35066
-
Na, már megy, köszi a segítséget, csak az eredeti mds fájl-t kell berakni, meg a programmal kell indítani a játékot.Mikor még nem volt meg, és mikor olvasgattam itt a hozzászólásokat láttam hogy mondogatjátok, hogy a COD, meg a Battlefield csak arcade játék. Eddig nem tudtam elképzelni, hogy ez mit is jelent, mostmár el tudom XD. Ott kezdjük, hogy nem tudom, hogy hogyan kell fegyvert váltani:D, szaggat mint a disznó a játék komplikáltsága miatt valszeg. Amúgy másnál is normális, hogy főküldetés módban, az egyik videóban a kamera megáll egyhelyben, és onnantól semmi sem történik? Át sem lehet lépni a videót sem, nem is mozoghatok közben, csak nézhetem a randa tájat (ami persze lehet hogy azé randa, mert scak 6600 Gt-m van:)). -
na a BI fórumán most olvastam a troubleshooting résznél, hogy ez a "great battle"-s rész egy bug, sajna nem lehet vele mit csinálni-reméljük mihamarabb javítják, mert addig nem lehet tovább menni
-
campaignban lehet....most már mindig fel tudom tölteni mindegyik fegyverem...csak az a fránya pálya engedne tovább -
és a letöltött adatok readmejében?
-
Húha, külön progi kell hozzá? Ezt pedig nem láttam a FAQ-ban hogy írták volna, mind1. Azért köszi. -
azért mert neked német verziod van., más védelemmel. neked Y.A.S.U., vagy az AlkiSecuROM v1.1 progival lesz indítható. -
Köszi szépen, de sajnos így is ugyan az a hibaüzenet. Nálatok is úgy kezdődik amúgy hogy a kurzor átvált egy forgó CD ikonra ugye? -
VeteransKUKaC #5462 Skype nevem veterans-kukac87 -
VeteransKUKaC #5461 gyere tpm Skype-on már meg a duma :D :D -
http://rapidshare.com/files/9895534/ARMA.rar.html -
VeteransKUKaC #5459 Evvel egy a problem, hogy bnekm nem találja az ofp ts servert
beírom hogy server: www.ofp.hu vagy ofp.hu és semmi!!!!! (quic connect ) -
tpM #5458 OFPHu TS szerveren el lehetne intézni az ArmA közbeni kommunikációt.
www.ofp.hu -
KUKAC, Ottvagyok már a gépnél, gyere oda, és beszéjjük meg a TS-es dolgot! -
VeteransKUKaC #5456 Azt is megpróbálhatnád, hátha hogy vírusírtó állandó ellenörzését kikapcsolod! (próba cseresznye )! -
VeteransKUKaC #5455 És amikor vissza alt+tab -olsz akkor nem csinál semmit, mert én láttam hogy nem rég connectáltál!!!! -
Vagy valaki eltudná nekem küldeni ezt a kis pár kb-os fájlt? E-mail címem: [email protected] Köszönöm! -
én mennék de mivel szerverkapcsolódásnál kidob az asztalra így elég nehézkes. -
VeteransKUKaC #5452 Üdv mindenki!
Aki tud jöjjön fel a serverre kell a friss hús a darálóba, meg persze a régi is :D szal aki tud jöjjön eddig 2-en vagyunk Én és Raptor! -
Én jövök ma is, és megcsinájuk azt!!!! -
VeteransKUKaC #5450 Én 20:00-tól leszek fent! -
VeteransKUKaC #5449 Üdv mindenki!
Ma is lehetne egy kis multi :D, azt a fránya kikötős co-op-t meg kéne már csinálni :)!!!
N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu -
már odáig eljutottam a great battle-ben, hogy visszamentem a bázisra, beszálltunk a másik ah-1-esbe, és azzal kinyírtunk minden páncélost. gyalogos sem maradt sehol. 10 méteren körberepültük az egész pályát de sehol semmi. ugyanaz a parancs -
CZ_ArmA_working_Crack_woohoo_armed_assault - Tudna valaki adni egy linket, ahonnan le tudnám szedni ezt az mds fájlt? A FAQ-ban lévő link rossz. Valószínú ezért ír ki emulációs hibát, mert nem ezt mountolom be. Köszönöm szépen! -
bbchris #5446 A Campaign-ban elakadtam mikor olyan sötét van , egyedül megyek és valami tankokat kell felrobbantani mindjárt az elején . Azt hogyan kell végigvinni ? -
bbchris #5445 Akkor ugye csak úgy lehet Hellfire-t rakni a Ammo Truck-ba hogy pályaszerkesztőben beírod hogy addweapons "Rocket vagy Hellfire" ?! Akkor talán menne de a Campaign -ban nem lehet .
-
nekem már nem egyszer sikerült feltölteni a hellfire-eket is, csak elég váletlenszerűen engedi -néha engedi, néha nem -
tört még talán menne -
ugyanez a problémám, fegyvert meg azért nem tudsz szerezni, mert a lőszeres teherautón csak gránátok meg m4-es tárak vannak. Sajna Hellfire nincs:(
Joe: a GBC a 2142-be megy tovább. Sajnos... Én vettem meg egyedül az Arma-t. Szathy gondolkozik rajhta de nemhiszem. 8 vs. 8??:D -
Nálam is még mindig ez a szitu sajna nem tudom mi lehet, valami script hiba vagy nem tudom.Nálam már volt ojan is hogy kiirta hogy sikeres a küldetés 4 fehér gombot kaptam meg 5600 pontot aztán betöltötte elöröl ugyan azt a pályát .Nincs valakinek olyan mentése ami ezen a pályán tul van?Mert akkor küldhetne egyet csak hogy tudjam folytatni a kampányt -
a campaign részben a "great battle"-nevű pályán van egy küldetés, amikor 2 kobra kísér 2 uh60-ast, és aztán a segíteni kell a földi harcban.
namármost én akármit csinálok, nem enged tovább- már mindenki kilőve, sehol egy ellenség, (ja felfegyverezni ugye nem lehet a helit, megint vmi hülye bug, csak feltölteni és javítani engedi)
azt írja hogy várjak...
már 2 napja szenvedek ezzel a küldivel:( valaki megcsinálta már?
-
tpM #5439 fejezni... :) -
tpM #5438 Jóvanna ezt is be kéne felyezni ,h a topicot üzenőfalként használjuk... -
Hé, már 5 perce ALT+TAB-on voltam, és a forumot böngésztem, nem figyeltem, hogy ottvagy..de ezt ott má elmotnam neked... -
Ez télleg nagyon szép kép :) -
pedro870 #5435 ofpben/armában az a jó, hogy olyan életszaga van a környezetnek
-
pedro870 #5434 hát nem használsz vmi alcoholt vagy bármi virtuális cuccot? vmit kiszúrt és nem tetszik neki.
egyébként aki itt multizik, nem találkozott még azzal, hogy nem hallja játék közben a többiek lövéseit? ha az ai lő az ok, de ha másik player, akkor nincs semmi. -
#5397 ? -
nah akkor mégis csak volt valami eredménye, hogy a bftalin illumináltan promóztam nálatok ausnál az arma-t :D
egyébként tőletek hányan próbálgatták?
mert valahogy a tört szervert kéne megoldani, és akkor részünkről egy 8vs8 sztem elképzelhető lehetne...vagy ennyire előre azért ne szaladjak? :) -
sztem meg mindkettő ocsmány 
:P -
pedro870 #5430 OK akkor bf vs arma lezárva.
Ha vki mégis azt gondolja, hogy az arma szebb mint a bf, fejezze ki ezt azzal, hogy belinkel pár jó arma képet. Ha vki a bf-et tartja szebbnek, tegye ugyanezt bf képekkel a bf topikba ;).
VÉGE
.png)