35066
-
tpM #4949 1.02es -
Hi!
Új rendszerem van...
Melyik patch most a trendi? 1.01, vagy 1,02-es? :)
Amúgy kellemes ünnepeket mindenkibe! -
Kvázi #4947 Nekem nincs gondom vele Sanyix. -
Haverom aszondja, hogy neki az armában 6600gt-n szétfolynak a textúrák, és aszondja hogy ő msn-en egy ismerőse szintén 6600gt-vel azt mondta neki hogy az arma nemszereti a 6600gt-t. Én ilyenről még nem hallottam. Valaki találkozott ilyennel? -
tpM #4945 tpM's Red-Dot RPK optic
-
tpM #4944 Kijött egy 'konzol' addon link editorban lehet használni megkönnyíti a kamerakezelést meg minden! Menüben enter és bejön a konzol és lehet oda irni parancsokat meg minden. OFPseknek ECP és Finmodból ismerős lehet -
tpM #4943 a t és p kis betű
)
ugye mien jó? 50k-ér megkapod a használati engedélyt :D
-
Baszki TPM most vettetm észre az aláírásod:
"Armed Assault, the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint"
beszarok
-
ÉS azt már említeni se kell, hogy a 16 Gigás videokari mellett 50 giga RAM lessz -
tpM #4940 16giga RAM az a GF19.000GT-n lesz :D -
1-2 év mikorra GF19.000GT és AMD QUAD7000 procikkal fogjuk tolni meg 16 giga rammal? 
-
MrTressy #4938 Majd 1.96 ra amikor már végképp nem lesz mit patchelgetni rajta :) -
tpM #4937 Egyébként meg 1.02ben már viszonylag jól van optimalizálva pl egy 7600GT-n Normal beállításokkal (árnyék OFF) 1280x1024 és 2500 látótávon így elmegy -
Ofp-t 2002-ben kezdtem zúzni! -
tpM #4935 OFF : Majd ha 2-5éve nyomod multiban akkor leszel veterán ^^
ON : #4933 AI-tól nem megy le az FPS olyan sokat pl 20vs20as tankcsata (lövik egymást ,robbannak , lángolnak stb) és max -5 FPS-t vesztettem -
A patchekben én is bizok... -
én meglepve tapasztaltam a demo alapján, hogy milyen jól fut a gépemen (6600gt 128 mb, 1,5 g ram, athlon64 +3000), 1024-ben, közepes beállításokon. bár tudom, hogy a multiban nem sok AI-t kell számolgatni és a terület is jóval kisebb.
-
JAh, és nekünk, ofp-veteránoknak megfelel, nomeg bízunk a BIS-ben, hogy baszakodnak még egy picit a patchekkel... -
Akkor most jegyezd meg: TÖKÉLETES NINCS!
-
Hát ez igaz de nem is azt mondtam hogy van másik játék... De ez is még messze van a tökéletestől... De legalább nem tölt annyit
-
csoola #4929 leszedtem a demot, tök reális, gépigénye az mint állat ugye, de nem rossz gém, télleg jo, h mesterlövészkedtem, eltalálták a kezem, igy késöbb csak fekve tudtam majnem löni, mert állva alig birta tartani a fegyot a muki -
tpM #4928 Meg patchenként egész jól optimalizálgatják 1.04re talán már jó lesz :) -
No azért szerintem még lehetne optimalizálni, csakhát akárhogy is nézzük, az ArmA sem mentes a szokásos játékproblémáktól, miszerint a fejlesztési időt nem lehet úgy nyújtani, mint egy gumikötelet, mert egyszer ki kell adni.
Viszont azon én is mosolyogtam, amikor Vorpal azzal jön, hogy inkább profiknak kellene a játékfejlesztéssel foglalkoznia. Szeretnék látni egy hasonló szintű programot az olyanoktól, akiket ő "profiknak" hív. Van rá egy tippem, hogy beletörne a bicskájuk. :) -
Nyehhehhheeee.. mutass egy játékot ami egy egész 500 Négyzetkilométeres sziget minden történését AI-ját fizikáját képes kezelni?? Dinamikusan!!! Ráadásul ilyen részletességgel... A gond, hogy nem tudsz mert ez nem optimalizálható jobban... Ennyi. -
Ez valami nagyon király játék lehetne, ha rendes gépigénye lenne meg egy normális engime-t pakoltak volna alá... Valójában hihetetlen jó lett az egész, egyedül CSAK az elbaszott engime-vel van a baj... Egyébként nagyon tetszik, majd újból felteszem ha lesz egy új gépem! -
MrTressy #4924 Mi az csak nem eltévedtél?Tudod itt idönként nem árt a térképre is csekkolni
-
Fegyvereknek is érdekes hangjuk van, főleg távolról. Nem nevezném őket lövéshangnak hanem csak valami zörejnek. -
Szerintem a legsiralmasabb a szárazföldi járművek hangja.. A humvee valami borzalom.. -
crc hibát ír ki telepítésnél ötlet vkinek? -
Landor #4920 nemtudom h ez elég lesz-e :) -
nekem el se akar indulni a demo. valami d3dx9_30.dll fáljt keres. Tudna valaki segíteni? -
lee56 #4918 Na, most próbáltam ki a demót, játszani még nem tudtam ugyan mert 1ik szerveren kihalt a host, másik joinolásom közben szállt el, harmadikon pedig beértem madárként
, viszont volt szerencsém hallani a sok lövöldözést, és kérdésem is ehhez kapcsolódik, csak nálam tünik ugy hogy roszabbak a hangok mint opf-ban?
-
Nekem egyre jobban bejön, (kampányban az éjszakai csata után vagyok, single-ben mindet megcsináltam) de néha a halálba kívánom a fejlesztőket amikor az AI 1-2 lövéssel kicsinál. Amúgy bárki és bármi elpusztítható a megfelelő taktikával, én így lövöldözgettem le a T-72-eseket a rakétavetőkkel és a TOW-os Humvee-kel. 1 dolog ami zavart, hogy harc közben a parancsok kiadása nehézkes, főleg ha speciálisan akarsz kiadni az osztagból csak 1-2 embernek. A grafikát kezdem megszokni és egyre jobban tetszik, a nagyobb városokban élvezet kommandózgatni, de az éjjellátó is nagyon feeling, főleg ha szakad mellette az eső :) -
ugye-ugye, ha nincs minden sarkon egy medicpack, de nehéz is a játék...
minden tiszteletem ellenére, de menj vissza multiba CoD-ozni
-
lee56 #4915 Végülis igaza van, ha profibbnak érzi magát mint a bis-es srácok, csináljon csak jobbat mint az arma, még jáccani is fogok vele igérem :) -
tpM #4914 LOL. Most mit akarsz egyáltalán? Nem értem :D
"Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra. "
Az ArmA-t nem lehet még nagyon fejlesztgetni mer nincsenek toolok ,de hát mind1... -
látom kijátszottad magad:)
Bye-bye
-
lee56 #4912 Örülök hogy ennyire tetszett...
-
Ilyen nevetséges szart azóta nem láttam,
hogy 2 éve leszedtem egy Activision value gamet.
Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra. -
C:\Documents and Settings\<felhasználói neved>\Dokumentumok\ArmA\Missions vagy \MPMissions könyvtárba másold be a küldiket.
A kampánynál először ki kell tömöríteni a ca.pbo-t valamilyen programmal.
.png)