35066
-
A HDR mennyi fps-t zabálhat? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minden páncélost ki kell iktatni arról a bázisról, és a shilkákon kívül van még 2 bmp, nálad pedig 3 at, és 1 szeretetcsomag
ha jókor időzítesz akkor a 3atval még messziről úgy szedsz ki 3 járművet, hogy a katonák nagyrészét megöli a robbanás, a maradékot pedig kiiktatod az m4el, majd ha tiszta a bázis lerohansz a maradék páncéloshoz, lerakod a satchelt, és mire megjön a 2 ural már rég eltűntél, és már max csak a robbanásban gyönyörködhetnek :) -
ArmA benchmark v1 -
valaki probálta már a kampányt?Az esti pályánál mit kell csinálni amikor egyedül kellene ügyködni,mert én felrobbantottam két silkát meg pár embert erre jött 2 ural erösités ,de egyedül igy nehéz lenne kinyirni öket ebböl gondolom hogy talán mást kéne csinálni csak nem tudom mit -
visszaolvasni... -
Szerintem pont ezért van esélye annak, hogy jó lesz!
Tulajdonképpen DC funok készítik maguknak!
Bocs az off-ért! -
ezt rajongókból összeállt gárda fejleszti, úgyhogy nemnyert :) -
Rafia #4301 Ismerem. De ez egy utánérzése az eredeti DC-nek, és ha jól tudom, ezt nem ugyanaz a gárda fejleszti. -
Rafia #4300 Nyilván nem az 1 éves együttműködés reményében váltak meg bagóért attól a játéktól, ami sokezres fanbase-zel rendelkezett. Hát megszívták az üzletet, ja. A BIS-nek ez szemlátomást nincs szándékában. -
nem tudom hogy van ez mindenesetre nemsokara kijon a DC mod BF2-höz
SG DC BF2
akkor megse csesztek ki veluk annyira
-
Ja arról nem is beszélve, hogy ide is be lett már írva párszor. -
Bitom az ilyen álszent embereket. -
aha, nem kicsit nézik általában gyökérnek azt aki fórumba irogat be telepítőkódokat...nem akartam ezt írni, ezért tettem be a szmájlit
de nem akarok személyeskedni
-
Ha valaki tuggya mi a címe az editoron belül, és megmondaná, megköszönném... -
Emberek! Nem találom ezt a zenét, az EDITOR-ban: muzikk, pedig a Campaignban hallottam!!!! -
Hát ezért kár volt a hozzászólásaid számát növelni, közben szedek egy krekkelt peccset hátha az jó lesz. -
-
Megvan a game, telepíteném az 1.01-es cseh peccset amit innen szedtem le és azt írja, hogy wrong cd key. Ilyenkor mit lehet tenni?
ezt írtam be telepítésnél REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT
-
bucsher #4290 Arról már ne az EA tehessen ha eladták x összegért a céget... -
Rafia #4289 Nah, hát mások nagyjából már leírták. Még annyit, hogy a sorozat alkotóit (DICE) időközben bekebelezte a kiadó. Valószínűeg rendes FPS-t már nem is látsz többet tőlük, mert ők már MMOFPS-ben és hasonlókban gondolkodnak. Közben még megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a bf2-ből (booster packok, bf2142 és egyéb hülyeségek), de szerintem ez nem jött be nekik.
Modok vannak, más kérdés, hogy annyira merev a rendszer, hogy a készítők vért izzadnak még az apróbb változásokhoz is.
Ja, és az csak most jutott eszembe, mit csináltak a legnagyobb mod (DC) készítőivel. Felvásárolták az egészet jól potom 300e $-ért, aztán a bf2 kiadása után kb. 3 hónappal lapátra tették az egész csapatot.
Mondjuk az EA-ről rosszat írni nem nagy kunszt, ezzel van tele a net :) -
az 1.41 valami egy darab 8adrendű szerverhibát orvosolt, amit abszolút nem vett észre senki, viszont 2-3 új bug jött vele együtt, és ezért 600megát kellett leszedni, mert csak egybecsomagolt patch verzió jött ki...
mondanom se kell, hogy mennyire örültünk neki, mert mire kijött rá egy napra játszottunk nemzetközi meccset 12vs12ben, ahol ugye a szabályok szerint mindig a legújabb javítással kell játszani, ezért mindenkivel leszedetni gyorsba az új peccset, szervert is gyorsba frissíteni (amivel persze nem kompatibilis az előző remote kliens), mivel egy másik csapatnak is hostolunk szervert, ezért ez dupla élvezet...a szerver frissítés után meg nagyon nem akaródzott megfelelően működni, így jó kis 120as pinggel kellett játszanunk külföldi szerveren, buktuk is a meccset :(
undorító delfin ugrabugra még mindig megvan, meg néha a havert is ellenségnek mutogatja, és most 2142 után már sansztalan hogy lépjenek akármit is...szal ja, nagyonjó a support
-
Bocs ez nem EA topic, de nagyon sok szar jön ki a keze alól. ÉS a gond az hogy ráüla licencre és lehetőséget sem ad más cégnek, hogy azonos témában egy profi dologgal előrükkoljon. (itt kifejezetten a sport licencekre gondolok amikből igen nevesa címeket lehetnekihozni PC-re...) -
0o #4286 Én örülök az EA-nak. jó sok szervert üzemeltetnek, mégse kell amcsiba konnektálódnunk egy jó játékért
-
Sztem nem állította meg a supportot, ha jól tudom most jött ki az 1.41 patch. és a játék egyáltalán nem szar sőt. de az ea attól még szar. persze minden multicég szar. -
hmm azért armaban is vannak szépségek, mission editorban próbálgattam az egységeket, és a próbaszigeten rögtön felszaladtam a t72-esel a palatetős magtár tetejére
-
-
Szar játékot adott ki?
Ráült nagyon sok neves licenre?? egy full bugos játékhoz megállítja a supportot mert jön az új rész ami ráadásul nem is ugyanaz a kategória?? Soroljuk még a bűneit?
-
Arra van valami megoldás, hogy ha bekapcsolom a hardweres gyorsitást a hangnál akkor idonként elhalkulna szöveghang, ill. hogy az autok meg a helikopterek hangja olyankor is hallatszik amikor látszolag nincsen is a közelben olyan eszköz.Föleg a lögyakorlat pályán volt állandoan autohang. -
0o #4272 konkrétan mit tett vele?
Nincs mod? De van.
1 évente új rész? igen
Mi rosszat tett hát akkor az EA? -
Rafia #4271 Igen, ez lenne a jobbik eset, hogy azért mentek saját utakon, mert nem voltak hajlandók lefeküdni a nagy kiadóknak. Csak meg kell nézni mit művelt az EA is a Battlefield szériával. -
BoZsoó #4270 Itt egy jó kis single küldi:
Clear Sweep III. -
BoZsoó #4269 Úgyvan!Éppen ezért becsüljük meg a BIS fáradozát (és hogy nem adták fel elveiket,és nem adták el magukat 1 tetü nagy kiadónak,ezzel megfosztva a rajongókat a többéves fergeteges játéktól) úgy hogy megvesszük az eredeti játékot,pláne ha még akarunk majd vmikoris nyomulni az OFP2-vel.Ennyit igazán +érdemelnek a srácok.Ugye?
Uff! -

Freudi elszólás?:D
Egyébként igazad van:D -
kiskorúbézoltán #4267 OFF
"... megállja a helyét a 20. században ..."
Csak kötekedésképpen , ez most nem a 21-ik ? Vagy szándékos volt ?
ON -
Oksa, még nem nagyon néztem, kissé idegen még nekem az Arma. -
Azért nincs rendes global kiadója a játéknak mivel nem tudtak úgy megállapodni egy kiadóval sem ahogy ők akarták. Az OFP nyílt moddolható platform volt ennek köszönheti/köszönhette a sikerét. Ha egy nagy kiadóhoz kerül a játék tutira veheted, hogy
1.: lezáratják a kódot, és nem lesznek modok jó ideig
2.: OFP szigetekk és kapány nem kerülnek át az ARMA-ba soha (jogviták miatt pedig nézd a BIS már meg is hirdette rá a projectet)
3.: Kérdés hogy álltak volna a BIS katonai fejlesztéseihez.. lehet, hogy nem rajnogtak volna azért ha a BiS mást is csinál az ő játékukon kívül. Márpedig a cseh srácok ebből tartják el magukat.
Én az az igazság, hogy örülök ezen játék esetén, hogy bár kicsitr nyögvenyelősen de végül ki lett adva és olyan formában hogy megállja a helyét a 20. században (jó nem optimalizáltság terén) de elég sok részén)
Nekem tetszik nagyon és szerintem ezzel is elleszünk Game 2 megjelenéséig mint az OFP-vel voltunk idáig:) -
lee56 #4264 Természetesen nem, de ne mondd már, hogy csak ez a két út létezik egy (ilyen) játék eladására! -
Ja ... legjobban a Mission Wizard teccik :) Beállítom hogy milyen küldi, milyen időben , utánna meg a pontokat áthúzgálom és mehet is az ökörködés ...
Apropó Mission Wizard ... Tudja valaki hogyan tudom növelni az AI létszámát a Wizardban? Nem az Editorban!!! -
pár kattintásból te is csinálhatsz ilyet magadnak... -
Szerkesztett már valaki küldetést?
Főleg olyat keresnék, amiben egyedül gyakorolhatok (egy kupacban mindenféle jármű és bizonyos távolságban rakat ellenfél). Égne a pofám úgy fellépni valahol egy szerverre, hogy még az alapokat sem tudom.:D
.png)