35066
  • Raptor 2
    ok...
  • tpM
    Mission.sqm-ben benne van minden egységé
  • tpM
    Émmeg irtam egy tők jó egyszerű példamissiont 'Bullet time' effecktel (Van egy Slow Motion parancs a listádban és azzal lehet időlassítást kapcsolgatni) :D
  • Raptor 2
    ÉS honnan tudom meg hogy monnyuk lerakok egy Amcsi katonát, és annak mi a kordinátája?
  • Raptor 2
    1000 THX
  • DOGMAN
    ZSÍR!

OFPhez írtam példamissiont (má talán vót vagy 200 éve) azt feltettem neked, armára átírni sztem nem nagy cucc...
    Kamera intro
  • Raptor 2
    Najó! Ezennel megkérek bárkit, hogy csináljon egy "kamera missziót" és küldje el nekem...nagyon megköszönném.. Már eleget bajlódtam ezzel a scripteeléssel, és vhogy nem jön össze egy MOZGÓ kamera! (a misszió elég, ha csak annyiból áll hogy áll egy faszi az uton, és forog a kamera...)
  • Cream78
    Vazze! Azé vannak pihent emberkék....:D
  • DOGMAN
    ZSÍRklán kétéltű fürdőkádja

• DOGMAN
    sima uaz járgány fjúcsöreit tudja asszem, de készült még annak idején egy fürdőkád is ami a bmp modell cseréjével jött létre, az má jó kádhoz méltón úszott a vizen is :D
  • DOGMAN
    sajnos csak ilyan kis képet találtam róla:
  • joebacsi
    és csíterebb mint az m1a1?
  • DOGMAN
    Ica képén valszeg a ZSÍR klán elhíresült malacjárgány modja látható!
    Anno még Paradia készítette OFP-hez, a lábain kis kerekek vannak két személyes, dudálásra röfög:)
  • Raptor 2
    HOgy lehet megcsinálni, h. benne legyenek az állatok az editorban?
  • PhantomAss
    hehe:)
  • Seaweed
    szines fustgranat...
  • PhantomAss
    vannak érdekes dolgok..pl hívnom kell a helit rádión de nincs rádióm:O) vagy kiabáljak neki?
  • Raptor 2
    Persze...persze....nemsokára megkapom... AZ első dolgom lesz, hogy átküldöm neked, és akkor majd húdejó leszz :D
  • Kaszi46
    Majd a cd-kulcsot küld át nekem, hogy le tudjam ellenőrinzni valóban jót kaptál-e!
  • Raptor 2
    Nah, ez egy német verzió! Kinek van német verzsönje? Ugye az nem lett vérmentesebb mint as cseh változat? Ja és ugye nincs vele semmi gond...
  • Raptor 2
    Nah, megvettem egyet a Ebay-ről, 52 dolcsi elvileg...remélem minden rendben lesz!
  • tpM
    Sztem azt amelyik házhoz viszi
  • Raptor 2
    NAh fiúk, ti mit ajánlotok, melyik verziót rendeljem meg, és honnan?
  • Sanyix
    Vagy az x hozzászólással előbb írt supergamezes megrendeléssel rendelsz egy eredeti dvd-set szállítással együtt szintén 10,5k körüli áron.
  • Bucser
    42 Euro Morphicontol vagy lásd lentebbi liket 10500 ft.
  • m1c1mack0
    Hogyé lehet most keríteni legoccsóbban CD keyt? originálét?
  • Mr Csé
    hát közben visszaolvastam :c

fölraktam ezt és a puskának nagy a szorása de a snipernek jo :C
  • MrTressy
    Nem fake akart lenni a kérdés?:)Fade az akkor van ha olyan cdkeyel akarod használni amit ismer és akkor szépen aktiválja magát.Lövöd az ellent és magad lövöd lábon
  • Mr Csé
    ez fade?

Armed.Assault.1.02.CZE.UPDATE_PATCHER.exe ???
  • blade44
    énis ott vagyok, megcsináltam mind3 mellékküldetést de a főküldetéssel nem bírok. valaki elárulhatná a titkot!
  • repvez
    A helikopter kisérösön tuljutott már valaki mert még mindig ott vagyok elakadva.
  • 0Fritz0
    Lőj!!
  • blade44
    kellene egy kis help a kampányhoz, valaki végigvitte már?
  • tpM

• PhantomAss
    de ka50-el sem műxik :O)
  • tpM
    Sztem igazából sem tudja a pilóta irányítani a gépágyút arra ott a fegyverkezelő.
  • PhantomAss
    én vagyok a pilóta csak manual fire módban...:O)
  • Icebird
    mondjuk legeszerübb ha szerzel magad mellé egy pilotát!:)
  • Icebird
    Csak OFP-böl merítve KA-50-nél volt pilótaként irányítható célzórendszer mivel az 1 személyes, és nem volt külön gunner. Így ennél szinte biztos hogy beállítható TrackIR-re. Cobránál a leírtak alapján nem biztos hogy alapban müködik, max moddolásal.
  • PhantomAss
    lenne egy kérdésem:
    a cobrával repülve meg lehet-e oldani, hogy a gépágyú oda alőjön ahová nézek? (trackir van)
    vagy ez nincs lemodellezve? sokat dobna a hangulat(om)on....