattam az első szigeten. Minden low 800*600 as felbontásban 30 fpsel megy(járműveket még nem probáltam. sajna így tényleg nagyon ronda. Viszont kipróbáltam szintén minden low 1280*1024 tft-m natív felbontásán, és szinte megszépült ugyanazokkal a beállításokkal. Igaz 5-10 fpst esett is.:( A látótávot is a legkisebb értékre raktam(500).
Én már azzal kiegyeznék ha 30 fps-el nativ felbontásba, és egy kicsit nagyobb látótávval menne a játék. Erre még látok is esélyt egy peccs után.
Ja, a gépem p4 2.4/1giga ram/gf6800(450/1200mhz) winxp.
-
Thanatos #3320 jaj... -
Thanatos #3318 te, neked msot tényleg ennyire nem megy hogy csak személyeskedéssel megy a védekezés? akkor minek erőlteted?? sose értettem a mazoistákat :( -
Thanatos #3317 van benne valami :DDDD -
Landor #3314 az első soron kurvanagyot röhögtem 

a második soron meg csak reménykedni tudok
-
Én nem, mert kiélhetem az elfojtott agresszivitásomat a sok nerd-ön:D -
Thanatos #3312 huh, látom ittis kitört az iqfighting :P komolyan mondom már kezdek félni attól ha egy játék kicsit is populárisabb... :( -
bf2 1.0-ás m203 után nemtudsz semmi megbotránkoztatóbbat mutatni :D -
nyugi, még a bf2 is magas elég sok embernek ("hogyan kell a sznájperrel zúúmmóni?" örök etalon, de voltak még finomságok :D), szóval ott is kijárt a jóból, meow pedig hát már akkor is meow volt, és ugye ő még másfél-2 évnyi ismeretség után is naponta elküld anyámba csak úgy, szóval képzelheted, hogy mit kaptak ott az ilyenek :) -
Majd a modok egyre jobban ezt érzem:D.... -
tpM #3308 Hát ezt jól eltaláltad az M249-et itt jól elcseszték 300m-re álló heylzetben is baromira pontos :D -
Nekem meg vérzik a szívem már előre az olyan kérdésektől, hogy miért nem lő a tank hiszen fehér, csak valamiért piros a csöve és miért robbantunk fel? Vagy hogy miért nem tudok az M249-el guggoló helyzetben 150 méterre elém pontosan lőni.... -
az almát ottan se kimondottan szerettük, csak aztán meguntuk b@szogatni az arca miatt, és úgy odaszokott, hogy már nincs szivünk elzavarni :D
(amúgy legalább az ilyen flémek bizonyítják, hogy hát ez mégiscsak egy populárisabb gamma lesz mint az elődje, szóval nézzétek a jó oldalát :D) -
talán a driverek még neméppen kiforrottak?
-
n003 #3300 ád444: mijjabajod a bf2-vel???? 

(najóó csak pojjénozok)
-
MrTressy #3298 akkor jól emléxem.Megy pü egy kis extra meglepetéssel ;) -
De igen:) Egy törökbálinti lanon is találkoztunk már. Szevusz:P -
MrTressy #3296 Te nem wolfoztál véletlenül a D2ben anno? -
Várok egy emberibb változatra:) -
Doma #3294 Jóreggelt te kis "nőies" 
Leszedted már a játékot vagy vársz egy emberibb nyelvű változatra? :P -
Amivel feltelepited biztos nem megy internetes multiba, egybol irja is ki, hogy ez mar le van tiltva. De fogtam a regedittel siman atirtam a hardwarecode-om egyik betujet es ugy is siman elindult a jatek, bar ettol nem lett mas a cd-key. Nem tudom melyikbe tarolhatja a cd kulcsot amugy. -
Ok, akkor valószínüleg itt is úgy van, ennek ellenére fenntartom, egy próbát megér.:) -
MrTressy #3290 ofpbe lanon volt cdkey ütközés igy valszeg armába is ez a helyzet -
Egyenlőre én semmit!
Nemtudom amúgy, lehet lanba nem ütköznek, ki kell próbálni, annyit megér.
-
MrTressy #3287 és a cdkey ütközéssel mit csinálsz? -
Ez nem egyszerű azt biztos.... Nem Sharqui Peninsula -
épp kérdezni akartam ekkora brutál látótávval hogy sikerült 24fps-t összehozni :) -
pedro870 #3284 kép by butcher
felhasznált gép: kva jó -
pedro870 #3283 Minek bf2-höz hasonlítgatni? A vistáról meg ne itt menjen a vita szvsz.
-
Na ebbe a ringbe beszállok, indul a chat !
Miért lúzerség a Vistát tesztelni ? Eztetet nem értem. -
Állítólag hamachin keresztül lehet tolni coop-ba, vagy egyéb modokban. Annyit kell tenni, hogy a host indítás előtt kikapcsolja az internetet, majd belép arma-ba, belép a langames-be, és utána ujra elindítja a netkapcsolatot, majd host-olja a szervert.
"U cant play online or lan, there is a workaround though, you need a program called hamachi (www.hamachi.cc) This creates a virtual lan over internet, so you and someone you know can connect and play lan games. To get around the cd key business, you need to have your internet disconnected while you start the game and enter the lan area, only the host needs to do this.Once host enters the lan area he can reconnect his internet and start a game, his friends who are connected by hamachi will see the game in the lan browser. I have tested and been playing coop for several hours now." -
lee56 #3280 Ne irkáljatok már olyan sokat, mer sok lesz már olvasgatni a párszáz hsz-t naponta 
Azért, hogy ne legyen hülye OFF, hozzátenném, hogy télleg sok lesz már a felesleges hsz szvsz. szal
-
figy, ok, én válalom, hogy kocka ofp-s/arma-s vok, mert többnyire ezekkel játszom.
de aki egy béta fostalicska, teljesen felesleges vista-n teszteli a játékokat, amikor egy ágybavizelő óvodás is tudja, hogy ez a legnagyobb lúzerség, az ne alkosson véleményt, de legalábbis ne tüntesse úgy fel magát mintha értene is valamihez
ui.: az admin kérésére, a továbbiakban nem reagálok értelmetlen hozzászólásokhoz -
A németek ugyanabban a helyzetben vannak mint mi !
Olvastam forumokat német fansite-okon, meg vannak bolondulva, hogy (megalázó módon) le kéne utazniuk a Csehekhez, vagy Szlovákiába mert még nincs német verzió.
Ha hozzájutnak a game-hez lesz szerver az biztos ! -
a logod/neved sokat elarul arrol ki a kocka, szoval batran szallj magadba debHUKK
De eszembe jutott, bf2-t megneztem sot fent is volt/van, az megy jol vista alatt, folyamatos 50 fps a hangja se gajdul, bar xp-n gyorsabb.
Meg mindig lehet, hogy valamit pont az ARMAnal nem szeret a vista egyelore nem jottem ra, de ami kesik nem mulik.
Ha mar itt fps-ekkel dobaloztok, ha megprobalhatnank ugyanazt a palyat lekapni, egy pontra nezve, mert igy barmilyen szamok is kijohetnek.
Oke, hogy reteg jatek, de a 20 jatekos nekem kevesnek tunik foleg egy hettel a megjelenes utan. -
Egyfelől a hangnemet tessék visszavenni, mert ámokfutásba fogok átmenni.
Másfelől ajánlom figyelmetekbe a következő tényeket átgondolni a velős vélemény nyilvánítások előtt:
-A játékot jelenleg csak és kizárólag Csehországban és Szlovákiában adták ki, Cseh nyelven. Ebből kifolyólag a játékból legfeljebb ezres körüli példányszámot adtak el. Ha 10 szervert nézünk, az teljesen reális a számot tekintve (hány magyar dedikált szerver volt OFP-ből a csúcson?).
-Jelenleg csak Win-es dedikált szerver van.
-A fenti kettő mellett ez a játék nem a populáris rétegeknek készült, nem BF2 hangulat, nem CS hangulat, sose lesznek tehát több tíz- és százezres online játékosmennyiségek.
-A játék számunkra nem elérhető hivatalosan, tehát mégis mit akarsz akkor megvenni, és milyen demot követelsz erre hivatkozva? -
gamehunter0922 #3275 Sziasztok.Érdemes nekem leszedni?2.4 ghz 512mb RAM radeon 9600 xt.
.png)