35066
-
Tibucio #4348 Sajnos nem ez a gond. :( -
Tibucio #4347 Köszi! -
Mivel keves az fps -ed ezert van a keses.
Butitanod kell a video beallitasokon.Felbontast kisebbre arnyekok ki stb. tesztelned kell mennyi butitas utan jo a beallitasod. -
Tibucio #4345 Szevasztok! Kis segítség kéne.
A próbléma az, hogy késik az egerem a képernyőn.
Mozdítom az egeret, a képernyőn meg késve mozdul a kurzor...
Ha valakinek lenne megoldása előre is thx! -
TPM! Ha gépnél vagy gxyere Skipe-ra! -
písz! 
-
jutubon is van néhány videjó ami az arma "fizikájának"
hiányosságait mutatja be
-
Legközeleb télleg olvass vissza!!!!
Sztem még működik -
Hi! Tudom ezerszer kérték már, de légyszi dobjon meg valaki egy jól működő linkel(lehet fizetős is)! Szeretném kipróbálni, mégis milyen ez a gamma! Csak jót hallottam róla!
Előre is thx! -
lee56 #4339 Ez pedig egy korrekt válasz volt, igazad is van, ez akkor az ez van ezt kell szeretni kategória... :/ -
lee56 #4338 hehe
, ujfajta rejtőzködős tank, azért 40tonnánál sulyosabbnak tünik, bár majd cifu megmondja ;)
-
Videokártya kell, ennyi. elvileg 7600gs-en már egész elfogadhatóan kéne mennie, persze nem highon :) -
és még mindig meg van a valami jármü "tetején" vagyok és az elindul én ott maradok effekt:) söt még csúszik is folyamatosan oldal irányba (rosszabb mint ofpbe). Szóval nem értem mért nem lehetett ezt megcsinálni mikor vbs1 és elitbe is már megvan normálisra. -
ütközésvizsgálat:
ehhe, legalább ne pattanna el egy 40 tonnás tank gumilabda fizikával pl egy leomlott viskóról :)
-
Lemaradt:
Ez egyébként egy tipikus Zsolt1-féle megoldás
-
Sziasztok!
A játék Kb. úgy szaggat a gépemen ahogy számítottam rá (vagyis nagyon)
Szerintetek elég egy közepesen jó( vagy ma már alap?) pl 7600gs videókártya az elfogadhatóbb
játékélményhez, vagy gyűjtsek egy új konfigra?
Most egy nemnagyszám alaplapon Athlon64 3200+ (754) 1GB ddr400 és egy említésre sem méltó 9550-es kártyám van.
Erre a konfigra már nem szivesen költenék, de 30-35ezret még talán megérne az a bő fél év haladék:) -
Esetleg így is jó lesz?:

-
sorry.
-
hát nem tudom de nálam az fpsen nem segít a sceneComplexity
viszont itt az eredménye:D
http://free.x3.hu/icebird/letoltes/arma1.jpg
http://free.x3.hu/icebird/letoltes/arma2.jpg -
tpM #4329 OFP-ben is volt :P :D .Ez a face pack meg arra jó ,h átrajzold -
Arma Realism Soundpack Video
Arma Realism Soundpack v1.0 letöltés
Changelist:
-----------
M249
M4
M16
M24
AT4 anti-armour rocket launcher
120mm fire
120mm shell impact
Vehicle explode
Grenade explode (M67 & RG)
Satchel explode
BloodOmens ArmA FacePack v1 letöltés
Azt tudtátok, hogyha a menüben rákattintotok a nevetekre a bal felső sarokban, majd az edit opcióra, akkor ott egy csomo arc közül lehet választani, és a default katonátok hangját is ki lehet választani kb 10 mintából? Ezeknek még a hangszinét is lehet külön allítani. Nekem ez tök új, véletlen fedeztem föl. Lehet már az ofben is van, ill. volt ilyen. De egy "újszülöttnek" minden új.:) -
Beírom HDR kikapcsolásának menetét, és még 1 módszert. BIS forumán azt állítják, mindkettőtöl növekedett az FPS.
HDR\PP kikapcsolása: C:\Documents and Settings\SAJÁT NÉV\Dokumentumok\ArmA mappában jegyzettömbel nyisd meg, a SAJÁT NÉV.ArmAProfile filet, és a postFX=0 et állítsad 0-ra. LOW beállításoknál már 0-án lesz. mentsed el.
Ugyanebben a mappában találod az ArmA.cfg file-t. Ezt is nyissad meg notepaddal. Itt a HDRPrecision=0 értékét állítsad 0ra, mentsed el és kész is.
Még 1 módszer:
SAJÁT NÉV.ArmAProfile-ban állítsad át a sceneComplexity=75000.000000 értékre. Ennek az értéknek az állítgatásával lehet játszadozni is, kinek mi a legjobb. (ez a távolság fügvényében módosít valamit a kirajzolt objektumokon)
bis forum ebebn a topicban megtalálhatjátok mindkét kommentet, innen szedtem én is.
Azért a biztonság kedvéért csináljatok másolatot a módosított file-okról. -
bucsher #4326 A sok levél nem elcseszés. Az ofpben volt elcseszettül kevés levél :) -
BoZsoó #4325 Hát megcsináltam evvel a módszerrel és ugyanúgy nics szöveg a noteszban a crekkelt patch után.Kipróbálom még a dajcse verziót,lassan lejön,de most már inkább úgy vagyok vele h nem várom+ az english verziót,megvenném csehül is,de akkor már a special editiont ha be lehetne vhogy szerezni.16Ezret még szánnék rá. -
BoZsoó #4324 Erősen gondolkodom egy Armed Assault: Special Edition verzión,amihez jár póló,iránytű,Audio Cd,Dögcédula,Lőszeres láda stb.ha 16 körül lenne az ára.Hogyan lehetne ezt beszerezni?Honlapon nem láttam. -
A HDR nem csak a "napbanézős" effektért felelős, hanem azért is, hogy a fény-árnyék játékot megjelenítse az objektumokon. -
Észrevételem szerint a HDR, legalábbis egy jó-közepes videókártyánál nem eszik különösebben az ArmA-ban. Ami eszik a textúraminőség (bár ez szvsz a videókártya memóriamennyiségétől is függ), az árnyékolás és főleg az árnyékok. -
tpM #4321 Nah privibe megbeszéjjük -
Akkor segiccs már plz, én is zuztam régbben a szzerkesztést. Csak ez igy szar, mert gondolom fogalmad sincs, hogy mik itt a Camera scriptek. Nos amit nemértek. Elkezdem beirni, h. Cam= ekkor kijön, hogy CameraInterval, ok rendben, nyomok okot. Na ekkor meg kiir vami Number dolgot, gondolom berakok egy számot mögé(pl CameraInterval 3) Ok, itt meg vami "Missing l#l izét ir ki... szal ez elég bonyolult. Nem adtak még ki parancslistát?,(Arma-hoz) -
tpM #4319 Aha 4év alatt ami belémment OFP-ből :D -
Ez biztosan HDR ez a napbanézős effekt?
-
És vágod a scripteket? :P
-
tpM #4316 Sok a levél azt cseszték el.
Egyébként ki tudja valaki kapcsolni a jelzőlövedéket? -
Erdőben ugyanaz a fű van mint erdőn kívül ami nem húzza le az fps-t viszont a bizonyos fák (pl a pálmafa nem), és bokrok nagyon lehúzzák, kíváncsi lennék is hogy mit csesztek el a modellben hogy ilyen lassú, dehát az editorokat még tartogatják bis-ék. -
tpM #4314 Jaja az OFPben ott volt a triggernél itt meg eltünt! :( scriptet kell irni rá -
Valaki segítsen!! AzEDITOR-ban hogyan tehetek kameramozgásokat? A flashpointban a Triggernél volt, itt peig nemtalálom!!! -
Szerintem igenis esz, hisz haa erőben a fű, vagy egy bokor felé fordulok közeröl, igencsak leszuzza az FPS-t -
Nem eszi az fpst, csak zavaró. -
tpM #4310 a HDR a jó de engem a fű zavar ,h ott van eszi az FPS-t és ráadásul elbújni sem lehet benne mert ugye az ellenség már 50mről nem látja :\ -
gondolom leviszi 20-30 FPS-ről 5-10 FPS-re:S
.png)