35066
-
amd x2 3800+
2 gb ram
radeon x1800 xl vga
minden high, kivéve aa (low), af (medium)
single campaign, fenyőerdőben, városban, sok katonával belassul kissé amúgy tökéletesen fut
-
Mi a server címe?
-
Bombázóó 
Imááádom a bombázókat
-
VeteransKUKaC #5306 Üdv mindenki! A tegnai game után ma is megismételhetnénk, aki tud jöjjön :D tegnap 5-en voltunk fent, remélem ma ez megdől!
Szóval 20:00-tól aki tud jöjjön én tuti fent leszek! -
tpM #5305 Volt róla szó ,h lesz da ezt nemtudi ,h miko :\ gondolom az 505 kiadáskor. Lesz benne : AK PSO-1 optikával , SU repülőgépek asszem (39?)
bombaázó és légiharc fegyverzettel meg v.mien javítások. -
lee56 #5304 De ugy nemér, az csalás :)) -
Ja Én igen. Valid CDkey-el tökéletesen kijátszottam a védelmet:) -
nagyon szépen köszönöm...
egyébként használja valaki a német verziót?
könnyű kijátszani a securom-ot? -
Tartalmilag egyforma, a fileok kb ugyan annyi helyet foglalnak lemásolva a vinyóra.
Annyi hogy a starforce image fel van töltve üres karakterrel DVD méretre, gondolom a védelem miatt. -
Sztem le vot írva, és nembiztos hogy jól emléxem, de mintha azért lenne, mert azz egyikben Starforce (cseh) a másikbanSecurom (német) védelem van...Bár ez nekem kicsit gyanus, hogy ekkora lenn egy másolásvédelem mérete? :S
De vmi ilyesmi volt leírva sztem... -
képzeld visszaolvastam, használtam a keresőt és a FAQ-ot is átnéztem, de SEHOL sincs konkrétan leírva, hogy miért is fele akkora a német verzió...
...a kérdés áll... -
Erre én is nagyon kíváncsi lennék, habár dec vége óta nem indítottam el a játékot, hála TDU-nak ;) -
Van már vmi hír, hogy mikor lex következő Arma patch, és mi lesz benne? -
Visszaolvasni luxus, ugye? -
a cseh verzió miért majdnem 2* akkora, mint a német?
Az egyik 4.33GB a másik 2.5GB... -

---------------------------------------------------------
Srácok, az 1.02-es serialt, ismerősökön kivűl, ha lehet ne nagyon publikáljátok, főleg ne külföld irányába, mert az 1.02-es szerverek nagyrésze cd kulcs ellenőrzős. Szóval ha mindneki ezzel a kulcsal futna, csak pár szerveren lehetne multizni. Így egyedül simán be lehet menni mindne szerverre, ha meg többen mentek akkor arra is van olyan szerver ahol lehet ugyanazzal a kulcsal játszani.
köfi -
Allah Ackbar Allah Ackbar Allah Ackbar -
Írtam privit, ha vmiért nem ment el (:S), akkor itt a címem:
[email protected]
Én vmiér nem tuttalak felvenni... -
VeteransKUKaC #5291 Thx! Jó volt a mai játék kár hogy rövid volt!
Raptor vegyél fel MSN-en :D! -
Globálba ird be, hogy: #vote admin neved(vagy id-d), majd #missions -
VeteransKUKaC #5289 Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudnék a serveren küldetést választani ?:D Eddig 2-en vagyunk, jöhetnének még! -
Mijen géped is van pontosan, és hol is tesztelted a játékot? (editor? campaign? single mision? városon belüül, vagy erdő, esetleg sivatag?????) -
VeteransKUKaC #5287 Üdv mindenki ha valakiknek van kedve nagyon jó lenne igazán feljöhetnének a magyar serverre :D, mot hogy így megkapták az ARMA-t!!! -
nekem is megjött!!!!!:O)))))) nem a mikulás....az eredeti cseh arma:O)
nagyon sirály...ja és high beállításokkal simán fut -hát nem gyenge a grafika...
-
Na fasza, megjött, tehát: MEGVAN VÉGRE EREDETI CSEH ARMA!!! jihhá! Na. tpM sírva+térdenálva könyörgök, hogy csinájj nekem egy olyan kameramissönt, hogy megtanujjam, és ne legyek lemaradva őnagyságodtol!
;P -
tpM #5284 pedro870 : qs :D
Raptor2 : teis qs amíg nem tudsz kamera scripter irni ArmA-hoz ;P :D -
óIgen OFF, de mondtam már, nem értek egyet egyik féllel sem, de akor se teccik ez a fickó. De remélem mostmár túltárgyaltuk ezt a témát.
pedro870: Én is éreztem, hogy nem stimmel vele valami :P -
pedro870 #5282 "Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista."
Mindig is gyanús voltál.
-
A terrorista meg aközött hogy vki a saját országát "védi" az általa betolakodóknak ítélt ellen nagy különbség. Mellesleg nem kéne ott lenni az amcsiknak és máris nem lőnék le őket, de ez erősen OFF... -
EZ gyáva, és alattomos tett!
A mesterlövészek sehol sem túl népszerűek. :) -
De nembaj, ezen nem érdemes vitázni, és egyik oldallal se értek nagyon egyet..szal mind1 -
A hábotut nem ugy értettem, rosszul fogalmaztam...inkább "jelenleg folyó harc" nincs... -
tpM #5277 Miaz ,h nincs háború? Ezt a videt nem néztem meg ,de viszont Juba asszem iraki és ott viszont mentek a harcok.Védi az országát tudom ,h megrázó ,de ez van. Ő egy orvlövész az a dolga ,h elbújva sunyin irtsa a katonákat.
Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista. -
tpM #5276 Hát nem igazán akarok ebbe bele menni ,de a 'szerencsétlen amcsi katonák' azért vannak ott ,hogyha kell akkor meghaljanak ezt ők felválalták mikor bevonultak zsoldosnak. -
Ja és én nem lennék arra büszke, hogy kimegyek a nyogodt terepre az utcán(ahol nincs semmmi háború) és keménykedek, hogy sunyiban leszedek mindenkit messziről!
EZ gyáva, és alattomos tett! -
HÁt nem rossz, néha le lehet mosojodni rajta mint pojénon, de azért szerintem az igazi az nem vicc. Nem szeretem ezeket a hülye terroristákat, akik írtják a szerencsétlen amcsi katonákat :\ -
tpM #5273 Mondjátok el plz miről szól :) -
Pontosan, ha be vagy jelentkezve akkor először klikkelned kell a confirm gombra, és csak utána nézheted meg.
-
reggelni kell hozzá...durva amúgy, nagyonjól megcsinálták -
tpM #5270 Hát ezt az ArmA jihadot nem lehet megnézni :)
1. Nem vagyok még 18 :D
2. Eltávolították :\
.png)