35066
-
bezzeg bf2 delfinje nagyonjó, mi? :)
meg a sok mogyoróköpködő fegyver...ez legalább tényleg reális -
bucsher #4468 miért, te hány lövést bírsz? omg -
rudder.... meg ilyenek... hmm -
Thanatos #4466 heli irányitás mirét lett elbaszva? mert nem csinál magától mindent mint bf2-ben? lol... -
Az ember mozgása... mint a lajhár... Egy lövés egy halál? :)
Mind 1, csak megkedvelem majd ha kicsit jobban megismerem... -
ehhehehhee:D valóban ha lejött és kipróbáltad és inkább Bf 2 akkor valóban nem neked való:)
A BF2 -ről elég 2 óra véleményt alkotni:D Szerintem erről nagyon nem:) -
Lejött kipróbálltam, graf rendben, megy faxán, de szerintem nem egy nagy eresztés... Inkább Bf2......
Heli irányítás eléggé el lett b@xva, a többi jármű tetszik...
De mondjuk most fáradt vagyok, majd megnézem pihenten is.... -
vedd vissza mindent a legalacsonyabbra akkor biztos hogy olyan homályos mosott ironsight lesz hogy csak na :D -
mér, amúgy nem? :) -
tpM #4460 Szerintem a textúrákat Kegetys Photoshop textura pluginnal csinálják vagy mittudomén...
nekem most az a legnegyobb gondom ,h elhomályosodó ironsightokat akarok ,de akkor meg baromira szaggat :( -
Egyébként ahhoz milyen progik kellenek hogy az egyenruha texturáját lehessen megváltoztatni?A PS-en kivül, és hol kell keresnem azokat a fájlokat amik az egyenruha texturához kötödnek? -
Egyébként ahhoz milyen progik kellenek hogy az egyenruha texturáját lehessen megváltoztatni?A PS-en kivül, és hol kell keresnem azokat a fájlokat amik az egyenruha texturához kötödnek? -
tpM #4457 Hát azok nem olyan nagy modok szal ilyenek vannak ,h heli meg tank hagját javítja ,h 1km-ről már ne olyan legyen mintha ott lenne. Amíg nincsenek toolok még csak texturázásokat tudnak.Készül valami VIRUS nevű totál konverzió biztos régi O2-vel. És nem cseszi el a gamét (legalábbis nekem nincs semmi gondom az eredeti verzióval). -
probálta már valaki azokat a modokat amik az arma.infon vannak?
ha igen mondana rola valamit hogy mit kell vele kezdeni és hogy nem rontja e el a játékot ugy értve hogy nem indulna el utána. -
nem tudom ezt már láttátok e
kung fu
Ha már ilyeneket meg lehet csinálni akkor remélem majd lesz olyan mod hogy nem egy pont korül forog majd az emberke mint most -
Aggressor HUN #4454 Hát éppen ezaz...nincs benne kameraváltás...meg egy csomó minden nem működik...nekem pl a trigger nem kapcsol szöveget,ha érzékel... -
Én föladtam nem játszok már vele.
Rettenetes a kodoptimalizálatlansága, amint többen mozognak a pályán szaggat és a hangok is elmennek. Szerintem ez valmi ratyi beta verzió, majd jövőre jön a rendes angol nyelvű végleges kiadás, legalábbis bízom benne.
(Januárra jó lesz még az OFP, keress hozzá jókis új pályákat!!) -
Na ma volt egy huzos missionom 1 ora 15 perc volt.
Természetesen mindent magamnak kellett csinálni mert hiába mondtam bármit az AI-nak csak azt hajtogatta hogy negativ.
-
Eddig se volt kameramozgás editorban, nem is tudom hogy editorból hogy lehetne megoldani. Viszont scriptből simán lehet. -
Na mosmár elvileg kell hogy lássátok...
-
HOgy érted h. a kameramozgatás? Te má rájöttél hogy kell kameranéteeket csinálni? (ami az ofp-ben a triggernél volt) -
tpM #4448 Jah én csinálom is :) de pl.: az object 12345 setdammage 1 pl nem müxik máshogy kezeli az object ID-ket mint az OFP... :\ -
Aggressor HUN #4447 nem jó az editor...se kameramozgatás,se semmi...pedig már az első kampányom csinálnám...
-
Isegrim #4446
Nem, megúsztam hálistennek, ebbe a hazai seregbe - minek...? OFF
Amúgy megoldottam, úgy tűnik adott számú szabotőr van a környéken, őket kell jól agyonlőni. Miután megúntam a körbekörbét, szépen kimentem a kerítésen hátul, és rögtön belebotlottam az egyikbe aki ott lapított nem messze. Egy ideg néztük egymás éjellátón (bravó AI) aztán kiloccsantottam az agyát - mission complete.
Amúgy nagyon hangulatos küldi :) -
jó küldi lehet 
nem voltál katona? ha az a parancs hogy reggel 8-ig tarta a szolgálat akkor reggel nyolcig kint állsz
-
Isegrim #4444
Jóó reggelt,
kis segítség kellene az éjszakai őrjáratos secondary missionhöz, ahol éjjel egy kihalt gyártelepen kell őrködni és körbe-körbe őrjáratozni az épület körül miközben jönnek az ellenséges szabotőrök hogy felrobbantsák a lőszerüket. Mi a túrót kell csinálni, vagy meddig mert én futok körbe szépen egymás után, már vagy 4 szabotőrt lelőttünk, és kezd uncsi lenni...
Mikor teljesül a mission, adott számú kör megtétele után vagy... azt nem mondjátok reggel hatig kell köröznöm mert asszem olyan éjjel 1 körül járhat még csak :) -
Egy csomo routerbe mar alapbol be van epitve par dinamikus ip-hez domaint rendelo website adata. Pl DynDns.org, a routered ha uj wan ip-t kap akkor feltolti az infokat a szerverre, igy pl. a kacsa.mine.nu vagy a kacsa.dyndns.org mindig a gepedre mutat ;) -
Nálam nem látható a kép.... -
Itt egy gémpléjkép, nekérdezzétek mér rakom be, csakélvezem az új VIP-jogomat:
-
Húzd fel a beállításokat ne hagyd azon amit ajánl és egy diafilmet kapsz majd...
Ez van majd 1-2 év múlva már jobb lesz
-
Nah ma kipróbáltam a játékot.
Elég fura ,nem játszottam OFP-vel ,szóval zöldfülű vagyok ebben a stílusban minden estere a kampány első küldijét egy lövés nélkül sikeresen megoldottam (illetve a csapattársaim oldották meg) a második már gázosabb. Elég nehéz mennyi idő kell ,hogy beletanulj??
Ami idegesít azaz FPS mérő lebutítom találomra grafikát opció. Nem lehet kikapcsolni? -
Ez jól kivan találva!
-
"Mit csinál?Ipt hogy feltölteni?"
hogy vazz?
Az ipm egy szám amit lekérdezek egy progival én feltöltöm monnyuk (példa) a http://www.dogman.hu/otthonigep.txt-be mint szöveget.
Írtam egy php scriptet amit igy hívok: http://www.dogman.hu/otthonigep.php
az betölti a txt-ből az épp aktuális ipt azt átírányatja a böngészőt az otthoni gépemre.. :D
vagy épp a mobilomat, amire kiírja hány fok van otthon, meg megnézhetem a webkamerát ami a parkolóban figyeli a kocsimat...
vili??? -
sry:) -
Pill #4435 Sziasztok. Nem tudjátok hogy a patch és a 08as nyelvpatch feltelepítése után miért nem látom a kampányban a képeket?
Úgy jártam el ahogy a FAQban a 2-es pontban volt leírva. Tehát a német keyyel tettem fel majd a hivatalos patchet majd mindkettő nyelvpatchet. -
MrTressy #4434 Mit csinál?Ipt hogy feltölteni?
Azt kapod a szolgáltatódtól
-
nekem megy sokszor és csináltam egy progit ami reconnect után feltölti ip-t egy fix tárhelyre. -
jefferson83 #4432 ADSL-ről annyit, hogy ha én 5 percenként bontom a kapcsolatot akkor 5 percenként lesz új IP-m. Szóval tényleg nem lehet hosszú idő :) Egyébként nekem barátságosabb így, persze nem is megy a gépem 24 óráig. -
ADSL: már többször volt problémám amiatt, hogy a szokásos 24 óránkénti lecsatlakozás/felcsatlakozás után más IP-t kaptam, hasonlóan viselkedett akkor is, ha kézzel bontottam a vonalat. Nem tudom mennyi ez a bizonyos lease time, de nem lehet túl hosszú akkor. ;)
KábelTV: ez a gép, amelyről most netezek kábelTV-s, fixIP-vel, amit a TCP/IP beállításoknál van megadva, ergo akár modemet is cserélhetnék, akkor is ugyanaz lesz az IP-m. Persze ez szolgáltatótól is függ. -
Ha nem telt le a lease time akkor nem kapsz ujat.
.png)