35066
-
Szerintem az. Nincs az a játék amiben 3 órát repülnék a légiflyosókon a c-17-el, csak hogy ledobjak egy csomagot x,y helyre és utána meg hazarepüljek megint 3 órát. Max ha fizetnének érte! :D -
Arma nem szimulátornak készül, hanem egy játéknak amelyen nyílt téri harcokra fókuszál több realizmussal, mint az árkád barátai(Cod, BF). Ezenkívül egy nyitott platform amire bárki fejleszthet modokat.
VBS viszont katonai szimulátor. Azért mutogatják, hogy a konkurencia lássa mit tudnak, amolyan erőfitogtatás. Az is szimuláció, hogyha valaki TS-en beszél, de a játékban nincs jelen. A szimulációnak több fajtája létezik(légi támogatás kommunikáció, behatolás, túsztárgyalás, információ gyűjtés(ellenségtől, civiltől), navigáció, tájékozódás, stratégia megvalósítás) és a VBS-t ezekre fókuszál. Nem pedig a helikopter meg a vadász pilótákat oktatják vele, hogy hogy kell irányítani meg kezelni a gépet sem azt, hogy hogy kell lőni egy fegyverrel. Arra ottvannak gyakorlópályák.
Arma nem egy butított változat, hanem egy játék ami a játékélményre fókuszál. Nekünk fontos, hogy a fegyverek meg a járművek úgy viselkedjenek mint a valóságba, mert a többség nem vezet sem helit, sem repülőt sem tankot és itt legalább kiélheti magát. VBS-ben úgy tudom nincs fáradás se meg fegyver imbolygás sem.
-
Paladin #32018 Feleslegesnek nem mondanám.
De nálam is nagyon hátul szerepelne a kívánságlistán :) -
Axtros #32017 Minek kéne ilyen? Felesleges, nem repülőszimulátor.
Mert akkor szimulátornak is lehetne rendesen használni, így pedig egy olyan program lehetne, amellyel ki lehetne váltani a mai szimulátorok egy részét. Például, hogy bele vagy betonozva a gépedbe, azaz nincs kiszállás, nem lehet a gépeket fizikailag rendesen kiszolgálni, amely grafikusan és játékmenetben is akár egy vagy több embert kíván, lehetne rendesen reptéri üzemmódot szimulálni - légi és földi irányítás, parkolás, stb. Az nem szimuláció, hogy valaki TS-ben mondogatja a magáét de fizikailag nincs is jelen a pályán.
És hát igen, a szigetek közötti átmenetet is jó lenne megoldani, akár repülővel, hajóval is.
Egyébként ebben az egész VBS-ben azt nem értem, hogy ha a "civilek" számára nem elérhető, akkor meg minek mutogatják itt a nagyközönségnek ennyire mélyen. Egy-egy trailer az oké, de hogy állandó képesség demonstrátor videókat osszanak meg, ráadásul úgy, hogy nem is elérhető, szerintem teljesen felesleges. Az ARMA-ok csak nézik, hogy mégis, nekik is milyen lehetne, ha lenne. Mert azért azt be kell látni, hogy a VBS-hez képest az ARMA csak egy lebutított és megcsonkított gyerekjáték.
De ettől még én is a rabja vagyok! :) -
Minek kéne ilyen? Felesleges, nem repülőszimulátor. A mostani térkép(Alits) sztem elég nagy. Inkább azt szeretném, hogy Altis ról átlehessen repülni Stratis ra és a többi szigetre ami választható. Szóval láthatók legyenek egyik a másikról. -
Axtros #32015 Mikor lesz a mi ARMA-k ilyen? Az ember csak sír, hogy miket lát és miket olvas a VBS-ről. -
Hang engine fejlesztés lesz és a meglévő dolgokat fogják kihasználni ott ahol eddig még régi dolgok vannak használva. Olvasd a fórumot meg a changelog-ot. Hetekkel ezelőtt a fegyverek hangját piszkálták, most a jármúvekét fogják. Pl. több dolognak lehet majd hangot adni mint ezelőtt.
Ez meg csak úgy, mert király! :D
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.10. 21:55:50 -
tpM #32013 Milyen finomságok? Elfelejted, hogy már Arrowhead előtt azt nyilatkozták, hogy ők külön felvették a fegyvereket, a becsapódásokat meg mindent, aztán nem hallottunk belőle semmit. A3-hoz is eljöttek ide felvenni a GM6-ot, mégsem azt hallod ingame. Ezek csak szavak, hiszem, ha hallom. -
tpM követed ezt követed? Most lehet és kell feedbackelni! Egyébként elég rendesen nekifekszenek a hangoknak(3 ember), szóval jönnek majd a finomságok!
http://forums.bistudio.com/showthread.php?154605-Audio-Tweaking-(dev-branch) -
Ahhoz képest, hogy még nincs kész már egész jó.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.10. 08:19:34 -
tpM #32010 torpedóbombázó, 2035 :D -
http://gfycat.com/OddballAlertJohndory -
Az új dev-es patchben lehet helivel kötéllen szállítani. -
semmi változás nem volt a gépen amiről tudnék ,csak a devpatch frissités. -
Changelog alapján semmi olyan ami okozhatta. Windows vagy egyéb frissítés nem volt? -
Full screenen is megy ha nem steamböl inditom hanem a asztal ikonon keresztül modok és paraméterek nélkül is. -
Nem tudom mi változott,de ma nem fagyott meg a launcherből inditásnál ablakba futtatva a dev verzió. Teljes képernyőn még nem próbáltam.
DE a mentéseim eltüntek, pedig nem töröltem ki semmit sem csak a napi javitásokat frissitettem szorgosan hátha megjavul ahogy most meg is történt. -
Pont ez akartam linkelni.
Ennél reálisabbat senki sem tud csinálni :D -
http://dev.arma3.com/post/oprep-audio-roadmap -
Izlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.09.08. 18:19:18 -
Axtros #32000 Azért azt nem hiszem, hogy minden effektet valós eszközöktől és/vagy járművektől vettek fel. Szerintem a legtöbb szimpla stúdiós munka. Ez olcsóbbá és gyorsabbá is teszi a fejlesztést. -
tpM #31999 A Modern Warfare-ben is "igazi hangok" vannak, de ettől még mű. :) -
Nem mű, igazi hangokat használnak fel, esetleg nem a legjobb minőségben. -
tpM #31997 Attól még mű. -
Mióra fülessel játszom és a hangerőt se veszem vissza(értsd ha lövök az már majdnem fáj), azóra semmi bajom a hangokkal. Sokkal jobban kihallom a részleteket. -
tpM #31995 A kedvencem az a zizegés, amit a harckocsik párhuzamosított géppuskái adnak ki. :D -
tpM #31994 Na és? BI csinálta, semmi érzékük nincs hozzá. :D -
pedig ez új :) -
tpM #31992 Gyenge. -
tpM mit szólsz?
-
Solt #31990 Köszönjük! :) -
Írtam egy rövid összefoglalót, hogy mi várható még a játékban. -
Pont ezt javították. Ha megnézed a bal oldali ajtót. Özönlenek mint a Mátrixban az őrszemek! :D -
Paladin #31987 Nekem sokszor kijönni nem akartak az istennek se :) -
Végre okosabb lett az AI. Mostantól be lehet küldeni őket az épületbe és nem makacskodnak! :D
-
Axtros #31985 Akkor itt az ideje, hogy leváltsam az egeremet!
-
A lézeres célzóban is beépített kijelző van, meg majdnem minden cuccban amiben optika van. Fegyverekhez lézeres érzékelők vannak, szóval ha lőnek akkor ott tényleg oda megy a lövedék ahova és ahogy épp a fegyvert tartod. Nem egeret használnak. -
Axtros #31983 Ahogy nézem ez nem más, mint egy sima ARMA 2. (textúrák, objektumok, stb.)
De végül is nem rossz, egy olyan kivetítő előtt én is el lennék FAC-ként. -
Erre használják a VBS-t. Mindenféle kütyüt támogat és el tudnak játszani egy ilyen kommunikációt:
-
Mi csináltuk a küldetést, letettük az AGM modulokat és be is állítottuk őket.
.png)