35066
-
Nekem is van pár Starforce-os játékom, egyikkel sem volt még gondom. Az, hogy a lemeznek bent kell lennie, egyébként a kiadótól függ. A Lock-On 1.1 esetében csak heti 1x kell belerakni a lemezt a meghajtóba.
Ami a felpörgetést illeti, nálam csak akkor szokta, amikor még "frissen" felált a windows, és először nyitom meg a "saját gép" ablakot. De mivel általában hetente ha 1x kell újraindítani a gépet, ezért nem zavaró. -
Nekem 2 SF-es gamem is van otthon (3 ... csak abból 2 ugyanaz csak másik SF ...)
Egyikkel sincs semmi bajom ... egyetlen dolgot kivéve :) A rákért kell azt a qrva DVD-t állandóan bepakolászni a gépbe :)
Minden más eredeti gémem meg van törve a NoCD miatt, csak ezekkel van a szenvedés :)
Apropó ... nektek nem szenved a DVD lejáccó az ARMA Disc-el? Nállan folyamatosan felpörgeti, leállítja ... annyira idegesít, hogy emiatt nem tudom benne hagyni a lejáccóban :( -
Egyébként ezen azért röhögtem egy jót. Amikor kijött a press demo Starforce védelemmel, rögtön elkezdődött a nagy sírás, hogy jajj, csak Starforce-ot ne, mert tönkreteszi a gépet, és különben is minden probléma van vele. A sírás csak erődösött, mikor kiderült, hogy a cseh verzión tényleg Starforce védelem lesz. Amikor a Morphicon közölte, hogy Securom védelmet használ, a német userek rögtön hullámozni kezdtek, hogy lám, nekik nem kell a Starforce-al szenvedniük.
Mi lett ennek az eredménye? A német verzió alaphangon játszhatattlan, és a német userek most a Securom-ot anyázzák. A cseh verzióval kapcsolatban viszont csak elvétve merült fel egy-két hiba a védelemmel összefüggésben... -
Itt nem a memória a kevés, hanem a videókártya nem tudja a Dx9-es effekteket (Shader Model 2.0). Enélkül nem indul el a játék. -
Javaslom a tutorial küldetéseket, elég jól bele lehet tanulni. Alternatív lehetőség, hogy OFP-s leírásokat keresel a neten, mivel alapjaiban az irányítás kevesett változott. -
Hamlet #3840 Nincs valahol valami használati utasítás? Leírás?
Főleg a csapat irányítás érdekelne. -
Ehhh ... el sem tudod képzelni (Ntune felhúzza azt nekem XP alól is :) )
Újrapattintonttam az XP-t, és valamit nem jól lőttem be a hálózati kapcsolatoknál ... XP feláll fél perc alatt ... a hálózat újabb 5 perc :) Lusta vagyok belőni :)
Jóreggelt amúgy
-
Nem jobb a 6600gt, éppen a 7600gs jobb egy picivel. -
Sokáig :) egyébként követem az eseményeket, csak pár napot kihagytam :) Meg különben is minden napra egy hsz. nekem is jár Ja ez így már 2, akkor holnap nem írok :) -
nincs, de meddig tartana visszaolvasni? -
Van már olyan verzió amiben minden angol, vagy fullos angolosítás? -
-
Blackrav3n #3833 A cseh tört verziót nem lehet 1.01-re patchelni? -
3200+ amd 1G ram X800 256G kb folymatosan 20 felett van és simán játtszhato sniper távcsőnél van némi pirosulás dehát nem kellene mindent feltenni a plafonra esetleg:D
-
pedro870 #3831 nekem (3200+-ra húzott amd, 1gb, 9800 128mb) mindenképpen gyorsabbnak tűnik -
Mi lenne ha bemennel a biosba, adnal neki + 50 mhz FSB-t es megnezned? :) -
Nemtom ... FRAPS-al nem nagyon látszik, de mivl nállam az csak qrva ritkán megy így megérzésre gyorsabb lett :)
Apropó ... valaki nézte már mennyire procilimites a gamma?
Gyorsabb prociból jobban profitál? -
csoola #3828 nekem ugy volt h 7600 GS lesz, de sztem nem vmi jo, teljesitményben jobb a 6600GT... de aztán 7600 GT-m lett:D/6600 GT-m volt elötte, és midnen nagyon szépen elment rajta.../ -
tpM #3827 Van az a single mission amikor erdei US bázist támadnak na ott eddig 20FPS volt a max most meg 23 :D -
Ti tapasztaltatok teljesítmény növekedést a patch után? -
Akkor inkább 7600gs-t vegyél, kb ugyanannyiba kerül, valamivel erősebb, de kevesebbet fogyaszt, kevésbé fűt mint a 6600gt. -
a tavaszra már lesz ocsón
úgy is akko jelenik meg az angol kiadás.. :) -
csoola #3823 azért magyarországon még nagyon kevés embernek futja 512-es VGA-ra sztem... -
rolio #3822 Na én is pont azt akarok venni most... -
én 256 megás 6600 GT-n játszom de sok objectnál elég sűrű lodozásba kezd a gép:) -
rolio #3820 Rendben,igazad van! És egy 256-os kártyával már elmegy? -
Megis hogy gondoltad hogy egy 5000 forintos videokartyaval Armat jatszol, mikor egyesek 7900GT-vel meg hasonlokkal 30-40 fpst ertek el? -
Német dobozos kiadás hibás volt. Nagyon erős teljesítmény gondjai voltak ezért jött igazából olyan hamar a patch. A képek fölé is ez van írva. -
Nekem mondod :) -
bucsher #3816 icára ne bízz semmit alapszabály :) -
Gondolom ez a német verziós fps probléma a patchel megoldódott nem? -
Az arma infon fent van hogy a securom védelem miatt bugzik a német változat és ezért fut rosszabbul.
De azt még mindig nem értem miért kissebb a mérete a német változatnak?
Arrol egyébként lehet tudni hogy a németek cenzuráztak benne valamit, mert a legtöbb FPS játékba vagy zöld a vér vagy kivesznek egykét huzosabb részt csak hogy a kis lelkük meg ne sérüljön :). -
rolio #3813 Köszönöm!
Új kártya??? Pfff...
-
Ica van Skyp-od????
Ez a nyelv rendszer így nem lesz jó sztem.. :)
me nem gondolod hogy összes peccskor majd én bontogatom a konfigokat szanaszéjje a te struktúrád szerint?
Arró vót szó hogy megdumájjuk... erre te kiadod a magyarításomat szanaszéjjeszedve, hehe na skypra fel me ötletem az van csak nem hagacci ide má megen, épp mint ofp idejében... :D -
VGA-d már régi, szerezz be újat ami nem árt ha 256MB-os, de inkább 512 legyen!:) -
rolio #3810 Sziasztok!
Most szereztem meg a gamet és van egy nagy gondom. Elindulás helyett egy hibaüzenetet ír ki: Cannot create 3D device:
Adapter 0 (RADEON 9250) Fullscreen
Resolution 800x600, formatX8R....
...Error D3DERR_INVALIDCALL -
Jah, enis ezt vettem ki a dologbol ;) Bar ha raviszed az egeret a kepekre, latszik, hogy forditott sorrendben vannak feltoltve, tehat lehet, hogy a nemetnek van 3x anny FPS-e ;)) -
Borg #3808 Az van, hogy a csehhel 3x annyi az fps, ugyanott, ugyanolyan beállításokkal. -
Mármint kimaradt hogy SZVSZ :) -
Az első kép cseh Arma-val készült a második pedig némettel ...
Nem tudok németül, de a képek felé van írva :)
Fasza ... jó lenne tudni hogy vattafak?
.png)