35066
  • JohnnySmith
    Lehet de van értelme?
  • Petko
    nekem is az van, nagyon fasza
  • Me0w
    A 7600GS egy jo kartya, a fonokom otthoni gepeben 1g ram es egy amd x2 mellett siman ment a doom3, flatout2, half-life2 es a bf2 1280-ban. Es mivel passziv huteses (is van) ezert ajanlatos csendes lakasokba :)
  • punyek
    akkor addig ne is próbálkozzak amig nincs egy ilyenem?
  • Shep
    Nem nagyon merek én itt már kérdezni, de hátha túlélem anélkül, hogy valaki leordítaná a hajam. Szóval hogy áll a frodítás, a feladatok olvashatóak már angolul, vagy magyarul, esetleg óhéberül?
  • Petko
    6600gt-t már húszér simán hozzávágják az emberhez... 7600gt olyan 40-45 körül
    a racionális vásárlás kategóriájába szerintem a 7300gt és a 7600gs felel meg, az első 20 körül, második 30
  • koschwarz
    ha talál...
  • Csuhai G
    Geforce 6600 GT, vagy ha esetleg még ráteszel egy tizest, akkor vehetsz egy 256 MB-os 7600 GT-t! ;)
  • punyek
    ja és kb azóta hibátlanul megy. szal nvidia rox:)
  • punyek
    nekem nem oldotta meg mert alapból úgy van.
  • punyek
    ettől függetlenül így van. én nem tudom megtenni hogy havonta vegyek új konfigot, épp ezért nem értem beers miért dobta kapásból a fikabombát, hogy vudut használjak. amúgy volt olyanom is:P

szóval mit ajánoltok olyan 30k körül? nekem fingom nincs a mostani vga kártyákról. annyit tudok hogy PS 2.0 kell bele:)
  • koschwarz
    én például már egyedül is meg tudom törölni a seggem
  • Me0w
  • [NST]Cifu
    Szvsz a topiclakók nagyobbik része önmagáról gondoskodik már egy ideje, szóval a csipkelódés ez esetben meglehetősen mellé ment...
  • Me0w
    Es ezert minek kell pattogni? En is a sajat lovembol veszem a konfigomat, amellett, hogy csaladom van. A Ti4200 jelenleg olyan 1000 Ft-ot er - ha meg kell valakinek - szoval nem ertem mi a gondod. 6 eves kartya.
  • koschwarz
    erről a megauploadról nagyon macerás lehúzni, de azért jó...
  • Sáska
    daemon tools ikonján jobbklikk, emulation--> all options on.
    nekem ez megoldotta
  • Beers
    Megnyugtatlak, én 10 éve magamnak veszem!
  • Rafia
    ja, az 1.01-et én meg sem próbáltam.
  • punyek
    rafia: eddig ok, de az 1.01 pöcs nem ment rá fel mert wrong cd keyt irt ki hibának.

beers: bocs hogy csak egy ilyen szarra telik, nekem nem apu veszi a konfigot amikor fingok egyet. amúgy meg fogok egyet venni, mert ArmA-t mindenképpen ki akarom próbálni, OPF volt az etalon eddig.
  • Rafia
    Nekem már csont nélkül megy a baybéla verzió.
    Valaki belinkelt itt korábban egy .mds filet. Na ezt kell letöltened, és az eredeti helyett használnod. Az eredeti 4K körül van, ez meg 38K. De mielőtt használnád, át kell nevezni az eredetivel megegyező névre. Nálam csak így indult el, így viszont mindig, reboot sem kell.
  • [NST]Cifu
    A FAQ-ban le van írva, hogy legalább GeForce FX5600 vagy Radeon 9500 kell neki. ;)
  • Beers
    Miért nem voodoo I-el próbálod? LOL
  • punyek
    ez lol. asszem most elindult volna, de lefikázta a gf4 ti4200-esem:D a k.annyát. ehhez is már új videókártya kell? szánalmas.hu
  • punyek
    bocs. "ARMA-Beyblade.mds"
  • tpM
    LOL! Van itt valaki aki ki akarja kapcsolni azokat a csíkokat amiket a lövedék húz :) ?(jelzőlövedéknek nevezte el a BIS) mer zavar ,h olyan mintha valami lézershow lenne és az Options/Difficulty-ban kikapcsolom a Rifle Bullet Tracers-t de ugyanugy marad :\
  • punyek
    Hi All!

Na nemtom hogy most mivan, de a létező összes verziót végigpróbáltam amivel ki lehet kerülni a disk check-et de nem sikerült. A game továbbra se indul el. Nekem a Bayblade-es verzió van, ahhoz mit kell csinálnom hogy ez elinduljon...?

Üdv Punyek
  • Papirzacsi
    Backspace
    Target
    More Target
    Car at 12o'clock????
    Engage
    Open Fire???
  • BoZsoó
    Én sem tudtam kijelölni nekik.Berágtam,nem sokat szaroztam,szitává lőttem én a Skodrit.Továbbengedett...
  • Aggressor HUN
    Heuréka,megtaláltam :-)megy...soksok kínlódás árán elindult :-)...
    Most az segítsen aki tudja a csapatirányítás résznél(tutorial),hogy kell velük szétlövetni azt a szar Skodát(az OpFp-ben is jól ment a csapatparancsnokság,de itt nem tudom kijelölni célpontnak...nincs ilyen targetem hogy Skodri :-) )
  • marcio mela
    thx!
    Torrenten szedtem le.Volt hozzá külön language.pbo meg bin.pbo.Azokkal cseréltem le az eredetit.
  • Petko
    ja ok, látom a missionsjaidat, nálad valami a nyelvezéssel történt és nem fordította át, szerintem a Vcykove mise lesz az
  • Petko
    a missions menüponton belül van
  • trident
    Köszönöm! Keresek egy tökönszúrós szmájlit és inkább megyek aludni.
  • Kaszi46
    pass: by_zon19
  • trident
    Nemrég jöttem haza a munkából, örömmel konstatáltam, hogy kész a letöltés, végre kipróbálhatom azt, amit ti szinvonalasnak és addiktívnek találtok...:) De...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sajnos csatlakoznom kell a kiskorú vér istán csapathoz. A torrentről a rapidshare féle "etfunvideo" néven elhíresült vackot töltöttem le, gyorsan total commander, kicsomagolás... Jó idő múlva: "c:\Downloads\Armed Assault CZ - Rapidshare\ETFunVideos.part47.rar: CRC failed in the encrypted file ARMA.mds (wrong password ?)"

Emlékeim szerint a jelszó: 1234567890, már nem találom a torrentet, hogy ellenőrízzem...
    Mindenesetre újra elindítottam a 47-es letöltését, de megköszönném, ha valaki biztosan megmondaná a jelszót, illetve ha van egy jó tipp, ötlet, idea azt szivesen fogadom. Sajnálom hogy ilyen ostoba warezos hülyeségeket kérdezek, nem örülök neki én sem, de szeretném kipróbálni az arma-t. Köszönöm előre is.
  • punyek
    ja nem szóltam előbb megnézem a GCW-t:) sorry
  • punyek
    hi!

Leszedtem, sikerült az itt talát seriallal feltennem, de leakadtam annál a fake .mds-nél, vagy mi. Szal a crack rész nem egészen működik ezért el sem indul.

Nemtom mi legyen...:(

Üdv.
  • ROTI
    Ezzel a megauplódossal az a baj, hogy 1GB letöltés után 13 óra tiltás Jön. Legalábbis nekem ennyit írt. Egy pár napig eltart igy, de nekm ez marad mert a torrentel meg dupla lessz az adatforgalom, ami nekem korlátos.
    Amúgy nálam fullon jön (350Kb/s)
    Köszi MrTressy, a többieknek meg bocsi ha nagyon OFF voltam.
  • BoZsoó
    Nagyon tuti!Köszi az infót,és Bucsernak is!Má' tűkön ülök.Meg is rendelem mihamarabb.Egy húszassal olcsóbb így mintha itthon venném+
    Thanx!