35066
-
ok... -
tpM #5188 Mission.sqm-ben benne van minden egységé -
tpM #5187 Émmeg irtam egy tők jó egyszerű példamissiont 'Bullet time' effecktel (Van egy Slow Motion parancs a listádban és azzal lehet időlassítást kapcsolgatni) :D -
ÉS honnan tudom meg hogy monnyuk lerakok egy Amcsi katonát, és annak mi a kordinátája? -
1000 THX -
ZSÍR!
OFPhez írtam példamissiont (má talán vót vagy 200 éve) azt feltettem neked, armára átírni sztem nem nagy cucc...
Kamera intro -
Najó! Ezennel megkérek bárkit, hogy csináljon egy "kamera missziót" és küldje el nekem...nagyon megköszönném.. Már eleget bajlódtam ezzel a scripteeléssel, és vhogy nem jön össze egy MOZGÓ kamera! (a misszió elég, ha csak annyiból áll hogy áll egy faszi az uton, és forog a kamera...) -
Vazze! Azé vannak pihent emberkék....:D -
ZSÍRklán kétéltű fürdőkádja
-
sima uaz járgány fjúcsöreit tudja asszem, de készült még annak idején egy fürdőkád is ami a bmp modell cseréjével jött létre, az má jó kádhoz méltón úszott a vizen is :D -
sajnos csak ilyan kis képet találtam róla:
-
és csíterebb mint az m1a1? -
Ica képén valszeg a ZSÍR klán elhíresült malacjárgány modja látható!
Anno még Paradia készítette OFP-hez, a lábain kis kerekek vannak két személyes, dudálásra röfög:) -
HOgy lehet megcsinálni, h. benne legyenek az állatok az editorban? -
hehe:) -
szines fustgranat... -
vannak érdekes dolgok..pl hívnom kell a helit rádión de nincs rádióm:O) vagy kiabáljak neki?
-
Persze...persze....nemsokára megkapom... AZ első dolgom lesz, hogy átküldöm neked, és akkor majd húdejó leszz :D
-
Majd a cd-kulcsot küld át nekem, hogy le tudjam ellenőrinzni valóban jót kaptál-e! 
-
Nah, ez egy német verzió! Kinek van német verzsönje? Ugye az nem lett vérmentesebb mint as cseh változat? Ja és ugye nincs vele semmi gond... -
Nah, megvettem egyet a Ebay-ről, 52 dolcsi elvileg...remélem minden rendben lesz! -
tpM #5168 Sztem azt amelyik házhoz viszi -
NAh fiúk, ti mit ajánlotok, melyik verziót rendeljem meg, és honnan? -
Vagy az x hozzászólással előbb írt supergamezes megrendeléssel rendelsz egy eredeti dvd-set szállítással együtt szintén 10,5k körüli áron. -
42 Euro Morphicontol vagy lásd lentebbi liket 10500 ft. -
Hogyé lehet most keríteni legoccsóbban CD keyt? originálét? -
hát közben visszaolvastam :c
fölraktam ezt és a puskának nagy a szorása de a snipernek jo :C -
MrTressy #5162 Nem fake akart lenni a kérdés?:)Fade az akkor van ha olyan cdkeyel akarod használni amit ismer és akkor szépen aktiválja magát.Lövöd az ellent és magad lövöd lábon
-
ez fade?
Armed.Assault.1.02.CZE.UPDATE_PATCHER.exe ??? -
blade44 #5160 énis ott vagyok, megcsináltam mind3 mellékküldetést de a főküldetéssel nem bírok. valaki elárulhatná a titkot! -
A helikopter kisérösön tuljutott már valaki mert még mindig ott vagyok elakadva. -
Lőj!!
-
blade44 #5157 kellene egy kis help a kampányhoz, valaki végigvitte már? -
tpM #5156
-
de ka50-el sem műxik :O) -
tpM #5154 Sztem igazából sem tudja a pilóta irányítani a gépágyút arra ott a fegyverkezelő. -
én vagyok a pilóta csak manual fire módban...:O) -
mondjuk legeszerübb ha szerzel magad mellé egy pilotát!:) -
Csak OFP-böl merítve KA-50-nél volt pilótaként irányítható célzórendszer mivel az 1 személyes, és nem volt külön gunner. Így ennél szinte biztos hogy beállítható TrackIR-re. Cobránál a leírtak alapján nem biztos hogy alapban müködik, max moddolásal. -
lenne egy kérdésem:
a cobrával repülve meg lehet-e oldani, hogy a gépágyú oda alőjön ahová nézek? (trackir van)
vagy ez nincs lemodellezve? sokat dobna a hangulat(om)on....
.png)