35066
  • PhantomAss
    amd x2 3800+
    2 gb ram
    radeon x1800 xl vga
    minden high, kivéve aa (low), af (medium)
    single campaign, fenyőerdőben, városban, sok katonával belassul kissé amúgy tökéletesen fut
  • Bucser
    Mi a server címe?
  • Raptor 2
    BombázóóImááádom a bombázókat
  • VeteransKUKaC
    Üdv mindenki! A tegnai game után ma is megismételhetnénk, aki tud jöjjön :D tegnap 5-en voltunk fent, remélem ma ez megdől!

Szóval 20:00-tól aki tud jöjjön én tuti fent leszek!
  • tpM
    Volt róla szó ,h lesz da ezt nemtudi ,h miko :\ gondolom az 505 kiadáskor. Lesz benne : AK PSO-1 optikával , SU repülőgépek asszem (39?)
    bombaázó és légiharc fegyverzettel meg v.mien javítások.
  • lee56
    De ugy nemér, az csalás :))
  • Bucser
    Ja Én igen. Valid CDkey-el tökéletesen kijátszottam a védelmet:)
  • Looserke
    nagyon szépen köszönöm...

egyébként használja valaki a német verziót?
    könnyű kijátszani a securom-ot?
  • Icebird
    Tartalmilag egyforma, a fileok kb ugyan annyi helyet foglalnak lemásolva a vinyóra.
    Annyi hogy a starforce image fel van töltve üres karakterrel DVD méretre, gondolom a védelem miatt.
  • Raptor 2
    Sztem le vot írva, és nembiztos hogy jól emléxem, de mintha azért lenne, mert azz egyikben Starforce (cseh) a másikbanSecurom (német) védelem van...Bár ez nekem kicsit gyanus, hogy ekkora lenn egy másolásvédelem mérete? :S

De vmi ilyesmi volt leírva sztem...
  • Looserke
    képzeld visszaolvastam, használtam a keresőt és a FAQ-ot is átnéztem, de SEHOL sincs konkrétan leírva, hogy miért is fele akkora a német verzió...

...a kérdés áll...
  • JohnnySmith
    Erre én is nagyon kíváncsi lennék, habár dec vége óta nem indítottam el a játékot, hála TDU-nak ;)
  • Raptor 2
    Van már vmi hír, hogy mikor lex következő Arma patch, és mi lesz benne?
  • Me0w
    Visszaolvasni luxus, ugye?
  • Looserke
    a cseh verzió miért majdnem 2* akkora, mint a német?
    Az egyik 4.33GB a másik 2.5GB...
  • Kaszi46

---------------------------------------------------------

Srácok, az 1.02-es serialt, ismerősökön kivűl, ha lehet ne nagyon publikáljátok, főleg ne külföld irányába, mert az 1.02-es szerverek nagyrésze cd kulcs ellenőrzős. Szóval ha mindneki ezzel a kulcsal futna, csak pár szerveren lehetne multizni. Így egyedül simán be lehet menni mindne szerverre, ha meg többen mentek akkor arra is van olyan szerver ahol lehet ugyanazzal a kulcsal játszani.
    köfi
  • m1c1mack0
    Allah Ackbar Allah Ackbar Allah Ackbar
  • Raptor 2
    Írtam privit, ha vmiért nem ment el (:S), akkor itt a címem:

[email protected]

Én vmiér nem tuttalak felvenni...
  • VeteransKUKaC
    Thx! Jó volt a mai játék kár hogy rövid volt!

Raptor vegyél fel MSN-en :D!
  • Kaszi46
    Globálba ird be, hogy: #vote admin neved(vagy id-d), majd #missions
  • VeteransKUKaC
    Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudnék a serveren küldetést választani ?:D Eddig 2-en vagyunk, jöhetnének még!
  • Raptor 2
    Mijen géped is van pontosan, és hol is tesztelted a játékot? (editor? campaign? single mision? városon belüül, vagy erdő, esetleg sivatag?????)
  • VeteransKUKaC
    Üdv mindenki ha valakiknek van kedve nagyon jó lenne igazán feljöhetnének a magyar serverre :D, mot hogy így megkapták az ARMA-t!!!
  • PhantomAss
    nekem is megjött!!!!!:O)))))) nem a mikulás....az eredeti cseh arma:O)
    nagyon sirály...ja és high beállításokkal simán fut -hát nem gyenge a grafika...
  • Raptor 2
    Na fasza, megjött, tehát: MEGVAN VÉGRE EREDETI CSEH ARMA!!! jihhá! Na. tpM sírva+térdenálva könyörgök, hogy csinájj nekem egy olyan kameramissönt, hogy megtanujjam, és ne legyek lemaradva őnagyságodtol!
    ;P
  • tpM
    pedro870 : qs :D
    Raptor2 : teis qs amíg nem tudsz kamera scripter irni ArmA-hoz ;P :D
  • Raptor 2
    óIgen OFF, de mondtam már, nem értek egyet egyik féllel sem, de akor se teccik ez a fickó. De remélem mostmár túltárgyaltuk ezt a témát.

pedro870: Én is éreztem, hogy nem stimmel vele valami :P
  • pedro870
    "Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista."

Mindig is gyanús voltál.

• Reaper
    A terrorista meg aközött hogy vki a saját országát "védi" az általa betolakodóknak ítélt ellen nagy különbség. Mellesleg nem kéne ott lenni az amcsiknak és máris nem lőnék le őket, de ez erősen OFF...
  • [NST]Cifu
    EZ gyáva, és alattomos tett!

A mesterlövészek sehol sem túl népszerűek. :)
  • Raptor 2
    De nembaj, ezen nem érdemes vitázni, és egyik oldallal se értek nagyon egyet..szal mind1
  • Raptor 2
    A hábotut nem ugy értettem, rosszul fogalmaztam...inkább "jelenleg folyó harc" nincs...
  • tpM
    Miaz ,h nincs háború? Ezt a videt nem néztem meg ,de viszont Juba asszem iraki és ott viszont mentek a harcok.Védi az országát tudom ,h megrázó ,de ez van. Ő egy orvlövész az a dolga ,h elbújva sunyin irtsa a katonákat.

Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista.
  • tpM
    Hát nem igazán akarok ebbe bele menni ,de a 'szerencsétlen amcsi katonák' azért vannak ott ,hogyha kell akkor meghaljanak ezt ők felválalták mikor bevonultak zsoldosnak.
  • Raptor 2
    Ja és én nem lennék arra büszke, hogy kimegyek a nyogodt terepre az utcán(ahol nincs semmmi háború) és keménykedek, hogy sunyiban leszedek mindenkit messziről!

EZ gyáva, és alattomos tett!
  • Raptor 2
    HÁt nem rossz, néha le lehet mosojodni rajta mint pojénon, de azért szerintem az igazi az nem vicc. Nem szeretem ezeket a hülye terroristákat, akik írtják a szerencsétlen amcsi katonákat :\
  • tpM
    Mondjátok el plz miről szól :)
  • Kaszi46
    Pontosan, ha be vagy jelentkezve akkor először klikkelned kell a confirm gombra, és csak utána nézheted meg.
  • joebacsi
    reggelni kell hozzá...durva amúgy, nagyonjól megcsinálták
  • tpM
    Hát ezt az ArmA jihadot nem lehet megnézni :)
    1. Nem vagyok még 18 :D
    2. Eltávolították :\