35066
-
Semmi köze nincs a Daemon Toolsnak ahhoz, hogy SATA vagy PATA vinyóid vannak... -
Miez a nem kompatibilis a sata hddkkel dolog? Most is 4.06 van fent, a gepben 2 darab sata vinyon kivul nincs mas. -
kassaidezso #3643 Segítséget kérek. Ki szerettem volna próbálni a játékot tegnap este, de nem tudtam feltelepíteni. Lefutott a telepítő, de a végén egy hibaüzenetet dob. Mivel nem beszélem ezt a nyelvet, nem tudok beidézni.
Felmountoltam az image fájlt daemon toolsban. A telepítésnél megadok egy új könyvtárat ahová telepítsen. Elindul a telepítés, a folyamatjelző szépen lassan (kb 10 perc) végigmegy a skálán. Még az asztalon is megjelenik az ikon, majd hirtelen eltűnik a setup ablaka, és egy kis vindozos ablakod dob fel, amire csak okét lehet nyomni. Megnyomom, és minden feltelepített összetevő eltűnik. Van tippetek hogy mi okozhatja ezt? Esetleg hasonló tapasztalat volt? Olvastam itt, meg kerestem is a keresőjével a fórumnak, de semmit nem találtam.
A konfigom megfelel a leírtaknak. A gépre alcohol és daemon van telepítve. Telepítés előtt az alcohol-t kikapcsoltam, a daemonban all emulation on, majd mount image. De semmi.
A daemonom nem a legfrissebb verzió, okozhatja e ez a problémát? korábban próbálkoztam a gépre telepíteni a daemon 4.06-ot asszem, de lehet hogy 4.07-et, de mivel SATA vinyóm van kiírta a telepítés után hogy tönkrebssza a rendszert ha nem szedem le azonnal. Nem szedtem le, úgyhogy tönkre is bszta. Az ajánlott 4.08HE-t nem próbáltam, pont ezért. Nem tudom kompatibilis e a sata HDD-kkel.
Ha valakinek van ötlete akkor légyszi segítsen! -
Frissitettem a FAQ-ot, ezentúl bekerülnek a magyarítások és az angol nyelvi patchek linkként.
Olyan lámulás biztos nem lesz, mint a BH!-n, mert nem hagyom. ^^ -
kassaidezso #3641 ja, rájöttem -
Szerintetekez sem az igazi? -
Inkább játtszunk:) a hibakeresést meghagynám Réz Andrásnak inkább azt is a moziban:) -
tszd #3638 Köszi az ötletet! Az ATI oldalon a 6.1-es driver volt a "legrégebbi", próbaképpen felraktam azt. És láss csodát! A textúrahibák eltűntek, sőt a játék is gyorsabban fut! Szóval a régebbi VGA tulajdonosainak érdemes futni egy-két kört néhány ósdi driver erejéig... Az ArmA nekem ugyan a meghajtó cseréje után is szaggat, de valamivel kevésbé. És a játék egyre jobban tetszik! Úristen! Most jut eszembe, mennyire is boldog voltam, amikor anno a Flashpoint demóját felraktam és elindult!!! :) A boldogság most is óriási, de azért nem olyan világmegváltó. Majd egy DX10-es karival... :D -
"mé nem lehet ugrani?"
"mé olyan lassan fut a katona?"
"mé nem emelkedik a heli miko hátrahúzom az egeret?"
"mé van olyan kicsi zoom a puskáknál? (nemtud fejbelőni 10 méterről, és nem is fog tudni)"
:) -
Na most néztem bh-ra:)
Már látom előre a kérdéseket:
"multizni hogy lehet?"
"Miért ilyen szar optimalizálatlan fos?"
"Bazz miért lő le az Ai hisz arrébb léptem"
Lehet készülni:D -
francnak sem kell míg nem szaggat :D
eddig mindig csak akkor cseréltem miko egy új game nem indult el a régivel
azt nem is szívtam a bétákkal... -
Nekem akkor van sok textúra hiba, ha normalra rakom a texture quality-t (128 megás kártyába meg nemnagyon fér el). -
Azert a 4.09-es Catalystot erdemes valami 5.8-ra lecserelni... -
tszd #3632 Na! Akkor van itt remény! :) Letesztelem a 4.09-est... Kösz! -
Catalyst 4.09 9800PRO P4 2.4 HT 1 GB RAM
Jobban megy mint anno a resistance miko megjelent, LODol hát lodoljon.... én gépem bírja jól bár ha a prioritást felnyomom a prociventit kipörgeti maxra :D -
tszd #3630 Elképzelhető, de "annyira" azért nem gyenge szerintem ez a konfig, hogy legalább kis részletesség mellett ne lenne bugos... Bár ki tudja??? -
Gondolom a folyamatos textúra és LOD cserét nem viseli el a géped. -
tszd #3628 Sziasztok! Állat jó ez a gamma, csak ahhoz, hogy igazából élvezhessem, "kicsit" jobb VGA-t kellene szereznem. Még viszonylag alacsony / normál grafikai részletesség mellett akár egész kellemesen is játszhatnék... DE! Valami miatt bugossá válik folyamatosan a grafika: eltűnnek a textúrák, illetve mindenféle förtelmes "geometriai ábrák" népesítik be a képernyőmet... :) Ilyenkor újra is kell indítanom a játékot. Radeon 9800PRO-val nyomulok, 6.11-es Catalyst driverrel. Próbáljak ki régebbit? Vagy van más ötletetek? A proci 3 GB-os P4, 1 MB RAM-mal. Köszi. -
MrTressy #3627 ki lett rakva aszfaltra igy már onnan is tölthetö -
tiszta sims - lekozelebb mar a tüz melett tancolni fognak :) -
kassaidezso #3625 Sziasztok. Légysz valaki adja meg nekem a rapidshare torrentes változatának a rar jelszavát. Nem tudom kicsomagolni, és hiába kerestem a neten nem találtam jelszót. e-mailben is jöhet. [email protected]
előre is köszönöm! :) -
egy kis mozgás mindenkinek kell!:DDD
torna -
...és ezért a 4 Gb-nál nagyobb fájlokat nem kezeli.
-
Nem NTFS a particiód amire kiakarod csomagolni! -
nem NTFS a particiód amire kicsomagolod! -
Leszedtem az Armed Assault CZ-rapidshare változatot.
Csomagolnám ki erre azt írja ki hogy:
Disk full
Only ntfs file system can handle files larger than 4gb
Nem túl logikus...
Hibás lehet?Megnézem valami más csomagolóval de ha van ötlet akkor segítsetek. -
Erős béta , az hogy hol maradt angol szöveg azt én is tudom :) még sok helyen..
Ahol magyar és nem tetszik/nemjó, arról jöhet infó...
ArmA HUN 0.12b -
ArmA Language Patcher v0.3 -
Ezt tanusíthatom. A single küldik gyakorlatilag játszhatatlanok, mert vagy úgy lebutítja a progi a grafikát, hogy az embereket nem is lehet látni, vagy olyan kicsi az fps, hogy semmit se lehet csinálni rendesen. :-( -
De mondom, ott más gond van, jobban kéne mennie azért sokkal, amúgy sztem ikább 7600gt vagy 7800gs lenne jó armának úgy az ócsóbbik kategóriából, bár ezek sem olcsók, de karácsony után, meg a g80-nak, meg az r600-nak köszönhetően talán csökkenni fog az áruk. -
csak azert kerdem mert en is pont olyan kartyat akarok venni most, de ha azzal is szarul menne akkor minek.. -
bocsánat az offért:(
de...
valaki tudna linket adni a rapidshare-eshez:)) (kerestem mindenhol de nem találtam)
előre is köszönöm és még1× bocsánat, lehet itt is, de privibe is -
Szerintem felesleges is vele próbálkoznod ... sokan még a 6600-asokkal is szenvednek vele ... -
Nem. -
burninhell #3611 császtok!
el lehet indítani a játékot valahogy geforce 4 mx440-en?
adapter 0-t ír ki meg d3derr_invalidcall-t... -
Isegrim #3610
Tetszik ! :)) -
Isegrim #3609
Lassan nem ártana vmi ARMA2 magyar oldal is, ahova ezek a moddok, progik felkerülnének rendszerezve... 2 nap múlva már senki nem fogja megtalálni őket az biztos. -
na van már editorupdate is -
Király :) Nekem is csak annyi bajon volt vele főleg, hogy megcsináltam én a küldit, "Mise dokonÄ«ena" is van, de nincs mindenhol pipa ...
Mostmár legalább tudni fogom miért nincs pipa :) -
Az a háromszor az max 2x lehet, de inkább 1,75-ször, amúgy nemtudom. Sok mindennel be lehet lassítani egy gépet...
.png)