35066
-
Szekig #5509 Legutóbb ilyen dumát egy CS klánostól hallottam... Akkor is kiröhögtem...
:D S most is nevetségesen hangzik... Először játszani kéne majd csak utána komolykodni... szerintem... -
meccsen ez tsel sincs, publikon meg nincs jelentősége (szerver beállítással simán lehet tenni ellene)...publiknak a lényege egyrészt, hogy mindenki egyénileg fejlődjön, másrészt meg, hogy a csapatjáték csiszolódjon (nagyrészt kis területen, teljes körűen úgyis csak gyakmeccseken lehet fejleszteni), szóval mindennél előrébbvaló, hogy az egy klánba tartozók kapcsolatban maradjanak
bár ugye egyértelműen még elég fiktív dolog ezekről beszélni arma esetében jelenleg, de remélem később azért ez változni fog...aztán franc se tudja, még személy szerint nekem is valami normális vasat kéne alá gyúrnom, és nem itt koptatni a billentyűzetet :) -
"ofpben ugye ez ismeretlen fogalom volt a lobby rendszer miatt, de ha (remélhetőleg) armaban is megnő a publik játékosok száma, akkor itt is szükség lesz rá...és akkor hiába ott a voip, ha a mondjuk 6 fős publokoló klánt szépen elszórja a 2 oldal között, azért, hogy 5vs25 helyett 15vs15 legyen az arány...lehet hogy mondjuk csak 2 körön keresztül, mert utánna 1 oldalra tudnak állni, de ezalatt az idő alatt, ha nincs ts, akkor nincs semmi kapocs a csapattagok között "
Ami teljesen helyénvaló, mert nem lesz egymásnak Ghostolgatas a halott által, ami azert valljuk be minden jatékban dívik... -
ez az egyik ok, "ha épp működik"...a ts (ventrillo) szervertől függetlenül mindig ott van, illetve játékon kívül is létezik közösségi élet, aminek a nagy része ott zajlik, másrészt az ember gyakrabban, és könnyebben indít el egy pár tíz kbyteos progit, mint hogy felmenjen egy játékszerverre...ha pedig már fennt van tsen, és hallja, hogy a többiek már javában játszadoznak, ő is rögtön nagyobb kedvet kap hozzá...
de a legjelentősebb dolog, ami publikon meggyilkolja a voipet a klánok számára, az a team balance :)
ofpben ugye ez ismeretlen fogalom volt a lobby rendszer miatt, de ha (remélhetőleg) armaban is megnő a publik játékosok száma, akkor itt is szükség lesz rá...és akkor hiába ott a voip, ha a mondjuk 6 fős publokoló klánt szépen elszórja a 2 oldal között, azért, hogy 5vs25 helyett 15vs15 legyen az arány...lehet hogy mondjuk csak 2 körön keresztül, mert utánna 1 oldalra tudnak állni, de ezalatt az idő alatt, ha nincs ts, akkor nincs semmi kapocs a csapattagok között -
pedro870 #5505 Ja asszem leesett, szóval nektek azért kell ts, mert oldalon belül alkottok csapatot. Ezt mondjuk ofpben úgy oldották meg a klánok, hogy egy groupba mentek és használták a group channelt. Ugyanis elég kellemes a beépített rendszer, van külön csatorna minden járműre, van közvetlen csatorna, tehát a közel lévőkhöz tudsz beszélni. Namost mindezt egy ventrillon nehéz. Szóval lehet hogy érdemes egy ts-t ventrillot használni a játék mellett, de a voip elég jó ebben a játékban. Ha épp működik :) -
hát ha szerinted "ts nemkell voipes játékhoz", akkor csakis erre lehet következtetni
ha ts helyettesítőként a ventrillora gondoltál, akkor visszaszívtam...a lényeg, hogy egy csapat működéséhez kell mindenképpen egy játéktól független kommunikációs progi -
akinek nincs az nem tud ezen játszani, ennyi. -
Na most akkor Akinek ez megvan, azoknal nem lehet elbujni a fuben, akinek meg nincs meg az meg hiaba bujkal ugye :( -
bucsher #5501 Biztos jobban tudod. -
de igen, ez egy plusz fü mentes sziget. A küldetéseket is ehhez kell igazitani (ami csak 1 átnevezés) -
Én meg a ventrillot utálom, de nem is csoda hiszen fos :) -
Multiban ez nem műxik igaz? Mert akkor ugyanolyan csit mint a BF2 opsönsze :( -
tpM #5497 mmm...kár ,h csak 0.3kb/seccel jön mer ezzel már postprocess : High :D -
+ 10-15 fps
No Grass addon -
tpM #5495 nah énnemmegyek 7köznap :\mer másnap suli :/ :( -
Későn érkeztem? Üres a szarver! Vége a játéknak? -
nem sűrűn játszottál akkor még csapatban multijátékot :) -
Csak be kell tudni allitani:D nekem Il-2 ota elso lepes, hogy letiltom a jatekon beluli VOIP-ket:D -
bucsher #5491 Én meg a téest rühellem :) -
Én pl nem szeretem a jatekon belüli VOIP-t. -
VeteransKUKaC #5489 Én már fent vagyok gyertek ti is! Raptor2 tpM'91 májsz gyertek felfelé :D -
VeteransKUKaC #5488 Azért mert vannak akiknek nemmegy a VOIP az ARMA-ban egyszerüen nem tudják beállítani, így TS-en beszélünk :) -
bucsher #5487 Armához minek TS? Nóóórmális? -
tpM #5486 De aztán remélem a tegnapi blufor banda megtanulta ,h ha 3an vagyunk nem multizunk M1et :DDD -
VeteransKUKaC #5485 Üdv mindenki, ma is mehetne egy kis multi, a hely ugyanaz magyar arma server, időpont este 19:30, most elöbb kezdünk, mivel marha fáradt vagyok, mivel ma vizsgáztam villanytanból és 4 pont híján buktam a vizsgát irány au UV! :D
N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu
A komunikációt Teamspeak-el oldottuk meg,innét lehet leszedni -->
TEAMSPEAK Letöltésének helye!!!!
server addres: ofp.hu
pass: ofp
Remélem jó sokan leszünk, akik eddig voltak arra számítok :D, virágoztassuk fel a servert :D éljen az arma :D! Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen, ezért mindenki hozzon magával MÉG EGY EMBERT!!!! -
bucsher #5484 Sahrani tartalmazza Rahmadit is úgyhogy 1 az. -
-
1,65 és megegyeztünk :P -
Ok megvan, innen, csak eddig nem volt logód. (chat off) -
azt en bizony nem tudom
-
Te honnan vagy nekem ilyen ismerős? Mármint a neved. Lehet csak innen?
-
másfél
-
jó az kettőnek is :) -
bucsher #5476 Armában meg egy pálya van. Mondjuk az jó nagy :) -
köszi!
-
tpM #5474 Aha ,de akkor még ennyire se volt kész... még 2d-s sightok voltak meg más textúrák stb -
bbchris #5473 Ja és még ami kimaradt : A BF2142 5 pálya 13k-ért ?? 
az Armában pedig pályaszerkesztő , több SIngleplay pálya továbbá a multik is játszhatóak egyedül . 

JA és de már írtam előzőleg is hogy az Arma sem mostani hanem 2004-es csak most tudták kiadni , hisz már 2004-ben is láttunk róluk képeket . -
tpM #5472 A kampánynál a küldilistánál : numpad - és ird be campaign és menj a köv páylára ;) -
Előbb sztem editorba rakjad le magadat, meg pár enemy-t aztán ismerkedj meg a játékkal(Ha a sivatagos részen teszed ezt, még jobb grafikán is megcsodálhatod aójátékot, magasabb fps-el). Vagy kezd el a gyakorlo küldetéseket. -
bbchris #5470 Tűzfalban engedted hogy connectáljon kifele az arma.exe ?
.png)