35066
  • 0Fritz0
    Elméletileg ha kihúzod, kikapcsolod a kábelTV-s modemet és utána visszadugod, akkor új IP kapsz a szolgáltatótól, de ez csak elmélet... :)
  • Cream78
    Az ok! CSak szedem az armát oszt minden rész között megáll a letöltés!
    Ha újraíndítok akkor minden oké a következő részig!
  • [NST]Cifu
    He? :)

Ha kábelTV-s neted van, akkor ha jól tudom sehogy.
    Telefonos internetnél (dial-up, ISDN v. ADSL) egy újracsatlakozás, és máris új IP-t kapsz.
  • Cream78
    Láma kérdés, de nem tudom.... :D
    Hogy lehet dinamikus ip-t beállítani?
  • tpM
    Nekem is integrált van ,de az nforce audiodrivernél ki kell kapcsolni a 'Környezet engedélyezve' pipát és akkor jó lesz.
  • Raptor 2
    Hát igen.. Na valaki adna egy tippet hogy milyen hangkártyát vegyek???(Nem kell xtra kemény, elég vmi kezdetleges ócsó szar is, csak ne recsegjen...)
  • tszd
    Amúgy meg köszi a tippet! PRÓBÁLKOZOM! :)
  • tszd
    Az is lehet, hogy félt a pilóta, hogy leszedem a távcsövesemmel, és így inkább önként ment a halálba!
  • [NST]Cifu
    Jogos, végülis tényleg ritka az a játék, ahol ilyesmivel szembesülhet az ember. ;)
  • Raptor 2
    Az életben is vannak balesetek...
  • okosszöszi26
    A helikopter irányítás undorító lett szvsz az OFP-hez képest.
    Úgy látszik még az AI-nek is beletörik a bicskája.

A Falu elfoglalását én is végigszórakoztam vagy 20X.
    Ugyanúgy álltunk bambán és vártuk a semmit.
    Pedig roppantmód vigyáztam, hogy mindig minden waypointon ott legyek, és biztosan minden egyes ellenséget kinyírjak, hogy a triggerek aktiválódjanak.
    Láss csodát, az utolsó próbálkozásnál előkerült +1 raj ellenség, gondolom ők akartak lenni az erősítés, azokat is gyorsan lerodáztuk a megmaradt US soldierekkel és kész. Vissza kellett menni a Hummerhez, beülni és hajrá. Mentünk egy darabig, majd the end.
    Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy:
    1; mindenkit kinyírni
    2; minden waypointon megjelenni
    3; várni a csodát
  • tszd
    Amúgy ugyanennél a kampányrésznél a másik másodlagos pályát képtelen vagyok teljesíteni. Mindenkit kinyírtunk a srácokkal, öten maradtunk, de az utolsó (?) waypoint-nál csak állnak bambán ás nem történik semmi. Jó sokszor újrajátszottam, de ennyi. Ez mekkora szemétség!
  • tszd
    Gyönyörű... Azon a pályán, ahol a hotelnél le kell lőni a tisztet, miután végeztem a piszkos munkával, ugye felszállt az ellen helikoptere. Ott kuksoltam a fűben, nehogy észrevegyen. A rotorzugásnak egyszer csak egy robbanás vetett véget. Felnéztem és láttam, hogy a helikopter pár kör után egyszerűen nekirepült a hegyoldalnak és lángokban hullott alá. Pedig én csak a fűben lapultam előle! :D
    Szóval az AI itt is "szép" dolgokra képes...
  • DOGMAN
    OFP-nél tipikus hiba volt a hang recsegése, de nam alaplapi hanem a "régi" SB Live 5.1 kártyáknál.
    Nálam is recseg a mai napog OFP vel:D
    megoldás a fentiekre OFPben: külső nézetre váltás majd vissza.Gondolom EAX észleli a pozícióváltást és ettől magjavul ... hehhe lehet armában nem ez a gond de a jó ZSÍRos ahol tud segít.
  • SgtChris
    Hát nem tudom, de nálam nem recseg az AC197-es alaplapi zajkeltőn, viszont néha rettenes, ahogy kezeli a hangforrásokat. Egy tőlem 2 km-re lévő tanknak olyan hangja van, mintha mellettem állna, míg az alig pár méterre levő Hummer meg csak épphogy ciripel. Kipróbáltam már, hogy hardveres hang ki-be, EAX ki-be, de semmi javulás.
  • okosszöszi26
    Nekem akkor recseg, ha egyszerre sok hangforrás van.
    Pl. pont az előbbi problámés hidas pályán, ahol egyszerre x tank, meg x BMP, meg UAZ, meg robbanások, meg száncsengő szól egyszerre akkor biz recseg undorító hangon.
    Szintúgy alaplapi szarral szenvedek.
    Lehet egy olcsóbb Audigy kártya már megoldaná a problémát.
  • Raptor 2
    Nekem a problémám, h. recseg a hang. Eddig nem zavart, de most már kicsit kezd. Alaplapi hangkártyám vabn, de eddig nem volt problem vele. Hallottam, hogy néhány embernek szar alaplapija vol, és a sima Operationflashpointnál recsegett, és belassult a hang, majd végül ujraindult a gép. Nekem ilyen nem volt, az Ofp-vel minden rendben volt, meg más játékokkal is. Az Arma-ban se lassul a hang, és nem indul ujra a gép, csak recseg!! PLZ HELP! Mindenképpen uj hangkari kell??
  • SgtChris
    Kössszi! :-) De miért bonyolították így meg? :-)
  • Rusid
    Nekem akkor csinált ilyet játék ,mikor háttérben futott a teamspeak illetve ha fel voltak rakva a codekjei. Igaz nem az arma csinálta ezt de egy próbát megér.
  • okosszöszi26
    Tedd le a bombákat a híd alá, bújj el, várdd meg amíg a rádióban a góré azt nem mondja, hogy FLASH FLASH FLASH!
    Így 3X egymás után.
    Na akkor robbantsd a bombákat.
    Utána szerezz magadnak roketometot meg lőszert. A térképen látod hol lehet. És hajrá a köv. waypoint. Közben ki kell lőni egykét mandrót meg tankot.
    Sok sikert.
  • SgtChris
    Tud valaki tippet adni a Dolores nevű pályához? (asszem a 4. vagy 5.ik..) Mi a bánatot kezdjek azzal a híddal???
  • MrTressy
    Faq-ban tévedés a nagc szerver, megauploadról megy a töltés semmi köze nincsen hozzá
  • Raptor 2
    Huh akkor ötletem nincs...
  • MrTressy
    Mds file
  • Tibucio
    Természetesen ezzel kezdtem!!!
  • vsly
    Az MDS csak 40Kb
  • Promi #4403
    4.6 gigat nemhinnem, hogy megosztananak.:)
  • gamehunter0922
    Sziasztok.Vki meg tudná osztani az mds fájlt?(nem a mini imaget).
  • Raptor 2
    figy. ne csakaz editort nzd, hoy ott hogy megy a gém. Pl kezdj el egy küldit (Missions) Mondjuk a Concvojt... Erre kiváncsi leszek h. ott hogy fog menni..
  • Tibucio
    Na re! Azóta sem oldódott meg az egérkéséses problémám.
    Márpedig ha maga a játék nemmegy 20 fps alá,
    nemvagyok hajlandó butítani a grafot az egérkésés miatt.
    De hamár itt tartunk, el kell mondjam, hogy a butítás,
    segít valamit, sőt majdnem jó, de csak majdnem. Számomra ez
    izom zavaró ( idióta cs-s... :) ). Tehát ha nemtud valaki megoldást,
    akkor addig nem nyomom a játékot míg a hiba kinincs iktatva.
    Ugyanis imádtam az OFP-ot, abban nem volt ilyen bug... :(
  • Rosco
    Nekem is ez volt a gond. Utána letöltöttem a friss D-Tools-ot és ment.
  • Isegrim

Nem, 4,03-as, de közbe magamtól is rájöttem ! :)) Most már megy is, az első benyomások nagyon pozitívak, én ennél sokkal rosszabra számítottam...
    és nagyon jól fut a max beállítások mellett amit optimistán előszőr beállítottam, csak még (újra)kell szokni a kezelést és beállítani a controlst stb.

Jónak tűnik a kicsike, remélem lesz multizás, és moddolás ajrópai fegyverekkel (US über állesz már nagyon uncsi) is vele !! :)
  • 0Fritz0
    Elképzelhető, hogy idővel begyúrják a DX 10-et is a gémbe, vagy vegyem ki a kezem a biliből? :)
    (Gondolom ehhez a motor nagy részét át kéne mahinálni…)
  • pedro870
    vagy Daemonon túl van vmi más cuccod is, pl nekem egyszer a Nero egyik toolját nem szerette azt hiszem. Miközben a játék eredeti volt :).
  • Kaszi46
    démonyod verziószáma nem 4.08?
  • Isegrim

Hali, elvastam a FAQ-ot, azt végigkövetve felraktam a cseh ARMA verziót, felraktam a crackelt patchet, angolosítást, majd bemountoltam Deamonnal a modosított MDF file-t, all emulation options on, Deamonból kilép, emulation options bekapcsolva hagy. Arma indít, de előtte fel kell rakni a védelmet, felteszem, restart, deamonnal megint mountol, emu options on, kilép, options megtart.

Indítanám az ArmA-t, de a protection software a disc checknél továbbra is kiírja hogy emulation software detected stb.

Mit rontottam el ? Hogyan kéne...?
  • DOGMAN
    Ja hát láccik hogy késik rendesen, de sztem ezt én a sufnituning drivernek tudom be.
    hisz a bluetooth sebesség bőven felette van egy hagyományos usbs egérének szal nem az átviteli csatorna hanem a pc oldalon lehet lassú az adatfeldolgozás.
  • joebacsi
    nemtom, sztem még azért messze van egy ilyen egy jó egér pontosságától...
  • Zs0lt1
    nnakabbe :DD
  • joebacsi
    mivel tényleg van egy korrekt faq a témában zsóti, ezért szvsz teljesen jogosan :)
    bár most megvédenélek okosan, de kellett neked barátnőzni bftali helyett...