35066
  • MrTressy
    Ha meg mondodod hogy kell szivesen átlövöm
  • VeteransKUKaC
    Nem Német verzióm van csak egyszer akezemben volt a readme-je!
  • VeteransKUKaC
    Szerintem a readme-ben lavan írva, ha jó emlékszem akkor utána :D
  • VeteransKUKaC
    írni sem tudok normálisan :D GG Nyelvtanóra :D
  • VeteransKUKaC
    Bocs ha félre írtam !!!! :D

Ez nem nálam van oda írtam hogy csak észrevétel :D nekem 650 W-os tápvan dinapikus fesz szabájzóval szal evvel nincs gond, mondjuk nem szoktam kihegyezni a tuningot én csak olyan 10-15 %- húzok csak ( ha húzok ) :D
  • Looserke
    nah megvan a német ArmA, most töltöttem le a német 1.02 patchet, de egy OpenAL_1990.exe is van a patch fájl mellett, ezt is le kell futtatni? Ha igen, akkor a patch előtt vagy után?
  • Szekig
    Ezt meg gyakorold...
    Amugy pedig nem 400rol oszt vissza ha egyszer emelted az fsb-t.

vegyel 500W-os enermax tapot... az segit... :D
  • kassaidezso
    Köszönöm a segítséget.
  • tpM
    Hát sajnos nem müxik minden ugy mint OFP-ben :\
    pl.:
    _bumm = _this Select 0
    _pos = GetPos _bumm
    _robbanas = "Heat125" CamCreate _pos
    CamDestroy _robbanas

Ennél OFP-ben adtál egy triggert elnevezted pl t1-nek West+Present
    On Activation : [t1] exec "robbanas.sqs"
    és mikor a triggert aktiválta West katona akkor egy Sabot125ös robbanás volt.(tudom ,h Heat125-nek van írva de fel van cserélve valamiért)
    és ArmA-ban nem müxik
  • Raptor 2
    http://community.bistudio.com/wiki/Category:Scripting_Commands_ArmA
  • kassaidezso
    tpM'91 úgy látom hogy te otthon vagy a script témában. Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, de mivel már mindenhol keresgéltem és semmi érdemlegeset nem találtam, gondoltam itt egy kérdést még megér a dolog. Létezik valahol hozzáférhető formában script gyűjtemény, amiben benne van az összes parancs, vagy valamiféle leírás hogy hogyan kell ezt csinálni?
  • DummyBoy
    Nnnna ... ha minden jól megy, ma este lehet ráérek :)
  • tpM
    Jó laggos :D meg megkéne csinálni ,h pl legyen egy diffuculty pl külső nézet meg célkereszt Disabled
  • Kaszi46
    Miért nem? Én most kipróbáltam, bent vagyok!

Amúgy 1.01 ota, játszottam már 10-60 fős online mokát is. 60 nál sincs lag, de az fps-t eléggé megzabálja. Egyedül az ejtőernyősök zuhanásában lehet látni anomáliát, meg coop-ban ugrál(mintha lagolna) néha az ai. Orosz ctf szervereken, meg pár magas ping-ü embernél volt olyan, hogy lőttem lőttem, az ember úgy maradt, majd pár sec mulva halt csak meg.

Össszességében nagyon jól játszható sztem.
  • ZsirosKenyer
    húha!

látom a fullban nagyon jó kis helyszínek vannak
  • MrTressy
    Amúgy mennyien voltatok és mennyire játszható?Gondolok itt lagokra ill egyéb anomáliákra.Mivel eredeti hiányábán annak ellenére hogy én futtatom a nagcot nem tudok játszani majd az is lesz de nem most
  • Looserke
    érdekelne, hogy ezek a képek milyen konfigon születtek és milyen beállításokkal...
  • VeteransKUKaC
    Üdv megint :)! Ma 20:00-tól megint jó lenne ha fellátogatna pár ember, remélem, hogy most még töben jönnek :).
  • n003
    az én gépemen még "rondán" sem indul el
  • JohnnySmith
    Ezt akkor ott is nyugodtan fejtsd ki, mondjuk azok között akiknek a BF2 jobban bejön....
  • debHUKK
    ez gyönyörű
    nekem miért nem ilyen? :)
  • debHUKK
    **** *** *** * ***** ***** *******, ***** *** ******!
  • lee56
    hmm fincsiii, alig várom már az inglish verziót
  • Icebird
    parvustól akkor pár finomság:

• VeteransKUKaC
    Én csak 1024*768 ban játszok :D Ajánlom figyelmedbe a Prohardveren megjelent egy cikk AM2+DDR2 vs 939+DDR! Eredmény jobban jársz ha gyors DDR400-t veszel 939-el, mint ha AM2+800Mhz (pontosítok DDR400 al ugyan azt hozta min DDR2800-al 1-2 ms-el gyorsabb volt a DDR400)!

Egyébként nem tudom hogy AM2-es e a tied :Dcsak ehgy kis észre vétel volt!

IlletveSokat dob még ha a procinál nem a szorzóval húzod, hanam az FSB órajelét úzod meg, de vigyázni kell, mert ha túl húzod, akkor autó matice elkezdi vissaz osztani a memóri a sebességét! Pl ha túl húzod akkor lehet hogy a memória sebbességét 400 -ról vissz osztja 333-ra ez csak egy példa volt!

Erről értekezéseket szintén Prohardvere fórumokon és a GS fórumon olvashatsz!
  • tpM
    Nekemmeg X2 3800+@4200+ , 1GB RAM , 7600GT és 1280x1024en low AA meg AF mellett normalon bokros terepen lassul be :\ úgy ,h nem lehet már célozni se mert 10FPS
  • VeteransKUKaC
    jah elfelejtettem A64 3700+ 1M cash-el (san diego magos), és 2*512 Samsung DDR400 CL3.
  • VeteransKUKaC
    Nem tudom mi a megfelelője az X1800XL-nek Nvidia-ban csak tippeni tudok tipp szetint 7800GT vagy 7800GTX ( inkább GT )!!!

Hozzáfűzés nekem X1950 Pro van és minde high-on kivétel az a szar ami iylen mosottá tesz az egész arma-t az Low-n, úgy nekem csak az erdőkkel van gondom, de ott sem oylan rossz, mert annyira nem szagat tipp olyn 20-23 fps ig lehet ( ez csak tipp ), de én biztos ami biztos vissza vetem mindent normállra kivétel azt a szert szintén ami mosottá teszi!
    Így minden körülmények között akadás nélkül megy :) !!!
  • tpM
    Ezt a 'térkép után töltés félóráig' effectet meg remélem javítja a az 1.03
  • Sanyix
    Inkább úgy, hogy értelmi képességekben van 12 alatt, az az biztos :)
  • tpM
    A Readeon x1800xl-nek kb mi a GeForce megfelelője?
  • tpM
    Jobb egy Sci-Fi Arcade szar egy reális harci szimulációnál szerinted? LOL!
  • Bucser
    de csak olyat aki meg nem latta az ARma-t:D és 12 alatt van:D
  • ev1l FlOwEr
    Mijaza battlefeild ?
  • lee56
    Ehhez csak egyvalamit lehet hozzáfűzni -> LOOOOL

Ilyen hsz-okkal próbálkozz szerintem a Bf2142 topikban, ott talán meg tudsz győzni 1-2 embert róla
  • VeteransKUKaC
    Lassan 20:00! Remélem relatíve sokan leszünk :D!
  • SötétBarom
    xDDDDDD
  • Kaszi46
    akko macskásodj meg! köszönjük az értelmes, gondolatokban, és véleményben gazdag hsz.-t. (ráadásul pont a 2142? _:DD)
  • Kaszi46
    {N.A.G.C.} Arma Server V1.02
    152.66.234.169
    pass: armahu

(#3891-MrTressy)
  • macskássy
    Meg kell hogy mondjam a Battlefeild 2142 sokal jobb!