35066
-
Hát skacok, ehhez biza vas kell keményen. A P4 2.8 Radeon 9800-on kifekszik. (1 gb RAM-mal) -
Rafia #3444 Minden infó itt van a fórumban ahhoz, hogy kipróbáld...olvass vissza vagy 1-2 oldalt. -
Jo nektek....nekem most jött le de a CD Key-nél elakadtam ugyhogy nem tudok vitába szállni a jétékélménnyel kapcsolatosan
-
Rafia #3442 Ja hát ha az lcd-d natív felbontását nem bírja a game, akkor szivacs. Nem tud a driver 800x600-at a monitor közepén, kisebb méretben? -
Rafia #3441 Daemon tools beállítások. All options off stb. Ld. még #3439 -
Figyeljétek a tyúkot

Meg a fegyver is jó=) -
cd\dvd lehúz. Daemon-ba safedisc és securom van bepipálva. Unmount all drivers. Elindítod az armát. Kijön securom ablak hogy helyezd be a lemezt. Bemountolod. Előjön a cseh nyelvü armás indítóablak. Ott klikk a play-re(zdrá vagy mi) , gyorsan átváltasz a securomos ablakra(amiben hiányolja a discet), itt ráklikkelsza a retry-re, és elvileg el fog indulni. Nálam így megy. Szépséghibája az még a dolognak, hogy nálam 1 gépindítás 1 arma. Szal ha egyszer már elindítottam, kilépek belőle, akkor csak ujabb oprendszer restart után fog ismét elindulni.
Játékrol meg annyit hogy sehogysem tudom beállítani ugy, hogy valami ne bökje a csőrömet. vagy 800*600 30 fps, de mosott kép, vagy 1280*xxx 20-25 fps natív felbontás miatt éles kép. no mind1 így is elszórakozgatok vele, nagyon tetszik. (konfigomat korábban már írtam, cifu kérdése pedig, legújabb driverek vannak fent természetesen, sőt a vidkaridriverben 'jó teljesítményre' van állítva a rendszerteljesítmény. is) -
lee56 #3438 Én nem érzem ugy hogy bárkit is megsértettem volna, tudod ez ugy müködik hogy aki magára veszi, annak biztso oka van, ha ezzel belesel abba a ketegóriába, akkorsem foglak leszidni, csupán zavar ha tul sok hülyeséget olvasok egymás után, és feleslegesnek tartom, ha ugyanazt látom minden 5dik hsz-ben csak máshogy fogalmazva, ennyi.
És már ezis OFF, ugyhogy bőven elég volt belőle (ha nem haragszol, befejeztem) -
Miféle beállítások??
-
Rafia #3436 -t -
Rafia #3435 az elején próbálgattam mindenféle beállítást, másodjára csak vaktában. Nem tudom, mint múlik. -
Hát nekem nem megy 
Úgy néz ki folytatom a VISTA letöltését!
Amugy neked hanadszorra indul??? -
obe #3433 szerintem az ideirók közt egy se lenne akit nem érdekelne a játék..a vérpistizést meg felejtsd el már, te ne akassz ilyen jelzőt senkire, jol tudom senki téged itt egy rossz szóval neg nem bántott...
cifu: ha meg te vagy a házigazda akkor tegyél rendet, nem kell itt senkit ugy fogadni a fórumon:..:DDDDD
(cifu nekíméld! :D)..vagy nálad ez igy megy?ez a válasz egyetlegy szóra?ne kíméld!?...lassan ugy néz ki ez a fórum, mint egy belterjes svájci falu
semmi mást nem kérek , csupán kölcsönös tiszteletet..köszönöm -
Rafia #3432 daemon 4.08, nem kell lehúzni semmit, néha elindul, néha nem. Unmount-remount-klikk trükk megy néha. 1024x768, közepes(asszem?) grafika, 1200m-es látótáv. A 4. missziónál kb. 20-25fps lehet (hogy kell mérni?), grafika szép. P4 2.8, ATI x800 videókártya. (Pontosan nem tudom, csak úgy hozzám vágták). De coop missiönök télleg nem mennek, csak a singleplayer. -
Rafia #3431 szóltam -
Szokatlanul toleráns vagy. Ki leszel rakva a Dr. Genya klubból !
Pedig esküszöm kezdtelek megszeretni !!!
Itt meg elszabadultak a HSZ-ek. 1 nap Debrecenben aztán olvashatok egész este... -
Dexantreal #3429 Visszaolvastam és igen. Hmmm, megváro kegy normális verziót. -
Dexantreal #3428 Mer már kijött?.... -
Ha valakinek sikerül elindítania a warez változatot XP-n plíz szójjon... -
Az egymás sértegetését légyszives mellőzzük már...
Természetesen nem csak pozitív véleményeket lehet kinyilvánítani, de a felesleges "belekötök a gombostűbe is" effektet mellőzzük. Érdekes, hogy eddig szinte az összes negatív vélemény abban merült ki, hogy jájj, very high beállításokkal nincs ennyi meg annyi FPS (kivétel eddig a járművek HP-rendszere volt). Ez ennél a játéknál várható volt, felesleges sokat ragozni. A reakciókat is lehet valahol érteni, kb. olyan, mintha egy CS vagy BF2 topicban amiatt állna neki valaki hőbörögni, hogy mi az már, hogy sziven lövöm két méterről egy MP5-el, ő meg rohan tovább, miközben ugrál mint egy bakkecske. Ott is meglenne egy ilyen hsz.-re a reakció. :)
Amit inkább fel lehetne hozni az ArmA ellenében, hogy továbbra sincs ugrás, hogy továbbra sincs akadály (vagyis a fegyvered csütörtököt mond), hogy továbbra is nem reális az irányzó optikája a harckocsikban, hogy az MH-60L kinézetű helikoptereknek UH-60A műszerfala van. Stb., stb... -
lee56 #3425 pff, naggyából átolvastam a tegnap óta új 131 hsz-t!, hát ugy a fele megint felesleges volt, vérpistike szindróma, és 3x ugyanazt leírni/megkérdezni ahelyett hogy picit visszaolvasna az illető, aztán értelmetlen viták az fps-ől, oblivion-hoz hasonlitani LOL.
Szerintem rohadt egyszerü, aki szereti a játékot az elfogadja, nem kell hozzá uj gépet venni, akinek nem izlik az vár, vagy ha meg nem érdekli az arma, akkor nemtudom minek ír ide! -
Szépek a képeid, biztos nem szar géped van
-
kassaidezso #3423 mondom, vonulj be, ott jó lesz az fps és még fizetnek is érte, hdr-el meg mindennel kapod. lesz dinamikus minden, végtelen látótávval. és akkor már nem kell bf2-zni sem, mert az élethűbb lesz. -
Jah, ertem, a kritika csak pozitiv lehet, akinek nem tetszik az altalad istenitett jatek az bekaphatja. Intelligens hozzaallas :) -
obe #3421 ezt mondom én is...jopár game-el szenvedtem 10 fps-el, de idő után megfájdul a szemem, és a fejem...és ha valami atomstabilan nem megy 24 alá az már számomra tökéletesen elég -
kassaidezso #3420 nem kell fikázni ezt az ArmA-t. Ha az OFP jó volt évekig (még most is játszik vele mindenki), nézhető volt a képe, és mindenki attól zengett hogy "nem számít a grafika mert ez szimuláció", akkor ha az Arma egy picivel szebb csak (és nem csak egy picivel), akkor már jól járunk. A gépigény meg ugyanúgy mint régen, most is meg kell érnie, mint a banán mire ideér a déli országokból. Szóval nem kell rinyálni, akinek nem tetszik az az általam írt (lejjebb) opciót választhatja. -
obe #3419 senki nem állította hogy nem lesz olyan jo gép amin elmegy, és azt sem hogy te nem fogod éveken át játszani...nyugi:) -
Rafia #3418 próbáld ki, csak a teszt kedvéért. 10fps-sel nem látod folyamatosnak - de ettől még el tudsz merülni a játékban! A célzási pontosság valóban nem lesz az igazi. Dehát ez itt nem is számít annyira, mint a gyorsabb játékokban. Azt én is tudom, hogy 60-80 valahogy simább, mint 32. De ettől még nem alapkövetelmény a számomra. 24 az mondjuk igen. -
obe #3417 de a lényegen akkor sem vátoztat ugye..folyamatos kép 24 kockától..még szép hogy észre veszed a 80 és a 24 közöttit...de a 24 és 80 kép között pc-ben százezreket jelent -
obe #3416 kb 3-4 auto szim van a piacon, katonai meg max 2, de inkább 1...
a példa pedig jó, mert az én 9700pro-mal (szinte)mindent high-on tolok, és a 30-40 kocsi+eső+éjjel sem kiván többet mint egy 55.000 huf-os ati x1950pro..tudom, próbáltam...de még igy is 40 fps -
a magas FPS egyetlen dolog miatt számít méghozzá az egérkezelés esetén. a reakcióidő rövidíti és a ponbtosságon javít. Igaz nagyon minimális léptékben és csak több év játék után látható a különbség.
ÉS a szemed nem max 24 frame per secet lát, hanem onnantól látja folyamatosnak... kicsit más a megfogalmazás igaz? -
Jajj, ne kezdjuk ezt a 24-fps-mar-mozgokep dolgot megint el. Jatsszal 25 fpssel valamit, majd utana 80-al es biztos nem fogod azt mondani, hogy jeee, ugyanaz. -
Ja meg tudod lehet 2-3 év fényéveknek számít én a legjobbakat egy immár 6 éves játékkal játszom!!! IL-2 sturmovik a neve!! vagy vegyük alapul a Lock On-t az sem mai gyerek vagy ott a Falcon 4.0.
Úgyhogy nehogy már azzal gyere, hogy ARMA-val 3-4 év múlva nem fogok jót játszani mert addigra lesz olyan gép amin rendesen elfut max részletességgel. -
obe #3412 rendben nem is feszegetem többet a témát..értem én
rafia:
5-10 fps-el nem lehet játszani, saját magadat szopatod ezzel..az 50-80 pedig felesleges...24 kocka/kép felett a szemed folyamatosnak látja a képet -
A GTR2 Az Rfactor licencelt motorját használja... Szóval kb úgy néz ki a helyzet, hogy van az Rfactor ARMa szerű gépigénnyel és grafikával fizikával meg van a GTR 2 OFP szinten. Ez a különbség.
Me3llesleg GTR2-ben mentél már esőben nappal változó időhjárással 30-40 fős versenyt?? igencsak megfekteti a legdúrvvább gépeket is a Cifu által ARMA-ban beállított részletesség mellet..
A példád nem megfelelő sajnos. -
Azért hasonlísd már össze hány reális autószimulátor van, és hány reális katonai szimuláció. ^^ -
Mindenki elmondta már hogy szarúl van optimalizálva és nincs alternatíva, de ettől függetlenűl tetszik minden rajongónak.
Tök ugyan így volt az OFP-vel 2001ben. -
Rafia #3408 ja, és torrenten szétterjedt, kb. 900 seeder van. -
Rafia #3407 Anno én 6 fps körül F-15III-aztam a 286-on. Az már télleg zavaró volt kissé. De szerintem 10 fps-el lehet játszani, csak már elszoktunk tőle. De télleg, bf2 console-ban: renderer.maxFps 10 vagy ilyesmi, és próbáljátok ki vagy 20 percig. Az első 5 az mondjuk kegyetlen lesz :)
14fps már egész jó :) Az 50-80fps-re is a hardveripar szoktatott rá minket? -
obe #3406 a gtr 2 is szimulátor, az is csak rétegeknek szól, mégis meg tudták becsületesen csinálni, hogy gyengébb gépeken is jól fusson..szóval értem én hogy a mi kutyánk kölyke, meg minden, csak nehogymár 2-3 évet keljen várni egy játékra, mert most még optimalizálatlan, 2-3 év aszámitástechnikában fényéveknek számít..azt inkább elhiszem hogy ez van csak, mert nincs más katonai szimulátor..de nem kell betegesen védeni, csak mert a mienk...
.png)