35066
  • vsly
    Catalystban csak "Wait For Vertical Refresh"-t találtam..az az?
  • Looserke
    nem a játékban kell kikapcsolni a V-syncet, hanem a Catalyst/Forceware-ban
  • ZsirosKenyer
    Hm. Lehet hogy ezért nem változik az FPS szám hiába állítom a quality-t?

node jól látom hogy a demóban nincs is ilyen opció?
  • Raptor 2
    Okszi
  • tpM
    Nah akkor ma émmeg ujrarakom az ArmA-t azt megin jó lesz egy hétig :D Azt megyek énis játszani.
  • Looserke
    nekem pl. városban 25-ről 40 fölé gyorsult...
  • pedro870
    ó bár elérné az fpsem a monitor frissítésének a felét :)
  • Looserke
    Mehetne a FAQ-ba is!:

Akik egy kicsit több FPS-t akarnak, azok a VGA driverben kapcsolják ki a függőleges szinkronizációt, vagyis a V-syncet, mert a game alapból bekapcsolja, ezért nem lehet több FPS-etek mint a monitorotok frissítésének a fele!
  • Fenrir
    Azért postolás előtt ajánlom, hogy írd be először egy MS Word dokumentumba, hogy mit akarsz írni, aztán indítsd el a helyesírás ellenőrzőt, mert helyenként olvashatatlan a szarvashibáktól és a félkész szavaktól.
  • VeteransKUKaC
    "...eltapossa, az ilyen féreg, gyökér hozzászólásokat?"

Ez a hozzászólássem különb, ne alacsonyodj le erre a szintre.

Másik hogy ha tudsz akkor te is jöhetnél :D esténként játszani :) Pottom meg Raptor tegnap kicsinált :D.
  • VeteransKUKaC
    Ezt csak példának hoztam, nem azt mondtam hogy ugyan az a stílusú játék, sőt teljesen más, más játék stílust igényel, de játék kiadási és elkészítési szempontból nagyon hasonló a 2 eset.
  • pedro870
    Ezt se kéne. Az is lehet hogy a macskás csak humorizál.

egyébként akkor kell majd dicsekedni, hogy az arma különb játék mint a bf, ha sikerül is másképp játszani, ha a különbség multiban majd meg is mutatkozik, pl coopban nem mindenki megy a feje után / van vmi vezetés / akkor kezd lőni a katona, ha erre parancs is van. Addig csak nagyobb a szórása a fegyvernek és nincs mire felvágni :) Szóval hajrá.
  • Raptor 2
    Amugy sztem ez a macskássi meghatl 2szer az Arma-ban, mert megpróbált ugy ugrándova előreszaladni, és a levegőben pörgés közben kriksz-krakszosan lőni(mint a BF-bern), ahelyett, hogy taktikázott volna... Na ekkor lelőtték, és ezt nem tudta elviselni, és emiatt ráfogta, hogy "ez tök szar, mert mi az hogy egy lővésre meghalsz??? Hú mert a BF az tök élethű, és ott a kemény űrruhád (amimellseszleg a Halo-ból let koppintva) 500 lövést is kibír, ezért ott hátraszaltóval adhattam a headshotot mindenkinek!!!! Nomeg azért is volt, hogy lelőttek, mert a grafja olyan szar, hogy em látom az ellenséget" (pedig csak a ruszki elbújt, esetleg lehasalt, ja és megpróbált GONDOLKODNI, a bf 2142-vel ellentétebn...) NA hát errről ennyit, megnt egy 12 év-alati srác (persze lehet hogy csak agyilag)...

És még annyi: HOGY LEHET EGY QRVA LÉZERFEGYVER ÉLETHŰBB EGY OLYAN JÁTÉKBAN LÉVŐ VALÓDI FEGYÓKNÁL, AMIT EREDETILEG (VBS) AZ AMERIKAI, ÉS ASSZEM AUSTRÁL SEREGNEK FEJLESZTETTEK KI KIÍKÉPZÉS GYANÁNT!!!!!!

Attyaúúúristen, ez a gyerek túl sokat nézte a Star Treket!
  • Raptor 2
    De igen, a new-ra gondoltam :). Csak aszt kihagytam, h. Rámegyek a remote-ra, beirom az IP-t, és kihozza az üres listán. Na ekkor kell nekem 2 percenként a nEW-ra kattintanom, (persze utána meg cancel, mert nem csinálok uj szervert), és kb 6-odszorra megláttya a szer vert!
  • debHUKK
    Azért emlékezzünk csak 5 évvel ezelött az OFP-se volt teljesen kész amikor kijött.
    Nincs olyan játék ami a kiadás pillanatában bug mentes (kivéve a tetris :)).
    Egyébként volt béta tesztelés az Armánál, irigykedtünk és anyáztuk is a sok mázlistát, hogy elöbb játszhatnak vele.

a nagac magyar szerverre a remottal kell menni plusz jelszo. Nekem is egybol felmegy.
    JiP rulez.

Az elmacskásodott, ferde hajlamúakhoz meg annyit, hogy hol van Cifu, hogy még gyökerébe megfojtsa, kigyomlálja, eltapossa, az ilyen féreg, gyökér hozzászólásokat?
  • joebacsi
    "HL2-t és a CS:S-t szintén befejezetlenül és mára majdnem hibátlan"
    hát azért az arma kissé összetettebb játék :)
  • VeteransKUKaC
    Raptor nem a new-ra kell kattintani hanem a remote.tra de szerintem te is erre gondoltál :D!

A másik hogy nálam seemi ilyes féle probléma nem jelentkezett 1 szer halt be eddi az arma :).

És elsőre megtalálja a servert és fel is tudok menni rá!

Egyébként én is egyet értek avval hogy a BIS a vásárlóit béta tesztelőknek tartja, de igaza is van a fanatikusok a legjobb teszterek, még mindig jobb mint amit mások csinálnak hogy le se teszteltetik, és aztán kidobják a piacra úgy hogy utána basznak frissíteni, mert már az újabb projecten dolgoznak, had ne említsek játékokat és készítőket)

Ők kidobták 3/4 állapotban igaz fizetni kell érte de legalább gőzerővel dolgoznak a javításokon! Igaz nem szép hogy pénzt kérnek érte de ez van nincs már a Codemaster kiadó aki pénzelné a fejlesztést!

De ha már fél kész játékról beszélünk 2004 ben kidobtáka HL2-t és a CS:S-t szintén befejezetlenül és mára majdnem hibátlan igaz A CS:S-hez van vagy 600 MB update :D de egyre javul, remélhetőleg evvel is így lesz!
  • Sanyix
    Sztem az az eset forog fenn, amikor valaki azt hiszi, hogy a realisztikusság= fegyver jármű grafikai kidolgozottsága, ami hülyeség.
    Bár ebben a dologban az arma se szégyenkezhet, úgyhogy csak puszta fegyverekhez hozzánemértésről lehet szó :)
  • tpM
    Hát szerintem kerüld ezt a topicot és nem zavarjuk egymás köreit. Mi sem megyünk BF2142 topicba baromságokat irogatni
  • Kaszi46
    no de kérlek, ez egy logikai bukfenc. A kitalált jövőben használatos fegyók, hogyan lehetnek realisztikusabbak, a valós fegyverekről mintázottaknál? Max neked jobban tetszenek.
    Végül is mind1, neked az tetszik, nekünk ez. majd egyszer lehet igazán megmacskásodsz, és akkor ráérzel miért is jó(bb) az arma.
  • Sanyix
    :D nemlátott még életében egy fegyvert sem amivel lőttek :)
  • SötétBarom
    Kiezaretardált?
  • Sanyix
    Nemtökmind1? Letöltöd az english warezt benyomod a cseh kulcsodat, és ennyi eredeti englis verziód lesz. Amúgy a cseh és a német sem fog külömbözni tőle, külömben nem lehetne együtt multizni.
  • Seaweed
  • macskássy
    Kipróbálltam de grafba is veri meg pláne realizmusba! pl. fegyók.
  • Raptor 2
    Igen, és mi olyan hülyék voltunk, h. megvettük már a csehet kiéhezve...
    Ha az inglissről majd csk szépeket olvasok, akkor megveszem ha kijön, méghozzá a CE változatot!!4 (ha lesz inglisben)
  • SötétBarom
    Csak szegény cseheket, és a csicska németeket. ;D
  • tpM
    Akkor mégjobban megerősödött bennem a gyanú ,h a BIS betatesternek nézi a vásárlóit :D
  • Raptor 2
    Hát nekem meg az van, h. nem láttya amagyar szervert, csak miután vagy 5* rámegyek a NEW( uj szerver)-re, és akkor is nagy öröm, ha be tudok rá menni, mer a legtöbször "Connection Failed" van!!4 ÉS EREDETI CSEH ARMÁM VAN!!!!!! Hülye Bohemia! Ezt jólenne ha peccselnék!! Ja és van nekem is multi közben néha olyan, hogy kidob, hogy a winfos hibát észlelt..... (PL ezért vagyok itt most, éas nem armázok, mer kidobott, és nincs kedvem ujra bemenni :P)
  • tpM
    Még 1.00val is csinálta meg addon nélkül is, Nov. közepe fele szereztem meg és azóta hetente szétcsesződik
  • VeteransKUKaC
    Üdv mindeni! tpM póbáld meg újra patch el, mert valami addonnal lesz donja vagy valami extra cuccal amit felraktál! Legalább is ilyen ért szokott hasonlókat csinálni!
  • tpM
    500-as ColorSit van ;P
  • Sanyix
    Atomtámadás ellen is véd?
  • Szekig
    Vegyél 500-as enermax tápot! az segít....
  • tpM
    Gondjaim vannak az ArmA multi részével :\ : mikor csatlakozok egy szerverre belépéskor kilép a game ,h a vindóz hibát észlel és leállítja stb... ujratelepítem és kb 1hét múlva megin ez más is észlelt hasonlót?
  • tpM
    Bazzeg má' üzenőfal lesz ez a topic :D
  • VeteransKUKaC
    GYERTEK FEL A MAGYAR SERVERRE!! (sry hogy 2x írtam de így jobba látszik :D)
  • VeteransKUKaC
    Aki ráér az jöjön a magyar Arma serverre
  • Raptor 2
    Ja és az elsőnek mellesleg qrvajó zenéje van!!!!
  • Raptor 2
    Ez hasznios lehet azok számára, akik nem értenek nagyon a scripteléshez (mint én :( ), és látványosabbá akarják tenni az adott misszio-ukat:

Lesson 01
    Lesson 02