35066
-
Mások által készített missziokat hogyan tudom betölteni az editorba? Elsősorban multi misszióra gondoltam, de érdekelne a single, illetve a kampányok editálásának a lehetősége is. -
Akkor olvasgasd még a #4900 hát ha rájössz mit is írtam.... -
hm ez egy értelmes korrekt hsz volt. na ha lesz singe demo kiprobálom. de ezt a multi demot asszem hanyagolom... -
Ez érdekes nekem nem hajlandó semmilyen beállítás mellett 20-25 fps fölé menni. A full tök faján fut nemtom mi lehet a gebasz.
Eisenhower, én a hejedben próbálkoznék valmivel, mert a te gépeden tényleg királyul kellene futnia. Sztem simán lenne nálad is esély arra hogy bejön a game. Én is hogy úgy mondjam ugribugri játékból jövök, már 5 éve azzal játszom(sof2), de ez a gém egyszerűen lenyűgözött. Ha más nem várd meg a single demot, vagy kapd le a teljest, és fedezd fel a szigetet, rakj be bár ai-t ismerkedj meg a ajátékkal kicsit részletesebben, és biztos vagyok benne hogy más véleménnyel leszel róla. Aztán majd jöhet amulti is:) Mondjuk a fragelés élménye miatt még mindíg azt mondom, emellé simán elfér egy cod2, sof2 szintü játék, mivel teljesen más élményt nyújt. -
hannibal01 #4905 a full kinnvan már? -
Leszedtem a demot, és sokkal jobban fut, mint amire számítottam.. Valamennyi anisoval meg AAval 1024ben, normal/highon 15-20fps.. (visibility 3000m)... Kár hogy ez csak multidemo, és nem lehet felfedezni a mapot..
Egy a lényeg, hogy most már epekedve várom a végleges ingliss lengvidzs rilíszt!!
Sztem azért ez elég durva =|
-
Én még most is teljesen aktívan bf2-zök. De már kezdem unni az ugribugri kis noobokat. engem nemfogtok látni soha ugrálni, mindig ha jön szebbe az ellen akkor lehasalok és ontom belé a golyót. Ezért is vettem meg az Arma-t. Realitás rulez!!!!!!!!!!!! -
most azért vagyok láma mert nem tetszik az egész? most baj volt hogy beírtam hogy nekem nem jött be és töröltem? elvégre ez egy fórum, marha jól nézne ki ha csak pozitív hsz-eket lehetne írni a topikokba. az én saját véleményem ez volt és uyg döntöttem nincs helye a gépemen. de azt is odaírtam hogy ettől függetlenül még másnak biztos tetszik. nem tudom miért kell a másikat lelámázni azért mert nem tetszik neki és nem csak jó dolgot írt a játékról.... te leírtad hogy neked jobban tetszik mint az ofp én meg leírtam hogy nekem meg nem tetszik és ennyi. nem tudom hol itt a gond... -
pl ilyet is lehet olvasni hardwireden:
"Szerintem sem túl szép, mert nem illenek össze a dolgok. Például a fű túl rikító a sötét talajon, a fák max élelsimítással is szitásak. a távoli terepen pedig szét vannak folyva a textúrák" -
Azért volt del mert a64 3000+ 2 giga ddr 7950gt konfigon nem futott??? (csak gratulálni tudok a lámaságodhoz ha ezért volt del)
Én biztos nem foglak meggyőzni hogy feltelepítsd ha nem tetszik.
Valszeg más az ízlésed és gondolom OFP-vel sem játszottál vagy az is del volt ezekszerint 2perc után.
Viszont ha OFPztél akkor meg nem tudom hogy mit vártál? Jobb szvsz mint az OFP. -
MI a baj a környezettel? Na ezt nem vártam, hogy valaki ebbe fog belekötni.... -
persze user error.... elég lol szöveg. azért én se mostanság jöttem le a szélvédőről, mellesleg az egész környezet nem tetszik meg ugy összességében nem. de ez csak az ÉN saját véleményem biztos sok ember van akinek bejön nekem viszont nem ennyi :) -
Hát el is fut gondolom elég jól, ha nem csesztél el valamit :)
Nekem 2500+-on 1 giga ddr-el és radeon 9600pro 128mb-vel is fut, bár lowon :) egy 7950gt meg a 9600-nál sokszor gyorsabb, szal azon jobb grafikán is simán kéne futnia. Ha nem, user error. -
-
Hajrá :DDD -
simán mükszik a demo Southern Sahrani a fullba is.:)
A shadereken variáltak valamit még.
A demo teljes engine, még a cdkey, dvd ellenörzés is bent van csak levan tiltva. Egyszerüen adatmodosítást figyel plusz filera és cserére.
Ha ez kivan belöle ütve kész az 1.03 tört exe:)
-
:) van egy gyengébb gépem azért ezen csak el kellene futnia... a64 3000+ 2 giga ddr 7950gt -
Tárgy részletesség... -
Ez az egész hasonlítgatás kb olyan mint a labdarúgás vs. amerikai foci...
Tök más stílus mind2. Én baromi sokat codoztam/codozok, emellett imádtam az ofp-t is, és alig várom, hogy kijöjjön az angol ARMA verzsön.. -
Cod tapasztalat: 1 perc után del volt:) Na kvittek vagyunk:) menj vissza a homokozóba játszani:) -
Én már nem is szólok semmit a BF2142 vel :D
Bár ez nem titok hogy az ArmA-t többre tartom minden tekintetben a BF sorozatnál... -
"2005. 02. 08. - Call of Duty 2 (Házigazda)"
hát igen, ez nem ugribugri jövöjdözős :)
amúgy egyáltalán van elég jó géped hozzá? -
"az objects detail-töl függ!"
Az a magyarosításnál hogy van írva?
-
tapasztalat: 2 perc után del :S -
tpM #4885 Jah jó nagy szar a demo! -
Meg very low textúra :\ -
Nekem a demo ugyanazokkal a beállításokkal mint a teljes, szarabbul fut. Nem kicsit, nagyon!:)
Próbálta más is? Tapasztalatok? -
tpM #4882 Very Low Shading -
csoola #4881 valszeg kiröhögtök, de ez a textura kamion mintha az ofp lenne, csak nem abol van? vagy ennyire le lehet butitani az armát? -
BoZsoó #4880 #4875 Jaj,tényleg!Az object details-től függ. -
tpM #4879 Jovanna :D Nekem volt ien ,h egy távoli bokorcsoportot 1024x768ban már nme rajzolt ki 1280x1024ben meg igen :) -
LOOOOL!!! -
BoZsoó #4877 Nekem az OFP csinált ilyet régen,de azért m gyenge volt hozzá a Gef2Mx.Az Arma soha nem csinálta nekem még,úgyhogy sztm gyenge hozzá a videokarid. -
tényleg az, kipróbáltam, megnyugodtam, köszi:) -
nem a felbontás, az objects detail-töl függ! -
1280*1024, ennél nagyobb sajnos nem megy. -
.ro? onnan nem szedjük
-
tpM #4872 Minél nagyobb a felbontás annál jobban jeleníti meg -
A járműveket és az embereket, csak bizonyos távolságon belül jeleníti meg a game? Remélem nem így van, de amit most láttam, sajna erre enged következtetni:( Far cry ban is ez idegesített nagyon. Minek a nagy látótávolság, ha nem jelenití meg az embereket\járműveket egy bizonyos távolságon kívül.
-
vagy innen is szedhetö:
Computergames.ro
.png)